-
Ετσι για οποιους ενδιαφερονται σας πληροφορω οτι διαβασα στο προγραμμα της συνδρομητικης τηκεορασης nova οτι η πρωτη εκπομμπη του αγωνα στα μεγαρα θα γινει την τεταρτη 26/5/04 στις 5 το απογευμα απο το supersport
Για να δουμε θα το δειξουν?
και αν το δειξουν.. τι θα δειξουν??dimos
-
Πρώτη φορά κατέβηκα στα Μέγαρα για να παρακολουθήσω έναν αγώνα πίστας. Αυτό που διαπίστωσα είναι ο μικρός ανταγωνισμός για κάθε κατηγορία ξεχωριστά. Ξεκινώντας από το ενιαίο και λαμβάνοντας υποψιν τα γραφώμενα του Αμαξόπουλου, δεν υπήρξε κάποια κόντρα, αν εξαιρέσουμε το στρίμωγμα στην Κ1, δεν υπήρξε άλλη κόντρα, ο Καίσαρ αργά η γρήγορα θα έμενε πίσω λόγο του ότι ο Παπανικολάου δεν πιανόταν την Κυριακή, από εκεί και πέρα τα παιδία ότι μπορούσαν έκαναν.
Στην open, η πρώτη τριάδα Οικονομίδη, Αρβανιτάκη, Κύρκου Junior, έδωσαν ωραίο θέαμα, ειδικά η κόντρα Αρβανιτάκη, Junior, μέχρι τη στιγμή όπου ο Αρβανιτάκης πάτησε χώμα στην Κ4 και μπέικε προληπτικά στα pits, μετά ο αγώνας συνεχίστηκε για μετρηθούν χρόνοι, άνετα κέρδισε ο Οικονομίδης αφού ο Junior απλά δεν μπορούσε να πλησιάσει.
Στην F3, μετά τον Πλεξίδα τι? Το χάος απλά διέλυσε τον ανταγωνισμό, κατά την γνώμη μου βαρετός αγώνας χωρείς να έχει ο θεατής το κίνητρο της κόντρας.
Στα ιστορικά, άξιοι συγχαρητηρίων όλοι τους, γιατί συντηρούν μηχανές πού το πολλή πολλή να τις ΄βλέπαμε σε κάποιο γκαράζ, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός κατά τον γύρο προθέρμανσης ο αλυτάρχης δεν βρισκόταν ουραγός αλλά προτελευταίος, πάλι καλά που το κατάλαβε λίγο πριν την Κ4 και άφησε τον αγωνιζόμενο να περάσει .
Το γενικό συμπέρασμα είναι ότι, η ελλιπής διαφήμιση τού αγώνα και η ημέρα ήταν οι λόγοι που και συμμετοχές δεν υπήρχαν και προσέλευση κόσμου. Ελπίζω την επόμενη φορά να πάνε τα πράματα καλύτερα όχι για το καλό της κάθε λέσχης που διοργανώνει έναν αγώνα, αλλά για τους αγωνιζόμενους, που πιστεύω ότι τους αξίζει να τρέχουν σε μία πίστα γεμάτη με κόσμο, και ας μην χωράμε Τakinen , έτσι θα δούμε περισσότερες και ποιοτικότερες συμμετοχές αλλά και οι λέσχες θα δουν τα ταμία στο +, γιατί τη Κυριακή το απόγευμα το ταμείο ήταν μείων σε όλους τούς τομείς. Εις το επανιδήν. -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
- Διαφήμιση 0
- Ενημέρωση 0
Δεν υπάρχει μέλλον μάλλον, στα δικά μου μάτια...
ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ kpsiq ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ 15 ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ (ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΣΕ ) ΣΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΑ , ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΟΛΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΝΑΓΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ , ΗΤΑΝ Η ΗΜΕΡΟΜΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΒΡΕΣ ΕΣΥ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ , ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΛΥΣΑΓΑΝΕ , ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΑ (ΣΑΝ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ).
ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΠΟΙΡΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ , ΠΟΥ ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ , Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΛΙΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΔΗΓΟΙ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΡΗΤΙΚΗ ΤΩΝ ΘΕΑΤΩΝ , ΓΙΑΥΤΟ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ .
ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ , ΟΣΟΥΣ **ΣΩΣΤΟΥΣ **ΟΔΗΓΟΥΣ ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΑΓΩΝΩΝ , ΕΧΟΥΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ , ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕ ΤΕΛΟΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΛΕΟΝ .
ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΗΡΟΣ , ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΥΝΤΟ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ .
ΤΟΝ ΠΑΡΕΠΕΜΨΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ (ΠΗΡΕ ΤΟΥ Κ.ΚΟΥΛΗ ) ΕΚΑΝΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΡΑΛΥ , ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΣΕ ΣΙΡΚΟΥΙ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΞΕΛΗΞΗ ΤΟΥ 106 ΚΑΠ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ , ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ , ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΥΤΟ ΑΤΟΜΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ .!
ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟΝ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΠΟΡ , ΦΙΛΕ ΜΟΥ , ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ .
ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΣΑΝ ΛΑΟΣ , ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ , ΚΑΙ ΝΑ ΣΝΟΜΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ , ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΒΡΑΚΟΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΝΤΕ ΟΙ ΑΤΕΛΕΙΕΣ
Χ,Α. -
ΠΑΝΤΩΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΝ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 20-25 ΠΕΖΩ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΟΒΕΡΗ ΣΦΑΓΗ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ.ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΤΟ ΕΝΙΑΙΟ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΕΛΕΙΠΕ.
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
- Διαφήμιση 0
- Ενημέρωση 0
Δεν υπάρχει μέλλον μάλλον, στα δικά μου μάτια...
ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ kpsiq ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ 15 ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ (ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΣΕ ) ΣΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΑ , ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΟΛΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΝΑΓΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ , ΗΤΑΝ Η ΗΜΕΡΟΜΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΒΡΕΣ ΕΣΥ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ , ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΛΥΣΑΓΑΝΕ , ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΑ (ΣΑΝ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ).
ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΠΟΙΡΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ , ΠΟΥ ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ , Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΛΙΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΔΗΓΟΙ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΡΗΤΙΚΗ ΤΩΝ ΘΕΑΤΩΝ , ΓΙΑΥΤΟ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ .
ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ , ΟΣΟΥΣ **ΣΩΣΤΟΥΣ **ΟΔΗΓΟΥΣ ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΑΓΩΝΩΝ , ΕΧΟΥΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ , ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕ ΤΕΛΟΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΛΕΟΝ .
ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΗΡΟΣ , ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΥΝΤΟ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ .
ΤΟΝ ΠΑΡΕΠΕΜΨΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ (ΠΗΡΕ ΤΟΥ Κ.ΚΟΥΛΗ ) ΕΚΑΝΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΡΑΛΥ , ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΣΕ ΣΙΡΚΟΥΙ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΞΕΛΗΞΗ ΤΟΥ 106 ΚΑΠ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ , ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ , ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΥΤΟ ΑΤΟΜΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ .!
ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟΝ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΠΟΡ , ΦΙΛΕ ΜΟΥ , ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ .
ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΣΑΝ ΛΑΟΣ , ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ , ΚΑΙ ΝΑ ΣΝΟΜΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ , ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΒΡΑΚΟΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΝΤΕ ΟΙ ΑΤΕΛΕΙΕΣ
Χ,Α.Αχ αυτή η ιστορία του. Έχει αφήσει τα σημάδια επάνω στο αμάξι Πάντως, καλά να είμαστε, θα τρέξουμε σε όλα τα υπόλοιπα ράλι. Τώρα για πίστα, ίσως πάρω δανεικό ένα παλιό ΖΧ και έλθω στον επόμενο αγώνα για αμάξια παραγωγής!! Έχω βρει ένα!
-
Ο χρήστης dimos έγραψε:
...
Η διαφορα πιστεψτε με ειναι ενα σανζμαν και 4 πιστονια αφου ολοι εχουν καλη αναρτηση και μπλοκε. (σε χοντρες γραμμες...)
......Λίγο ειναι κυριε Δημο??
Περιμενουμε και τους υπολοιπους .... Οι Ζαδες ,Κυπριωτης, Παπαχριστοπουλος,Παπαπαυλου,Καταραμενος,Ζαγαρης, Κουγιας,αν το αποφασισουν να αναμετρηθουν και τοσοι αλλοι με γκρουπ Ν και καπισια.
...
dimosΙσως και μερικοι απο τους παραπανω να απουσιαζουν παρα τη θεληση τους.
Οπως και να'χει..
Επειδη κι εγω ειμαι απο τους ρομαντικους που μου αρεσει η πιστα, ναι μεν εφυγα για άλλη μια φορά με μία πίκρα, αλλά δεν μπορουμε να πουμε οτι η ιδεά δεν ηταν καλή ή οτι οι αγωνιζόμενοι δεν προσπάθησαν.
Απλα η ολη κατασταση 'αγωνας ταχυτητας' εχει παρει τον κατηφορο αρκετο καιρο, και χρειάζονται δυνατες ισως αλλαγες (δε λεω οτι τις ξερω) για να ανακαμψει.. -
Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΣΤΙΣ 19-20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2004
ΕΝΙΑΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ
(οι πληροφοριες ειναι απο τον κατασκοπο μου: igrimemi)και ελεγχονται...
dimos
-
ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΤΕ ΝΑ ΤΡΕΞΕΤΕ ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ (ΠΟΥ ΑΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΡΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΜΕΤΡ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ) ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΡΕΞΕΤΕ ΣΤΙΣ 18-19 ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ , ΝΑ ΕΞΑΣΚΗΘΗΤΕ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ , ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΩΣΤΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ) ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΔΩΘΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ , ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΣΤΟΝ ΣΟΛΜΠΕΡΚ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ .
ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΙ ΜΕ Ν , ΜΕ Α , ΜΕ Ε , ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΡΙΨΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΕ ΔΕΞΙΑ ΤΩΝ ΠΙΤΣ 20 ΦΟΡΕΣ ΣΤΙΣ 25 ΑΠ'ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΩΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ , ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΤΕΡΗ , ΣΤΟ ΔΡΟΣΟΧΩΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΤΣΟΥΦΛΙΑΝΗ !
ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΡΙΑΛΙΤΙ , ΝΑ ΞΕΠΕΤΑΝΕ ΚΑΛΟΜΟΙΡΕΣ , ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΞΟΥΝ ΚΩΛΟ ΣΤΟ ΜΠΑΚΕΤ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ , ΟΣΟ ΣΠΡΟΞΙΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕ (ΑΠ'ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ) ΚΑΙ ΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ , ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΞΕΒΡΑΚΟΘΟΥΝ
ΝΕΑΡΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΥΑΛΟ , ΜΗΝ ΑΡΓΗΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΑΣ ΑΥΤΗ . ΤΑ ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΚΛΕΚΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ , ΑΦΗΣΤΕΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ , ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΤΟ 52 ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΜΕ Ν2 Η Α6 . -
Ο χρήστης dimos έγραψε:
Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΣΤΙΣ 19-20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2004ΕΝΙΑΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ
(οι πληροφοριες ειναι απο τον κατασκοπο μου: igrimemi)και ελεγχονται...
dimos
EINΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ
Ο igrimemi αναφερει
Ο Αμερικανος ερχεται να παρει το αιμα του πισω αφου στον προηγουμενο αγωνα εμεινε με την ...γλυκα 2 γυρων μονον.Εξ αλλου υποσχεθηκε στον Μιχελακακη οτι θα κανει 1.07.80 ...τουλαχιστον!!!(δεν εχω λογους να μην τον πιστεψω) ειναι ικανος για ολα.
O Πεπε δειχνει πολυ ηρεμος και σιγουρος.
Ο Μιχελακακης βιαζεται να δρεψει τις δαφνες των δυο pole positions που εκανε και ...δεν προκαμε. Εξ αλλου η κοντρα ειναι η ζωη του.
Ο Ρενος (τζεντλεμαν) θελει να εδραιωσει την θεση του και να δειξει οτι η μικρη καμψη που ειχε με τα Micra δεν τον πτοησε καθολου και εχει βαλει πλωρη για πρωτια.
Αραγε λογαριαζει χωρις τον ξενοδοχο? Ο Ριζικαρης θα βαλει ολη του την τεχνη και εμπειρια για να καλυψει το χαμενο εδαφος (Πεπε τρεμε...!!!)
Ο Castor δοκιμαζει αλλον αναβατη αυτη την φορα αλλα ακουγεται οτι εφτιαξε μοτερ και ετσι τρεμε Τζιρο και Σφετσιδη
Στην κατηγορια Ν θα γινει ο αλλος χαμος μια που καλειται ο Φαγαδακης να διατηρησει την πρωτια και να αντισταθει στις επιθεσεις των νεων (για την πιστα) Στιβακτακη και Κωνσταντινιδη αλλα και του παλαιου Παπαπαυλου μαζι με τους υπολοιπους νεοφερμενους στο ΕΝΙΑΙΟ 2004.
Στον αγωνα του Ενιαιου ειναι παντα μαζι με τους οδηγους , βοηθωντας αμεριστα στην επιτυχια του θεσμου, το περιοδικο Formula 1 και η πιστα των Μεγαρων καθως και τα ελαστικα Hankook.
Καινουργιες μαχες στην ΝΑΕ οπου εχουν να ξεκαθαριστουν λογαριασμοι καθως και στα ιστορικα οπως επισης θα εχουμε και περιπου 8-9 μονοθεσια της F3 που σιγα σιγα ξυπνα.
Οργανωτης και ΣΟΑΑ σας ευχονται καλη διασκεδαση στην πιστα των Μεγαρων στις 19-20 Ιουνιου
igrimemi '
dimos
-
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ ΤΗΣ ΙΡΟΝ ΤΕΑΜ , ΤΑ ΤΗΛ .ΕΙΝΑΙ
** 210 3222943 ΚΑΙ 6945 408394 ** -
Επισης διαβαζω οτι παρεα στα αυτοκινητα θα κανουν και τα θηριακια του Super Motard οποτε αναμενεται πολυς κοσμος και φοβερο θεαμα
-
Εδώ είναι που θα γίνει το τρελλό πάρτυ, ποιο άθλημα θα ξεκινήσει πρώτο ποια κλάση θα μπει πρώτη, η γνώμαη μου είναι πάντως για να δούν όλοι τη είναι το ενιαιο, να αρχίσετε με αυτο πρώτα και μετα τα υπόλοιπα, γιατι άπο ότι βλέπω θα είμαστε εμεις και κανα δυο αλλοι στη κερκίδα και θα παρακολουθούμε το ενιαιο. Τα pit σας χωράνε όλους? μαζί με τους περίεργους!
-
Άλλοι δύο 'ιστιοπλόοι' θα συμμετέχουν στο Ενιαίο!
Αν έχουν ούριο άνεμο θα δούμε πολλά 'κουπασταρίσματα'!!!
Λεπτομέρειες από igrimemi αύριο!
-
Είναι ήδη... μεθαύριο!!
Ο (κυρίαρχος) λαός θέλει λεπτομέρειες!!! -
Καλα Georgetabs μην φωναζεις
Απο πλευρας Ενιαιου ειμαστε ως εξης
ΠΑΠΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΡΙΖΙΚΑΡΗΣ
ΜΙΧΕΛΑΚΑΚΗΣ
ΚΑΙΣΑΡ
CASTOR
ΣΤΙΒΑΚΤΑΚΗΣ
ΤΖΙΡΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
ΕΞΑΡΧΟΣ
'ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ'
ΦΑΓΑΔΑΚΗΣ
ΣΦΕΤΣΙΔΗΣ
ΞΑΝΘΑΚΟΣ
ΠΑΠΑΠΑΥΛΟΥκαι βλεπουμε....
Αληθεια για δωστε μας τιε προβλεψεις σας σε στυλ προ πο....
dimos
-
Τρέχει και ο Κάστωρ, τρέχει και ο Έξαρχος;
Καλά, πάλι 'Χρυσή Ευκαιρία' το βλέπω το πεζάκι!!Αν ο Μιχελακάκης τρέξει, τον έχω για στάνταρ.
Άσε που τον βλέπω να έχει πάρει και μία βράση που έχασε τον πρώτο αγώνα, οπότε θα είναι ανεβασμένος!!!Αρκετές μάχες 'διαβάζω' στις συμμετοχές!!!
-
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΩ ΞΑΝΘΑΚΟΥ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ .
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ , ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΟΔΗΓΟΣ , ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΠΑΡΕΑ , ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΝΤΥΠΟΣΕΙΣ (ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ ) ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΕ ..... ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗΣ ΤΑ ΤΡΙΑ Χ.Λ.Μ. ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ .ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ KΩΣΤΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΥ
-
ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ , ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Ο ΜΠΟΥΚΛΑΚΙΑΣ ,Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΙ , ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ , ΕΚΤΟΣ ΑΠ'ΤΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΥΠΕΛΑ ΣΤΟ Ν , ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΑΣΠΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟ Ν ΚΑΙ ΤΟ Α , ΣΕ ΔΙΑΣΤΑΣΗ 20Χ10 , ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ . ΣΥΜΦΩΝΗΤΕ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ?
ΦΙΛΑΚΙΙΙΙΙΑ (αλα καλομοιρα) -
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ , ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Ο ΜΠΟΥΚΛΑΚΙΑΣ ,Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΙ , ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ , ΕΚΤΟΣ ΑΠ'ΤΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΥΠΕΛΑ ΣΤΟ Ν , ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΑΣΠΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟ Ν ΚΑΙ ΤΟ Α , ΣΕ ΔΙΑΣΤΑΣΗ 20Χ10 , ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ . ΣΥΜΦΩΝΗΤΕ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ?
ΦΙΛΑΚΙΙΙΙΙΑ (αλα καλομοιρα)ΤΡΕΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΩΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ Ν ΚΑΙ Α ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ,ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Α ΧΑ ΧΑ . ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΝ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΝΑ Α ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΜΕΤΑ? ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ ΘΑ ΔΩ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΨΗΣΩ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ .ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΘΕΙ ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
-
Θεοφιλε,
αν βαλεις τα δυο γραμματα στο αυτοκινητο σου και σχηματισεις την λεξη ΑΝ , τοτε θα μεταφραζοταν... ΑΝ ειχα Α θα σας περνουσα η ,ΑΝ ειχα Ν θα με περνουσατε????
Τωρα αν τα εβαζες με την αναποδη σειρα ,δηλαδη ΝΑ ,τοτε θα μας παρεπεμπες στην γνωστη Ελληνικη χειρονομια ,ΝΑ και αν ειναι Α και ΝΑ και να ειναι Ν ,εγω ηρθα να διασκεδασω μαζι με τους φιλους μου....?/?Αστειευομαι βεβαια και σου ευχομαι να περασεις καλα οπως και σε ολους τους συναθλητες μας, αλλα περισσοτερο στους θεατες που απ' οτι ακουω θα ειναι παρα πολλοι, μιας και μαζι μας τρεχουν και οι αναβατες του supermottard (αληθεια τους εχετε δει να πλαγιολισθαινουν επι δεκαδες μετρων??? !!!)
Καλη διασκεδαση
dimos
ΥΓ οι συμμετοχες του Ενιαιου 2004 εγιναν 15 ,προστεθηκε και ο Βαιος Μπασδανης με το Kouteris Motorsport 106.
ENIAIO 2004....EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΓΩΝΑΣ!!!!