-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Δεν ξέρω αν είδατε την διαφήμιση της Mercedes για την C230
Ο Kimi κάνει sexΠάλι καλά που υπάρχει κι η διαφήμιση, γιατί στην πίστα... μάλλον του κάνουν σεξ.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Δεν ξέρω αν είδατε την διαφήμιση της Mercedes για την C230
Ο Kimi κάνει sexΜε ποιόν/τι; (δεν την είδα προφανώς...)
Πάλι καλά που υπάρχει κι η διαφήμιση, γιατί στην πίστα... μάλλον του κάνουν σεξ.
Στην πίστα... μάλλον με το... πτηνό στο χέρι μένει ο φουκαράς...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ότι και να λένε οι έρευνες πάντως, εγώ ιαπωνικό (ξέρετε ποιο) θα πάρω -για να κάνω σεξ στους οδηγούς γερμανικών-Δεν ξέρουμε !
Για πές, να δούμε πόσο μεγάλο προφυλακτικό χρειαζόμαστε...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Ότι και να λένε οι έρευνες πάντως, εγώ ιαπωνικό (ξέρετε ποιο) θα πάρω -για να κάνω σεξ στους οδηγούς γερμανικών-
Δεν ξέρουμε !
To YPER-οχο Civic
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ότι και να λένε οι έρευνες πάντως, εγώ ιαπωνικό (ξέρετε ποιο) θα πάρω -για να κάνω σεξ στους οδηγούς γερμανικών-
Δεν ξέρουμε !
To YPER-οχο Civic
To Type R ;
E, εντάξει, μεσαίου μεγέθους είναι καλό.....
-
Δεν ξέρουμε !
To YPER-οχο Civic
To Type R ;
Ε ναι, μεγάλου μεγέθους αυτοκίνητα αγοράζουν όσοι έχουν άλλα προβλήματα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Δεν ξέρουμε !
To YPER-οχο Civic
To Type R ;
Ε ναι, μεγάλου μεγέθους αυτοκίνητα αγοράζουν όσοι έχουν άλλα προβλήματα
Aκριβώς !
Μεγάλου μεγέθους αυτοκίνητα χρειάζονται αυτοί που έχουν Γερμανικό, μιας και η λαχτάρα για σέξ μεγαλώνει επικίνδυνα.
Πού να προλάβεις να μπείς σπίτι, χρειάζεσαι και 2ο χώρο
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Ρε TheoRallye, γιατι είναι ο λίθος?
Εχω διαβάσει πολλές φορές την έκφραση
'Ακρογωνιαία Λιθος'
ποτέ όμως
'Ακρογωνιαίος Λιθος'Ωραίες οι διορθώσεις αλλά από δω και επίτρεψε μου να θέλω πλήρη ετυμολογική ανάλυση της κάθε λέξης για να καταλαβαίνω που ήταν το λάθος μου και να βελτιώνω την ορθογραφία μου.
Τι σπουδάζεις αν επιτρέπεται (μην μου πεις θεολογία)
Είναι ο λίθος (αρ) και η σωστή έκφραση φυσικά 'ο ακρογωνιαίος λίθος'...Άρα μάλλον δεν έχεις διαβάσει ποτέ ' η ακρογωνιαία λίθος' (ίσως σε καμιά γυμνασιακή έκθεση)...Παρ όλα αυτά εμφανίζεται και ως θηλυκό (πιθανότατα κατά το πέτρα) προκειμένου να δηλώσει συγκεκριμένο είδος λίθου...Κλασσικά παραδείγματα :
(Η) Λυδία λίθος-Φιλοσοφική λίθος-Ηρακλεία λίθος =μαγνήτηςΗ ρύμη είναι ασυναίρετο πρωτόκλιτο ουσιαστικό και κλίνεται κατά το κώμη :
η ρύμη, της ρύμης, τη ρύμη (με υπογεραμμένη), την ρύμην, ρύμη.
Σε -ει δοτική κάνουν κατά βάση τα τριτόκλιτα σε -ις, πχ η δύναμις, τη δυμάμει...Μπράβο, χίλια ευχαριστώ ήσουν σαφέστατος.
-
Ο χρήστης panoscorfu έγραψε:
Παντος δεν μπορει να πει κανεις τουλαχιστον στα τελευτεα ποστ μαθενουμε και κατι παντος ειναι εντελος μικροπρεπεια να τσακονομαστε για ορθογραφικα λαθηΑν ηταν ετσι εγω δεν επρεπε να μιλαω καθολου αφου αν μετρηση κανεις τα ορθογραφικα μου λαθη τοτε μαλλον πρεπει να με στειλη στην πρωτη δημοτικου να μαθω ορθογραφια
μια ερωτηση το ηταν γραφωνταν ποτε με ει γιατι δεν ξερω το πογο που τελευταια συχνα το γραφω ετσι και μετα αν το δω το διορθωνω
Δεν πρόκειται κανείς να σου κάνει παρατήρηση για την ορθογραφία σου.
Όλο το σκηνικό έγινε λόγω παρατηρήσεων που μου έγιναν για το λεξιλόγιο μου, και εγώ απάντησα ότι δεν δέχομαι παρατηρήσεις για αυτό, γιατι έγινε σε προσεκτικό ποστ με σωστή χρήση των ελληνικών, και αν θέλαν να μου κάνουν κάποια παρατήρηση για τα παραπάνω ήταν ευπρόσδεκτη.Κατ'αρχήν: για το ύφος που χρησιμοποιείται εδωμέσα, σε ΚΑΘΕ περίπτωση οι βρισιές ενοχλούν. Και σωστό είναι να τις αποφεύγουμε εντελώς, και όχι να τις @π0κρύπτ0uμ3 τάχα μου πως έτσι δεν βρίσαμε. Αυτά είναι μόνο για να βρίσεις σε chat rooms που έχουν φίλτρα για τις βρισιές και δεν μπορείς να βρίσεις αλλιώς, και το να τα βάζεις στο φόρουμ τάχα μου για να μην προσβάλλεις είναι υποκρισία.
Αυτό είναι το σωστό γειά στο στόμα σου.
Τι ξεφτύλα είναι αυτή με τα @ τις # και τις διάφορες άλλες τέτοιες μαλακίες?
Είναι παιδαριώδες και τρομερά υποκριτικό, όποιος θέλει να βρίσει ΑΣ ΒΡΙΣΕΙ, οι mods θα κανονίσουν αν άρμοζε ή όχι.
Για παράδειγμα σε ένα τοπικ για το σεξ μέσα στο αυτοκίνητο θεώρησα ότι οι λέξεις 'ΜΟΥΝΑΡΕΣ' (και όχι μ#υν@ρες) αρμόζει κλπ. κλπ. -
Ο καλλυτερος συνδιασμος : γερμανικο αυτοκινητο με ΚΟΝΙ αμορτισερ .
SAFE SEX με μεγαλη διαρκεια . (Βλεπε διαφημηση στα περιοδικα). -
Δηλαδή ο Κίμι κάνει με την Μερσεντές σεξ μία απ' την καλή... και μία απ' την ανάποδη;;
Δούναι και λαβείν!!
(Προτιμώ την Ιταλίδα μου!!! )
-
Ρε!!! Έχετε καταντίσει σαν την Λουκά. Οοοουυυυυ.. Ιαπωνικά!! Ούυυυ, κάτω η Honda!! ουυυυυ, αντι-ευροπαίοι!!
Ηρεμία!!
'Αλλωστε είναι γνωστο οτι σε Ιαπωνικό αυτοκίνητο είναι δύσκολο να κανεις SEX, λόγω τρομερής ακαμψίας και μεγάλου κεντρικού τούνελ..
Ενώ σε ένα γερμανικό άνετα μπορούν να κάνουν 20 άτομα partΟΥΖ@!
Αλλα κατι που δεν καταλαβα.. Οταν λέτε SEX σε αυτοκίνητο, γιατί αναφέρετε τα γερμανικα?? SEX σε θερμοσήφωνα είπαμε??
-
Ο χρήστης SocratesDTC έγραψε:
Αλλα κατι που δεν καταλαβα.. Οταν λέτε SEX σε αυτοκίνητο, γιατί αναφέρετε τα γερμανικα?? SEX σε θερμοσήφωνα είπαμε??
Είναι, όπως η περίπτωση στην οποία ανάβεις κεράκια, βάζεις λουλούδια για να φτιάξεις....ατμόσφαιρα
-
Ο χρήστης SocratesDTC έγραψε:
Ρε!!! Έχετε καταντίσει σαν την Λουκά. Οοοουυυυυ.. Ιαπωνικά!! Ούυυυ, κάτω η Honda!! ουυυυυ, αντι-ευροπαίοι!!Ηρεμία!!
'Αλλωστε είναι γνωστο οτι σε Ιαπωνικό αυτοκίνητο είναι δύσκολο να κανεις SEX, λόγω τρομερής ακαμψίας και μεγάλου κεντρικού τούνελ..
Ενώ σε ένα γερμανικό άνετα μπορούν να κάνουν 20 άτομα partΟΥΖ@!
SocratesDTC --------> O Mr. δεν ψαχνομαι για 'καβγα' 2004,
Mr. Αντικειμενικος 2004
Mr. Ζηλευω που τα Γερμανικα μ@μ@νε απο ολες τις αποψεις!! -
Æçôïýíôáé
ãåñìáíéêü áõôïêßíçôï êáôá ðñïôßìçóç 911 Þ Ì3
éôáëéêü áõôïêßíçôï ïðïéáäÞðïôå ÖåññÜñé Þ 156 Gta
éáðùíéêü Honda CTR ,S2000 Þ 350Æ
ãáëëéêü Clio 182hp ç 206RC
Áããëéêü Lotus Elise ,MclarenF1Èá ÷ñçóéìïðïéçèïýí áðï ìÝëïò ôïõ Öüñïõì (åìÝíá ) ùò áìåñüëçðôï êáé ïõäÝôåñï êñéôÞ ãéá íá áðïäåéêôåß ðïéþí áõôïêéíÞôùí ïé éäéïêôÞôåò ðåñíÜíå êáëýôåñá
Èá áëëÜæïõí ìüíï ôá áõôïêßíçôá (ìåôáâáëüìåíç ðáñÜìåôñïò) ï êÜôï÷ïò èá ðáñáìÝíåé ï ßäéïò (óôáèåñÞ ðáñÜìåôñïò).Åõ÷áñéóôþ Ðïëý
õ.ã èá ðáñáêáëïýóá óôçí Üìåóç áíåýñåóç ôùí ï÷çìÜôùí ðïõ ðñïáíÝöåñá .
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
Ζητούνται
γερμανικό αυτοκίνητο κατα προτίμηση 911 ή Μ3
ιταλικό αυτοκίνητο οποιαδήποτε Φερράρι ή 156 Gta
ιαπωνικό Honda CTR ,S2000 ή 350Ζ
γαλλικό Clio 182hp η 206RC
Αγγλικό Lotus Elise ,MclarenF1Θα χρησιμοποιηθούν απο μέλος του Φόρουμ (εμένα ) ως αμερόληπτο και ουδέτερο κριτή για να αποδεικτεί ποιών αυτοκινήτων οι ιδιοκτήτες περνάνε καλύτερα
Θα αλλάζουν μόνο τα αυτοκίνητα (μεταβαλόμενη παράμετρος) ο κάτοχος θα παραμένει ο ίδιος (σταθερή παράμετρος).Ευχαριστώ Πολύ
υ.γ θα παρακαλούσα στην άμεση ανεύρεση των οχημάτων που προανέφερα .
Η άλλη παράμετρος (γυναίκα), θα είναι σταθερή παράμετρος ;
-
Ναι, σταθερή γυναικα!!!
Μια κουφή, μουγκή και παράλυτη, να περνάει απαρατήρητη, και να μην ενοχλεί σε τίποτα στην οδήγηση της Φεράρι!!
-
**>Έχεις Γερμανικό αυτοκίνητο ; Kάνε...sex !
**
Παιδιά έχουν απόλυτο δίκιο..... εξάλλου η εμπειρία είναι εμφανής και κατά τακτά διαστήματα γίνεται πρακτική εξάσκηση από την Ελληνική αντιπροσωπία και μάλιστα ΔΩΡΕΑΝ (τα άλλα πληρωνεις...... )
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Íáé, óôáèåñÞ ãõíáéêá!!!Ìéá êïõöÞ, ìïõãêÞ êáé ðáñÜëõôç, íá ðåñíÜåé áðáñáôÞñçôç, êáé íá ìçí åíï÷ëåß óå ôßðïôá óôçí ïäÞãçóç ôçò ÖåñÜñé!!
Káèüëïõ Üó÷çìç éäÝá
Áëëá õðÜñ÷åé êáé ìéá Üëëç ðáñÜìåôñïò Ãõíáßêáò ....Ç 'Öýãå åóý ,Ýëá åóý' óå êÜèå óôáìÜôçìá ãéá êñýùìá åëÜóôéêþí êáé ãÝìéóìá âåíæßíçò
-
Æçôïýíôáé
ãåñìáíéêü áõôïêßíçôï êáôá ðñïôßìçóç 911 Þ Ì3
éôáëéêü áõôïêßíçôï ïðïéáäÞðïôå ÖåññÜñé Þ 156 Gta
éáðùíéêü Honda CTR ,S2000 Þ 350Æ
ãáëëéêü Clio 182hp ç 206RC
Áããëéêü Lotus Elise ,MclarenF1Èá ÷ñçóéìïðïéçèïýí áðï ìÝëïò ôïõ Öüñïõì (åìÝíá ) ùò áìåñüëçðôï êáé ïõäÝôåñï êñéôÞ ãéá íá áðïäåéêôåß ðïéþí áõôïêéíÞôùí ïé éäéïêôÞôåò ðåñíÜíå êáëýôåñá
Èá áëëÜæïõí ìüíï ôá áõôïêßíçôá (ìåôáâáëüìåíç ðáñÜìåôñïò) ï êÜôï÷ïò èá ðáñáìÝíåé ï ßäéïò (óôáèåñÞ ðáñÜìåôñïò).Åõ÷áñéóôþ Ðïëý
õ.ã èá ðáñáêáëïýóá óôçí Üìåóç áíåýñåóç ôùí ï÷çìÜôùí ðïõ ðñïáíÝöåñá .
Ç Üëëç ðáñÜìåôñïò (ãõíáßêá), èá åßíáé óôáèåñÞ ðáñÜìåôñïò ;
Áí ,ëÝìå ôùñá ,åìöáíéæüìïõí ìå üëá áõôÜ ôá áõôüêéíçôá èá Þìïõí ðïëý óôáèåñÞ ðáñÜìåôñïò ...
ÎáöíéêÜ èá Þìïõí ðáôÝñáò ðáéäéþí ôùí ïðïßùí ôçí ìçôÝñá äåí èá åß÷á ãíùñßóåé ðïôÝ ......
Èá Þìïõí áðï ôïõò ðéï üìïñöïõò Üíôñåò ìå ôá ðéï ùñáßá ìÜôéá (êáé öïñÜù êáé ãõáëßá )
Έχεις Γερμανικό αυτοκίνητο ; Kάνε...sex !