-
Ο χρήστης G-ATOS έγραψε:
Τα coupe, όπως και τα περισσότερα Hyundai, γενικώς πρόβλημα αξιοπιστίας δεν έχουνε. Να αποφύγεις μόνο τα turbo τα οποία είναι όλα μετατροπή της εδώ αντιπροσωπείας και δεν είναι ότι καλύτερο.Πολυ γενικολογο. Care to elaborate? Όχι τίποτα άλλο, επειδή έχω εγώ ενα, παντελώς απροβληματιστο, αλλά και απο μπολικα ακόμα που ξέρω απο το club.
Οποίος πήγαινε να το γαργαλισει περαιτέρω, χωρις εξτρα αλλαγες, ναι την πάταγε κι έφταιγε κιολας. Όπως επισης την πάταγε, χωρίς να φταίει όμως, οποίος έπειτα απο σερβίς τουρμπινας, του τη φέρνανε ρυθμισμένη για Subaru 1.6t (που φοραγανε την ίδια αλλά ρυθμισμένη πιο ψηλά) και δεν το έπαιρνε χαμπαρι (δύσκολο) η του άρεσε η ρύθμιση και την κρατούσε έτσι, με αποτελεσμα να βγει πρόβλημα (έφταιγε ομως που την άφησε έτσι).
Με λιγα λογια, το αμάξι είναι μια χαρά αμα μείνει ως έχει και αυτή η έξτρα δυναμη που έχει με το light turbo σε σχέση με το απλό είναι αυτό που του έλειπε, εγώ το απλό αν και μου άρεσε πολύ το σουλουπι δεν θα το έπαιρνα, αυτό όμως το πηρα! Και στην κατανάλωση του, με νορμάλ οδήγηση δεν καίει παραπανω απο το απλό 1.6. Κάποιοι απο το club έχουν βάλει κι υγραέριο, αλλά δεν έχω ρωτήσει πως παει.
Αυτά απο εμένα για το S145, γιατί καλό το urban hype, αλλά ακόμα καλυτερα 5 λογια απο κάποιον που το χει.Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Madwalker έγραψε:
Αυτά που είναι GT δεν έχουν οδηγούς 'GT', κρίμα τα κυβικά, κρίμα τα άλογα. Κάνουν καμία φιγούρα σε καμιά πλατεία, καμιά σπινιά μέσα σε κατοικημένη περιοχή, μουσική στη διαπασών να δουν όλοι πόσο μλκας είναι και μετά πίσω στο πάρκιν.
Τα 180 πολλά; Μπά! Αν είναι σε Εθνική καλά είναι! Να μου έλεγες καμιά Συγγρού ΟΚ, εγω βραδάκι πάνω απο 160χλμ δε πάω στη Συγγρού!Μπραβο παλικαρι μου,που δεν ξεπερνας τα 160..........safety first!!!!!!
Εγω το τελικιασα στον κατηφορο με το που μπαινεις στην ΕΟ ερχομενος απο Χαλκιδα και στην ΑΟ πριν το Ε.Βενιζελος,αμφοτερες ξημερωματα......
Ο.Κ πετουσα κυριολεκτικα....... ειναι πολλα τα χλμ Αρη(για το γατο) -
http://www.zougla.gr/automoto/article/i ... port-sedan
-
Τωρα θα έχουν να λένε κάποιοι! Μοιάζει με Bentley μπροστά και Μ series ή μου φαίνεται; Η συγκεκριμένη φωτο το δείχνει σε καγκούρικη εκδοχή αλλά εμένα μου αρέσει!
-
Το μονο που με χαλαει ειναι οτι.......δεν εχει το κλασικο σηματακι στο καπο
-
Ακούω για προβλήματα στην εισαγωγική αντιπροσωπεία, η οποία υποτίθεται ότι έχει στεγνώσει από ρευστό με αποτέλεσμα ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ να αργούν παραδόσεις για αυτοκίνητα που έχουν παραγγελθεί και προπληρωθεί... Το άκουσα από 2 άτομα που δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Έχει κανείς αντιμετωπίσει παρόμοια προβλήματα?
-
Συμβαινει σε ολη την αγορα αυτο.........
Παραγγελθει το καταλαβαινω,προπληρωθει δεν το καταλαβαινω............αν θες πες μας τι σου ειπανε ακριβως. -
Ενδιαφερον το ποιο θα ειναι το αποτελεσμα αυτης της μεταγραφης , αν και απο οτι δειχνει το πραγμα μονο στο internet θα τα βλεπουμε τα αυτοκινητα αυτης της κατηγοριας .
-
Εδω δεν ειδαμε τα genesis ,θα δουμε τα ψαγμενα τους;;;;
i30Τ και πολυ μας ειναι -
Αυτό όμως δεν το καταλαβαίνω. Δεν μπορείς να παραγγείλεις ούτε καν κινητήρα 1.6 diesel. Πώς είναι δυνατόν μακροπρόθεσμα μια εταιρεία να έχει τέτοια στρατηγική και να περιμένει να κλέψει και μερίδιο πωλήσεων από τους 'παραδοσιακούς' του χώρου. Κατά τα ψέματα, όσο και αν έχει βελτιωθεί παραμένει στην συνείδηση των περισσότερων σαν φθηνή / χαμηλής ποιότητας φίρμα. Και δεν βλέπω ποια είναι η στρατηγική του Δάβαρη για να το αντιτάξει αυτό, τη στιγμή μάλιστα που δεν μπορεί να πουλήσει όσο φθηνά πούλαγε στο παρελθόν.
Αν δεν φέρεις το κατιτις παραπάνω - έστω και κατόπιν παραγγελίας - δεν μπορείς να χτίσεις το image. Και καλά να πω ότι δεν τον ενδιαφέρει γιατί π.χ. πέρνει σύνταξη σε 3 χρόνια . Τη μητρική εταιρεία δεν την ενδιαφέρει? Δεν το βλέπουν έτσι? -
Ο χρήστης astronautis έγραψε:
Αυτό όμως δεν το καταλαβαίνω. Δεν μπορείς να παραγγείλεις ούτε καν κινητήρα 1.6 diesel. Πώς είναι δυνατόν μακροπρόθεσμα μια εταιρεία να έχει τέτοια στρατηγική και να περιμένει να κλέψει και μερίδιο πωλήσεων από τους 'παραδοσιακούς' του χώρου. Κατά τα ψέματα, όσο και αν έχει βελτιωθεί παραμένει στην συνείδηση των περισσότερων σαν φθηνή / χαμηλής ποιότητας φίρμα. Και δεν βλέπω ποια είναι η στρατηγική του Δάβαρη για να το αντιτάξει αυτό, τη στιγμή μάλιστα που δεν μπορεί να πουλήσει όσο φθηνά πούλαγε στο παρελθόν.
Αν δεν φέρεις το κατιτις παραπάνω - έστω και κατόπιν παραγγελίας - δεν μπορείς να χτίσεις το image. Και καλά να πω ότι δεν τον ενδιαφέρει γιατί π.χ. πέρνει σύνταξη σε 3 χρόνια . Τη μητρική εταιρεία δεν την ενδιαφέρει? Δεν το βλέπουν έτσι?Το εχουμε ξανασυζητησει αυτο το θεμα.......και με αλλες εταιρειες(mazda,chevy)
Γι'αυτους στο χαρτη δεν υπαρχουμε.......ειμαστε πολυ μικρη αγορα
Στα@@ τους αν θα πουλησουν,αν θα πατωσουν,αν θα κλεισουν αν αν αν,....
Δεν επιρεαζουμε τα οικονομικα τους ουτε στο ελαχιστο.
Τωρα αμα ειναι και ο εισαγωγεας το εφαγε το κλιμα ο γα'ι'δαρος -
Αυτό δυστυχώς είναι μια πονεμένη ιστορία. Η εδώ αντιπροσωπεία της Hyundai τα τελευταία χρόνια έχει τη τάση να 'κόβει' τις μεγαλύτερες εκδόσεις σε κινητήρα και εξοπλισμό των μοντέλων που εισάγει, και ταυτόχρονα να μην εισάγει καν τα μεγαλύτερα μοντέλα της φίρμας. Προφανώς φοβάται ότι λόγω αυξημένης τιμής που θα είχανε τα εν λόγω μοντέλα, η ζήτηση τους θα ήταν μειωμένη και έτσι δεν θα είχαν τα αναμενόμενα κέρδη. Αυτή τη στραγηγική δεν την ακολούθησε τόσο και για την Kia, με το σκεπτικό πως έτσι θα την κάνει (πιθανώς) πιο ανταγωνιστική μιας και σαν όνομα στη συνείδηση του αγοραστή είναι μικρότερο. Το αποτέλεσμα είναι να έχουμε στην Ελλάδα έναν υπερβολικό μικρό αριθμό μοντέλων που εισάγονται, συνήθως μάλιστα σε συνδυασμό με μεγάλες καθυστερήσεις μηνών για τα νέα μοντέλα, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες χώρες, όπου η γκάμα της Hyundai εμφανίζεται πλούσια και ικανή να καλύψει πολλές ανάγκες. Δυστυχώς φαίνεται ότι και η 'μαμά' Hyundai αδιαφορεί για αυτό μια και η Ελληνική αγορά σημειώνει εξαιρετικά μικρά νούμερα πωλήσεων αυτοκινήτων για όλες τις μάρκες σε σύγκριση με τις υπόλοιπες αγορές. Το σίγουρο είναι ότι οι Έλληνες αγοραστές είναι οι ριγμένοι της υπόθεσης, αφού δεν μπορούν ουσιαστικά να αγοράσουν αυτό που πραγματικά θέλουν. Κάποια στιγμή αυτό στο μέλλον βέβαια θα έχει μεγάλο αντίκτυπο στις πωλήσεις των Hyundai-Kia στην Ελλάδα και κανείς μέχρι στιγμής δε φαίνεται να κάνει κάτι για να το αποτρέψει...
-
Νομίζω πως η πιο λογική εξήγηση στην μη εισαγωγή κάποιων μοντέλων/εκδόσεων έχει αναφερθεί πριν πολύ καιρό.
'Πλαφόν σε ποσότητες' της μαμάς εταιρείας προς τον εισαγωγέα που ο ίδιος γνωρίζει ότι θα είναι δύσκολη η απορρόφηση των στην ελληνική αγορά. Ιδίως στην περίπτωση των Kia και Hyundai που και η συστεγαση των αλλά και η όμοια (τεχνικά) γκάμα τους μπορεί να είναι και μειονέκτημα στην περιορισμένη αγορά μας.
Δεν νομίζω ότι άλλος εισαγωγέας θα έκανε κάτι διαφορετικό πάντως. -
Υπάρχουν και άλλες μικρές αγορές. Επίσης σε όλα τα είδη - άσχετα με το αυτοκίνητο - εισάγεται πλέον η λογική της εξιδείκευσης και προσαρμογής στις ανάγκες του καταναλωτή. Εδώ ακόμη και το σπίτι μπορείς να το χτίσεις σε τμήματα!!! Αν μια αυτοκινητοβιομηχανία δεν είναι ικανή να καλύψει τις μεμονωμένες ανάγκες του υποψήφιου αγοραστή, τότε το μέλλον είναι ζοφερό. Υπάρχουν πλέον οι διαδικασίες παραγωγής (κυρίως εξαιτίας της ψηφιακής τεχνολογίας) που μπορούν να εξατομικεύσουν σε μεγάλο βαθμό την παραγωγή μονάδων όπως ένα αυτοκίνητο. Θα ψάξω να βρω ένα ενδιαφέρον άρθρο πάνω στο πώς μπορεί να γίνει αυτό και θα ανεβάσω το link
-
πόσο μαλλον που μια εταιρια σαν την hyundai δεν εχει και πρωτη προτεραιοτητα την εξατομικευση καθως δεν εχει και καποιο μοντελο του οποιου η εμπορικοτητα ή αν θες η θεση του στην αγορα, δεν απαιτει κατι τετοιο.
ο Δαβαρης νομιζει οτι ειναι ακομη στην εποχη των accent-atos οπου και ο τοτε ανταγωνισμος δεν ξεφευγε πολυ.
πλεον και προϊοντικα σαν εταιρια, η hyundai δεν λες οτι ειναι στην πρωτη γραμμη των εξελιξεων. πιο πολυ λες οτι ακολουθει τρεχοντας απο πισω. ο ανταγωνισμος που λεγαμε, εχει κανει πιο πολλα βηματα. -
Ο χρήστης edmond έγραψε:
πόσο μαλλον που μια εταιρια σαν την hyundai δεν εχει και πρωτη προτεραιοτητα την εξατομικευση καθως δεν εχει και καποιο μοντελο του οποιου η εμπορικοτητα ή αν θες η θεση του στην αγορα, δεν απαιτει κατι τετοιο.
ο Δαβαρης νομιζει οτι ειναι ακομη στην εποχη των accent-atos οπου και ο τοτε ανταγωνισμος δεν ξεφευγε πολυ.
πλεον και προϊοντικα σαν εταιρια, η hyundai δεν λες οτι ειναι στην πρωτη γραμμη των εξελιξεων. πιο πολυ λες οτι ακολουθει τρεχοντας απο πισω. ο ανταγωνισμος που λεγαμε, εχει κανει πιο πολλα βηματα.Θα διαφωνησω στο δευτερο σκελος,οπου δεν φανταζεσαι τι αυτοκινητα βγαζουν οι κορεατες στο εξωτερικο
Μην βλεπεις αυτα που ερχονται εδω.....
Ενας κινητηρας κυψελων υδρογονου που βαζει στο ix35 ηταν φετος στο top 5 στους κινητηρες... -
Ο χρήστης edmond έγραψε:
πλεον και προϊοντικα σαν εταιρια, η hyundai δεν λες οτι ειναι στην πρωτη γραμμη των εξελιξεων. πιο πολυ λες οτι ακολουθει τρεχοντας απο πισω. ο ανταγωνισμος που λεγαμε, εχει κανει πιο πολλα βηματα.Θυμάμαι το OPEL ASTRA 1.6 SPORT, που είχα αγοράσει και τον Configurator που ήταν τότε ίδιος με τον Γερμανικό. Είχα μπει, είχα φτιάξει το ASTRA όπως το ήθελα, πήγα με το χαρτί και το παρήγγειλα. Φυσικά ούτε μου είπαν ότι δεν το φέρνουν στην Ελλάδα, ούτε ότι δεν μπορεί να μπει παραγγελία. Απλά περίμενα 2 μήνες και πήρα ένα αυτοκίνητο που σχεδόν δεν πούλαγε καθόλου στην Ελλάδα.
Και από ότι βλέπω ακόμη ο Configurator της OPEL είναι σχεδόν πανομοιότυπος με τον Γερμανικό:
http://www.opel.gr/tools/singrisi-model ... inita.html
http://www.opel.de/tools/konfigurator/p ... wagen.htmlΟπότε ότι προσφέρει στην Γερμανική αγορά το προσφέρει και στην Ελληνική. Σε αντίθεση με την Hyundai/KIA κλπ...
-
στον τομέα της εξέλιξης πάντως είναι πολύ πιθανό να γίνει πρωτοπόρος σε λίγο καιρό.. Μην ξεχνάμε τι οικονομικό μέγεθος είναι ο όμιλος HYUNDAI και σαν αποτέλεσμα πόσα μπορεί να σπρώξει αν θέλει στο R&D
-
Η εξατομίκευση καταργεί το ετοιμοπαράδοτο. Οι Ευρωπαίοι κατασκευαστές το έχουν αυτό σε αντίθεση με τους εξ Ανατολής που λειτουργούν (καλύτερα για μένα) με συγκεκριμένα πακέτα και επιλογές.
Και μπορεί η ανάγκη για πολύχρωμη τάπα βενζίνης στο Fiat ή για το υποβραχιόνιο με δέρμα θηλυκού κάστορα στο Audi να είναι για κάποιους πολύ μεγάλη αλλά το ετοιμοπαράδοτο με τα απαραίτητα και τα αιχμής πάντα θα είναι καλύτερη επιλογή για τους περισσότερους.Ξαναλέω πάντως ότι η τακτική (εξ ανάγκης) κάποιων εισαγωγέων να μη φέρνουν πλήρη γκάμα δεν εξαρτάται πάντα από αυτούς. Ότι αποφασίζουν οι 'μαμάδες'!
Ουρά περιμένουν πελάτες στην Νissan που δεν έρχεται το Maxima, στην Toyota το Camry ή στην Hyundai για το i40 SW ... -
Αν κάποιος βολεύεται ή καλύπτεται από αυτά που προσφέρουν τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα, τότε είναι η καλύτερή του.
Από την άλλη όποιος δεν καλύπτεται απλά πάει σε άλλη εταιρία.Εγώ για παράδειγμα δεν θα έπαιρνα ΠΟΤΕ κορεάτικο μικρομεσαίο τύπου i30/Ceed με 1400cc ατμοσφαιρικό, που στα προσπέκτους γράφουν 100άλογα.
Από κορεάτικο θα έπαιρνα άνετα κάποιο souper mini π.χ. το Picanto Sport 1.2/5door ή το αντίστοιχο i10.
Tίποτα άλλο. Όσο ο Δάβαρης/Συγγελίδης επιμένει να επιβάλλει με το ζόρι 1400cc ατμόσφαιρα σε μικρομεσαία από μένα έχει φάει άκυρο. Όπως επίσης άκυρο έχει φάει και στα μικρά, τύπου i20, αφού ο ανταγωνισμός υπερέχει σε όλους τους τομείς.
HYUNDAI FORUM