-
Ο χρήστης sfrag έγραψε:
θα ερθω και γω αν με θελετε βεβαιως βεβαιωςΚαλώς να ορίσεις!!Αντε πέρασε πολύς καιρός απο τα κάρτ!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μια ερώτηση: Θα φέρουμε και τις γυναίκες ή θα είμαστε μπακουροπαρέα;;;;
Και οι γυναίκες μας ευπρόσδεκτες!!!
Επιβάλλονται!!!
Παραγγέλνουν ολόκληρη μερίδα, τρώνε ΜΙΣΗ!!! -
Παιδες, φατε και τιποτα για μενα, τρεχουν τα σαλια μου εδω πανω, νεροβραστες πατατες καθε μερα και λουκανικα με μαρμελαδα!
Σπυρος -
Ο χρήστης alfasud έγραψε:
Παιδες, φατε και τιποτα για μενα, τρεχουν τα σαλια μου εδω πανω, νεροβραστες πατατες καθε μερα και λουκανικα με μαρμελαδα!
ΣπυροςΒρε μην ανησυχείς θα οργανώσουμε κάποια στιγμή την μεγάλη εκδρομή Αθήνα Σουηδία οδικώς. Χαμοοοοοοός
-
Μάλλον χλωμό το βλέπω να κατέβω Αθήνα για Παρασκευή (λόγω δουλειάς και απόστασης)...
Πού θα πάει...
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Μια ερώτηση: Θα φέρουμε και τις γυναίκες ή θα είμαστε μπακουροπαρέα;;;;
Και οι γυναίκες μας ευπρόσδεκτες!!!
Επιβάλλονται!!!
Παραγγέλνουν ολόκληρη μερίδα, τρώνε ΜΙΣΗ!!!Η αλλη μιση καταλαβατε που παει;Μαλλον στον Προεδρο!!!!!!
Προεδρε κι εγω παρων με ψηφιακη HP!!!Μη χασουμε τα ντοκουμεντα!!!! -
Ο χρήστης GF RALLYE έγραψε:
Προεδρε κι εγω παρων με ψηφιακη HP!!!Μη χασουμε τα ντοκουμεντα!!!!Κι εγώ με άλλη μία, αν όλα πάνε καλά και την έχω μέχρι τότε... Θα την εγκαινιάσουμε!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Προεδρε κι εγω παρων με ψηφιακη HP!!!Μη χασουμε τα ντοκουμεντα!!!!
Κι εγώ με άλλη μία, αν όλα πάνε καλά και την έχω μέχρι τότε... Θα την εγκαινιάσουμε!
Αφήστε ρε....άμα είναι έτσι...δεν έρχομαι!!! Θα με βγάλετε στο Internet όπως ο Δήμος τον Πλατή!!! Ελεος πιά...αφου κάνω δίαιτα!! Ρωτήστε και τον Στέλιο!!!
-
τώρα τι φωτό να τον βγάλετε τον πρόεδρο...το όνομα το έχει ήδη...
πέρσυ ήταν τα καλά στις αρχές, που δεν τον ξέραμε ...μέχρι βέβαια να τον μάθουμε οπότε και κατάντησε ρουτίνατώρα θα φωτογραφίζουμε τους καινούργιους...για κοπιάστε, για κοπιάστε
-
Αλήθεια κάνει δίαιτα!!
Ντρέπεται το φακό βλέπεις!!! -
Πρόεδρε...
30/05/2004.
Παγκόσμια Ημέρα Κατά της Δίαιτας!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Αλήθεια κάνει δίαιτα!!
Ντρέπεται το φακό βλέπεις!!!Ναι!!!Περυσι (βλεπε Δασικο χωριο)εκτος απο το φακο ντραπηκε και τα ρολογια.Μια ωρα ετρωγε, ρωτηστε τον chemic που τον τραβαγε.Του πιαστηκε το χερι του ανθρωπου!!!
-
Υπολογίστε και εμένα!
-
Μέσα και εγώώώώ
-
Δεν νομιζω να τα καταφερω, θα το ξερω σιγουρα μονο την Παρασκευη το μεσημερι!
-
Λέω να περάσω μία βόλτα....όχι οτι θα φάω, για την παρέα περισσότερο!
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Λέω να περάσω μία βόλτα....όχι οτι θα φάω, για την παρέα περισσότερο!Δεν πειράζει! θα φάω εγώ για σένα!!!
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Λέω να περάσω μία βόλτα....όχι οτι θα φάω, για την παρέα περισσότερο!
Δεν πειράζει! θα φάω εγώ για σένα!!!
Ωπ!!...Ανταγωνιστής!!
Αντε ρε Φάνη...να σε δούμε πάλι...ήρθες Αθήνα κα χαθήκαμε!!Απο Σιγκαπούρη τα λέγαμε πιο συχνά!!
-
kouk μόνο ένας τρόπος υπάρχει να σε αποτρέψει κανείς από
τρελά τσιμπούσια.
Να σου πει πως δε θα χωράς στο 407!
Χα χα.Πλάκα κάνουμε,ε; -
σημειωστε κι εμενα για ενα 'γρηγορο περασμα' !
ΠΕΥΚΗ ΧΙΙ-Το μεγάλο φαγοπότι!!