-
Ο χρήστης burbos έγραψε:
Πρεπει να σημειώσω οτι στο βιβλιο σερβισ εχει εναν αστερισκο που λέει αλλαγη΄λαδιων ΑΝ ειναι απαραιτητο.Τι πάει να πει αν είναι απαραίτητο? Το μυρίζουν και κρίνουν ανάλογα?
Καταλαβαίνεις βέβαια οτι αυτο που έκαναν είναι ΑΠΑΤΗ, δεν είναι λάθος! Προσπάθησαν να σε εξαπατήσουν βάζοντας 2 άδεια μπουκάλια μέσα στο αμάξι. Εκτός και αν το πέρασαν για σκουπιδοτενεκέ, οπότε έχεις κάθε δικαίωμα να τους γ*****εις. Στη θεση σου θα προσπαθούσα να επικοινωνήσω με το εργαστάσιο.
Επίσης, νομίζω ότι πρέπει να αναφέρεις πού πήγες το αυτοκίνητο για service. Δεν μπορώ να καταλάβω τι λογική τους: μια που δεν έχουν περνάνε ούτε μύγες μετά το πέρας της εγγύησης, αντί να στήσουν κώλο για να μείνει ευχαριστημένος ο πελάτης, πάνε να κάνουν οικονομία στο λάδι εξαπατώντας τον?
-
Μπορούν να δώσουν απάντηση όσοι έχουν diesel! Δε μπορεί να έχει μαζέψει τόση καπνίλα ο χώρος λίπανσης μέσα σε 10Κ χλμ.
-
Στο δικό μου αυτοκίνητο τα τσέκαρα 500 χλμ μετά το service και όντως ήταν κατράμι. Μάλλον είναι φυσιολογικό στα diesel. Επίσης αν αλλάξεις λάδια αλλά όχι το φίλτρο, θα μαυρίσουν αμέσως. Θέλω να πιστεύω ότι στην αντιπροσωπεία δεν ήταν τόσο κάφροι να μην τα άλλαξαν καθόλου ή ακόμα χειρότερα μην άλλαξαν το φίλτρο που τους κοστίζει 3-4 ευρώ. Δυστυχώς αν δεν είσαι μπροστά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα. Γι΄ αυτό προσωπικά σε κάθε service είμαι από πάνω.
-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Στο δικό μου αυτοκίνητο τα τσέκαρα 500 χλμ μετά το service και όντως ήταν κατράμι. Μάλλον είναι φυσιολογικό στα diesel. Επίσης αν αλλάξεις λάδια αλλά όχι το φίλτρο, θα μαυρίσουν αμέσως. Θέλω να πιστεύω ότι στην αντιπροσωπεία δεν ήταν τόσο κάφροι να μην τα άλλαξαν καθόλου ή ακόμα χειρότερα μην άλλαξαν το φίλτρο που τους κοστίζει 3-4 ευρώ. Δυστυχώς αν δεν είσαι μπροστά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα. Γι΄ αυτό προσωπικά σε κάθε service είμαι από πάνω.μπας και στην ''κανανε'' και σε εσενα;;;
-
Στα diesel μαυρίζουν απο την πρώτη βόλτα. Αν ειναι κ βαρελισια κλαφτα.
-
Ο χρήστης dexter13 έγραψε:
Στα diesel μαυρίζουν απο την πρώτη βόλτα. Αν ειναι κ βαρελισια κλαφτα.υπάρχει διαφορά αν είναι σε συσκευασία του λίτρου ή απο μπετόνι/βαρέλι;;;
-
Ειναι τακτική για να μειώσουν το κοστος του πελάτη να βάζουν απο βαρέλι. Προσωπικα τους πάω τα δικα μου. Στο βαρέλι δεν ξέρω αν ειναι των σωστών προδιαγραφών ή απλά βάζουν ένα 5-30 σε όλους ανεξάρτητα προτεινομενου acea.
-
Καλησπεριζω ολους τους φιλους φορουμαδες!!!!Για να μη φλιαρω μπαινω απευθειας στο θεμα.Εχω ενα Atos 1.0 2001 με 190κ χιλιομετρα!Εκτος απο ρουλεμαν που ειχα καποια θεματακια ολα καλα μεχρι τωρα!Προσεκτικη και ηρεμη οδηγηση λαδια φιλτρα καθε 7κ χιλιομετρα και τελεια συντηρηση γενικοτερα.Βαλβολινες ψυκτικα υγρα, υγρα φρενων και ολα τα σχετικα τα παντα!Προςφατα ρυθμιςα και βαλβιδες.Το προσεχω περισσοτερο απο τα ματια μου!Οι αναρτησεις μου θελουν αντικατασταση και κλεινω προς bilstein, τι λετε?Και μια ερωτηση στους φιλους με ατος, σε καθε λακουβα παρατηρω θορυβο-τριξιμο πορτ παγκαζ.Παρατηρειτε κ εσεις κατι τετοιο;
-
Δες τα σημεια που εδραζει η εταζερα......
-
Καλησπερα σε ολη τη παρεα,πριν μια εβδομαδα αγορασα απο ιδιωτγ στη γερμανια ενα ι30 ντιζελ μπλου ντραιβ 6ταχυτο μπορειτε να μου πειτε ως ον αφορα το καυσιμο εδω στην ελλαδα ,ποια εταιρια να προτιμαω και αν χρειαζετε καποιο κα8αρτικο η καποια αλλη μεθοδο καθαρσης ,εχω ακουσει οτι πολλοι βαζουν καθε 10κ χιλιομετρα ενα συγκεκριμενο υγρο η βαζουν λιγη βενζινη και μετα φουλαρουν με πετρελαιο.Εσεις προσωπικα που εχετε πετρελαιοκινητα τι προσεχετε?το αυτοκινητο το πηρα με 111κ χιλιομετρα και συμπεριφερεται σαν να εχει κανει 5κ χιλιομετρα ειναι σε αψογη κτασταση και πραγματικα το απολαμβανω στο μεγιστο,ασχετα αν η ελλαδιτσα θελει 1200ε για να το εκτελωνισω ασχολιαστο....
-
Αυτό που ακούς είναι τρίξιμο ή χτύπος? Ακούω και εγώ πολλές φορές ένα ξερό γκαπ το οποίο ΔΕΝ ακούγεται αν έχω φορτωμένο το χώρο αποσκευών. Έχω ψάξει πολύ για να βρω τι χτυπάει, αλλά δεν ...
-
Ο χρήστης djlouis έγραψε:
Καλησπερα σε ολη τη παρεα,πριν μια εβδομαδα αγορασα απο ιδιωτγ στη γερμανια ενα ι30 ντιζελ μπλου ντραιβ 6ταχυτο μπορειτε να μου πειτε ως ον αφορα το καυσιμο εδω στην ελλαδα ,ποια εταιρια να προτιμαω και αν χρειαζετε καποιο κα8αρτικο η καποια αλλη μεθοδο καθαρσης ,εχω ακουσει οτι πολλοι βαζουν καθε 10κ χιλιομετρα ενα συγκεκριμενο υγρο η βαζουν λιγη βενζινη και μετα φουλαρουν με πετρελαιο.Εσεις προσωπικα που εχετε πετρελαιοκινητα τι προσεχετε?το αυτοκινητο το πηρα με 111κ χιλιομετρα και συμπεριφερεται σαν να εχει κανει 5κ χιλιομετρα ειναι σε αψογη κτασταση και πραγματικα το απολαμβανω στο μεγιστο,ασχετα αν η ελλαδιτσα θελει 1200ε για να το εκτελωνισω ασχολιαστο....καλοτάξιδο λοιπόν το νέο σου όχημα.........
λένε οτι καλό πετρέλαιο έχουν η ΕΚΟ και η SHELL,τα υπόλοιπα που αναφέρεις τα ξεχνάς!
Απλά όσο πιο συχνά μπορείς,να κάνεις μια μακρινή διαδρομή ώστε να αυτοκαθαρίζεται,η αχίλειος πτέρνα των diesel,το φίλτρο DPF.........δες εδω viewtopic.php?f=6&t=53132 -
Καλοτάξιδο το i30 τι κυβικά το πήρες ?
1400 ή 1600 ?
το καινούριο μοντέλο μετά το 2012 ?
Γράψε εντυπώσεις εάν θέλεις γιατί το ψάχνω και εγώ για εισαγωγή απο Γερμανία η για καινούριο..... -
Στο hyundai i10 ,το τελευταια μοντελο,της συζυγου,παρηγγειλα ενα festoon canbus led γα την πλαφονιερα.
Το προβλημα ειναι οτι οταν βαζω μπροστα μενει ελαχιστα αναμμενο.οταν το κλειδωνω σβηνει τελειως.
Καμια ιδεα? -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Καλησπερα σε ολη τη παρεα,πριν μια εβδομαδα αγορασα απο ιδιωτγ στη γερμανια ενα ι30 ντιζελ μπλου ντραιβ 6ταχυτο μπορειτε να μου πειτε ως ον αφορα το καυσιμο εδω στην ελλαδα ,ποια εταιρια να προτιμαω και αν χρειαζετε καποιο κα8αρτικο η καποια αλλη μεθοδο καθαρσης ,εχω ακουσει οτι πολλοι βαζουν καθε 10κ χιλιομετρα ενα συγκεκριμενο υγρο η βαζουν λιγη βενζινη και μετα φουλαρουν με πετρελαιο.Εσεις προσωπικα που εχετε πετρελαιοκινητα τι προσεχετε?το αυτοκινητο το πηρα με 111κ χιλιομετρα και συμπεριφερεται σαν να εχει κανει 5κ χιλιομετρα ειναι σε αψογη κτασταση και πραγματικα το απολαμβανω στο μεγιστο,ασχετα αν η ελλαδιτσα θελει 1200ε για να το εκτελωνισω ασχολιαστο....
καλοτάξιδο λοιπόν το νέο σου όχημα.........
λένε οτι καλό πετρέλαιο έχουν η ΕΚΟ και η SHELL,τα υπόλοιπα που αναφέρεις τα ξεχνάς!
Απλά όσο πιο συχνά μπορείς,να κάνεις μια μακρινή διαδρομή ώστε να αυτοκαθαρίζεται,η αχίλειος πτέρνα των diesel,το φίλτρο DPF.........δες εδω viewtopic.php?f=6&t=53132καλοτάξιδο φίλε και από εμένα!Εγώ έχω το i20 1400 και ήθελα να σου πώ ότι το dpf έχει κάποιες ιδιαιτερότητες αυτήν την εποχή..πιστεύω πως μετά από λίγα χρόνια και οι τιμές στις βλάβες θα πέσουν και οι τεχνικοί θα εντοπίζουν τις βλάβες πιο γρήγορα!Εγώ έχω αλλάξει το φίλτρο σε καινούργιο αμάξι να φανταστείς με αρκετή ταλαιπωρία!Για τα καύσιμα συνήθος σε εταιρικό να βάζεις,εγώ βάζω shell το ν πάουερ και τώρα λέω να βάλω bp γιατί λένε καλά λόγια αρκετός κόσμος!Καλοτάξιδο και πάλι!
-
To πηρα απο γερμανια απο ιδιωτη με μεγαλη ταλαιπωρια με τα γραφειοκρατικα της ελλαδος,ημουν τυχερος διοτι ειχα διπλα μου αδελφικο φιλο μηχανικο ο οποιος και μου πιστοποιησε την αψογη κατασταση του.Το αυτοκινητο ειναι τραινο με καλες επιδοσεις
και πραγματικα ξεκουραστη οδηγηση,με ενα ρεζερβουαρ εκανα μετρημενα 800 χιλιομετρα και το αυτοκινητο δεν καταλαβαινε τιποτα σε μεγαλες ταχυτητες,ειναι μοντελο του 11 φασελιφτ και η εκδοση blue drive me start stop και αλλα εχτρα εχω την εντυπωση οτι δεν πρεπει να υπαρχει αλλο τετοιο στην ελλαδα,δεν μπορω να βρω κατι αρνητικο,ημουν πορωμενος με το φοκους αλλα πλεον η καινουρια μου γνωριμια με τη hyundai αλλαξε πολλα στις προτιμησεις μου.Το θεμα ειναι οτι στη γερμανια ειναι δυσκολο να βρεις ευρο 5 ντιζελ ι30 εγω ημουν απλα πολυ τυχερος και το πηρα απο ιδιωτη και καλο ανθρωπο που το αμαξι το διατηρουσε σε υπεραριστη κατασταση.
Για οποια αλλη πληροφορια θελει καποιος για αυτοκινητα εισαγωγης μπορει να με βαλει στο fb leon anastasiou κοκκινη μπλουζα να τον βοηθησω σε οτι θελει για να μην κανει τα λαθη που εκανα εγω και βγηκα εκτος προυπολογισμου χρηματων.
Ευτυχισμενος που μπηκα στην οικογενεια της hyundai, καλο σας απογευμα!!! -
Φιλαρακια γνωριζετε κανα καλο συνεργειο που να εχει εμπειρια πανω σε πετρελαιοκινητα hyundai εδω στην αθηνα?
-
Ο χρήστης djlouis έγραψε:
To πηρα απο γερμανια απο ιδιωτη με μεγαλη ταλαιπωρια με τα γραφειοκρατικα της ελλαδος,ημουν τυχερος διοτι ειχα διπλα μου αδελφικο φιλο μηχανικο ο οποιος και μου πιστοποιησε την αψογη κατασταση του.Το αυτοκινητο ειναι τραινο με καλες επιδοσεις
και πραγματικα ξεκουραστη οδηγηση,με ενα ρεζερβουαρ εκανα μετρημενα 800 χιλιομετρα και το αυτοκινητο δεν καταλαβαινε τιποτα σε μεγαλες ταχυτητες,ειναι μοντελο του 11 φασελιφτ και η εκδοση blue drive me start stop και αλλα εχτρα εχω την εντυπωση οτι δεν πρεπει να υπαρχει αλλο τετοιο στην ελλαδα,δεν μπορω να βρω κατι αρνητικο,ημουν πορωμενος με το φοκους αλλα πλεον η καινουρια μου γνωριμια με τη hyundai αλλαξε πολλα στις προτιμησεις μου.Το θεμα ειναι οτι στη γερμανια ειναι δυσκολο να βρεις ευρο 5 ντιζελ ι30 εγω ημουν απλα πολυ τυχερος και το πηρα απο ιδιωτη και καλο ανθρωπο που το αμαξι το διατηρουσε σε υπεραριστη κατασταση.
Για οποια αλλη πληροφορια θελει καποιος για αυτοκινητα εισαγωγης μπορει να με βαλει στο fb leon anastasiou κοκκινη μπλουζα να τον βοηθησω σε οτι θελει για να μην κανει τα λαθη που εκανα εγω και βγηκα εκτος προυπολογισμου χρηματων.
Ευτυχισμενος που μπηκα στην οικογενεια της hyundai, καλο σας απογευμα!!! -
Καλησπέρα παιδιά,ξέρει κανείς σας καμιά σελίδα στο διαδίκτυο για ανταλλακτικά και αναλώσιμα σε χιουντάι?Ευχαριστώ!!!!
-
Ο χρήστης burbos έγραψε:
Γεια σε όλους. Θα ήθελα τα φώτα σας για ένα θέμα που μου προέκυψε σήμερα.ΕΙμαι κάτοχος ενός I30 1.4 Diesel Go Brazil. Ηρθε λοιπόν η ώρα για το σερβις των 150000χλμ η 1 ετους. Εχοντας λοιπόν συμληρώσει έτος και 10500 χλμ εκλεισα ραντεβού για το 1ο σερβις. Το πάω λοιπόν το αμαξακι πρωι πρωι το αφήνω και τους λέω θα το παρω απογευμα. Ως εδώ ΟΚ. Να αναφέρω απλά οτι οταν αγόρασα το αμάξι σαν δώρο μου έιχαν πει να μου δώσουν τα 2 πρώτα σερβισ δωρεάν. Πρωτο θέμα οταν εκλεισα το ραντεβού οτι δεν το έιχαν περάσει στο συστημα τους σαν πληροφορία και χρειάστηκε να βρω τον πωλητη που είχε παέι σε άλλη αντιπροσωπεία (αλλα του ιδιου ομίλου) για να βγάλω ακρη. Στο διαταύτα. Το αμάξι το παρέδωσαν στην γυναικα μου (δεν μπορουσα να πάω) . Μου λεέι κιόλας οτι εχουν βάλει μεσα στο αμαξι μια τσαντα με αδεια μπουκαλια απο λαδι. Οντως λοιπόν οταν μπορεσω να γτασω σπιτι πριν 2 ωρες πηγα στο αμαξι να δω και ηταν όντως ετσι. ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΩ και την βεργα λεώ ο φτωχός.... Ναι το καταλάβατε .. το λαδι μέσα ΚΑΤΡΑΜΙ .Το ίδιο που έιχα . Και σας ρωτώ. Στα χαρτιά που μου δώσαν υπάρχει μια εντολή συνεργείου μόνο που λεει 1ο σερβις Λιπαντικο. Αποδειξη άλλη δεν πήρα . (Λογο οτι ηταν δωρεάν;; ) Μου βάλαν λοιπον αδεια κουτιά μέσα στο άμαξι και ανάθεμα αν καν το κοιτάξαν. Εγώ τώρα τί πρέπει να κάνω;;; Να πάω αυριο απο κει να τους ψαρεψω και αν μου πουν οτι τα άλλαξαν να τα κάνω λαμπόγιαλο;; Πρεπει να σημειώσω οτι στο βιβλιο σερβισ εχει εναν αστερισκο που λέει αλλαγη΄λαδιων ΑΝ ειναι απαραιτητο. Ωστόσω γνωρίζω πως σε όλους (που πληρώνουν;;) τα αλλαζουν στο πρωτο σερβις. Τι με συμβουλευετε να κανω ;;;λοιπόν,σήμερα εξακρίβωσα και εγώ τι παίζει με τα λάδια στα diesel.....
φίλος με navara το πρωί αλλάζει λάδια και μετά πάμε για καφεδάκι.Όταν πήγαμε να φύγουμε λέω άνοιξε το καπό να δω μια τα λάδια...........πράγματι ήταν κατράμι και θα ορκιζόμουν οτι δεν είχαν αλλαχτεί!!!
HYUNDAI FORUM