-
υπήρχε σύνδεση με το θέμα
'O ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΣΤΗ ΦΑΚΑ...'
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 149#634149
-
Η διαφήμιση του Φόκους.Πολύ καλή - μουσική που σε τραβάει, θυμίζει βίντεοκλιπ
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Διαφήμιση Avensis facelift
Δεν αντεχω να την βλεπω.Κατι σπαει μεσα μου .
Ηλίθια διαφήμιση αλλά εντάξει μιλάμε για το Avensis ... ...εάν το έκανε στην 159 μας...
-
Χθες στο ημίχρονο του τελικού έπαιζε διαφημίσεις ΜΟΝΟ για αυτοκίνητα (αντε και κανένα Γερμανό).
-
cmarin
αφού άντρες βλέπουν ποδόσφαιρο...
ως γνωστόν τα 3 ενδιαφέροντά τους...αμάξια, γυναίκες, ποδόσφαιρο.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
cmarinαφού άντρες βλέπουν ποδόσφαιρο...
Γυναίκες δεν διαφήμιζε, δεν είδα καμία τουλάχιστον.....
-
cmarin
21:00 η ώρα τι περίμενες...soft...?
-
Από το http://www.sniffpetrol.com/issue045.htmlΔεν βρηκα κάτι και με ποδόσφαιρο
Θα ήταν το απόλυτο must
-
Λογικά θα έχει ξαναναφερθεί...η διαφήμιση της Audi που ξεκινά με ένα Group B και με υπέροχη μουσική υπόκρουση είναι για μένα από τις καλύτερες ever!
-
(Συγγνώμη αν έχει ξανααναφερθεί)
Πολλές διαφημίσεις για το VW Jetta, πολύ έξυπνες και αστείες
http://www.vwfeatures.com/jetta.html?pa ... D=38813110
Πηγαίνετε στο 'Watch Safe Happen' και δείτε το jetta να πέφτει πάνω σε UFO, τέρατα κ.λπ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Λογικά θα έχει ξαναναφερθεί...η διαφήμιση της Audi που ξεκινά με ένα Group B και με υπέροχη μουσική υπόκρουση είναι για μένα από τις καλύτερες ever!με πρόλαβες. Απίστευτη διαφήμιση σε όλα της
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Λογικά θα έχει ξαναναφερθεί...η διαφήμιση της Audi που ξεκινά με ένα Group B και με υπέροχη μουσική υπόκρουση είναι για μένα από τις καλύτερες ever!H διαφήμιση αυτή είναι ενα ποτ-πουρί απο παλιές διαφημίσεις της Audi, όπως το jump και το εκπληκτικό wakeboard, όλες οι διαφημίσεις αυτές και η εκπληκτική δουλειά ακυρώνεται απο το ηλίθιο (όπως σχεδόν σε όλες τις διαφημίσεις αυτοκινήτων) slogan:
Α4: το αυτοκίνητο μπροστά
ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΙ?
στο καπάκι βλέπω διαφήμιση toyota avensis, τελειώνει με το -άσχετο με την υπόλοιπη διαφήμιση- σλόγκαν:
ΕΣΥ ΟΔΗΓΑΣ
σώωωωωωωωωωπα,
Ποιός τα σκέφτεται αυτά τα ΗΛΙΘΙΑ σλόγκαν? λες και τα φτιάχνουν με αυτόματο σκριπτάκι.
πχ:
νέο ***** ****, *η γοητεία τώρα / οδηγήστε εμπρός / είσαι ο αρχηγός *κλπ
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Λογικά θα έχει ξαναναφερθεί...η διαφήμιση της Audi που ξεκινά με ένα Group B και με υπέροχη μουσική υπόκρουση είναι για μένα από τις καλύτερες ever!
H διαφήμιση αυτή είναι ενα ποτ-πουρί απο παλιές διαφημίσεις της Audi, όπως το jump και το εκπληκτικό wakeboard, όλες οι διαφημίσεις αυτές και η εκπληκτική δουλειά ακυρώνεται απο το ηλίθιο (όπως σχεδόν σε όλες τις διαφημίσεις αυτοκινήτων) slogan:
Α4: το αυτοκίνητο μπροστά
ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΙ?
το ξέρω...δεν παύει να είναι όμως πολύ καλή δουλειά.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
cmarinαφού άντρες βλέπουν ποδόσφαιρο...
oι διαφημισεις την ωρα που εχει μπαλα ειναι οι εξης:
- Αμαξια
- Δανεια, τραπεζες κλπ
- αλκοολουχα ποτα
.....
-
Εχετε δεί ρε παιδιά τήν διαφήμηση του αβένσις,με τήν γκόμενα που τό γρατσουνάει με το δαχτυλίδι της;
Βγάλατε καμμία άκρη εσείς,ή μόνο εγώ είμαι ο μπουμπούνας;
Μού ήρθε να τήν βρώ και να τήν στραγγαλίξω τήν παλιο-καργιόλα
καί γιατί ενώ τό αυτοκίνητο έχει Ελληνικές πινακίδες (άρα Ελληνική και η διαφήμηση) οι ατάκες στό τέλος είναι στα Αγγλικά;
-
Όλες οι διαφημίσεις της Toyota παρ'όλο που είναι ελληνικές παραγωγές είναι στα αγγλικά, γιάυτό είναι τοσο ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ.
Κάτι μου λέει πως για τη διαφήμιση αυτή κανένα avensis δεν καταστραφηγκε, το δαχτυλίδι πρέπει να είναι κεφαλή απο ασημί μαρκαδόρο γιατι κυλάει πολύ εύκολα αλλά με τον ήχο πείθει.
Ηλίθια διαφήμιση, ηλίθια εκτέλεση με τα αγγλικά και απολύτως ηλίθιο slogan (ΕΣΥ ΟΔΗΓΕΙΣ).
Μπροστά στο 'nice flight' όμως είναι αριστουργημα.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Κάτι μου λέει πως για τη διαφήμιση αυτή κανένα avensis δεν καταστραφηγκε, το δαχτυλίδι πρέπει να είναι κεφαλή απο ασημί μαρκαδόρο γιατι κυλάει πολύ εύκολα αλλά με τον ήχο πείθει.
.
Εμένα μου φάνηκε ότι είδα να πετάγονται φλούδες απο το βερνίκι πάντως.
Πάντως,νευρίασα.
-
Αρκετα έξυπνη η διαφήμ. του C2 deejay με τον εξωγήινο, που λέει κλείστε το δεν είστε οι μόνοι στο κόσμο ..
-
JimClark
την έχω αναφέρει πιο πίσω...
-
Α, σόρι... Ε δεν πάβει να είναι ωραία...
Διαφημίσεις αυτοκινήτων