-
φοβερος κινητηρας οτι πρεπει για Ελλαδα.. πανεμορφο το sonata
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Έχεις κανείς υπόψη αν είναι στα σκαριά κανένα facelift του i30;
Μήπως έχει αργήσει;Κυκλοφορεί στο εξωτερικό: viewtopic.php?p=2001866#p2001866 (το μπλε αυτοκίνητο στο post)
http://www.hyundai.de/pages/modelle/i30/aussen.html -
Αν σκεφτεί κανείς ότι η Χιουντάι έφτιαξε τον πρώτο της κινητήρα μόλις το 1996 γιατί μέχρι τότε έπαιρνε από την Μιτσουμπίσι ή την Τζιέμ, αρκεί για να καταλάβουμε το μέγεθος του επιτεύγματος.
Μιλάμε για πορεία με άλματα προς τα εμπρός. -
Sonata!! το αγαπημενο μου... 24.000 δολαρια.. δηλαδη γυρω στα 17000 ευρω...! δηλαδη αυτο και αν δεν ειναι value for money... ! γμ την ελλαδα μου δηλαδη...
-
Ενα μικρο βιντεο απο το Sonata με τον 2.0Τ αμεσου ψεκασμου , δειτε ποσο χρονο θελει για το 0-100
Προφιλ και πισω μερος ειναι παρα πολυ ομορφα , μπροστα ομως ειναι λιγο μ@λακια για τα γουστα μου , Αμερικανιζει πολυhttp://www.youtube.com/watch?v=YzFmkS1c ... ture=feedu
-
Αν δεν ερθει μια φορα το sonata Ελλαδα ,αυτο δεν θα ερθει δεκα !!!
http://www.youtube.com/watch?v=aPK8LhU- ... re=channel
-
καλα οχι μονο στην Ελλαδα αλλα και στην Ευρωπη ,μιας και το Γερμανικο κατεστημενο ειναι πρώτο πωλησεις
-
i30 1.4 luxury (full accessories μέχρι και με δερμάτινα καθίσματα) στα 14.750 ευρώ
Ψάχνομαι για αμάξι. Έχω πωρωθεί με το fiat 500 twinair lounge στα 15.000 ευρώ. Μόλις τσέκαρα και μια πρόσφορα για στοκ αμάξι Ford fiesta Sport 3θυρο 1.6lt, 120PS στα 13.100 ευρώ.
Αλλά τώρα που βλέπω το Hyundai είναι το best value of money. Και όλα τα reviews είναι πολύ καλά. Είναι αξιόπιστο.
Γαμώτο. Και είχα τρελαθεί με το look του Fiat 500. Αλλά πως να μη πάω στο Hyundai τώρα.... Αν και έχει συντηρητικό look, με 14.750 ευρώ με full accessories παίρνω πεντάθυρο family car που αν θα κάνω οικογένεια θα είμαι πλήρης.
-
Ε, πάρτο τότε.
-
Τελειως διαφορετικη κατηγορια το ενα με το αλλο. Το μεν ειναι fashion item το δε ενα 5θυρο οικογενειακο hatchback.
-
Ο χρήστης Joun έγραψε:
i30 1.4 luxury (full accessories μέχρι και με δερμάτινα καθίσματα) στα 14.750 ευρώΨάχνομαι για αμάξι. Έχω πωρωθεί με το fiat 500 twinair lounge στα 15.000 ευρώ. Μόλις τσέκαρα και μια πρόσφορα για στοκ αμάξι Ford fiesta Sport 3θυρο 1.6lt, 120PS στα 13.100 ευρώ.
Αλλά τώρα που βλέπω το Hyundai είναι το best value of money. Και όλα τα reviews είναι πολύ καλά. Είναι αξιόπιστο.
Γαμώτο. Και είχα τρελαθεί με το look του Fiat 500. Αλλά πως να μη πάω στο Hyundai τώρα.... Αν και έχει συντηρητικό look, με 14.750 ευρώ με full accessories παίρνω πεντάθυρο family car που αν θα κάνω οικογένεια θα είμαι πλήρης.
Ποσο χρονων εισαι και θες οικογενειακο αμαξι;
-
30 χρονών. Όχι ότι θα κάνω σύντομα οικογένεια. Ούτε ότι θα μπαίνουν πολλά άτομα στο αμάξι. Τις περισσότερες φορές μόνο ένας συνοδηγός το πολύ.
Όλα τα family cars ήταν πάνω από 18.000 ευρώ. Αν συγκρίνεις το fiat 500 στα 15.000 με family cars θα έλεγες ότι δίνεις λιγότερα χρήματα και παίρνεις ένα πολύ πολύ όμορφο και οικολογικό αμάξι που αν κάτσει και ένα παιδί θα τη παλέψεις.
Αλλά το HYUNDAI στα 14.750 με full accessories είναι φοβερό bargain. Και με αυτό άνετα το συγκρίνεις με το fiat και λες ότι δεν αξίζει το τρειθυρο που είναι στα 15.000 χωρίς full accessories.
Και το είχα ερωτευτεί το fiat....... γαμώτο.
-
Ο χρήστης Joun έγραψε:
30 χρονών.Νομιζα οτι ησουν πολυ μικροτερος,κατα μια δεκαετια τουλαχιστον.
Εγω θα σου προτεινα να αποφασισεις περιπου τι θελεις γιατι κοιτας αρκετα διαφορετικες κατηγοριες μεταξυ τους. -
4 τροχούς θέλω να πηγαίνω στη δουλειά και να πηγαίνω παραλίες με το γκομενάκι ή στο ηράκλειο και πιο σπάνια στο χωριό. Πολλές στροφές βέβαια και ανηφόρες.
Αλλά το fiat μια χαρά με βολεύει. Αν κάτσει και παιδί, απλά θα οδηγώ πιο συνετά. Αν τρακάρεις είτε είσαι σε 3θυρο είτε σε 5θυρο το ίδιο είναι. Βάζεις και ένα καροτσάκι στο πορτπαγκαζ στο φιατακι και είσαι οκ.Αλλά είμαι 30 χρονών. Αισθάνομαι ότι όλοι θα μου λένε ότι έκανα βλακεία και δεν αγόρασα το HYUNDAI.
-
Καλό το Ι30 αλλά αμάξι για άλλες ανάγκες.
Στην δεδομένη κατασταση που φαντάζομαι είναι ένας 30άρης (ηλικιακή, οικογενειακή κλπ) θα έλεγα να δεις κάτι πιο ... κοντά στα 30. Ακόμα και ένα καλοεξοπλισμένο Note μου φαίνεται πιο ιδανικό απο το Ι30! Δεν ξέρω κάπως μου φαίνεται ... μεγαλίστικο!
Θα σου έλεγα το Fiesta. Πανέμορφο το 3θυρο, ικανός ο 1,6, αξιοπρεπείς χώρους.Εγώ στα 30 μου ... θα σκεφτόμουν το Juke.
-
Ο χρήστης Joun έγραψε:
4 τροχούς θέλω να πηγαίνω στη δουλειά και να πηγαίνω παραλίες με το γκομενάκι ή στο ηράκλειο και πιο σπάνια στο χωριό. Πολλές στροφές βέβαια και ανηφόρες.
Αλλά το fiat μια χαρά με βολεύει. Αν κάτσει και παιδί, απλά θα οδηγώ πιο συνετά. Αν τρακάρεις είτε είσαι σε 3θυρο είτε σε 5θυρο το ίδιο είναι. Βάζεις και ένα καροτσάκι στο πορτπαγκαζ στο φιατακι και είσαι οκ.Αλλά είμαι 30 χρονών. Αισθάνομαι ότι όλοι θα μου λένε ότι έκανα βλακεία και δεν αγόρασα το HYUNDAI.
Ασε τι λενε οι αλλοι και αποφασισε μονος σου,εσυ θα το καβαλας καθε μερα οχι οι αλλοι.Σε εσενα πρεπει να αρεσει το αμαξι.
-
Εδώ: http://hyundaiengine.com/data/ENGINE CATALOG.pdf στην τελευταια σελίδα (σελ. 11) έχει όλους τους κινητήρες που τοποθετούνται στα επιβατικά της εταιρίας.
-
Eνδιαφέρον το pdf αλλά μπερδεύτηκα...
Στην σελίδα 11 λέει ότι ο κινητήρας Gamma 1.6D βγάζει 111ps/6000στροφές (ροπή 15,4) και στην σελίδα 9 ο ίδιος κινητήρας βγάζει 124ps στις 6200στροφές με ροπή 15,8.
Έχει και μία γραφική παράσταση από κάτω που φαίνεται ότι στις 6000στροφές βγάζει 122άλογα περίπου...
Μάλλον τα έχω μπλέξει...
-
Γι' αυτό το έβαλα το pdf. Μήπως καταλάβει κάποιος κάτι.
Gamma 1,6 εννοείτε ότι είναι ο GDI του ix35. -
Εγώ το μόνο που ξέρω από παλαιότερες εποχές, είναι ότι οι ιπποδυνάμεις της Hyundai/KIA είναι από πολλούς αμφισβητήσιμες.
Κοιτώντας το επίσημο pdf βλέπω ότι υπάρχουν και σε αυτό περίεργα στοιχεία.
HYUNDAI FORUM