-
To Pioneer που είχα πάρει πριν 2,5 χρόνια αποδείχθηκε αξιόπιστο και καλό. Αν ξανάπαιρνα, πάλι Pioneer θα έπαιρνα.
-
Νομίζω πως παίρνει αυτό:
Δουλεύει με υπέρυθρες και νομίζω πως είναι φτηνό. Γύρω στα 30 ευρώ ή κάτι τέτοιο...
Ψάξτο όμως, γιατί η πηγή σου μπορεί να χρειάζεται άλλο τηλεχειριστήριο.
-
ευχαριστω για την απαντηση. το pioneer ειχε τηλεκοντρολ για το χερι το οποιο μου ειναι αχρηστο ως οδηγος.
θα το κοιταξω
-
Ο χρήστης kantoniou στις 10/10/2005 έγραψε:
Τα Carrefour πουλανε ενα Radio/CD Firstline (Carrefour brand) με ΜΡ3 και υποδοχες μνημης για SD(!) και USB(!) στην προσοψη 89 Ε
Μοντελο Firstline fcr878, 1 χρονος εγγυηση.
Χωρις φυσικα καμια απαιτηση αποδοσης, για φτηνη λυση αναγκης, θα παιζει τουλαχιστον; Το εχει κανεις; Τι ειναι αυτη η Firstline;
Να το 'τολμησω' ή να παω στα επωνυμα προιοντα; Καμια γνωμη;Δεν ξερω αν το εν λογω προϊον συνεχιζει ακομα να πωλειται. Πρεπει παντως να γραψω οτι ηταν αθλιο. Το ραδιοφωνο ειχε ελεεινη ληψη και παρασιτα σχεδον παντου. Επισης οι παρεμβολες απο το κινητο ηταν συνεχεις και οχι μονο οταν δεχομουν κληση. Οι μνημες του ραδιοφωνου χανονταν απο μονες τους.
Το CD/MP3 λειτουργουσε ικανοποιητικα. Να ευχαριστησω τον n_olympio για τις συμβουλες του (τις οποιες δεν ακουσα ο ).
Τελικα μας το εκλεψε καποιος ... αγιος ανθρωπος και με τα χρηματα της αποζημιωσης αγοραστηκε ενα αξιοπρεπες Kenwood με 140 Ε, το οποιο λειτουργει απροβληματιστα. -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Τα Carrefour πουλανε ενα Radio/CD Firstline (Carrefour brand) με ΜΡ3 και υποδοχες μνημης για SD(!) και USB(!) στην προσοψη 89 Ε
Μοντελο Firstline fcr878, 1 χρονος εγγυηση.
Χωρις φυσικα καμια απαιτηση αποδοσης, για φτηνη λυση αναγκης, θα παιζει τουλαχιστον; Το εχει κανεις; Τι ειναι αυτη η Firstline;
Να το 'τολμησω' ή να παω στα επωνυμα προιοντα; Καμια γνωμη;Δεν ξερω αν το εν λογω προϊον συνεχιζει ακομα να πωλειται. Πρεπει παντως να γραψω οτι ηταν αθλιο. Το ραδιοφωνο ειχε ελεεινη ληψη και παρασιτα σχεδον παντου. Επισης οι παρεμβολες απο το κινητο ηταν συνεχεις και οχι μονο οταν δεχομουν κληση. Οι μνημες του ραδιοφωνου χανονταν απο μονες τους.
Το CD/MP3 λειτουργουσε ικανοποιητικα. Να ευχαριστησω τον n_olympio για τις συμβουλες του (τις οποιες δεν ακουσα ο ).
Τελικα μας το εκλεψε καποιος ... αγιος ανθρωπος και με τα χρηματα της αποζημιωσης αγοραστηκε ενα αξιοπρεπες Kenwood με 140 Ε, το οποιο λειτουργει απροβληματιστα.Νομίζω πως δεν υπάρχει ανάγκη για αγορά τέτοιων προιοντων. Εγω αγόρασα με 120 ευρώ πριν 1,5 χρόνο το Pioneer το οποίο είναι ραδιο cd, έχει πολύ καλή λήψη, καλό αντικραδασμικό (2 φορές μόνο έχει χάσει cd) και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ποιότητά του.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Νομίζω πως δεν υπάρχει ανάγκη για αγορά τέτοιων προιοντων. Εγω αγόρασα με 120 ευρώ πριν 1,5 χρόνο το Pioneer το οποίο είναι ραδιο cd, έχει πολύ καλή λήψη, καλό αντικραδασμικό (2 φορές μόνο έχει χάσει cd) και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ποιότητά του.Τωρα το νομιζω κι εγω!
Εμενα δε με δελεασε τοσο η διαφορα τιμης (μεγαλη σε ποσοστο αλλα μικρη σε ευρα) οσο η δυνατοτητα να παιζει MP3 με το USB ή την SD καρτα χωρις να 'καιω' δισκακια και με πολυ ευκολη ανανεωση του ρεπερτοριου. Ετσι δεν θα ειχα στο αυτοκινητο ουτε ενα δισκο, παρα μονο το USB key...
Τεσπα, το παθημα, μαθημα. -
Και γω εβαλα την περασμενη βδομαδα το pioneer 2800 με 150 ευρω, με 2 χρονια εγγυηση και 1 χρονο κλοπη. Μια χαρα σε αποδοση τοσο το ραδιο οσο και το cd. Στην αρχη κοιταζα και γω για κατι firstline....αλλα ειπα να μεινω μακρια
-
Ο χρήστης kozo έγραψε:
ευχαριστω για την απαντηση. το pioneer ειχε τηλεκοντρολ για το χερι το οποιο μου ειναι αχρηστο ως οδηγος.θα το κοιταξω
Επίσης τα Pioneer δέχονται και το joystick της Sony,το οποίο είναι πολύ πιο βολικό από ασύρματο χειριστήριο στο τιμόνι.
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
ευχαριστω για την απαντηση. το pioneer ειχε τηλεκοντρολ για το χερι το οποιο μου ειναι αχρηστο ως οδηγος.
θα το κοιταξω
Επίσης τα Pioneer δέχονται και το joystick της Sony,το οποίο είναι πολύ πιο βολικό από ασύρματο χειριστήριο στο τιμόνι.
μηπως εχεις καποιο λινκ για αυτο? δηλαδη αυτο δεν ειναι χειριστηριο στο τιμονι?
-
Το θρυλικό joystick της Sony βιδώνεται στην κολώνα του τιμονιού και όντως είναι (κατά την άποψη πολλών, μαζί με τη δική μου) πιο εργονομικό από τα controls τιμονιού).
Κυκλοφορούσε κυρίως σε δύο εκδόσεις, τη 'light' RM-X1S και την πιο καλή RM-X4S.
Ιδού η πρώτη:
http://www.gieldy.pl/foto/040002667.pilot
Ιδού και η δεύτερη:
http://www.gweep.net/~prefect/eng/cave- ... /rmx4s.jpg
http://www.caraudio-service.ru/RM-X4S.jpg
Μια που τα έχω χρησιμοποιήσει και τα δύο μπορώ με σιγουριά να πω πως το Χ4S είναι απείρως καλύτερο από το Χ1S. Επίσης έβγαινε και σε ακόμη καλύτερη έκδοση, με μπλε φωτισμό και σώμα αλουμινίου (μαζί με το κορυφαίο για τότε CDX-C90R και κάποια άλλα μοντέλα της Sony).
Ααααχ, καλές εποχές. Ηταν τότε που η Sony πήρε την απόφαση να ρίξει την ποιότητα του car audio της (τα πρώτα Xplod και μετά)...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Το θρυλικό joystick της Sony βιδώνεται στην κολώνα του τιμονιού και όντως είναι (κατά την άποψη πολλών, μαζί με τη δική μου) πιο εργονομικό από τα controls τιμονιού).Κυκλοφορούσε κυρίως σε δύο εκδόσεις, τη 'light' RM-X1S και την πιο καλή RM-X4S.
Πραγματι, το χειριστηριο στην κολωνα του τιμονιου του 307 ειναι πολυ πιο βολικο απο τα χειριστηρια στο τιμονι.
Γιατι γραφεις 'κυκλοφορουσε' ;
-
Δε νομίζω ότι παράγεται πλέον. Τώρα υπάρχει το RM-X6S που είναι σαν ημισφαίριο (και δε νομίζω να είναι τόσο βολικό).
Μακάρι να κάνω λάθος. Αν όντως υπάρχει ακόμη, θα πάω να πάρω ένα (ακόμα).
-
Καλησπέρα!
Δεν ξέρω αν έχει γραφτεί κάτι σχετικά, θα ήθελα την άποψή σας σχετικά
με το παρακάτω πρόβλημα: έχει χαλάσει το κασσετόφωνο του αυτοκινήτου
μου (έχει 'κάτσει' το σιδερένιο πλαίσιο όπου θηκιάζει η κασέτα) ενώ και
πριν χαλάσει η απόδοσή του ήταν μάλλον κακή, λείπει δε το πλαστικό
κάλυμμα του ενός κουμπιού για το γύρισμα της κασέτας. Το ραδιόφωνο
όμως λειτουργεί μια χαρά. Το κασετόφωνο μάλλον δε φτιάχνεται και
καινούργιο κοστίζει αρκετά. Από την άλλη δε θέλω να αλλάξω την
πρόσοψη στη κονσόλα με ένα κασετόφωνο της αγοράς που επιπλέον δε θα
συνεργάζεται με τα κουμπιά στο τιμόνι. Για CDιέρα πίσω ούτε λόγος, το
έξοδο γίνεται υπέρογκο. Έτσι προσανατολίζομαι στο να ψάξω καλό
μεταχειρισμένο κασετόφωνο ίδιο με το υπάρχον και ύστερα να πάρω ένα
mp3 player και την ειδική κασέτα με το βύσμα που συνδέεται με εξωτερικό
μηχάνημα (mp3 ή CD ας πούμε) το οποίο έτσι ακούς μέσω του
κασετοφώνου (του αυτοκινήτου στην προκειμένη περίπτωση).Ρωτώ λοιπόν:
- Αξίζει μεταχειρισμένο κασετόφωνο μαμά, που θα βρω τέτοιο;
- Έχετε εμπειρία από χρήση αυτής της κασέτας και εξωτερικού mp3 στο
αυτοκίνητο; Συνεργάζονται μεταξύ τους πάντα και καλά και με
οποιοδήποτε κασετόφωνο; - Μου προτείνετε κάποια άλλη λύση;
- Αν έχει ξανασυζητηθεί παρόμοιο θέμα εδώ ή αλλού, μου υποδεικνύετε
οι experts αυτού του thread που να ψάξω;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
thaliarque
-
Είχα την κασέτα - αντάπτορα που λες, και τη χρησιμοποιούσα στο (κορυφαίο για τότε) Sony μου με ένα φορητό cd-player (μιλάμε για εποχή προ mp3 ). Δεν έχει κανένα πρόβλημα να παίξει παντού. Βέβαια από άποψης ποιότητας μη ζητάς και πολλά πράγματα...
Πάντως θυμάμαι ένα φίλο που είχε βρει ένα mp3 player σε σχήμα κασέτας, το έβαζες στο κασετόφωνο αφού το είχες γεμίσει με τα κομμάτια της αρεσκείας σου και τα άκουγες κανονικά, σαν από κασέτα. Μάλιστα μπορούσες να αλλάξεις και κομμάτι πατώντας το FF ή το REW.
Οσο για τη λύση του μεταχειρισμένου εργοστασιακού κασετόφωνου, καλή επιτυχία στο να βρεις κάποιο. Εδώ σε πολύ νεότερα αυτοκίνητα και δεν υπάρχουν.
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Ρωτώ λοιπόν:
- Αξίζει μεταχειρισμένο κασετόφωνο μαμά, που θα βρω τέτοιο;
Δοκιμασε στο eBay.
KLIK εδω: BMW car audio
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Νομίζω πως παίρνει αυτό:Δουλεύει με υπέρυθρες και νομίζω πως είναι φτηνό. Γύρω στα 30 ευρώ ή κάτι τέτοιο...
Ψάξτο όμως, γιατί η πηγή σου μπορεί να χρειάζεται άλλο τηλεχειριστήριο.
τελικα πηρα το παραπανω που ειναι και το μονο διαθεσιμο. 25 ευρω απο Καλογεροπουλο. Δεν μπορω να πω οτι ειμαι ευχαριστημενος γιατι παρολο που η αποσταση με το cd player ειναι μικρη (το εβαλα στην δεξια μερια του τιμονιου), η ληψη ειναι κακη και δουλευει μονο οταν θελει το παιδι που το τοποθετησε μου ειπε οτι αν το εβαζα στην αριστερη μερια του τιμονιου δεν θα επιανε με τιποτα... επισης, δεν ειναι και το πλεον βολικο σαν ογκος. το αφηνω ομως μπας και το συνηθησω- εστω και τοποθετημενο αναποδα!!! (ετσι πιανει καλυτερα)
-
Το ίδιο έχω και εγώ με το P-77MP μου και δεν έχω κανένα πρόβλημα!
Μήπως έχουν πέσει οι μπαταριούλες?
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
θα το κοιταξω
Ωπα κατσε γιατι ειπες κατι που με ενδιαφερει...Αμα συνδεσω το joystick της Sony ΧΜ4S στην εισοδο για ενσυρματο τηλεχειρηστηριο του P77, θα δουλευει? Φτιαξε με τωρα να παω να ξηλωνω το Ρ77 βραδιατικα
-
Ο χρήστης digilef έγραψε:
Το ίδιο έχω και εγώ με το P-77MP μου και δεν έχω κανένα πρόβλημα!Μήπως έχουν πέσει οι μπαταριούλες?
τι να πω? το σκεφτηκα και του ζητησα να αγορασω μια extra μπαταρια για καβατζα. μου ειπε οτι δεν χρειαζεται γιατι κραταει 4 χρονια! τωρα αν το ειχε στοκ πολυ καιρο στο μαγαζι παιζει να τα εχει παιξει η μπαταρια...
θα ψαξω να βρω μια καινουργια να δοκιμασω -
Έχω τα ίδια ασύρματα τηλεχειριστήριο σε Pioneer παλιό (6ετίας) αλλά πιάνουν μια χαρά.Έχει μια δυσκολία το αριστερό (έχω και στην δεξιά πλευρά του τιμονιού και στην αριστερή) τηλεχειριστήριο όταν έχω ανοιχτά παράθυρα.( κι εμένα μου φαίνεται κουλό!) Επίσης έχω παρατηρήσεις ότι το γόνατό μου όταν το έχω σχετικά ψηλά (πχ έχω σταματήσει και κάθομαι στο αμάξι και τα πόδια μου σχηματίζουν 90 μοίρες) κανένα από τα 2 τηλεχειριστήρια δεν πιάνει!Κατά τα άλλα πιάνουν και τα 2 μια χαρά...ακόμα κι αν έχεις κόψει δεξιόστροφα το τιμόνι 180 μοίρες και προσπαθήσεις πχ να αλλάξεις σταθμό με το δεξί τηλεχειριστήριο! (τι είπα τώρα έτσι;)
Όσο για τις μπαταρίες τους,εγώ τις αλλάζω κάθε 1,5-2 χρόνια για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.Σιγά τα λεφτά...Βέβαια παίζω πολύ με τα τηλεχειριστήρια σε σημείο που δεν ακουμπάω την πρόσοψη ποτέ...εκτός κι αν είναι να αλλάξω CD! (σπάνιο φαινόμενο κι αυτό! )
Car audio