-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Παντως δεν ξερω αν το εχετε παρατηρησει αλλα εχει γεμισει ο κοσμος 207.
Τελικα κανεις απο μας ρε παιδια δεν το εχει παρει??ΦΙΛΕ ΜΙΧΑΛΗ, ΓΙΑΤΙ ΑΓΧΩΝΕΣΕ?
ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΞΑΝΑ, ΠΟΥΛΗΣΑ ΤΟ 307 ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΟ 207 ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!!!
ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ!!!
ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΪΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΤΕΛΗ ΙΟΥΛΙΟΥ!!!
Ο ΑΝΤΙΠΡΩΣΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ 21 ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ!!!
ΕΙΜΑΙ Ο 5ος ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΡΙΑ.
ΤΟ 0ΔΗΓΗΣΑ (1,6 - 5Θ - SPORT)
ΘΕΤΙΚA:
- ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ (ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΚΥΛΙΣΗΣ)
- ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΤΗΜΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟ 307
- ΚΑΛΗ ΠΛΕΥΡΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ
- ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΣΩ ΑΞΟΝΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ 307
- ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ
- ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΦΡΕΝΑ - ΤΟΥ 307 ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ
- ΩΡΑΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ
ΑΡΝΗΤΙΚΑ:
- ΠΑΝΑΛΑΦΡΟ ΤΙΜΟΝΙ ΣΤΙΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ (ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟΟΔΗΓΗΣΑ ΤΟ ΦΟΒΗΘΗΚΑ) ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΥΨΗΚΕΣ ΟΛΑ ΟΚ
- ΣΕ ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑ ΠΑΝΙΚΟΥ ΣΕ ΣΤΕΓΝΟ ΑΠΟ 150+ Κμ Ο ΠΙΣΩ ΑΞΟΝΑΣ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΚΛΕΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΚΛΑΣΜΑΤΑ ' ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΕΜΗΤΗ ΠΙΕΣΗΣ, ΣΕ ΒΡΕΓΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ
- ΑΡΓΟ - ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΣΠΙΡΤΑΔΑ ΤΟΥ 307 ΙΣΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΓΚΑΖΙ (ΠΟΥ ΣΤΟ 307 ΔΕΝ ΕΧΩ), ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΔΑ 195+ ΣΤΟ ΚΟΝΤΕΡ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΥΣ
-
Ο χρήστης ΝΙΠΑ έγραψε:
ΙΣΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΓΚΑΖΙ (ΠΟΥ ΣΤΟ 307 ΔΕΝ ΕΧΩ)είσαι σίγουρος;
-
to 307 ειχε πολυ κοντο σαζμαν..για αυτο μαλλον σε ξεγελαγε.
αν δε ειχες το 1.6 το 307 δε σε ξεγελαγε...ειναι σιγουρα πιο γρηγορο απο το 207!
ηλεκτρικο γγκαζι ειχες 1000% στο 307.επισης το τεστ ντραιβ το 207 τι λαστιχα ειχε?
προβλημα στο φρεναρισμα οπως εγραψες ειχα και στο 206 μου μεχρι που πεταξα τα παναθλια κοντινεταλ πρωτης τοποθετησης που ειχε πανω?
μηπως παιζει τιποτα αναλογο? -
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
to 307 ειχε πολυ κοντο σαζμαν..για αυτο μαλλον σε ξεγελαγε.
αν δε ειχες το 1.6 το 307 δε σε ξεγελαγε...ειναι σιγουρα πιο γρηγορο απο το 207!
ηλεκτρικο γγκαζι ειχες 1000% στο 307.επισης το τεστ ντραιβ το 207 τι λαστιχα ειχε?
προβλημα στο φρεναρισμα οπως εγραψες ειχα και στο 206 μου μεχρι που πεταξα τα παναθλια κοντινεταλ πρωτης τοποθετησης που ειχε πανω?
μηπως παιζει τιποτα αναλογο?ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΣTO 307 ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΝΤΙΖΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΝΤΑΛ ΓΚΑΖΙΟΥ.
ΤΟ 207 ΕΙΧΕ 205/55/R16 CONTINENTAL PREMIUM CONTACT 2
-
Ο χρήστης ÍÉÐÁ έγραψε:
to 307 åé÷å ðïëõ êïíôï óáæìáí..ãéá áõôï ìáëëïí óå îåãåëáãå.
áí äå åé÷åò ôï 1.6 ôï 307 äå óå îåãåëáãå...åéíáé óéãïõñá ðéï ãñçãïñï áðï ôï 207!
çëåêôñéêï ããêáæé åé÷åò 1000% óôï 307.åðéóçò ôï ôåóô íôñáéâ ôï 207 ôé ëáóôé÷á åé÷å?
ðñïâëçìá óôï öñåíáñéóìá ïðùò åãñáøåò åé÷á êáé óôï 206 ìïõ ìå÷ñé ðïõ ðåôáîá ôá ðáíáèëéá êïíôéíåôáë ðñùôçò ôïðïèåôçóçò ðïõ åé÷å ðáíù?
ìçðùò ðáéæåé ôéðïôá áíáëïãï?ÔÏ ÃÊÁÆÉ ÓTO 307 ÅÉÍÁÉ ÌÅ ÍÔÉÆÁ ÊÁÉ Ï×É ÏÐÙÓ ÔÁ ÍÅÏÔÅÑÁ ÌÅ ÔÏÍ ÇËÅÊÔÑÏÍÉÊÏ ÁÉÓÈÇÔÇÑÁ ÁÊÑÉÂÙÓ ÊÁÔÙ ÁÐÏ ÔÏ ÐÅÍÔÁË ÃÊÁÆÉÏÕ.
ÔÏ 207 ÅÉ×Å 205/55/R16 CONTINENTAL PREMIUM CONTACT 2
307 ìå çëåêôñïíéêü ãêÜæé óßãïõñá ðïëý êïíôýôåñï êéâþôéï ôïõ 206 ïäçãþ êáé ôá äýï ,áí êÜíåéò áíôßóôïé÷ï êáôÝâáóìá ôïõ 206 óôï 307 åßíáé óáí íá ðáôÜò öñÝíï .Ìüíï ôï âÜñïò 'óêïôþíåé' ôï 307,
CONTINENTAL PREMIUM CONTACT 2
Áðï üëïõò ôïõò êáôü÷ïõò 206 1,6 xs/gti óõíÞèùò áíáöÝñåôáé þò
*ContiÃËÕÓÔÑÁ ...ðñïôåßíåôáé ôï ðïëý 10-15000 ÷éë ÷ëì .
ÌåôÜ áëëÜæåéò ëÜóôé÷á êáé êáôáëáâáßíåéò üôé ôï áõôïêßíçôï ðïõ åß÷åò åßíáé Ýíá Üëëï -
Λαθος...οι ιδιοκτητες 206 ειχαν το κοντι πριμιουμ 1... το λεγομενο κοντιγλυστρα το οποιο ο ξαδερφος μου το εβαλε σε φιεστα και ειναι αψογο...και γενικα ειναι πολυ καλο λαστιχο απλα θεωρω οτι σε εμας τα πρωτης τοποθετησης ειναι υποδεεστερα...ισως το ιδιο παιζει και με τα κοντι2 στο 207
το 206-307 ειχαν ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ γκαζι...δηλαδη ντιζα οπως ειπες κατω απο το ποδι και μετα αισθητηρα που εδινε εντολη στον εγκεφαλο...
αν το 207 εχει αισθητηρα κατω απο το γκαζι δε το γνωριζω. προφανως και θα ειναι ετσι για να το λες αλλα αμφιβαλω αν αυτο φταιει για την αποκριση.....το 307 ειχε 14/60 σαζμαν το οποιο ειναι λιγο πιο μακρυ απο 106ραλλυ 1.3 και λιγο πιο κοντο απο το 16/65 του 106ραλλυ 1.6 8ν
με τετοιο θεοκοντο σαζμαν και μερσεντες 1.4 θα αρπαζε ...
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
Ëáèïò...ïé éäéïêôçôåò 206 åé÷áí ôï êïíôé ðñéìéïõì 1... ôï ëåãïìåíï êïíôéãëõóôñá ôï ïðïéï ï îáäåñöïò ìïõ ôï åâáëå óå öéåóôá êáé åéíáé áøïãï...êáé ãåíéêá åéíáé ðïëõ êáëï ëáóôé÷ï áðëá èåùñù ïôé óå åìáò ôá ðñùôçò ôïðïèåôçóçò åéíáé õðïäååóôåñá...éóùò ôï éäéï ðáéæåé êáé ìå ôá êïíôé2 óôï 207
...üíôùò ôá 1 Þôáíå ëÜèïò äéêü ìïõ. Ðñïóðáèþ íá îå÷Üóù áõôÞ ôçí ðåñßïäï ãéá ôï 206 ..Åß÷á Ýíá Üëëï áõôïêßíçôï ôüôå (ôï 206 Þôáíå êáé ðÜëé ) áëëÜ ìå ôá ÐéñÝëëé áëëÜîáíå ðïëëÜ
-
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=188&page_id=4000Αρχίζω να κάνω οικονομίες
-
και εχει και τιμονι
αλλα απο επιδοσεις....
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
αλλα απο επιδοσεις....
Κάτσε να το δούμε πρώτα. Προς το παρόν, η αναλογία κιλών / (εργοστασιακό) ίππο δεν είναι άσχημη. Το περιμένω ελάχιστα πιο σβέλτο από το πρώτο δίλιτρο 206.
-
ειναι ελαχιστα εως αρκετα πιο αργο απο το διλιτρο το 206 στα χαρτια...
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
ειναι ελαχιστα εως αρκετα πιο αργο απο το διλιτρο το 206 στα χαρτια...Έχουν ανακοινωθεί επιδόσεις; Έχεις κάνα λινκ; Όταν λες δίλιτρο, εννοείς το gti ή το rc;
-
TO 2.0 to gti exei 8.4 kai kato 0-100....
το 207 λενε... http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... A_ID=51245
-
Ερωτησις:
Λενε πως το τιμονι του 207 ειναι πολυ ελαφρυ στα λιγα χλμ και βαραινει στα πολλα οποτε ειναι Ο.Κ.
Στα ποσα χαω περιπου αρχιζει να εχει το σωστο βαρος?
Σε μια φιδισια ορεινη διαδρομη που η μαξιμουμ ταχυτητα στις μικρες ευθειες ειναι συνηθως τα 80-100 χαω και στις στροφες 50-80 χαω, τι συμπεριφορα εχει το τιμονι- ειναι βαρυ ή ελαφρυ? -
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=188&page_id=4000 -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Τι έπαθες?
-
Τι έπαθες?
με πειραξε στο στομαχι
-
καλη ροπη βλεπω..γιατι ειστε απαισιοδοξοι για τις επιδοσεις? δε νομιζω να περιμεναμε και καμια ρουκετα...νομιζω θα πηγαινει αρκετα καλα...
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Peugeot 207 2006