-
Αν μπορείς να περιμένεις, τον καινούριο 16αρη. Αλλιώς τον τωρινό 16αρη. Το 1,4 απόφυγε το καλύτερα, εφόσον μπορείς να πας σε 1,6.
-
Πολύ θετικές οι πρώτες οδηγικές εντυπώσεις από το turbo:
http://www.channel4.com/4car/di/peugeot/207/4114/ -
Εχω το 207 3 μηνες τωρα (το 1.4) και οι επιδοσεις του ειναι μαλλον μετριες. Το ιδιο εχω διαβασει και για το 1.6 αν και δεν το εχω οδηγησει. Παντως ειναι αρκετα 'ζωντανο' το συνολο. Στρωσιμο μεχρι τα 1500 χλμ. (τωρα εχει 5200χλμ). Ανεση, αναρτησεις, πλαισιο, συμπεριφορα χαλαρα στα συν του αυτοκινητου. Το βασικο μειονεκτημα για μενα ειναι οι χωροι στο πισω καθισμα. Μπροστα αντιθετα εχεις μεγαλη ανεση και το εσωτερικο (ταμπλο κλπ) ανωτερο του 307 σε σχεδιαση!
-
Ο χρήστης prisma έγραψε:
Εχω το 207 3 μηνες τωρα (το 1.4) και οι επιδοσεις του ειναι μαλλον μετριες. Το ιδιο εχω διαβασει και για το 1.6 αν και δεν το εχω οδηγησει. Παντως ειναι αρκετα 'ζωντανο' το συνολο. Στρωσιμο μεχρι τα 1500 χλμ. (τωρα εχει 5200χλμ). Ανεση, αναρτησεις, πλαισιο, συμπεριφορα χαλαρα στα συν του αυτοκινητου. Το βασικο μειονεκτημα για μενα ειναι οι χωροι στο πισω καθισμα. Μπροστα αντιθετα εχεις μεγαλη ανεση και το εσωτερικο (ταμπλο κλπ) ανωτερο του 307 σε σχεδιαση!...και ανώτερο του ανταγωνισμού γενικώς. Το μόνο που λείπει είναι δύναμη. Το 1,6 πάει καλύτερα, αλλά όχι τίποτα θεαματικό. Στο δρόμο το αυτοκίνητο συμπεροφέρεται εκπληκτικά πάντως. Άιντε να δούμε το τούρμπο.
Δυστυχώς (προς το παρόν) τα δύο καλύτερα της κατηγορίας (207, GP) στερούνται ίππων και ροπής για το αυξημένο βάρος τους.
-
Τα δύο καλύτερα της κατηγορίας 207 και GP?
Ξέχασες το CLIO που έχει καλύτερο κινητήρα και από τα δύο -
Ο χρήστης kostasy έγραψε:
Ξέχασες το CLIO που έχει καλύτερο κινητήρα και από τα δύο -
Ξέχασες το CLIO που έχει καλύτερο κινητήρα και από τα δύοαυτο το αμαξι τελικα ηρθε με τα φοντα του πρωτου και τελικα , ολοι το ξεχνανε να το καταταξουν καπου.......
-
Ξέχασες το CLIO που έχει καλύτερο κινητήρα και από τα δύοΝαι έχει. Και; Δεν κάνει ΜΟΝΟ ο κινητήρας το αυτοκίνητο.
-
E, όμως και τα υπόλοιπα δεν πάνε και πολύ πίσω. Ξεκολλήστε από τη μανία.
-
Και ένα yugograle έχει πολύ καλύτερη μηχανή από τα 2.
-
Επειδη ειδα το Clio το μονο καλυτερο που εχει απο το 207 ειναι χωροι πορτ-μπαγκαζ και πισω καθισμα. Οκ εχει και καλυτερες επιδοσεις! Απο κει και περα μην αναφερθω στα απαραδεκτα πλαστικα του και στο κατω του μετριου Value for money (εξοπλιστικα τουλαχιστον το 207 υπερτερει σε σχεση με τη τιμη).
-
Είδες τα καλά πλαστικά ή τα 'μάπα' του Clio; Μλκία μεν ο διαχωρισμός κατά τη γνώμη μου, αλλά το 'καλό' εσωτερικό δεν νομίζω καν ότι το πλησιάζει το 207. Πολύ παππουδίστικη καμπίνα ρε γμτ...Στο 1.6Τ φυσικά δεν παίζει ΚΑΝΕΝΑΝ ρόλο κατά τη γνώμη μου...
Το 'α, και καλύτερες επιδόσεις' είχε πολύ πλάκα...σαν να λες 'α, έχει και υαλοκαθαριστήρες πιο απλωτούς'! Αν είναι ρε παιδιά να παίρνουμε 1.6αρια για να είμαστε πιο αργοί από τα 1.4αρια της προηγούμενης γενιάς, το χάσαμε το παιχνίδι...
Για την τιμή του 207 συμφωνώ...αν έχει ψάξει κανείς και πιο συγκεκριμένες συγκρίσεις, μας βγάζει από τον κόπο;
-
Ειδα και τα καλα και τα 'μαπα'. Αλλα πιστευω ειναι κοροιδια να δωσεις σχεδον 15.500 ευρω γιαυτο το λογο (τοσο κανει με τα καλα πλαστικα!) και με εξοπλισμο καλο μεν αλλα οταν στο απλο Clio μου λενε '100 ευρω επιπλεον για πισω προσκεφαλα!!! και αλλα 100 για ρυθμιζομενο σε υψος καθισμα οδηγου ΜΟΝΟ' και το 207 τα εχει στανταρ (μαλιστα ρυθμιζομενα σε υψος ειναι και τα 2 καθισματα) και με ηλεκτρικους καθρεφτες επισης στανταρ καθως και ρυθμιζομενο απο το τιμονι radio-cd (extra στο Clio) τοτε τι να λεμε!!! Μιλαω για το απλο 207 παντα.
-
Και άλλοι διθύραμβοι για το 1.6t:
http://www.autoexpress.co.uk/news/motor ... 07_gt.html'Simply put, the 207 GT is one of the best handling cars Peugeot has built since the firm's Eighties heyday. It offers keen drivers some real fun in twisty bends'
-
το 207 1,6Τ υπάρχει σκέψη για 5θ? ή μόνο 3θ
-
το 207 1,6Τ υπάρχει σκέψη για 5θ? ή μόνο 3θ
-
3porto...
-
Το 1.6Τ μου ακούγεται πολύ καλή περίπτωση...σε αντίθεση με τις απλές εκδόσεις...
-
Kαι το 1,6 καλό είναι, μην τα ισοπεδώνουμε όλα... το 1,4 βέβαια και ακόμα χειρότερα το 8βάλβιδο...
-
Το 8βάλβιδο θέλω να το οδηγήσω οπωσδήποτε!!! Σοβαρά μιλάω!
Και το ατμοσφαιρικό μια χαρά είναι, αλλά αν είναι να πάρεις 1.600αρι για να πηγαίνεις σαν 1.400αρι της σημερινής εσοδείας...πάνε πάρε ένα Focus να τελειώνουμε!
Η ισοπέδωση είναι φυσικά κακή, αλλά προσωπικά όταν το 1.6Τ κάνει -20Κ φίσκα στον εξοπλισμό και με κινητήρα που θα αναδείξει το αυτοκίνητο, το θεωρώ μλκία να δώσω 15-16 για να πάρω την ατμόσφαιρα...
Peugeot 207 2006