-
Κι εκει που νομιζαμε οτι θα πέρναμε το αμαξι μας, με πηραν τηλεφωνο να μου πουνε οτι οταν λυθηκε το αμαξι για να μπουν τα καινουργια ανακαλυψαν οτι εχει υποστει ζημια και το ακρομπαρο. Το προβλημα οπως μου ειπαν ειναι οτι υπαρχει ελλειψη και οτι το περιμενουν απο την Αθηνα. Πριν λιγο τους πηρα τηλ και παρολες τις επαναλαμβανομενες ερωτησεις μου του πότε θα ερθει το ακρομπαρο, δεν μπορεσαν να μου απαντησουν οποτε κι εγω τους ζητησα να μου δωσουν ενα αλλο αμαξι για να κανουμε τις δουλειες μου.
Η απαντηση; 'Ευχαριστως, ειναι 7 ευρω η ημερα' -
Παλι καλα που δεν σου ειπαν να σου βγαλουν μια καρτα για τα λεωφορεια
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Κι εκει που νομιζαμε οτι θα πέρναμε το αμαξι μας, με πηραν τηλεφωνο να μου πουνε οτι οταν λυθηκε το αμαξι για να μπουν τα καινουργια ανακαλυψαν οτι εχει υποστει ζημια και το ακρομπαρο. Το προβλημα οπως μου ειπαν ειναι οτι υπαρχει ελλειψη και οτι το περιμενουν απο την Αθηνα. Πριν λιγο τους πηρα τηλ και παρολες τις επαναλαμβανομενες ερωτησεις μου του πότε θα ερθει το ακρομπαρο, δεν μπορεσαν να μου απαντησουν οποτε κι εγω τους ζητησα να μου δωσουν ενα αλλο αμαξι για να κανουμε τις δουλειες μου.
Η απαντηση; 'Ευχαριστως, ειναι 7 ευρω η ημερα'Τηλεφώνησε απευθείας στα κεντρικά του Δάβαρη στην Μάνδρα και εξέφρασε το πρόβλημα και την δυσαρέσκειά σου. Τηλ. 210-5507000. Πιστεύω πως θα ανταποκριθούν θετικά.
Εναλλακτικά μπορείς να συμπληρώσεις και την φόρμα στο παρακάτω λινκ:
http://www.hyundai.gr/hyundai/top/contact/' target='_blank' target='_blank -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Η απαντηση; 'Ευχαριστως, ειναι 7 ευρω η ημερα'Τηλεφώνησε απευθείας στα κεντρικά του Δάβαρη στην Μάνδρα και εξέφρασε το πρόβλημα και την δυσαρέσκειά σου. Τηλ. 210-5507000. Πιστεύω πως θα ανταποκριθούν θετικά.
http://www.hyundai.gr/hyundai/top/contact/' target='_blank' target='_blank' target='_blankΠολυ ωραια ευχαριστω. Τους εστειλα mail, τη Δευτερα θα τους παρω και τηλ. να δω αν το ελαβαν.
-
http://www.youtube.com/watch?v=D7iNbyLOWSg
Τα σπάνε λέμε τα accentΑλλαγή λάστιχου με το αυτοκίνητο εν κίνηση πρώτη φορά βλέπω
-
Ο χρήστης foufoutoz έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=D7iNbyLOWSg' target='_blank' target='_blank' target='_blank
Τα σπάνε λέμε τα accentΑλλαγή λάστιχου με το αυτοκίνητο εν κίνηση πρώτη φορά βλέπω
Χαμός!!!
-
Ο χρήστης foufoutoz έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=D7iNbyLOWSg' target='_blank
Με μια μικρή διόρθωση. Είναι Lantra και όχι Accent.
-
Παλιο αλλα καλο.
-
http://www.hyundai.gr/hyundai/top/contact/' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blankΠολυ ωραια ευχαριστω. Τους εστειλα mail, τη Δευτερα θα τους παρω και τηλ. να δω αν το ελαβαν.
Οργανωση parking srvice που ελεγε η διαφημηση παλαιοτερα.
Με πηραν τηλεφωνο να μου πουν οτι το αμαξι ειναι ετοιμα. Ουτε λιγο ουτε πολυ η ζημια κοστιζει 1500 ευρω Καλα ποσο κανει το ακρόμπαρο;Μετα απο 10 λεπτα - ουτε συνενοημενοι να ηταν - με πηραν και απο την Αθηνα σχετικα με το mail που τους εστειλα. Τους τα εχωσα λιγο - με ωραιο τροπο παντα- και το παλικαρι φανηκε να δειχνει κατανοηση ηταν και πολυ ευγενικος.
Αντε τωρα να βρεις τα 1500... -
1500 ευρώ; Τι άλλαξαν; Την κρεμαγιέρα ολόκληρη;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
1500 ευρώ; Τι άλλαξαν; Την κρεμαγιέρα ολόκληρη;Μπροστα προφυλακτηρας, ενα φωτιστικο, ενα ακρομπαρο και κατι αλλα συν βαψιματα κλπ κλπ
-
Α, τρόμαξα προς στιγμήν, όχι ότι και το 1,5 χιλιάρικο είναι λιγότερο τρομακτικό. Περαστικά ρε Μανώλη...
-
http://www.hyundai.gr/hyundai/top/contact/' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blankΠολυ ωραια ευχαριστω. Τους εστειλα mail, τη Δευτερα θα τους παρω και τηλ. να δω αν το ελαβαν.
Οργανωση parking srvice που ελεγε η διαφημηση παλαιοτερα.
Με πηραν τηλεφωνο να μου πουν οτι το αμαξι ειναι ετοιμα. Ουτε λιγο ουτε πολυ η ζημια κοστιζει 1500 ευρω Καλα ποσο κανει το ακρόμπαρο;Μετα απο 10 λεπτα - ουτε συνενοημενοι να ηταν - με πηραν και απο την Αθηνα σχετικα με το mail που τους εστειλα. Τους τα εχωσα λιγο - με ωραιο τροπο παντα- και το παλικαρι φανηκε να δειχνει κατανοηση ηταν και πολυ ευγενικος.
Αντε τωρα να βρεις τα 1500...δικό σου ή της εταιρείας που δουλεύεις; Δεν είχες ένα Μεγκάν σεντάν ή έχω μείνει πίσω από την αποχή;
-
Των γονιων μου ειναι το αμαξι.
-
Λοιπον εντελως πληροφοριακα, το αμαξι οταν χτυπηθηκε οπτικα φαινοταν ενας σπασμενος προφυλακτηρας που απλα κρεμόταν απο τη μια μερια. Τιποτα αλλο. Ακομα και το ενα φωτιστικο δεν αλλαχθηκε επειδη εσπασε αλλα γιατι ειχε γρατζουνιστει.
Ας γραψω λοιπον τί αλλαχθηκε ετσι για να υπαρχει...Φανος εμπρος 321,28
Βαση 7,45
Ρουλμαν 24,83
Αμορτισερ εμπρος 56,32
Ποδια τροχου 18,14
Βαση προφ/ρα 98,00
Πλυμνη εμπρος 111,15 Παρντον; Τί ειναι παλι ετουτο;
Δοχειο κενου 21,42 Παρντον; Τί ειναι παλι ετουτο;
Κλιπς καλυμμα προφ 10 τεμ 12,60
Προφυλακτυρας εμπρος 207,54
Ακραξονιο 43,00
Ε.-Τ Φαναρι μπροστα αρ. 5,00
Ε.-Τ Κουτι φιλτρου 5,00
Ευθυγραμμιση 35,00
Βαφη εμπρ αριστ φτερο 90,00 με εκπ. 11%
Ε.-Τ Προφυλακτηρα εμπρος 30,00
Ε.-Τ Τραβερσα προφυλακτηρα 15,00
Επαναφορα φτερου εμπρ αρ 30,00
Ε.-Τ Θολου πλαστικου αρ 5,00
Ε.-Τ Θολου πλαστικου δεξ 5,00 Αυτο τί ειναι; Αφου αριστερα χτυπηθηκε...
Strut ASS'Y (FRONT)*****, ((ΟΥΑΟΥΟΥΟΥ KINKY!!!!!!!!))R&R, ONE SIDE 20,00
Βαφη εμπρος προφυλακτηρα 110,00Το αριστερο φτερο ουδεποτε χρειστηκε βαψιμο. το χρωμα του δεν ειχε παθει τιποτα. Μονο ενα μικρο μερος του φτερου - εκει που εφαπτεται με το φαναρι - ειχε τσαλακωθει απειροελαχιστα εξου και τα 30 ευρω της επαναφορας. Αλλα τί λεω, το χρωμα χαλασε κατα την επαναφορα.
*** **Καί κωλο καί μπροστα αυτη τη σταση πρεπει να τη δω...ΣΥΝΟΛΟ ΜΕ ΦΠΑ 1502 ευρω!!!!!!!
-
Κουράγιο!
-
Για να σε παρηγορήσω σε παρόμοιο χτύπημα σε Opel Astra αλλά από τη δεξιά πλευρά (στη γωνία-πλαϊνό μέρος του προφυλακτήρα την έφαγε) και αντικατάσταση του προφυλακτήρα μαζί με το φανάρι (μαζί με κλιπσάκια παρακλιπσάκια, βάσεις, θόλος κτλ), αλλαγή ελαστικού και τάσι, καθώς και φτερό (χωρίς να αλλαχτεί αμορτισέρ ή κάποιο άλλο μηχανικό μέρος) κόστισε 1548 €.
Την βαφή πάντως δεν στην έχουν χρεώσει ακριβά. Μάλλον είναι από τις πιο χαμηλές χρεώσεις θα έλεγα.
-
πάει και η φτηνή Hyundai...όλοι τα ίδια σκ... είναι...
-
...
...
ΣΥΝΟΛΟ ΜΕ ΦΠΑ 1502 ευρω!!!!!!!Φαντάζομαι ότι όλα έγιναν με την συγκατάθεσή σου.
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι σου έκαναν όλα αυτά που περιγράφεις και ξαφνικά σου ζήτησαν 1502euro.
Επίσης δεν ξέρω σε ποια Hyundai πήγες.
Εκεί που πάω εγώ πριν κάνουν οτιδήποτε με ενημερώνουν, βλέπουμε το κόστος και πως μπορεί να μειωθεί και μετά ξεκινάμε τα χειρουργεία ειδικά όταν ξέρω ότι δεν έχω τόσα πολλά φράγκα μετρητά. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
...
...
ΣΥΝΟΛΟ ΜΕ ΦΠΑ 1502 ευρω!!!!!!!Φαντάζομαι ότι όλα έγιναν με την συγκατάθεσή σου.
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι σου έκαναν όλα αυτά που περιγράφεις και ξαφνικά σου ζήτησαν 1502euro.
Επίσης δεν ξέρω σε ποια Hyundai πήγες.
Εκεί που πάω εγώ πριν κάνουν οτιδήποτε με ενημερώνουν, βλέπουμε το κόστος και πως μπορεί να μειωθεί και μετά ξεκινάμε τα χειρουργεία ειδικά όταν ξέρω ότι δεν έχω τόσα πολλά φράγκα μετρητά.Γιατι να μειωθει το κοστος; Αφου πληρωνει η ασφαλιστικη φιλε μου.
Ξεχασα να αναφερω το παρασκηνιο. Με πηραν τηλ πριν 3-4 μερες και μου ειπαν οτι το αμαξι ειναι ετοιμο αλλα μου ειπαν οτι δεχονται μονο μετρητα και επιταγη με τον ορο οτι πρεπει να σταλει η επιταγη με φαξ στην Χιουνταϊ με τα στοιχεια, να ελεγχθει και αν εγκρινοταν θα την εκαναν δεκτη. Αντε τωρα να πω στους γονεις μου να κανουν αυτη τη διαδικασια. Πού να βρουν οι γονεις μου φυσικα τοσα λεφτα; Η Χιουνταϊ ουτε που ηθελε να ακουσει για γραμματιο μεχρι να πληρωθουμε απο την ασφαλιστικη.
Χθες λοιπον, και ενω το αμαξι παρεμενε ετοιμο στο συνεργειο, με πηραν τηλ απο τη Χιουνταϊ και μου ειπαν να παω να παρω τα τιμολογια, να τα καταθεσω και οταν πληρωθω να τους παω τα λεφτα για να παρω το αμαξι.
Ενταξει το αμαξι ειναι ακομα μεσα, αλλα τουλαχιστον ηταν ενα χερι βοηθειας απο τη μερια της Χιουνταϊ κατι που ισως ωφειλεται και στο παραπονο που εκανα στην Αθηνα λιγες μερες πριν.
HYUNDAI FORUM