-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Μεγάλε καλορίζικο και μακάρι να το χαρείς. Έπρεπε όμως να είσαι λίγο πιο προσεκτικός. Αμάξι είναι τώρα αυτό; Με τόσα λεφτά μπορούσες να πάρεις κάτι που θα σε κάνει να χαμογελάς και όχι κάτι με το οποίο θα βαρεθείς τη ζωή σου -
Με αυτό το αμάξι μια χαρά χαμογελάει,άλλωστε και ferrari να επαιρνε, καποια στιγμή θα 'βαριόταν την ζωή του',τα αμάξια δεν είναι αυτοσκοπός αλλά μέσο,όσο σκληρά κι αν προσπαθούν κάποιοι να πείσουν τους εαυτούς τους για το αντίθετο.
Τωρα όσο για το C2,εγω ποτέ δεν κατάλαβα γιατί βάλανε και πίσω καθίσματα,κοροϊδία μου φαίνεται,εκει πίσω δεν χωράει τίποτα άνω των 30 κιλών -
Για αυτό το ονόμασαν C2...
-
Συγγνώμη, αλλά ο μόνος τρόπος για να χαμογελάς όταν οδηγάς ένα C2 είναι α) να σε γαργαλά κάποιος (καλύτερα κάποια) β) να μην είναι δικό σου και να γελάς με τον κακομοίρη που το αγόρασε γ) να σε φέρνα πιο κοντά σε ένα πραγματικό driver's car. Γιατί κάποιος νέος που αγαπά την οδήγηση πρέπει να καταλήγει σε Corsa, Fiesta, C2, Punto, Atos και παρόμοιες μπουρούχες; Ή μήπως νομίζετε ότι το C2 έχει καμία σχέση με Rallye και VTS. Γιατί φαντάζομαι ότι κάπως έτσι παρασύρθηκε και ο φίλος μας. Ο οποίος θα είναι περιχαρής τον πρώτο καιρό, μέχρι να του δώσει κάποιος φίλος-γνωστός να οδηγήσει ένα πραγματικό αυτοκίνητο. Και τότε θα καταλάβει τι αποκαλούν χαρά της οδήγησης και ποια είναι η αίσθηση που ποτέ δε θα του δώσει η ηλεκτρική κρεμαγέρα του C2
-
Συγγνώμη, αλλά ο μόνος τρόπος για να χαμογελάς όταν οδηγάς ένα C2 είναι α) να σε γαργαλά κάποιος (καλύτερα κάποια) β) να μην είναι δικό σου και να γελάς με τον κακομοίρη που το αγόρασε γ) να σε φέρνα πιο κοντά σε ένα πραγματικό driver's car. Γιατί κάποιος νέος που αγαπά την οδήγηση πρέπει να καταλήγει σε Corsa, Fiesta, C2, Punto, Atos και παρόμοιες μπουρούχες; Ή μήπως νομίζετε ότι το C2 έχει καμία σχέση με Rallye και VTS. Γιατί φαντάζομαι ότι κάπως έτσι παρασύρθηκε και ο φίλος μας. Ο οποίος θα είναι περιχαρής τον πρώτο καιρό, μέχρι να του δώσει κάποιος φίλος-γνωστός να οδηγήσει ένα πραγματικό αυτοκίνητο. Και τότε θα καταλάβει τι αποκαλούν χαρά της οδήγησης και ποια είναι η αίσθηση που ποτέ δε θα του δώσει η ηλεκτρική κρεμαγέρα του C2Τι σε κάνει να πιστεύεις πως 'η χαρά της οδήγησης' όπως **εσύ **την εννοείς, είναι το ίδιο πράγμα με αυτό που εννοεί ο φίλος που αγόρασε το C2.
-
pw pw kakioyles...peri oreksews kolokithopita o kathenas opws tin briskei.kalotaksido kai apo mena.
-
Εσύ πώς την εννοείς τη χαρά της οδήγησης; Σε ένα αποστειρωμένο όχημα που σε κάνει να νιώθεις ταρίφας; Ε τότε απλώς δεν ξέρεις τι χάνεις
-
Εσύ πώς την εννοείς τη χαρά της οδήγησης; Σε ένα αποστειρωμένο όχημα που σε κάνει να νιώθεις ταρίφας; Ε τότε απλώς δεν ξέρεις τι χάνειςΑυτό ακριβώς είναι που δεν καταλαβαίνεις.
Τι σημασία έχει πως εγώ εννοώ την χαρά της οδήγησης;;;
Δεν αγόρασα εγώ ούτε εσύ με τα δικά μας κριτήρια το C2.
-
dimsabas,ο αγοραστής του C2 πιθανότατα δεν θα καταλάβει ποτέ την διαφορά μεταξύ του saxo vts και του C2 όπως την εννοείς εσύ,
ίσως το saxo του φανεί κακόγουστο και με σκληρή ανάρτηση -
Μάλλον έχετε δίκιο. Τσάμπα το στενοχωρούμε το παλικάρι. Πάντως, για να έχετε μία ιδέα τι μου αρέσει εμένα, δοκίμαστε το παρακάτω:
Περιμένω τη γνώμη σας. Ζητώ συγγνώμη για το ερασιτεχνικό του όλου εγχειρήματος
-
Τσάμπα το στενοχωρούμε το παλικάρι.Συγγνώμη, αλλά ο μόνος τρόπος για να χαμογελάς όταν οδηγάς ένα C2 είναι β) να μην είναι δικό σου και να γελάς με τον **κακομοίρη που το αγόρασε **
Μάααλιστα!
-
Γεια σας και παλι εχουμε κανενα νεο για το C2 VTS η το C2 1400 με τα 90Hp?Kολλημενος με το C2...!!!!!!!
-
Ο χρήστης C2_WRC έγραψε:
Γεια σας και παλι εχουμε κανενα νεο για το C2 VTS η το C2 1400 με τα 90Hp?Kολλημενος με το C2...!!!!!!!Ωχουουουουουου.... Αμάν πια! Δεν έχουμε νέο! Είμαι σε συνεχή συνεννόηση με τη Citroen Hellas ΑΕΒΕ και δεν ξέρουν τίποτα ακόμα! Οταν μάθω να είσαι σίγουρος ότι θα το μάθεις κι εσύ!
-
Ναι ρε φίλε το ρώτησες και στο Citroen forum και δεν σου απαντήσαμε ...γιατί πολύ απλά δεν γνωρίζουμε!
Δεν είναι ανάγκη να ρωτάς τα ίδια συνέχεια..
Αλήθεια γιατί δεν ρωτάς την ίδια την Citroen ...?
-
Ένα φόρουμ για ιδιοκτήτες/fans του Citroen C2:
-
Πσστ... πορωμένε... Πέρνα τώρα από το Citroen forum.
-
Παιδια sorry αλλα οποιος ειναι αρρωστος με κατι ετσι κανει... ελπιζω να ερθει καποια ειδηση απο την citroen για το ποτε θα κυκλοφορισει το VTS...για να μην με τρωτε στην μαπα αλλο.... Ευχαριστω και για το Forum!!!
-
Ο χρήστης C2_WRC έγραψε:
Παιδια sorry αλλα οποιος ειναι αρρωστος με κατι ετσι κανει... ελπιζω να ερθει καποια ειδηση απο την citroen για το ποτε θα κυκλοφορισει το VTS...για να μην με τρωτε στην μαπα αλλο.... Ευχαριστω και για το Forum!!!Μωρε, να σε τρώμε την μάπα, no problem αλλά σε ένα topic μόνο (αν φορά το ίδιο θέμα!)
Μα τόση αρώστια με το C2?
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Παιδια sorry αλλα οποιος ειναι αρρωστος με κατι ετσι κανει... ελπιζω να ερθει καποια ειδηση απο την citroen για το ποτε θα κυκλοφορισει το VTS...για να μην με τρωτε στην μαπα αλλο.... Ευχαριστω και για το Forum!!!
Μωρε, να σε τρώμε την μάπα, no problem αλλά σε ένα topic μόνο (αν φορά το ίδιο θέμα!)
Μα τόση αρώστια με το C2?
Πολυ αρρωστια φιλε ασε το γουσταρω πολυ αυτο το car...!!!!
-
Να ρωτήσω κάτι? Χωρίς να με παρεξηγήσεις... Το έχεις οδηγήσει?
telika agorasa C2