-
Συναγωνίζεται το τολέντο στην ασχήμια . Εδώ ο πατέρας μου που είναι προχωρημένης ηλικίας και φανατικός με την νισάν έπαθε σοκ , ούτε αυτός δεν το παίρνει
-
Όμορφο δε το λες σε καμία περίπτωση αλλά το βρίσκω πολύ καλή λύση για μεγαλύτερους σε ηλικία άτομα (πατεράδες μας π.χ.).
Είναι αρκετά μαλακό, ισοπεδώνει λακούβες και μόνο σε βαθιές εγκάρσιες λακούβες θυμάσαι τον ημιάκαμπτο πίσω.
Η θέση οδήγησης είναι στα πρότυπα του Yaris, δηλαδή κάθεσαι ψηλά (μπαίνεις και βγάινεις με χαρακτηριστική ευκολία) και έχεις καλή ορατότητα. Οι χώροι πίσω είναι μεγάλοι ακόμη και για μεγαλόσωμα άτομα ενώ τοεσωτερικό δείχνει αρκετά ποιοτικό.Τη βρίσκω πολύ καλή λύση για αυτούς που θα στεναχωρηθούν που αυτοκίνητα όπως το Almera ή τα προηγούμενα Corolla και Civic (Λόγω διαστάσεων) δε παράγονται πλέον.
-
crash test του tiida από τον οργανισμό ancap (το αντίστοιχο euroncap της αυστραλίας).
http://www.ancap.com.au/results/174/
Το αυτοκίνητο έλαβε 4 στα 5 αστέρια μιας και η διαβάθμιση είναι ίδια με του euroncap. Αν κρίνω τα υπόλοιπα αποτελέσματα που είναι κοινά σε αυτοκίνητα που έχουν εξεταστεί από τους δυο οργανισμούς, αυτή είναι η επίδοσή του.
-
Τελείωσε παιδιά! Είδα και άλλο Tiida σήμερα μετά από 1 μήνα, που ΔΕΝ ήταν test drive! Και έχουμε φτάσει αισίως τα 2 αυτοκίνητα! Νομίζω ότι πλέον μιλάμε για τον βασιλιά της κατηγορίας!
-
Χωρίς πλάκα τώρα ...πρέπει να απολύσουν αυτόν που έδωσε το ΟΚ να βγεί στην παραγωγή. Ο άνθρωπος είναι βαλτός για να τους καταστρέψει.
Ακόμη δεν έμαθαν από τα λάθη του παρελθόντος;;;
Πάντως δε θα έλεγα όχι για ένα nissan note , ιδίως στο χρώμα του χαλκού...Edit: Εχμ άλλαξα γνώμη , να μην τον απολύσουν, να τον υποβάλουν σε βασανιστήρια , να τον υποχρεώσουν να κυκλοφορεί με ένα τέτοιο.
Κρίμα ρε γμτ , βλέπω ακόμη στο δρόμο primera πρώτης γενιάς και είναι κουκλί. Είχε ο πατέρας μου ένα τέτοιο .. ανθρακί
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Κρίμα ρε γμτ , βλέπω ακόμη στο δρόμο primera πρώτης γενιάς και είναι κουκλί. Είχε ο πατέρας μου ένα τέτοιο .. ανθρακί
Aυτό λέω και εγώ και δε μπορώ να το αποχωριστώ με τίποτα.
Και να ήταν μόνο η εμφάνιση... -
Το μόνο tiida που θα άξιζε να βγει στην παραγωγή είναι αυτό...
-
Pavlos23 τώρα είδα ότι έχεις γράψει και συ για το tiida...
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Aυτό λέω και εγώ και δε μπορώ να το αποχωριστώ με τίποτα.
Και να ήταν μόνο η εμφάνιση...και λιγα λες...αμα ηταν το δικο μας πιο προσεγμενο (εμεις φταιγαμε) ακομα θα το θελα στο οπλοστασιο....υπεροχο αυτοκινητο πολυ μπροστα απο την εποχη του..
-
Εκείνο το 2λιτρο πρέπει να ταν πολύ καλό!
-
Αν δεν έβλεπα το σήμα, θα ορκιζόμουν ότι είναι Peugeot!
-
Αρχίσατε πάλι το θάψιμο; Ποιό είναι το τέλειο αυτοκίνητο για εσάς επιτέλους;
Δεν υπάρχει μοντέλο που να μην το έχετε θαψει... -
Δηλαδή εσένα σου αρέσει αυτό το πράγμα;Είδα ένα προχθές στον Πύργο,ασημί sedan,αδιάφορο σαν σχήμα και σε καμμία περίπτωση δεν θα το αγόραζα.
-
Ο χρήστης ARIS SR20VE έγραψε:
Κατακλεμμενο Corsa OPC!
-
Φίλε μου τα σχέδια του Νισσαν αυτού έχουν παρουσιαστεί πάνω από 2ετία, πρωτού ακόμα υπάρξει η σκέψη για το corsa opc...
-
Κάτι τολεντα και τιιντες δίνουν συγχωροχάρτι στις κορόλες και τις κάνουν να φαίνονται κούκλες...
-
Ο χρήστης Eloy έγραψε:
Κάτι τολεντα και τιιντες δίνουν συγχωροχάρτι στις κορόλες και τις κάνουν να φαίνονται κούκλες...Συμφωνώ!!
@ ARIS SR20VE
Γιατί δεν το έβγαλαν αυτό σε παραγωγή; Πολύ δυναμικό και αρκετά όμορφο!
-
Έλα ντε...και ο Γκον υποτίθεται ότι θέλει να δώσει αυτοκίνητα που θα κάνουν εντύπωση...Πάντως, τα τελευταία Note - Qashqai - Tiida, καλά-χρυσά μπορεί να 'ναι, αλλά στους enthusiasts δεν χτυπάνε κανένα καμπανάκι.
Αναμένουμε...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Έλα ντε...και ο Γκον υποτίθεται ότι θέλει να δώσει αυτοκίνητα που θα κάνουν εντύπωση...Πάντως, τα τελευταία Note - Qashqai - Tiida, καλά-χρυσά μπορεί να 'ναι, αλλά στους enthusiasts δεν χτυπάνε κανένα καμπανάκι.Αναμένουμε...
Εγώ πάλι το Qassqai (αμάν αυτό το όνομα!!) το θεωρώ εξαιρετικό αυτοκίνητο. Εάν ήθελα αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας, θα ήταν η επιλογή μου, δίλιτρο τετρακίνητο. Φίλος είχε το παλιό X-trail που έχει την ίδια τετρακίνηση και το αυτοκίνητο έκανε απίθανα πράγματα σε χωματόδρομο και εκτός δρόμου. Καμία σχέση με τον χαρακτηρισμό 'light' τετρακίνηση που αποδίδεται στην κατηγορία. Αν δεν τα έβλεπα με τα μάτια μου, δεν θα πίστευα ότι το X-trail μπορούσε να κάνει τέτοια 'ακροβατικά'. Και επειδή εγώ δεν είμαι τόοοοσο πολύ του εκτός δρόμου, ένα πιο 'στριτάδικο' με την ίδια τετρακίνηση θα ήταν τέλειο. Άσε που μ' αρέσει και μέσα - έξω το Κασκάϊ.
-
Βρε δεν αντιλέγω, το κάθε αυτοκίνητο από αυτά (ναι, και το Tiida ) έχει το κοινό του και μπορεί να αποδειχθεί λίρα εκατό. Τους enthusiasts (γκάζι, στρίψιμο, φρενάρισμα) δεν κάνουν κάτι για να τραβήξουν...
Και δυστυχώς ή ευτυχώς, με τέτοια μοντέλα φτιάχνεις όνομα για τα υπόλοιπα τίμια αυτοκίνητα της γκάμας σου.
Nissan Τiida 2007