-
Ο χρήστης nik έγραψε:
Βασικά απέμπλεξες... το μπλοκέ...
χε χε....ντεν εχω μπλοκε καρντια μου !!!!
Και που πας χωρίς μπλοκέ!! (όπως είπε κάποιος που είδε το ραλάκι μας. ΤΟ μπλοκέ μας μάρανε)
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Και που πας χωρίς μπλοκέ!! (όπως είπε κάποιος που είδε το ραλάκι μας. ΤΟ μπλοκέ μας μάρανε)
Θεωρω οτι μεχρι και την ιπποδυναμη τη δικη μας (150-155) το 106 δεν χρειαζεται μπλοκε. Απο κει και πανω τα πραγματα αλλαζουν.
-
Ο χρήστης nik έγραψε:
Θεωρω οτι μεχρι και την ιπποδυναμη τη δικη μας (150-155) το 106 δεν χρειαζεται μπλοκε. Απο κει και πανω τα πραγματα αλλαζουν.
Διαφωνώ κάθετα και κατηγορηματικά!!
-
Ο χρήστης hyperion έγραψε:
Διαφωνώ κάθετα και κατηγορηματικά!!
Και εγώ διαφωνώ (καλό το μπλοκέ) αλλά στη δική μου περίπτωση... φυλάμε τα λεφτά για λάστιχα και βενζίνες
-
... και γω με το που το έβαλα το μπλοκέ, βγαίνω συνέχεια βάθρο μήπως πρέπει να το ξανασκεφτείς Νικ ?
http://www.redfish.gr/images/news07/rfRallying.jpg
πάντως φαίνεται καθαρά σ'αυτή τη φωτο, αν έχεις ή όχι. το θυμήθηκα που το είχα παρατηρήσει τότε (και μέχρι τότε πιστευα οτι φορούσες!)
-
Αν έχεις μπλοκέ και οι άλλοι όχι είναι σαν να κλέβεις εκκλησία!
Απίστευτα πολύς κερδισμένος χρόνος!! -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Αν έχεις μπλοκέ και οι άλλοι όχι είναι σαν να κλέβεις εκκλησία!
Απίστευτα πολύς κερδισμένος χρόνος!!Αυτό΄μαλλον μας κολακεύει
Κένταυρος 2004