-
Ότι δεν κάνει η vw με τα δικά της σχέδια το κάνει με τις skoda. Ωραίο σχέδιο και πολύ πολύ μπροστά απο το κοντινό της παρελθόν!
Εκπλήσομαι ευχάριστα, εσείς?
-
Ότι δεν κάνει η vw με τα δικά της σχέδια το κάνει με τις skoda. Ωραίο σχέδιο και πολύ πολύ μπροστά απο το κοντινό της παρελθόν!
-
-
Μμμ...
Ενδιαφέρον φαίνεται! Σίγουρα ευχάριστη έκπληξη. Το μόνο που ίσως με χαλάει είναι το υψός του. Αν ήταν 5 εκ. πιο κοντό θα ήταν πιο σωστό πιστεύω. Άλλα τί να κάνεις; Αυτή είναι η τάση της εποχής... Όπως κ να'χει είναι σίγουρα ένα βήμα μπροστά από το υπάρχων μοντέλο, σχεδιαστικά μιλώντας. Μ'αρέσει! -
Πολύ, πολύ καλό.
Mπράβο στη VW, Skoda
Λίγο πιο κοντύτερο να ήταν.
Μου θυμίζει έντονα Lancia Ypsilon
-
Ομορφο σχέδιο , τουλάχιστον δεν είναι άτολμο !
Κι εμένα μου θυμίζει λίγο Ypsilon η μάσκα. -
Ισως γινομαι παρανοϊκος αλλα και στις φοτο με το PEUGEOT 207υπαρχει το ιδιο φοντο (βουνα ,θαμνοι κλπ).Παρατηρηστε το και εσεις.
Συγνωμη για το OFF TOPIC. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
..και στις φοτο με το PEUGEOT 207υπαρχει το ιδιο φοντο (βουνα ,θαμνοι κλπ).Παρατηρηστε το και εσεις.Έχεις δίκιο.Μάλλον υποψιάζεσαι επεξεργασία με Photoshop και για τα 2,ε;
-
Ωραίο είναι! Για κάποιο λόγο πάντως μου θυμίζει το Mazda 2.
-
Εμένα μου φαίνεται περίεργο σχεδιαστικά. Πολλά διαφορετικά σχήματα όλα μαζί σε ένα αυτοκίνητο χωρίς κεντρική ιδέα, βασική σχεδιαστική κατεύθυνση. Ενώ μερικά στοιχεία του μόνα τους είναι πολύ καλά όταν τα βλέπεις όλα μαζί....κάτι δεν πάει καλά!
Και εμένα με ενοχλεί πολύ η τάση ψηλώματος των αυτοκινήτων.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Εμένα μου φαίνεται περίεργο σχεδιαστικά. Πολλά διαφορετικά σχήματα όλα μαζί σε ένα αυτοκίνητο χωρίς κεντρική ιδέα, βασική σχεδιαστική κατεύθυνση. Ενώ μερικά στοιχεία του μόνα τους είναι πολύ καλά όταν τα βλέπεις όλα μαζί....κάτι δεν πάει καλά!συμφωνω απολυτα!
-
Ο χρήστης eizo έγραψε:
..και στις φοτο με το PEUGEOT 207υπαρχει το ιδιο φοντο (βουνα ,θαμνοι κλπ).Παρατηρηστε το και εσεις.
Έχεις δίκιο.Μάλλον υποψιάζεσαι επεξεργασία με Photoshop και για τα 2,ε;
Μα φυσικά και δεν είναι φωτογραφία. Προσχέδιο είναι για να δούν τις αντιδράσεις του κοινού και να κάνουν όποιες αλλαγές πρίν την τελική παραγωγή
-
Στα πρότυπα του σχεδιασμού του επόμενου Superb.
Εν τω μεταξύ ετοιμάζεται η επαγγελματική έκδοση του υπάρχοντος Fabia:
http://news.auto.cz/img/galleries/skfa4 ... d85518.jpg -
To κίτρινο δείχνει μάλλον σε μεγάλο βαθμό την επόμενη Fabia. Το πρώτο την πολυμορφική της έκδοση, επηρεασμένη από το Roomster.
-
Πολύ της μόδας τελευταία τα ''αμυγδαλωτά-σαν ανθρώπινο μάτι-φανάρια''.Προς SEAT πάει σχεδιαστικά και απομακρύνεται από VW.
-
Κατ' αντιστοιχία με τις γυναίκες, δεν υπάρχουν άσχημα αυτοκίνητα. Υπάρχουν άντρες που δεν πίνουν αρκετά!
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Κατ' αντιστοιχία με τις γυναίκες, δεν υπάρχουν άσχημα αυτοκίνητα. Υπάρχουν άντρες που δεν πίνουν αρκετά!Πλάκα πλάκα... αν είναι σαν το πρώτο, το ασημί, καλύτερα να το βάψουν κίτρινο και αντί για Fabia II να το βγάλουν ΦΑΒΑ Ι...
Το δεύτερο, το κίτρινο, μοιάζει πιο ανθρώπινο απλά μου είναι εντελώς αδιάφορο αισθητικά! Αν έχει βέβαια και μια καλή τιμή νομίζω οτι θα ξεπουλήσει για άλλη μια φορά... -
η φωτο η φωτοσοπ στηναρχη ειναι για τα μπαζα κατα τη γνωμη μου!κανει το αλτεα να φαινεται φερραρι!
-
Kι εμένα δε μου άρεσε το πρώτο (μου θύμισε το Yeti). Το 2ο καλύτερο. Και το τωρινό πάντως δε μου φαίνεται άσχημο για την ηλικία του. Δεν έιναι και το σχέδιο των ονείρων μου αλλά τρώγεται...
-
Η εμπρός κολώνα με την οροφή θυμίζουν λίγο το Swift.
http://img270.imageshack.us/img270/5931/beztytuu5hh.jpg
SKODA Fabia II