-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
απλα αυτη εδω ειναι το κατι αλλο///εκαναν 3 μηνες για να την ετοιμασουν...απολαυστε συγχρονισμο...φοβερο αποτελεσμα
Εχει κάτι τροχούς,που κυλάνε στήν...ανηφόρα.
Περισσότερο για ψηφιακό κόλπο μου φαίνεται Σπύρο,παρα για τριών μηνών προετοιμασία
καπου διαβαζα οτι δεν ειναι ψευτικη και οτι πραγματι εχει κανει 3 μηνες να γινει...το σιγουρο ειναι οτι αισθητικα ειναι τελεια. Αλλα και αυτη του σιβικ με την ανθρωπινη...χορωδια ειναι φοβερη υλοποιηση απλα αν το διαφημιζαν ετσι στην ελλαδα δεν θα ειχε την ανταποκριση που πετυχε στη Β. Ευρωπη
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
απλα αυτη εδω ειναι το κατι αλλο///εκαναν 3 μηνες για να την ετοιμασουν...απολαυστε συγχρονισμο...φοβερο αποτελεσμα
Περισσότερο για ψηφιακό κόλπο μου φαίνεται Σπύρο,παρα για τριών μηνών προετοιμασία
καπου διαβαζα οτι δεν ειναι ψευτικη και οτι πραγματι εχει κανει 3 μηνες να γινει...το σιγουρο ειναι οτι αισθητικα ειναι τελεια. Αλλα και αυτη του σιβικ με την ανθρωπινη...χορωδια ειναι φοβερη υλοποιηση απλα αν το διαφημιζαν ετσι στην ελλαδα δεν θα ειχε την ανταποκριση που πετυχε στη Β. Ευρωπη
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Ναι είναι όλα αληθινά όχι FX.
Εκτός μόνο απο ένα σημείο στη μέση που ενώνει τις δύο ξεχωριστές σκηνές
(Έπρεπε να την γυρίσουν σε δύο κομμάτια γιατί δεν χώραγε το στούντιο μία μονοκόματη σκηνή) -
-
Μου αρεσε η -εγκαθετη- διαφημιση της VW με τους 'πεθαμενους' κινητηρες. Πρωτοτυπη και επικεντρωμενη στο ατου των T(F)Si
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Μου αρεσε η -εγκαθετη- διαφημιση της VW με τους 'πεθαμενους' κινητηρες. Πρωτοτυπη και επικεντρωμενη στο ατου των T(F)Siμήπως υπονοεί κάτι για την αξιοπιστία τους ?
-
-
Ο χρήστης CAP DIM έγραψε:
Youtube Videoβυθίζεται στο φρενάρισμα....
-
Στη διαφήμιση του TSI γνωρίζει κάποιο εγκάθετο μάτι να μας πεί,
τί προέλευσης είναι οι 'πεταμένοι' κινητήρες ??
-
Υπάρχει κάπου στο νετ; Γιατί δν την έχω δει καθόλου.
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Στη διαφήμιση του TSI γνωρίζει κάποιο εγκάθετο μάτι να μας πεί,τί προέλευσης είναι οι 'πεταμένοι' κινητήρες ??
Λογικά του γκρουπ θα είναι, για αποφυγή προστριβών με άλλες εταιρίες.
Το ίδιο είχε γίνει με μιά παλιότερη διαφήμιση ενός Peugeot (407;) που περνούσε το δρόμο και οι παρευρισκόμενοι καμουφλάριζαν τα δικά τους με κλαδιά κλπ απο ντροπή.
Τα καμουφλαρισμένα ήταν κάτι παλιά 405, 205 κλπΝτίνε ψάξε στο youtube, κάτι θα υπάρχει.
-
Αν κρίνουμε από παλαιότερη διαφήμιση, οι κινητήρες θα είναι από 307 πάντως...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αν κρίνουμε από παλαιότερη διαφήμιση, οι κινητήρες θα είναι από 307 πάντως...αναγνωρίζεις κάνεναν ?
-
-
Μόλις είδα καγκουροδιαφήμιση... Hiundai Getz και μια κοπελίτσα να κάνει ανάποδο ντόνατ (με την όπισθεν δηλαδή)
-
πολύ ωραία η διαφήμιση της Nissan...
Puma, αράχνη κτλ... Γρήγορη και ωραία εναλλαγή
-
Γενικά μου αρέσουν οι διαφημίσεις των off road που δείχνουν αυτό που θα έπρεπε να δείχνουν... την οδήγηση off road, τα αυτονόητα δηλαδή.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Γενικά μου αρέσουν οι διαφημίσεις των off road που δείχνουν αυτό που θα έπρεπε να δείχνουν... την οδήγηση off road, τα αυτονόητα δηλαδή.Σωστά,
και οι μόνες διαφημίσεις που δείχνουν κανένα driftaρισματάκι
έιναι του Daihatsu Terios και του FIAT Panda 4x4 Climbing -
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Γενικά μου αρέσουν οι διαφημίσεις των off road που δείχνουν αυτό που θα έπρεπε να δείχνουν... την οδήγηση off road, τα αυτονόητα δηλαδή.
Σωστά,
και οι μόνες διαφημίσεις που δείχνουν κανένα driftaρισματάκι
έιναι του Daihatsu Terios και του FIAT Panda 4x4 Climbingκαι του Santa Fe.
Διαφημίσεις αυτοκινήτων