-
σημερα ενας πωλητης της Εταιριας μου ειπε οτι πλεον το i20 1,2 βγαινει και με esp στις 5θυρες εκδοσεις!!!
Εγω ξερω ,αλλα και στο site της hyundai , το esp υπαρχει μονο στις 3θυρες εκδοσεις. Ξερει κανεις κατι παραπανω?
Παντως ενα αυτ/το 1,2 κυβ με 78 αλογα και στανταρ esp με 11800 € τελικη τιμη(χωρις μεταλλικο χρωμα)
ειναι πολυ καλη τιμη!! -
και το 1.2 και το 1.4 ειναι καλοεξοπλισμενα,αξιοπιστα και με τιμη κανονι....πολυ καλες επιλογες.....
-
Ο χρήστης noe έγραψε:
σημερα ενας πωλητης της Εταιριας μου ειπε οτι πλεον το i20 1,2 βγαινει και με esp στις 5θυρες εκδοσεις!!!Εγω ξερω ,αλλα και στο site της hyundai , το esp υπαρχει μονο στις 3θυρες εκδοσεις. Ξερει κανεις κατι παραπανω?
Παντως ενα αυτ/το 1,2 κυβ με 78 αλογα και στανταρ esp με 11800 € τελικη τιμη(χωρις μεταλλικο χρωμα)
ειναι πολυ καλη τιμη!!Καλά σου είπε. Οι εισαγωγές του Μαρτίου θα έχουν ESP και θύρα USB στον βασικό εξοπλισμό, τουλάχιστον στην έκδοση GL. Πάντως, τα αυτοκίνητα αυτά ακρίβυναν κατά 300 ευρώ.
-
Ξέρει κανείς αν το i20 θα έρθει στην Ελλάδα με τον 1600άρη κινητήρα και τα 126 άλογα;
http://blogs.timeslive.co.za/wheeldeal/ ... -6-review/
Μακάρι...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ξέρει κανείς αν το i20 θα έρθει στην Ελλάδα με τον 1600άρη κινητήρα και τα 126 άλογα;http://blogs.timeslive.co.za/wheeldeal/ ... -6-review/
Μακάρι...
Κάνε καμμιά εξυπνάδα...
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
Ξέρει κανείς αν το i20 θα έρθει στην Ελλάδα με τον 1600άρη κινητήρα και τα 126 άλογα;
http://blogs.timeslive.co.za/wheeldeal/ ... -6-review/
Μακάρι...
Κάνε καμμιά εξυπνάδα...
Δεν ρωτάω για μένα ...
-
-
όπου να'ναι θα έρθει Ελλάδα και το επαγγελματικό Hyundai iLoad,ο αντικαταστάτης του Hyundai H-1.
-
δε λεω παιδια, καλα τα hyundai αλλα μεχρι πριν την σειρα των i10-20-30. αξιοπιστα και οικονομικα μεχρι αηδιας. αλλαξε συμπλεκτη ο πατερας μου στο accent του 2000 στα 230000 χλμ με κοστος ανταλακτικου 55 ευρω! καταναλωση 7.5 l/100km. εχω ενα atos του 04 και καιει 6.7!
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
δε λεω παιδια, καλα τα hyundai αλλα μεχρι πριν την σειρα των i10-20-30. αξιοπιστα και οικονομικα μεχρι αηδιας. αλλαξε συμπλεκτη ο πατερας μου στο accent του 2000 στα 230000 χλμ με κοστος ανταλακτικου 55 ευρω! καταναλωση 7.5 l/100km. εχω ενα atos του 04 και καιει 6.7!Γιατι η σειρα i ειναι αναξιοπιστη ?
-
δεν ειπα οτι ειναι αναξιοπιστα και δεν νομιζω να ειναι, αλλα νομιζω πως την μηχανικη απλοτητα, οικονομια, αλλα και γαμωτο γενικοτερη μακροχρονια αξιοπιστια των προηγουμενων σειρων, δεν νομιζω πως θα την εχουν. καθαρα προσωπικη αποψη.
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
δεν ειπα οτι ειναι αναξιοπιστα και δεν νομιζω να ειναι, αλλα νομιζω πως την μηχανικη απλοτητα, οικονομια, αλλα και γαμωτο γενικοτερη μακροχρονια αξιοπιστια των προηγουμενων σειρων, δεν νομιζω πως θα την εχουν. καθαρα προσωπικη αποψη.Για ποιο λογο να εχουν μηχανικη απλοτητα ? Οι σημερινοι κινητηρες ειναι ετη φωτος μπροστα σε τεχνολογια σε ολους τους τομεις και φυσικα ειναι μακραν πιο οικονομικοι απο τους βενζινοβορους alpha, τωρα οσον αφορα την αξιοπιστια η Hyundai ειχε δωσει παρα πολυ καλα δειγματα γραφης και παει απο το καλο στο καλυτερο οποτε θεωρω δεδομενο οτι οι καινουργιοι κινητηρες θα ειναι το ιδιο και ακομα πιο αξιοπιστοι απο τους προκατοχους τους.
-
καλησπερα στους φιλτατους κατοχους HYUNDAI.
εχω ενα LANTRA J2 και σας χαιρεταω ολους.μια ερωτηση να κανω.εχω κανει σχεδον 300000χλμ.και μου καιει καθε 5000 χλμ 1κιλο λαδι τι μπορει να φταιει σε αυτο? τσιμουχακια βαλβιδων μονο η και ελλατηρια πιστονιων?
αν γνωριζει καποιος ασ μου πει. -
εν το μεταξυ ακουγονται ανεπεστιτα τα ωστηρια του.λαδια μπαινουν παντα τα motul 10-40W.
-
Καλησπερα και καλως ηρθες. Τα τσιμουχακια ειναι σιγουρα, για τα ελατηρια δεν ξερω . Γενικα μετα απο τοσες χιλιαδες km λογικο ειναι να θελει ενα μικρο συμαζεμα
-
Ο χρήστης madhorse έγραψε:
και το 1.2 και το 1.4 ειναι καλοεξοπλισμενα,αξιοπιστα και με τιμη κανονι....πολυ καλες επιλογες.....ευτυχως τα hyundai παραμενουν φθηνα για αυτα που προσφερουν ακομη χωρις να υστερουν σε καποιο τομεα και πανω απο ολα παραδιδουν μαθηματα αξιοπιστιας στην ευρωπη!!!
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
και το 1.2 και το 1.4 ειναι καλοεξοπλισμενα,αξιοπιστα και με τιμη κανονι....πολυ καλες επιλογες.....
ευτυχως τα hyundai παραμενουν φθηνα για αυτα που προσφερουν ακομη χωρις να υστερουν σε καποιο τομεα και πανω απο ολα παραδιδουν μαθηματα αξιοπιστιας στην ευρωπη!!!
Συμφωνώ απόλυτα 1000% ...!...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
ευτυχως τα hyundai παραμενουν φθηνα για αυτα που προσφερουν ακομη χωρις να υστερουν σε καποιο τομεα και πανω απο ολα παραδιδουν μαθηματα αξιοπιστιας στην ευρωπη!!!
Αλλα την κρίσιμη ώρα της αγορας δεν τα προτίμησες
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αλλα την κρίσιμη ώρα της αγορας δεν τα προτίμησες
Οι πρώτες αντιπροσωπείες που επισκέφτηκα ήταν η Hyundai και η KIA.
Άλλωστε εκεί ήταν πολύ ποιο εύκολο να κάνω ανταλλαγή το Coupe.
Απλά δεν υπήρχε κάποιο που να με κάλυπτε. Και ούτε τώρα υπάρχει.
Ήθελα κάποιο που να έχει μήκος μέχρι 4,2 μέτρα για να χωράει στο γκαράζ ... -
Τα θυμαμαι όλα αυτά, αλλα άσε με να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου
HYUNDAI FORUM