-
Το λαμπακι των υπερυθρων που το στερεωσες?Εγω ζοριστηκα να βρω πολυ μια θεση που να δουλευει 100% σε οποιαδηποτε θεση του τιμονιου.
-
υπάρχει κανά επώνυμο car mp3 player που να παίζει και dvd data discs? Δλδ αντί για cd με mp3 να του βάζω dvd. `Εχω δει κάτι firstline, bluesky κτλπ, μιλάω όμως για μια επώνυμη και σίγουρη λύση, όχι όμως και (παν)ακριβη
-
Το πιο φτηνό επώνυμο που μπορώ να φανταστώ είναι το JVC AV-X2, το οποίο παίζει dvd-mp3 χωρίς να έχει μεγάλη οθόνη (έχει ενσωματωμένη 3 ιντσών βέβαια, και συνδέεται με εξωτερική αν θέλεις). Τιμή, αφού το πρηγούμενο μοντέλο που τείνει προς την κάταργηση είχε street price (αν θυμάμαι καλά) περίπου 700 ευρώ, φαντάζομαι πως θα είναι κάτι παραπάνω από αυτά. Αλλιώς, και το προηγούμενο (λογικά θα μπορείς να το βρεις ακόμα) ήταν πολύ καλό μηχάνημα, αν εξαιρέσεις ότι αργεί λίγο στην εναλλαγή των mp3 files.
Από εκεί και έπειτα, πηγαίνεις σε τυπική λύση multimedia, δηλαδή οθόνη αναδιπλούμενη 16:9 6,5-7 ιντσών και αρκετά μεγαλύτερη τιμή.
Edit: Ο σωστός κωδικός είναι KD-AVX2 (και 1 το προηγούμενο) και η τιμή τους είναι αρκετά κοντά, και αρκετα χαμηλότερα από τα 700 ευρώ που θυμόμουν (730 ευρώ τιμή καταλόγου για το νέο της παρέας, σίγουρα από εκεί και πέρα ανάλογα με την έκπτωση που έχει διαθέσιμη το κάθε κατάστημα η τελική τιμή πέφτει από αρκετά έως πολύ).
-
Με την ευκαιρία έψαξα λίγο το θέμα, και βρήκα και το VXZ758R της Clarion, το οποίο δεν έχει μεν ενσωματωμένη οθόνη, όμως διαβάζει mp3 από δίσκο dvd, έχει (όπως και το JVC) αποκωδικοποιητή DD/DTS/Dolby Prologic (δεν ξέρω αν είναι ΙΙ) και εμφανισιακά δεν απέχει καθόλου από την καθιερωμένη όψη των σύγχρονων Clarion.
Πιθανολογώ πως το JVC θα έχει πιθανότατα καλύτερο μενού και περισσότερες ευκολίες, ενώ το Clarion θα υπερέχει κάπως σε ποιότητα ήχου. Την τελική άποψη όμως θα τη διαμορφώσω αφού δω/ακούσω τα μηχανήματα από κοντά.
-
να σαι καλά αλλά δε μίλησα για συσκευή με οθόνη, απλώς ένα κοινό cd/mp3 player που εκτός απ'τα κοινά δισκάκια cd με mp3 να διαβάζει και dvd με mp3 σε προσιτή τιμή ~250
-
Υπάρχει μια μονάδα της ΕΤΟΝ που το κάνει, αλλά από εμφάνιση μην περιμένεις τίποτα ιδιαίτερο. Βέβαια η ΕΤΟΝ είναι σχετικά σοβαρή εταιρεία (τουλάχιστον σε ενισχυτές/μεγάφωνα).
-
Καλησπέρα.
Έχω κι εγώ μια απορία καθότι περιορισμένες οι γνώσεις μου περί Car (και όχι μόνο) audio. Έχω μια Corolla του 2001 που δεν έχει CD player και θέλω να της τοποθετήσω. Όμως, δε με συγκινεί η ιδέα να αλλάξω πηγή. Δε θέλω ούτε να βάλω άλλη πηγή στην υπάρχουσα θέση για το εργαστασιακό CD player, γιατί μου κακοφαίνεται η ιδέα στο ταμπλό να υπάρχουν δύο πηγές, ούτε να αφαιρέσω την εργοστασιακή καθότι παρέχει και επιπλέον λειτουργίες (κατανάλωση βενζίνης, κτλ). Υπάρχουν στο εμπόριο σκέτα CD Player που να συνεργάζονται με εργοστασιακές πηγές;;; Δεν έχω καταφέρει να βρω, αλλά δεν έχω ψάξει και πολύ. Εναλλακτικά, ξέρετε αν μπορώ να βρω κάπου εκτός αντιπροσωπίας το εργοστασιακό CD Player (στην Toyota μου ζήτησαν 350 ευρώ χωρίς τοποθέτηση ). Μετά από λίγο ψάξιμο στο διαδίκτυο βρήκα αυτό http://www.partydown.com/items/item85.htm , αλλά αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάτι πιο κοντά (στην Ελλάδα). -
Ψάξε στο ebay Αγγλίας ή και Γερμανίας για το αντίστοιχο προϊόν, αλλιώς μ΄νο αν είσαι τυχερός και βρεις κάποιον εν Ελλάδι που θέλει να αλλάξει πηγή και πουλάει την εργοστασιακή του (αν και οι περισσότεροι την κρατάνε ή απλά τη χαρίζουν στο κατάστημα όπου βάζουν την καινούρια).
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μ.....
Έχει κασσετόφωνο!Εγω το βρισκω θετικο αυτο, μπορεις πολυ ευκολα και οικονομικα να βαλεις το ipod η οποιοδηποτε αλλο Mp3 player χωρις εξτρα καλωδια. εγω πολυ χαρηκα οταν ειδα οτι το ΠΤ ειχε και κασετοφωνο
τώρα που το λές...δεν έχεις άδικο. Πιο cool βέβαια να έχεις κάποιο jack/input για τέτοια πράγματα....
οφτόπικ αλλά δείτε την λύση ενός φίλου από το κλαμπ μας για να έχει mp3 και εργοστασιακό r-cd.
Σαφως πιο cool αλλα ας πουμε οταν κοιταζα το Jazz το adapter για το ipod ειχε 170 Ε που νομιζω οτι για αυτο το σκοπο ειναι πολλα παρολο που ειχες ολα τα control απο το cd
Δεν ξερω ποσο εχει αυτο της Επισης adapter σαν αυτο της φωτογραφιας δεν βαζω στο αυτοκινητο μου, χαθηκε να το κανει λιγο πιο διακριτικο, να μην εχει τις βιδαρες ας πουμε....ας ητανε με κοντρα βιδα και να πιανει πανω στο πανελ, και επισης οχι σε αυτην τη θεση, να πεταει το καλωδιο, αυτο θελει καπου χαμηλα.
-
E καλά τις βίδες μπορείς να τις αλλάξεις με κάτι πιο διακριτικό. Μην κολλάς εκεί...εγώ σου δείχνω απλά μια υλοποίηση.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
E καλά τις βίδες μπορείς να τις αλλάξεις με κάτι πιο διακριτικό. Μην κολλάς εκεί...εγώ σου δείχνω απλά μια υλοποίηση.Ναι, το ξερω για αυτο προτεινω και αλλους τροπους και αλλη τοποθεσια απλως το βλεπω και στεναχωριεμαι.
Φανταζομαι οτι αμα εχει aux το να βαλεις ενα βυσμα πρεπει να ειναι ευκολο και αρκετα οικονομικο, σωστα?
-
Οσοι είχαν μπει στο αυτοκίνητό μου, έχουν δει πώς μπορείς να φτιάξεις κάτι χωρίς να δείχνει πως δεν είναι εργοστασιακό. Η να μη φαίνεται γενικά. Πάντα υπάρχουν τρόποι, αρκεί να μη βαριέσαι να σκεφτείς (και να υλοποιήσεις).
Ενδεικτικά, είχα αλλάξει εντελώς το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου, και τώρα που χρειάστηκε να βγάλω τα πάντα από μέσα, δεν άφησα ούτε τρύπα, ούτε χτύπημα, γενικά στο αυτοκίνητο μπορεί να ξαναμπεί το εργοστασιακό ηχοσύστημα χωρίς να φαίνεται ότι είχε ποτέ πειραχθεί.
-
...Αφου αλλαξα την εργοστασιακη πηγη με την Pioneer P77 και εκανα μονωση στις πορτες πλεον το συνολικο επιπεδο ηχου εχει ανεβει αρκετα που για τους πιο πολλους γνωστους μου ειναι ''ιδανικο''....
...Για εμενα βλεπω πως θελω και κατι παραπανω μιας και οταν οδηγω μονος μου και με ανοικτη την κουκουλα (MR2) και αρκετα χιλιομετρα νιωθω πως ''τελειωνει'' το ηχοσυστημα.... Ειδικα τα χαμηλα του που μου αρεσουν ιδιαιτερα.....
....Οποτε σκεφτομαι και την λυση του sub αλλα λογω χωρου* σκεφτομαι ενα μπαζουκακι ή το Pioneer TS WX22A που ειναι και ενεργο.....
Αυτο μπορει να ενωθει πανω στον 4καναλο ενισχυτη που εχω ή πρεπει να παει στην πηγη? Θα ειναι καλη επιλογη? Μεσα στο ντουλαπι πισω απο τους επιβατες που θελω να το τοποθετησω θα βγαζει τριγμους?????*Μια σταθερη κατασκευη που θα ηταν ιδανικη σαν αποδοση θα μου εκλεινε το ενα ντουλαπι πισω απο τον συνοδηγο μονιμα, και σε ταξιδι, ειναι που ειναι δυσκολα τα πραγματα απο χωρους, θα γινοντουσαν ακομα πιο δυσκολα..........
-
Ιδανικός είναι ο ήχος σου σταματημένος (και κλειστά). Όταν τρέχεις λείπουν πολλά μπάσα και δεν ακούγεται τίποτα. Με το sub θα μπορείς να ακούς μουσική καθαρά σε πολύ χαμηλότερη ένταση από τώρα.
Αυτό το sub που θέλεις μου φαίνεται αδύναμο, εγώ έχω το 205 και είναι αδύναμο. Με δυσκολία τα καταφέρνει να γεμίσει το αμάξι όταν τρέχω. Άκουσέ το πρώτα. Εγώ πήρα το 205
http://www.pioneer.de/de/product_detail.jsp?product_id=603&taxonomy_id=25-130
γιατί είναι μικρό σε διαστάσεις, που να βάζω 3ο ενισχυτή και ξεχωριστό μεγάλο κουτί - είναι όμως αδύναμο.Σύνδεση: το έχω συνδεδεμένο με Τ στην είσοδο του ενός από τους 2 ενισχυτές (τον μπροστινό) μια χαρά είναι γιατί έχει και αυτό ξεχωριστό gain.
-
Για την ακρίβεια δε 'λείπουν' τα μπάσα, απλά δεν ακούγονται λόγω υψηλού θορύβου (αεροδυναμικού-κινητήρα-κύλισης ελαστικών).
Δυστυχώς οι έτοιμες 'ενεργές' λύσεις για sub αποτελούν ημίμετρα. Προτιμότερη θα ήταν μια λύση με 2 οκτάιντσα κάτω από τα καθίσματα (ώστε να μην έχεις και πρόβλημα στην εκμετάλλευση των ήδη μειωμένων αποθηκευτικών χώρων) με τον ενισχυτή τους, πιθανότατα τον 4κάναλο που έχεις ήδη με γεφυρωμένα τα δύο κανάλια.
Αν πάρεις το ενεργό, συνδέεται με την πηγή και όχι με τον ενισχυτή (με την έξοδο sub out του Ρ77).
Από την άλλη, πιστεύεις πως ένα κουτί με 10ιντσο sub μέσα στο ντουλάπι θα είναι πιο μεγάλο από το μπαζουκάκι της Pioneer? Εγώ διαφωνώ. Καθώς επίσης διαφωνώ και με τη μονιμότητα. Δε χρειάζεται να είναι μόνιμα τοποθετημένο, μπορείς κάλλιστα να το βγάζεις όποτε υπάρχει ανάγκη. Αν και, η εμπειρία δείχνει πως, ακόμη κι αν αγοράσεις/σχεδιάσεις/κατασκευάσεις κάτι με σκοπό να μπαινοβγαίνει, τελικά βαριέσαι και δεν το βγάζεις ποτέ.
Πόσα λίτρα είναι τα ντουλάπια πίσω από τους επιβάτες?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
A)Προτιμότερη θα ήταν μια λύση με 2 οκτάιντσα κάτω από τα καθίσματα (ώστε να μην έχεις και πρόβλημα στην εκμετάλλευση των ήδη μειωμένων αποθηκευτικών χώρων) με τον ενισχυτή τους, πιθανότατα τον 4κάναλο που έχεις ήδη με γεφυρωμένα τα δύο κανάλια..B) Καθώς επίσης διαφωνώ και με τη μονιμότητα. Δε χρειάζεται να είναι μόνιμα τοποθετημένο, μπορείς κάλλιστα να το βγάζεις όποτε υπάρχει ανάγκη.
Γ) Πόσα λίτρα είναι τα ντουλάπια πίσω από τους επιβάτες?
Καταρχας ευχαριστω για τις απαντησεις.....Στο θεμα:
Α) Καλη ιδεα μου ακουγεται αλλα χωρανε κατω απο το καθισμα?? Ειναι ιδιαιτερα χαμηλα.....Που ακριβως θα στηριζονται???
Η ''δονηση'' του sub μηπως θα ειναι ενοχλητικη για τους επιβατες? Και ποσο διαπερατος ειναι ο ηχος μεσα απο τα καθισματα και το δερμα???:hmmm:Β) Για πολυεστερικη κατασκευη αναφερεσαι? Απ'οτι εχω ακουσει ειναι κυριως μονιμες κατασκευες και δεν βγαινουν και τοσο ευκολα.... Αν βγαινουν σε κανα δεκαλεπτο με δικη μου και μονο ενασχοληση δεν εχω προβλημα, αλλα να το τρεχω σε μαστορες μια τον μηνα ειναι οντως βαρετο...... Aσε που θα με βαρεθουν και να με βλεπουν!
Γ) Ειναι 90 λιτρα.....Χωρανε 2 μικρα σακουβαγιαζ.......Με τα μισα παντως δεν θα παλευοταν με τιποτα......
-
Στο 3θυρο σιβικ έχω ενισχυτές κάτω από τα μπροστινά καθίσματα αλλά για να χωρέσουν τα χτύπησα (τα καθίσματα) από κάτω με βαριοπούλα (2-3 εκ.). Sub αποκλείεται να χωρούσαν, δυστυχώς στα μικρά αυτοκίνητα δεν μπορείς να έχεις καλό ήχο χωρίς μεγάλες παραχωρήσεις.
-
Ο χρήστης yiannis2002s έγραψε:
Α) Καλη ιδεα μου ακουγεται αλλα χωρανε κατω απο το καθισμα?? Ειναι ιδιαιτερα χαμηλα.....Που ακριβως θα στηριζονται???
Η ''δονηση'' του sub μηπως θα ειναι ενοχλητικη για τους επιβατες? Και ποσο διαπερατος ειναι ο ηχος μεσα απο τα καθισματα και το δερμα???:hmmm:Ενα - ένα. Δε γνωρίζω πόσο ύψος έχεις κάτω από τα καθίσματα, αλλά υπάρχει πιθανότητα να χωράνε καθώς συνήθως είναι μικρές οι απαιτήσεις τους σε διαστάσεις. Εναλλακτικά (και αρκετά ψαγμένα) θα μπορούσες να κάνεις και αυτό:
To ζευγάρι 8ιντσων που έλεγα, μπροστά από τα καθίσματα.
Η δόνηση δεν είναι ποτέ ενοχλητική, μάλλον εθιστική θα την έλεγα. (και να λείπουν τα σχόλια).
Πρέπει να καταλάβεις τη λειτουργία του ήχου στις χαμηλές συχνότητες. Σε αυτές, δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο η θέση/κλίση του μεγαφώνου και τα υλικά που το περιτριγυρίζουν, όσο η δυνατότητα του αέρα γύρω από αυτό να κινείται ελεύθερα, και το πόσο μπορεί να επηρεάσει τον αέρα στο χώρο όπου είναι οι ακροατές. Τρανό παράδειγμα είναι οι τετράθυρες (αλλά και δίθυρες) BMW, στις οποίες είναι πολύ δύσκολο να 'βγάλεις' σωστό μπάσο όταν το sub είναι στο χώρο αποσκευών, γιατί έχουν μεταλλική κατασκευή στην πλάτη του καθίσματος και δεν μπορεί να 'περάσει' στην καμπίνα των επιβατών.Στη δική σου περίπτωση δεν ισχύει αυτό. Μάλιστα, όσο πιο κοντά είναι το sub στους ακροατές, τόσο καλύτερα είναι τα αποτελέσματα (εξαιρουμένων κάποιων περιπτώσεων με δύσκολες αρμονικές συχνότητες και στάσιμα κύματα, αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης).
Αυτό που προσπαθώ τόση ώρα να εξηγήσω, με πιο απλούς όρους, είναι το εξής: ο ήχος δε χρειάζεται να 'διαπεράσει' το κάθισμα και το δέρμα, γιατί πολύ απλά θα κινείται γύρω από αυτά.
Β) Για πολυεστερικη κατασκευη αναφερεσαι? Απ'οτι εχω ακουσει ειναι κυριως μονιμες κατασκευες και δεν βγαινουν και τοσο ευκολα.... Αν βγαινουν σε κανα δεκαλεπτο με δικη μου και μονο ενασχοληση δεν εχω προβλημα, αλλα να το τρεχω σε μαστορες μια τον μηνα ειναι οντως βαρετο...... Aσε που θα με βαρεθουν και να με βλεπουν!
Says who? Είναι πανεύκολο να μπει και να βγει μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, αρκεί να το σχεδιάσεις σωστά. Δες πώς έχω φτιάξει εγώ τη δική μου κατασκευή:
(όλη η διαδικασία είναι εδώ, στα αγγλικά):
http://www.talkaudio.co.uk/vbb/showthread.php?t=76606
Η καμπίνα που βλέπεις μπορεί να αφαιρεθεί απλούστατα, κόβοντας 2 tire-ups που έχω χρησιμοποιήσει για να τη σταθεροποιώ στο σασί. Επίσης υπάρχουν και φαρδιές λωρίδες από velcro σε όλη την πλάτη ώστε να 'κολλάει' στη θέση της και να μη μετακινείται (έχε υπόψην ότι το σημαντικότερο είναι η ασφάλεια). Ενδεικτικά, 2-3 φορές στα Μέγαρα και ένα αρκετά μεγάλο τρακάρισμα ΔΕΝ μετατόπισαν καθόλου την κατασκευή από τη θέση της.
Γ) Ειναι 90 λιτρα.....Χωρανε 2 μικρα σακουβαγιαζ.......Με τα μισα παντως δεν θα παλευοταν με τιποτα......
Για ένα καλό 10ιντσο sub χρειάζεσαι το πολύ 25 λίτρα συνολικά (το δικό μου sub είναι 12 ιντσών και χρειάζεται 24 λίτρα εσωτερικό όγκο, αλλά είναι 'ειδικό' sub - και πανάκριβο, δυστυχώς... ).
Στην περίπτωση όπου μπει όντως εκεί μέσα, θα είναι σίγουρα καλό να γίνει διάτρητο το καπάκι και να καλυφθεί με ηχοδιαπερατό πανί, όπως σου προτάθηκε αλλού ( ), για τους λόγους που ανέφερα προηγουμένως.
Επειδή όμως όλα αυτά μπορεί να φανούν 'υπερβολικά' για το μη μυημένο, κι επειδή πήρα φόρα πάλι, καλό είναι να περάσεις από κάποιο καλό κατάστημα και να συζητήσεις τις πιθανές λύσεις από κοντά με τον εγκαταστάτη.
Κάτι άλλο, ανέφερες πως έχεις 4κάναλο ενισχυτή. Αυτός τώρα οδηγεί μόνο τα μπροστινά μεγάφωνα, παθητικά? Αρα έχεις 2 κανάλια ελεύθερα? Τι ενισχυτής είναι? (για να ψάξω ποια μεγάφωνα του ταιριάζουν).
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Η ''δονηση'' του sub μηπως θα ειναι ενοχλητικη για τους επιβατες? Και ποσο διαπερατος ειναι ο ηχος μεσα απο τα καθισματα και το δερμα???:hmmm:Ενα - ένα. Δε γνωρίζω πόσο ύψος έχεις κάτω από τα καθίσματα, αλλά υπάρχει πιθανότητα να χωράνε καθώς συνήθως είναι μικρές οι απαιτήσεις τους σε διαστάσεις. Εναλλακτικά (και αρκετά ψαγμένα) θα μπορούσες να κάνεις και αυτό:
To ζευγάρι 8ιντσων που έλεγα, μπροστά από τα καθίσματα.
Η δόνηση δεν είναι ποτέ ενοχλητική, μάλλον εθιστική θα την έλεγα. (και να λείπουν τα σχόλια).
Πρέπει να καταλάβεις τη λειτουργία του ήχου στις χαμηλές συχνότητες. Σε αυτές, δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο η θέση/κλίση του μεγαφώνου και τα υλικά που το περιτριγυρίζουν, όσο η δυνατότητα του αέρα γύρω από αυτό να κινείται ελεύθερα, και το πόσο μπορεί να επηρεάσει τον αέρα στο χώρο όπου είναι οι ακροατές. Τρανό παράδειγμα είναι οι τετράθυρες (αλλά και δίθυρες) BMW, στις οποίες είναι πολύ δύσκολο να 'βγάλεις' σωστό μπάσο όταν το sub είναι στο χώρο αποσκευών, γιατί έχουν μεταλλική κατασκευή στην πλάτη του καθίσματος και δεν μπορεί να 'περάσει' στην καμπίνα των επιβατών.Στη δική σου περίπτωση δεν ισχύει αυτό. Μάλιστα, όσο πιο κοντά είναι το sub στους ακροατές, τόσο καλύτερα είναι τα αποτελέσματα (εξαιρουμένων κάποιων περιπτώσεων με δύσκολες αρμονικές συχνότητες και στάσιμα κύματα, αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης).
Αυτό που προσπαθώ τόση ώρα να εξηγήσω, με πιο απλούς όρους, είναι το εξής: ο ήχος δε χρειάζεται να 'διαπεράσει' το κάθισμα και το δέρμα, γιατί πολύ απλά θα κινείται γύρω από αυτά.
Β) Για πολυεστερικη κατασκευη αναφερεσαι? Απ'οτι εχω ακουσει ειναι κυριως μονιμες κατασκευες και δεν βγαινουν και τοσο ευκολα.... Αν βγαινουν σε κανα δεκαλεπτο με δικη μου και μονο ενασχοληση δεν εχω προβλημα, αλλα να το τρεχω σε μαστορες μια τον μηνα ειναι οντως βαρετο...... Aσε που θα με βαρεθουν και να με βλεπουν!
Says who? Είναι πανεύκολο να μπει και να βγει μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, αρκεί να το σχεδιάσεις σωστά. Δες πώς έχω φτιάξει εγώ τη δική μου κατασκευή:
(όλη η διαδικασία είναι εδώ, στα αγγλικά):
http://www.talkaudio.co.uk/vbb/showthread.php?t=76606
Η καμπίνα που βλέπεις μπορεί να αφαιρεθεί απλούστατα, κόβοντας 2 tire-ups που έχω χρησιμοποιήσει για να τη σταθεροποιώ στο σασί. Επίσης υπάρχουν και φαρδιές λωρίδες από velcro σε όλη την πλάτη ώστε να 'κολλάει' στη θέση της και να μη μετακινείται (έχε υπόψην ότι το σημαντικότερο είναι η ασφάλεια). Ενδεικτικά, 2-3 φορές στα Μέγαρα και ένα αρκετά μεγάλο τρακάρισμα ΔΕΝ μετατόπισαν καθόλου την κατασκευή από τη θέση της.
Για ένα καλό 10ιντσο sub χρειάζεσαι το πολύ 25 λίτρα συνολικά (το δικό μου sub είναι 12 ιντσών και χρειάζεται 24 λίτρα εσωτερικό όγκο, αλλά είναι 'ειδικό' sub - και πανάκριβο, δυστυχώς... ).
Στην περίπτωση όπου μπει όντως εκεί μέσα, θα είναι σίγουρα καλό να γίνει διάτρητο το καπάκι και να καλυφθεί με ηχοδιαπερατό πανί, όπως σου προτάθηκε αλλού ( ), για τους λόγους που ανέφερα προηγουμένως.
Επειδή όμως όλα αυτά μπορεί να φανούν 'υπερβολικά' για το μη μυημένο, κι επειδή πήρα φόρα πάλι, καλό είναι να περάσεις από κάποιο καλό κατάστημα και να συζητήσεις τις πιθανές λύσεις από κοντά με τον εγκαταστάτη.
Κάτι άλλο, ανέφερες πως έχεις 4κάναλο ενισχυτή. Αυτός τώρα οδηγεί μόνο τα μπροστινά μεγάφωνα, παθητικά? Αρα έχεις 2 κανάλια ελεύθερα? Τι ενισχυτής είναι? (για να ψάξω ποια μεγάφωνα του ταιριάζουν).
CAR AUDIO PERFORMANCE. Ο Βασίλης είναι κορυφή και καλό παιδι.Θα σου πει πριν τον ρωτήσεις τι θες.
-
Εχμ, δεν ήταν ανάγκη να κάνεις quote την απάντησή μου και να μακρύνει κι άλλο η σελίδα για να δώσεις αυτά τα στοιχεία... Εξάλλου θα μπορούσε από κάποιους (όχι από εμένα, εγώ δεν έχω ουδένα πρόβλημα) να θεωρηθεί διαφήμιση...
Car audio