-
Καλύτερη διαφήμιση στην ιστορία της αυτοκίνησης που δύσκολα θα ξεπεραστεί ήταν το 'The cog' της Honda. Όλες οι υπόλοιπες μπροστά σε αυτή ήταν (και θα είναι) οδοντόκρεμες. Κατά την άποψή μου, φυσικά
-
Θυμάστε ρε παιδιά μία διαφήμηση τής Σέατ,πού τό τραβεστί ξανάγινε άντρας οδηγώντας το;
Μεχρι τήν ώρα που τελείωσε η βόλτα,είχε ξεχάσει να περπατάει με τα τακούνια!!! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Θυμάστε ρε παιδιά μία διαφήμηση τής Σέατ,πού τό τραβεστί ξανάγινε άντρας οδηγώντας το;
Μεχρι τήν ώρα που τελείωσε η βόλτα,είχε ξεχάσει να περπατάει με τα τακούνια!!!για τον ΛΕΟΝτα.....
-
Εμένα μου έχει μείνει μία παλιά της Mitsubishi νομίζω...που κάθε φορά που έκλεινε την πόρτα του αυτοκινήτου ένας ιάπωνας μηχανικός σημείωνε στο βιβλίο του και έλεγε με χαρακτηριστική προφορά OK!
-
- alfa romeo 156 sportwagon &C. zeta johns
- seat δεν έχουμε ibiza
- fiat kai βατράχι
- ALFA GT
- 206 KAI IRAKINOI...
- ...
-
Zeta Jones
Punto και Κέρμιτ
206 και Ινδοί -
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Καλύτερη διαφήμιση στην ιστορία της αυτοκίνησης που δύσκολα θα ξεπεραστεί ήταν το 'The cog' της Honda. Όλες οι υπόλοιπες μπροστά σε αυτή ήταν (και θα είναι) οδοντόκρεμες. Κατά την άποψή μου, φυσικάΣωστότατος!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εμένα μου έχει μείνει μία παλιά της Mitsubishi νομίζω...που κάθε φορά που έκλεινε την πόρτα του αυτοκινήτου ένας ιάπωνας μηχανικός σημείωνε στο βιβλίο του και έλεγε με χαρακτηριστική προφορά OK!Μάζντα νομίζω. Δεν έμενε μόνο στο κοπάνημα της πόρτας. Στεκόταν ατάραχος στη μέση ενός διαδρόμου και ένα άλλο τζαπόνι φρέναρε 1 πόντο απο τα πόδια του Και κάνανε και άλλα παρατραβηγμένα τεστ που όλα συνοδεύονταν απο το χαρακτηριστικό OK! Το νόημα ήταν οτι είναι πολύ σίγουροι για την αξιοπιστία του αυτ/του τους (ή τις οδηγικές ικανότητες των δοκιμαστών τους )
-
Ο χρήστης Monster έγραψε:
- alfa romeo 156 sportwagon &C. zeta johes
Πραγματικά 'unbelievable' το ζετάκι
-
Ειδα χτες την καινούρια του ibiza, παλι χιουμοριστική,με αφίσες Σακίρα στο Νευροκόπι 21/1,Μαικλ Τζακσον Παϊάδες 23/1 κ.ο.κ Ξεχωρίζει ως διαφήμιση και ξεκινά καλά αλλά προσωπικα θα θελα περισσότερη ενταση στο τελειωμα.
-
Μου άρεσε πολύ η διαφήμιση του Citroen C1...περισσότερο πάρκιγκ...περισσότερος χρόνος!...περισσότερος χρόνος περισσότερος έρωτας!
Πολύ έξυπνη!
-
Ξέχασες και το τέλος, 'περισσότερα C1'!
Όντως πολύ έξυπνη διαφήμιση!
-
Ωραία και η διαφήμιση για κάποιο Σέατ, που και καλά κάποιοι σε ένα μπαρ αναφέρουν ότι είδαν κάτι. Υποτίθεται ότι αναφέρονται σε sighting (θέαση) κάποιου αγνώστου ταυτότητας αντικείμενο ή ζώο, ενώ τελικά αναφέρονται στο Σέατ, που είναι πολύ γρήγορο για να το παρατηρήσει καθαρά κανείς.
Έχει άποψη η διαφήμιση. Καλό το 'I blinked and it was gone', που λέει ένας τύπος από κάτι παράξενους που δείχνει.Jacob
-
Πραγματικά πολύ καλή διαφήμηση του C1 και σωστά στοχευμένη ως προς το target group του.Το οποίο θα αυξάνεται όσο περνούν τα χρόνια.Αυτά τα ευέλικτα,οικονομικά και λιγότερο ρυπογόνα αυτοκινητάκια είναι το μέλλον για τις σύγχρονες μεγαλουπόλεις.
-
Μου άρεσε επίσης και της SAAB με το SW Αero.
Born of Jets!
Θα ήτα πιο πετυχημένη στην Ελλάδα τουλάχιστον εάν γινόνταν με το σεντάν.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μου άρεσε πολύ η διαφήμιση του Citroen C1...περισσότερο πάρκιγκ...περισσότερος χρόνος!...περισσότερος χρόνος περισσότερος έρωτας!Πολύ έξυπνη!
Πραγματικά πολύ καλή διαφήμιση.
-
Μία διαφήμιση με καρτούν της Citroen, για το C2 είναι ?
Δείχνει ένα καρτούν να κάνει ταρζανιές σε μια φανταστική πόλη...
-
Ναι είναι σε φάση anime σχεδιασμένο και επειδή τρελαίνομαι για anime... και lada να διαφήμιζε εγώ ωραία θα την έβρισκα
-
Ξέρει κανείς που θα μπορούσα να βρω τη διαφήμιση της VW που δείχνει (αρκετα από) τα παλιά της αυτοκίνητα, για να βγάλει στο τέλος το Fox;
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Ξέρει κανείς που θα μπορούσα να βρω τη διαφήμιση της VW που δείχνει (αρκετα από) τα παλιά της αυτοκίνητα, για να βγάλει στο τέλος το Fox;http://www.vw.gr/site/index1.html
-->επικοινωνία-->διαφημίσεις
Διαφημίσεις αυτοκινήτων