-
ΣΤΗ 911 carrera πληρωνεις ιστορια,σχεδιο, στησιμο ,τυπο,αλλα οχι τεχνολογια αιχμης 2006 γιατι δεν εχει αντiπαλο.
-
Eγω εχω απο παλια κολλημα με τις targa!!!Eina απλα τελειες...
-
H 911 TARGA 4S Ειναι πανεμορφη με δυναμισμο
-
Ο χρήστης zazaxas έγραψε:
h porsche 911 einai ipertimimeni mono 325 hp eno audi rs4 420 hp new bmw m3 412 audi s6 435 mersedes e500 388hp bmw m5 507hp kai me 1/3 tis timis xwris giaponeziko foro nissan 350 z 300hp mitsubisi lanser telika agorazeis sxedio kai mouri .h simerini porshe 911 tha eprepe na eixe toulaxisto 400hp stadar aytomato 6sxeseon sasi alouminiou (oute portes exei) gia na axizei tis 112000 euroΑσε που το τασακι ειναι βαλμένο σε άθλιο σημείο.
Πώς θα καπνίζω εγω κύριε Πόρσε το πούρο μου ενώ θα περνάω από το Κολωνάκι μου λες;
Καθότι ειμαι και περιβαντολόγος και δε θα πετουσα ποτέ το πούρο όξω απο το παραθυρο.
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
h porsche 911 einai ipertimimeni mono 325 hp eno audi rs4 420 hp new bmw m3 412 audi s6 435 mersedes e500 388hp bmw m5 507hp kai me 1/3 tis timis xwris giaponeziko foro nissan 350 z 300hp mitsubisi lanser telika agorazeis sxedio kai mouri .h simerini porshe 911 tha eprepe na eixe toulaxisto 400hp stadar aytomato 6sxeseon sasi alouminiou (oute portes exei) gia na axizei tis 112000 euro
Ασε που το τασακι ειναι βαλμένο σε άθλιο σημείο.
Πώς θα καπνίζω εγω κύριε Πόρσε το πούρο μου ενώ θα περνάω από το Κολωνάκι μου λες;
Καθότι ειμαι και περιβαντολόγος και δε θα πετουσα ποτέ το πούρο όξω απο το παραθυρο.
άσχετοι αντικαπνιστές Γερμανοί
-
911 carrera 2 diaxronikotita aξιοπιστια σχεδιο 2+2
-
zazaxas γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες.
Moderator
-
Κ απο GermanCarFans:
New Porsche 911 Targa Revealed
In November 2006, Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG of Stuttgart, Germany, will be offering dealers two new variants of the eleven series at the same time – the 911 Targa 4 and the 911 Targa 4S.
-
Γιατί μου φαίνεται χάλια;
-
Πάντως, στη φωτογραφία, το τηλεσκόπιο με λίγη φαντασία μοιάζει με γιγάντιο ροδάκι καρέκλας γραφείου....!!!
...μόνο αυτό βρήκα άξιο σχολιασμού...
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Πάντως, στη φωτογραφία, το τηλεσκόπιο με λίγη φαντασία μοιάζει με γιγάντιο ροδάκι καρέκλας γραφείου....!!!...μόνο αυτό βρήκα άξιο σχολιασμού...
Τι παρατήρησε ο άνθρωπος!!!
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Πάντως, στη φωτογραφία, το τηλεσκόπιο με λίγη φαντασία μοιάζει με γιγάντιο ροδάκι καρέκλας γραφείου....!!!...μόνο αυτό βρήκα άξιο σχολιασμού...
'Εχεις τρελή φαντασία!!- όση δεν έχουν στην πόρσε!!1
-
Που πάρκαρε ο άσχετος!
-
Spy Photos: Porsche 911 Facelift
Κιολας? Γιατι?
Για να μην παει το 8εμα στους Κατασκευαστες & Μοντελα?
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Spy Photos: Porsche 911 FaceliftΚιολας? Γιατι?
Για να μην παει το 8εμα στους Κατασκευαστες & Μοντελα?
Aπίστευτο......
-
Ετοιμαζεται και η GT2....http://www.autocarmagazine.co.uk/news_article.asp?na_id=222141
-
δεν μπορώ να καταλάβω τί ερμηνεία μπορεί να δώσει κανείς στο πολύ πολύ πρόωρο facelift της 911.....
-
-
-
997 f/l:
Porsche 911 (997)