-
Πολύ καλή η διαφήμιση του νέου SUV της Saab που μεταμορφώνουν ένα
αεροσκάφος στο εν λόγω τζιπ.Απαράδεκτη η διαφήμιση του Skoda Octavia5....η οποία εκτός του ότι είναι
ξενόφερτη είναι και ηλίθια σαν ιδέα. -
Αυτή η τελευταία διαφήμιση του Vodafone Live με το ζευγάρι και τα στοιχήματα-προκλήσεις δεν είναι αντιγραφή (και μάλιστα κακιστη) μιας παλιότερης (ξένης παραγωγής νομίζω) για το Renault Laguna;
-
ποια ειναι η διαφημιση του οκταβια 5 που δε σας αρεσει? αυτη που πανε στο χωριο το ζευγαρι και ολοι νομιζουν οτι ο αλλος ειναι κανας φραγκατος?
εμενα μου αρεσει πολυ! -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ποια ειναι η διαφημιση του οκταβια 5 που δε σας αρεσει? αυτη που πανε στο χωριο το ζευγαρι και ολοι νομιζουν οτι ο αλλος ειναι κανας φραγκατος?
εμενα μου αρεσει πολυ!το βασικό είναι ότι βλέποντας το αυτοκίνητο νομίζουν ότι ο οδηγός είναι πουρό- 'τη βγάζει δεν τη βγάζει μέχρι την πλατεία'.
Αφήνει ένα αρνητικό νόημα για το αυτοκίνητο (εκτός αν απευθύνεται σε γέρους)
Αν δεν κατέβαινε από το αυτοκίνητο ο οδηγός, θα συνέχιζαν να πιστεύουν ότι είναι γέρος.
Οι διαφημιστές πιθανόν να εννοούσαν ότι οι κολλημένοι, αγράμματοι, ορεσίβιοι καράβλαχοι, οι οποίοι το μόνο που οδηγούν είναι βοϊδάμαξες για να κουβαλάνε τα πτώματα συγχωριανών τους που υπέκυψαν από τη φυματίωση και την πανούκλα, είναι ανίκανοι να κρίνουν τη σχεδίαση. Ομοίως όποιος βρίσκει γεροντίστικο το εν λόγω όχημα.
Το αδύνατο σημείο είναι ότι δεν αποδυκνείεται ότι το αυτοκίνητο ανήκει στον οδηγό και δεν το δανείστηκε από τον παππού του. -
Ο χρήστης Archi έγραψε:
εμενα μου αρεσει πολυ!το βασικό είναι ότι βλέποντας το αυτοκίνητο νομίζουν ότι ο οδηγός είναι πουρό- 'τη βγάζει δεν τη βγάζει μέχρι την πλατεία'.
Αφήνει ένα αρνητικό νόημα για το αυτοκίνητο (εκτός αν απευθύνεται σε γέρους)
Αν δεν κατέβαινε από το αυτοκίνητο ο οδηγός, θα συνέχιζαν να πιστεύουν ότι είναι γέρος.
Οι διαφημιστές πιθανόν να εννοούσαν ότι οι κολλημένοι, αγράμματοι, ορεσίβιοι καράβλαχοι, οι οποίοι το μόνο που οδηγούν είναι βοϊδάμαξες για να κουβαλάνε τα πτώματα συγχωριανών τους που υπέκυψαν από τη φυματίωση και την πανούκλα, είναι ανίκανοι να κρίνουν τη σχεδίαση. Ομοίως όποιος βρίσκει γεροντίστικο το εν λόγω όχημα.
Το αδύνατο σημείο είναι ότι δεν αποδυκνείεται ότι το αυτοκίνητο ανήκει στον οδηγό και δεν το δανείστηκε από τον παππού του.τη πηρες με ασχημο ματι μαλλον τη διαφημιση...
οι χωρικοι λενε οτι η κοπελα ερχεται απο μακρια, οτι εχει παντρευτει εναν πλουσιο (αρα μεγαλο) και κοιτανε την οκταβια σα να βλεπουν μερσεντες...και ομως την οδηγει ενας 'μικρος' απολυτα ταιριαστος στην ηλικα και το στυλ της κοπελας...μηνυμα μαλλον οτι η κουρσα πολυτελης οκταβια απευθυνεται και στις μικροτερες ηλικιες...
το σιγουρο ειναι οτι και γω δεν την επιασα με τη πρωτη τη διαφημιση! -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
τη πηρες με ασχημο ματι μαλλον τη διαφημιση...
οι χωρικοι λενε οτι η κοπελα ερχεται απο μακρια, οτι εχει παντρευτει εναν πλουσιο (αρα μεγαλο) και κοιτανε την οκταβια σα να βλεπουν μερσεντες...και ομως την οδηγει ενας 'μικρος' απολυτα ταιριαστος στην ηλικα και το στυλ της κοπελας...μηνυμα μαλλον οτι η κουρσα πολυτελης οκταβια απευθυνεται και στις μικροτερες ηλικιες...
το σιγουρο ειναι οτι και γω δεν την επιασα με τη πρωτη τη διαφημιση!Και από αυτή την οπτική γωνία η διαφήμιση έχει 'κενά'
Δηλ οι χωρικοί εντυπωσιάστηκαν από την οκτάβια. Οπότε αν το αγοράσουμε, θα εντυπωσιάζουμε και εμείς όταν βολτάρουμε σε απομονωμένα χωριά της Ρουμανίας και της Σιβηρίας. Θα μας θεωρούν Ωνάσηδες και με το δίκιο τους γιατί, στις μεσαιωνικές συνθήκες διαβίωσης που επικρατούν, θα εντυπωσιάζονταν με οτιδήποτε καλύτερο από trabant.
Ηθικό δίδαγμα: Στους τυφλούς βασιλέυει ο μονόφθαλμος.
Αν η κοπέλα καταγόταν από κανά Hollywood πιστεύω οι γείτονες να αντιδρούσαν διαφορετικά.υ.γ. Δεν έχω τίποτα ενάντια στο αυτοκίνητο. Και θέλω το 4κίνητο αλλά λόγω στενότητας θα περιμένω για όταν πάρω το εφ' άπαξ.
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Αυτή η τελευταία διαφήμιση του Vodafone Live με το ζευγάρι και τα στοιχήματα-προκλήσεις δεν είναι αντιγραφή (και μάλιστα κακιστη) μιας παλιότερης (ξένης παραγωγής νομίζω) για το Renault Laguna;Εμενα μου θυμισε μια γαλλικη ταινια (δεν θυμαμαι τιτλο μονο οτι σαν μουσικη ειχε το 'La vie en rose' σε ολες τις πιθανες εκτελεσεις).Το αντικειμενο που εβαζε σαν βραβειο το ζευγαρι ηταν ενα μεταλλικο κουτι ,σαν καρουζελ.
-
Ο χρήστης Archi έγραψε:
το βασικό είναι ότι βλέποντας το αυτοκίνητο νομίζουν ότι ο οδηγός είναι πουρό- 'τη βγάζει δεν τη βγάζει μέχρι την πλατεία'.
-
Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΟΚΤΑΒΙΑ ΕΙΝΑΙ
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Αυτή η τελευταία διαφήμιση του Vodafone Live με το ζευγάρι και τα στοιχήματα-προκλήσεις δεν είναι αντιγραφή (και μάλιστα κακιστη) μιας παλιότερης (ξένης παραγωγής νομίζω) για το Renault Laguna;Νομιζω οτι ηταν για αθλητικα παπουτσια, Nike η Adidas που πλατσουριζανε σε κατι λακουβες και τετοια.
Για μενα η διαφημιση για το Οκταβια ειναι απαραδεκτη, ο τυπος με την 'κουρσα' θαμπωνει φτωχους χωρικους, 'μα ειναι φυσιολογικος νεος'!!, καλα...
Μονο μια διαφημιση σκοντα εχω δει που να μου αρεσει/θυμαμαι και την ειχα δει στην Αγγλια. -
Ο χρήστης vrax έγραψε:
Για μενα η διαφημιση για το Οκταβια ειναι απαραδεκτη, ο τυπος με την 'κουρσα' θαμπωνει φτωχους χωρικους, 'μα ειναι φυσιολογικος νεος'!!, καλα...
Μονο μια διαφημιση σκοντα εχω δει που να μου αρεσει/θυμαμαι και την ειχα δει στην Αγγλια.Αυτή που μόλις ο άλλος μαθαίνει οτι το αυτοκίνητο που οδηγεί είναι σκόντα βγαίνει έξω τρέχοντας?
-
για τα οπίσθια του νέου megane τι λέτε; Δεν ξέρω αλλά πάντα η ρενώ είχε μια ιδιαίτερη σχέση με τις κακόγουστες διαφημίσεις...Συμφωνείτε;
-
soundworks57
το πισω μερος του σενικ ειναι το αμφιλεγομενο σημειο οποτε εκεινο τονισανε με το να πουνε ποσο σεξυ ειναι το αυτοκινητο.
Η πρωτη μου ητανε αδιαφορη, στη δευτερη μου αρεσε και γελασα που στην παρουσιαση ολοι προσεχανε την διαφημιση και δεν ακουγαν τιποτα απο ολα τα καινουρια καλουδια του μεγκαν.
-
εκείνο που μου κάνει εντύπωση είναι οτι η ρενω δεν χρησιμοποιεί ποτέ διαφημίσεις made in greece αλλά πάντα ξενόφερτες
-
Ο χρήστης Archi έγραψε:
τη πηρες με ασχημο ματι μαλλον τη διαφημιση...
το σιγουρο ειναι οτι και γω δεν την επιασα με τη πρωτη τη διαφημιση!Και από αυτή την οπτική γωνία η διαφήμιση έχει 'κενά'
Δηλ οι χωρικοί εντυπωσιάστηκαν από την οκτάβια. Οπότε αν το αγοράσουμε, θα εντυπωσιάζουμε και εμείς όταν βολτάρουμε σε απομονωμένα χωριά της Ρουμανίας και της Σιβηρίας. Θα μας θεωρούν Ωνάσηδες και με το δίκιο τους γιατί, στις μεσαιωνικές συνθήκες διαβίωσης που επικρατούν, θα εντυπωσιάζονταν με οτιδήποτε καλύτερο από trabant.
Ηθικό δίδαγμα: Στους τυφλούς βασιλέυει ο μονόφθαλμος.
Αν η κοπέλα καταγόταν από κανά Hollywood πιστεύω οι γείτονες να αντιδρούσαν διαφορετικά.υ.γ. Δεν έχω τίποτα ενάντια στο αυτοκίνητο. Και θέλω το 4κίνητο αλλά λόγω στενότητας θα περιμένω για όταν πάρω το εφ' άπαξ.
δεν ειναι και πολυ μακρια απο τη πραγματικοτητα! η διαφημιση απο που ειναι?ξερει κανεις?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αυτή η τελευταία διαφήμιση του Vodafone Live με το ζευγάρι και τα στοιχήματα-προκλήσεις δεν είναι αντιγραφή (και μάλιστα κακιστη) μιας παλιότερης (ξένης παραγωγής νομίζω) για το Renault Laguna;
Εμενα μου θυμισε μια γαλλικη ταινια (δεν θυμαμαι τιτλο μονο οτι σαν μουσικη ειχε το 'La vie en rose' σε ολες τις πιθανες εκτελεσεις).Το αντικειμενο που εβαζε σαν βραβειο το ζευγαρι ηταν ενα μεταλλικο κουτι ,σαν καρουζελ.
Νομιζω οτι ηταν για αθλητικα παπουτσια, Nike η Adidas που πλατσουριζανε σε κατι λακουβες και τετοια.
...στο τέλος της διαφήμισης το 'στοίχημα' ήταν οτι θα οδηγήσει το αυτοκίνητο όποιος απο τους δύο φτάσει πρώτος σε ένα συντριβάνι στην πλατεία. Η γυναίκα φτανει πρώτη και πλατσουρίζει θριαμβευτικά όμως ο άντρας έπαιξε ουστιά και αντί να τρέξει προς το συντριβάνι μπήκε στο Ρενό Λαγυνά και την κοπάνησε
-
Ναι ναι την θυμήθηκα...κι εγώ!
-
Κυκλοφορεί στο ίντερνετ μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ διαφήμιση του νέου RAV4, μου ήρθε με e-mail, την έχει δει κανείς?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Κυκλοφορεί στο ίντερνετ μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ διαφήμιση του νέου RAV4, μου ήρθε με e-mail, την έχει δει κανείς?Καταπληκτική! Κι εγώ από e-mail την είδα.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Κυκλοφορεί στο ίντερνετ μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ διαφήμιση του νέου RAV4, μου ήρθε με e-mail, την έχει δει κανείς?
Καταπληκτική! Κι εγώ από e-mail την είδα.
δείτε την! http://rapidshare.de/files/15317930/219883.wmv.html
Διαφημίσεις αυτοκινήτων