-
Σκονίστηκα λίγο αλλά το ξέθαψα.
Τι λέτε για τη νέα διαφήμηση του panda με ένα τύπο που πιάνει ένα κουνούπι και το κουνούπι τον κάνει ότι θέλει.
Τέρας δυνάμεως το panda.
-
Τι σκονίστηκες, ξαραχνιάστρα έγινες!!
-
παιζει στο εξωτερικο μια πολυ ωραια διαφημιση της αλφα 156 σε σκοτεινο φοντο απο τη συννεφια, μαυρη αλφα, ενας υπεροχος λυκος με το γνωστο killer βλεμμα και υποκρουση portishead!!!αν τη βρειτε πουθενα πειτε...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
παιζει στο εξωτερικο μια πολυ ωραια διαφημιση της αλφα 156 σε σκοτεινο φοντο απο τη συννεφια, μαυρη αλφα, ενας υπεροχος λυκος με το γνωστο killer βλεμμα και υποκρουση portishead!!!αν τη βρειτε πουθενα πειτε...Αν εννοεις της 159, που εχει συννεφια, μαυρη αλφα, λυκο με killer βλεμμα, portishead, σου λεω:
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 163#391163
-
ωχ ναι 156 εγραψα!!!
εξαιρετικη διαφημιση! ποιημα!
-
Ξέρετε ποια διαφήμιση με εκνεύρισε πολύ?
Μία της Audi που οι 4 κρίκοι ήταν μπρελόκ και είχαν σήματα, αν θυμάμαι καλά , bmw, alfa romeo, mercedes , και το τελευταίο μάλλον porsche (δεν είχα καταφέρει να το παρατηρήσω καλά). Δηλαδή τι θέλει να πει η Audi, ότι έχει λίγο από όλα και δεν έχει δικό της χαρακτήρα? -
μαλλον οτι εχουν ολοι άλλοι σαν δυνατα σημεια αυτη τα εχει μαζεμενα!!
-
Ο χρήστης car_crazy έγραψε:
Δηλαδή τι θέλει να πει η Audi, ότι έχει λίγο από όλα και δεν έχει δικό της χαρακτήρα?Κακίες.
-
Η Audi έχει μερικές από τις καλύτερες διαφημίσεις (πχ σκιέρ, καρέκλα γραφείου και αρκετές ακόμα). Αυτή της 159 είναι πολύ καλή επίσης. Είδες τι κάνει το premium; Και που να στηριζόταν στο marketing δηλαδή.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Η Audi έχει μερικές από τις καλύτερες διαφημίσεις (πχ σκιέρ, καρέκλα γραφείου και αρκετές ακόμα). Αυτή της 159 είναι πολύ καλή επίσης. Είδες τι κάνει το** premium**; Και που να στηριζόταν στο marketing δηλαδή. -
Ο χρήστης car_crazy έγραψε:
Ξέρετε ποια διαφήμιση με εκνεύρισε πολύ?
Μία της Audi που οι 4 κρίκοι ήταν μπρελόκ και είχαν σήματα, αν θυμάμαι καλά , bmw, alfa romeo, mercedes , και το τελευταίο μάλλον porsche (δεν είχα καταφέρει να το παρατηρήσω καλά). Δηλαδή τι θέλει να πει η Audi, ότι έχει λίγο από όλα και δεν έχει δικό της χαρακτήρα?ΒΜW, ΑR, MERCEDES, JAGUAR.
Πολύ έξυπνη διαφήμιση
-
Συμφωνώ με τον technik για τις διαφημίσεςι της AUDI, είναι φοβερές.
Το αυτό για την Saab-BMW, Ford Mondeo, Focus, Passat, Jetta.
Έξυπνη η διαφήμιση της corolla, του 206 και του colt.
Δεν μου αρέσουν οι διαφημήσεις που θάβουν άλλα αμάξια:
πχ 407, 307!! Θεωρώ γελοίο να θεωρείς ότι μόνο εσύ κάνεις αμαξια.Δεν μου αρέσουν οι διαφημίσεις που λένε τρανταχτά ψέμματα όπως:
- του Megane Spor που έπαιζε στα διαλείματα των Γκραν Πρι. Δηλαδή τι μας λέει ότι η τεχνογνωσία της F1 περασε στο megane? Για χαζούς ψάχνει?
2.Η διαφήμιση του Avensis. O τύπος έχει liar Jet και αντί να πάρει καμια S-Class-Quattroporte-Jaguar πήρε Avensis και ενυπωσιάστηκε.
-
Ακόμα πιο χαζή του ibiza που τον ματιάζουν!!! Δηλαδή αν έίχε Ζ4-350Z-Boxter θα είχε πεσει κομήτης πάνω του απο το μάτιασμα
-
Ηyundai coupe που είναι καυτό!!!!!!!!δηλαδή το RX8 και το S2000 τι είναι? το εσψτερικού του ήλιου?!
-
Το Lancer που το ταυτίζει με το EVO HHHHHμαρτοοοον!!
Aυτά μου έρχονται προς το παρόν
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Συμφωνώ με τον technik για τις διαφημίσεις της AUDI, είναι φοβερές.Ωραία, συμφωνούμε σε κάτι
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Συμφωνώ με τον technik για τις διαφημίσεις της AUDI, είναι φοβερές.
Ωραία, συμφωνούμε σε κάτι
until our next argument
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
2.Η διαφήμιση του Avensis. O τύπος έχει liar Jet και αντί να πάρει καμια S-Class-Quattroporte-Jaguar πήρε Avensis και ενυπωσιάστηκε.
εχεις μπει σε αβενσις????
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Έχεις μπει σε liar jet?
To Avensis μπορεί να είνα φοβερό, το πιστεύω, αλλά κανείς από όσους έχουν τόσα λεφτά δε θα ενδιαφερθεί να το πιστέψει...
Η διαφήμιση μου αρέσει πάντως, παρόλο του σουρεαλισμό της...
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
excuse me!!
έχω μπει και μάλιστα σε σούπερ χλιδάτο. Μέχρι και τηλεόράσης πίσω από τα προσκέφαλα είχε.
Εντάξει καλό ίσως πολύ καλό, ίσως υπεράριστο αν αγαπάς
αλλά πιστεύω ότι η 7άρα, το S-Class, το A8, και η Quttroporte ίσως να υπερέχουν στα σημεία του avensis βεβαίως βεβαίως !! .
ίσως να κάνω λάθος βέβαια και το avensis να τις πατάει σε χλίδα, εξοπλισμό, ποιότητα και επιδόσεις.
Μετά λέτε ότι μόνο οι Alfisti λένε υπερβολές!! Φαντάζεστε να ήταν η 156 στην θέση του avensis και να έγραφε κανας μη -alfisti ότι έγραψα εγώ για την διαφήμιση?
Και να απαντούσα εγώ αντι του popolarou: έχεις μπει σε 156!!Ερε τι ειχε να γίνει
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
excuse me!!
έχω μπει και μάλιστα σε σούπερ χλιδάτο. Μέχρι και τηλεόράσης πίσω από τα προσκέφαλα είχε.
Εντάξει καλό ίσως πολύ καλό, ίσως υπεράριστο αν αγαπάς
αλλά πιστεύω ότι η 7άρα, το S-Class, το A8, και η Quttroporte ίσως να υπερέχουν στα σημεία του avensis βεβαίως βεβαίως !! .
ίσως να κάνω λάθος βέβαια και το avensis να τις πατάει σε χλίδα, εξοπλισμό, ποιότητα και επιδόσεις.
Μετά λέτε ότι μόνο οι Alfisti λένε υπερβολές!! Φαντάζεστε να ήταν η 156 στην θέση του avensis και να έγραφε κανας μη -alfisti ότι έγραψα εγώ για την διαφήμιση?
Και να απαντούσα εγώ αντι του popolarou: έχεις μπει σε 156!!Ερε τι ειχε να γίνει
Μην τρελενεσε πλακα σου εκανα.........
κοιτα , κανεις δεν ειπε οτι το αβενσις ειναι μερσεντες αλλα ουτε και μπεμπα....... απλα η διαφημιση κανει μια απλη προσωμοιωση..... -
δεν το κατάλαβα σόρρυ
-
Θα ήταν καλή η διαφήμιση του Avensis μόνο αν αναφερόταν σε κάποια Lexus. Έτσι όπως είναι τώρα μοιάζει σαν να διαφημίζει ο Μπερλουσκόνι μακαρόνια Μέλισσα.
Διαφημίσεις αυτοκινήτων