-
Ο χρήστης asteris έγραψε:
Τί εννοεί ο ποιητής?
Κοροΐδεύουν τον εαυτό τους και δεν το καταλαβαίνουν. Μέχρι και ο βοσκός λέει 'σιγά μην είναι Toyota, αυτό στρίβει...'. Αλλά το κοινό στο οποίο απευθύνονται δεν έχει ούτε μυαλό, ούτε κρίση να το καταλάβει. Άλλωστε 'Μεγαλώσανε με Toyota'...
Δε γίνεται όλα να στρίβουν τόσο καλά όσο το Bravo.....
Πάντως στο τελευταίο τεστ των 4τροχών το άστριφτο Auris είναι λίγο πιο γρήγορο από το στριφτερό,και turbo, Bravo.
Βέβαια αυτοί τα παίρνουν..... -
Την διαφήμιση σχολιάζουμε μεσιέ, όχι το αν στρίβει το Auris. Και στην διαφήμιση είναι ένας βοσκός να λέει 'είδα ένα μαύρο, αλλά αυτό δεν ήταν Toyota, αυτό έστριβε...'.
Οπότε μην τα βάζεις μαζί μου, η ίδια η Toyota κάνει πλάκα με τα χάλια που είχε το στήσιμό της στα προηγούμενα μοντέλα. Αυτά στα οποία σε άλλη διαφήμιση αναφέρει ότι 'Μεγαλώσαμε με Corolla'. Και με τον τρόπο που το λέει νομίζεις ότι μιλάει για καμιά Jaguar. Εμένα με κάνει να γυρνάω πίσω 20 χρόνια, να προσπαθώ να θυμηθώ κάτι που να άξιζε από την ΚΕ70, εκτός του ότι με έμαθε τα ανάποδα...
-
Οι διαφημίσεις του Αουρις με τους Γάλλους ένστολους έχουν σαφέστατες αναφορές στον χαρακτήρα του Λουί Ντεφινές, τον Ludovic Cruchot (για όσους θυμούνται τις ταινίες του
-
Αρκετά πετυχημένη και καλαίσθητη η καμπάνια 'Think About It' της Hyundai στις ΗΠΑ...
http://www.youtube.com/watch?v=q-Hi4uXCE
-
Η Ελλάδα πρωτοπορεί!
There's a Chevy Matiz in this ad, somewhere
You may not want to watch this at the office if you work in a puritanical professional environment, but we swear there's a car in this commercial somewhere. We just don't seem to notice it, no matter how many times we watch the video. (Believe us, we've tried.)
Να μην ξεχνάμε φυσικά και τη διαφήμιση της 156 Sportwagon από την οποία εμπνεύστηκαν.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Η Ελλάδα πρωτοπορεί!Για δευτερη φορα ! (οπως ειχε πει και ο Χατζηνικολαου )
Η απορια αν και εχω διαβασει πολλα σχολια παραμενει , περα απο τη πλακα ,
τι θελει να μας πει εκεινη η διαφημιση με το yaris και τους εξωγηινους ?
Δε μπορω να τη καταλαβω -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Δε μπορω να τη καταλαβωΌτι πρέπει να είσαι ούφο για να οδηγείς ένα;
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Δε μπορω να τη καταλαβωΌτι πρέπει να είσαι ούφο για να οδηγείς ένα;
Εγώ πάντως συνειδητοποιησα ότι δεν είναι για μένα που ανήκω στο 'ανθρωπινο' είδος ...
-
Απευθυνεται σε διανοητικα ανωτερα οντα ..
Ωστε γι'αυτο πουλαει τοσο στην Ελλαδα
-
Πείτε με παράξενο και ιδιότροπο αλλά χθες είδα μια διαφήμιση της SEAT να διαφημίζει τις τεχνικές της υοηρεσίες με 2 τύπους να γυαλίζουν ένα ολοκαίνουριο και 'φρεσκοβαμμένο' Leon και να το καμαρώνουν ...
Θα προτιμούσα να δείχνουν πλάνα απο ένα απλό servise με καθαρούς χώρους, ανταλλακτικά να βγαίνουν απο κλειστές συσκευασίες, ιδιαίτερη προσοχή στα ξεβιδώματα και σε διαφορες εργασίες με προστατευτικά καλλύματα εκεί που ακουμπούν οι τεχνίτες κλπ ...
Τα εν λόγω πλάνα μου υπονοούσαν κάτι σε 'πέρνουμε το μεταχειρισμένο και το κάνουμε καινούριο ... ' ή ότι 'δεν θα καταλάβεται αν είναι ή όχι εργοστασιακό ...'
Διαφημιστής δεν είμαι αλλά η λογική μου δεν εννοεί καλές υπηρεσίες ένα καλο γυάλισμα του αυτοκινήτου μου ... -
Θελουν να περασουν στο κοσμο την αξιοπιστια του service τους . Ναι , θελουν .
Τωρα, αν σου πω οτι αυτη η διαφημιση ειναι μιλια μακρυα απο το λουκανικο_που_μιλαει , θα με πιστεψεις
-
........Τωρα, αν σου πω οτι αυτη η διαφημιση ειναι μιλια μακρυα απο το λουκανικο_που_μιλαει , θα με πιστεψειςΌσον αφορά αυτό ... δεν το συζητάμε ... εκατομύρια μίλια μακρυά ...
Τι να πρωτοθυμηθώ ... την σουπα της γιαγιάς που χυνόταν κάθε φορά που περνούσε Ibiza, τον ήχο με καθυστέρηση που ακολουθούσε το αυτοκίνητο Leon TSi ..., το δε λουκάνικο ( )!!!
Πάντως αναρωτιέμαι αν μερικές εταιρίες ... τις πληρώνουν τις διαφημιστικές ή τις παίρνουνε ¨δωρεάν' ... -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Πάντως αναρωτιέμαι αν μερικές εταιρίες ... τις πληρώνουν τις διαφημιστικές ή τις παίρνουνε ¨δωρεάν' ...
Αν κρινω απο τη Toyota , νομιζω πληρωνουν οι διαφημιστικες την εταιρεια !
Μαλλον μιλαμε για μεγαλο ποσο !Το παραξενο ειναι οτι και λεφτα απο τους διαφημιστες και ΠΩΛΗΣΕΙΣ .
-
Κανένα youtube με τη διαφήμηση του yaris (μέρος ΙΙ) υπάρχει;
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Κανένα youtube με τη διαφήμηση του yaris (μέρος ΙΙ) υπάρχει;Εχω σαρωσει ολα τα πιθανα tag αλλα τιποτα , αυτο τωρα σημαινει κατι ?
-
Εχω σαρωσει ολα τα πιθανα tag αλλα τιποτα , αυτο τωρα σημαινει κατι ?
Απο αυτό και μόνο καταλαβαίνεις ότι δεν είναι για εμάς ... Μάλλον θα υπάρχει στο 'δορυφορικό internet' εκεί που συχνάζουν οι Αρειανοί και Ποσειδώνιοι ... πελάτες!
-
Εχω σαρωσει ολα τα πιθανα tag αλλα τιποτα , αυτο τωρα σημαινει κατι ?
το πλέον σίγουρο είναι ότι δεν είναι ελληνική...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το πλέον σίγουρο είναι ότι δεν είναι ελληνική...Εμεις (εντος) κανουμε ΤΙΣ διαφημισεις , ξεχναμε αυτο της DAIHATSU για το test drive ..
-
Kάνουμε και καλές όπως αυτή με τους πεταμένους κινητήρες (TSi) αλλά μην συγκρίνεις τώρα την φούτσα με την μπλούζα...άλλα τα οικονομικά μεγέθη. Αλλο να φτιάξεις μια διαφήμιση που προορίζεται στην Ελλάδα και άλλο σε όλ την Ευρώπη φεριπείν.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Kάνουμε και καλές όπως αυτή με τους πεταμένους κινητήρες (TSi) αλλά μην συγκρίνεις τώρα την φούτσα με την μπλούζα...άλλα τα οικονομικά μεγέθη. Αλλο να φτιάξεις μια διαφήμιση που προορίζεται στην Ελλάδα και άλλο σε όλ την Ευρώπη φεριπείν.Εχεις δικιο . Με τους κινητηρες ? Εκεινη με το γαλλικο soundtrack ? Ελληνικη ηταν ?
Δηλαδη η Τoyota με τα οικονομικα μεγεθη που εχει μας εδωσε κατι ... τεραστιο
Διαφημίσεις αυτοκινήτων