-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
το huynday accent 2001 1,5cc 16v με 160000χλμ πολυ καλου μου φιλου αρχισε να καιει μανιωδος λαδι..ο μηχανικος ειπε για τσιμουχακια βαλβιδων φθαρμενα..ξερει κανενας καποια φτυνη λυση σε σχεση με την αντικατασταση!? (περιπου εδωσε τιμη στο 300ε)
μηπος να εβαζε πιο χοντρο λαδακι!? και κανα προσθετο!?Τσιμουχάκια βαλβίδων. Όχι όμως και 300 ευρώ!
Μήπως πρόκειται για μηχανικό της NASA ; -
ξερω οτι εχουν θεμα τα συγγεκριμενα μοτερ με τα τσιμουχακια...χρειαζετε να αλλαξει και τπτ αλλο αφου θα κατεβει καπακι!?
οντος και εμενα πολλα μου ειχαν φανει τα 300 αλλα μαλλον θα ηταν η τιμη και με το ετησιο σερβις. ξερετε καποιον καλο/οικονομικο μαστορα στα χιουνται στα νοτια προαστεια!? -
http://www.zougla.gr/automoto/article/m ... yundai-i20
μένει να είναι όντως οικονομικός και πάνω απ'όλα ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ..... -
Μπαίνει και η Hyundai λοιπόν στο παιχνίδι των 'μικρών' turbo κινητήρων.
-
Ο χρήστης Madwalker έγραψε:
Μπαίνει και η Hyundai λοιπόν στο παιχνίδι των 'μικρών' turbo κινητήρων.http://www.zougla.gr/automoto/article/p ... -250-ipous
http://www.zougla.gr/automoto/article/n ... in-hyundai -
Τέτοια 'νέα' έχουμε δει και στο παρελθόν από την Hyundai και τελικά τίποτα δεν βγήκε στην παραγωγή ή βγήκε κάτι άλλο για την αμερικάνικη αγορά ή για την Κορεάτικη.
π.χ. KIA Elan για όσους θυμούνται την Lotus Elan... http://www.carthrottle.com/the-elan-is- ... w-existed/
-
Hyundai/Kia δεν είναι ο Δάβαρης...........
-
Ναι σωστά. Η ΚΙΑ κάνει ότι πει η μαμά Hyundai από το 1998... και πλέον αποτελούν ένα brandname...Hyundai-Kia Automotive Group...
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
Μιας και δειλα δειλα κοιταω για μεταχειρισμενο το i10,εχω μερικες ερωτησεις.
Καταρχην, φορανε ιμαντα η' καδενα?
Ρεαλιστικη καταναλωση?
Θεματα αξιοποιστιας?Το i10 του 2010 που έχω εγώ έχει ιμάντα και όχι καδένα
Οσον αφορά την κατανάλωση με κάθε γέμισμα φτάνει τα ~400 χλμ μέσα στην πόλη.
Από πλευράς αξιοπιστίας είναι αρκετά πάνω από το μέσο όρο -
i10 2011, 1.2
Μέση κατανάλωση με 2 άτομα σε ταξίδι περίπου 6λτ/100χλμ. Διαδρομή:ΕΟ με 120 και επαρχιακό ορεινό δρόμο (περίπου 50-50 μεταξύ ΕΟ και επαρχιακό)Επιπλέον παρατηρήσεις: αρκετά καλό τράβηγμα και γενικά ευχάριστο ακόμη και σε μακρύ ταξίδι. Φυσικά έχει φτιαχτεί για πόλη. Πρόσεξε το χώρο αποσκευών που είναι πρακτικά αρκετός για τα ψώνια του σουπερμαρκετ. Το Atos μου έχει σαφώς μεγαλύτερο χώρο
-
Ο χρήστης astronautis έγραψε:
i10 2011, 1.2
Μέση κατανάλωση με 2 άτομα σε ταξίδι περίπου 6λτ/100χλμ. Διαδρομή:ΕΟ με 120 και επαρχιακό ορεινό δρόμο (περίπου 50-50 μεταξύ ΕΟ και επαρχιακό)Επιπλέον παρατηρήσεις: αρκετά καλό τράβηγμα και γενικά ευχάριστο ακόμη και σε μακρύ ταξίδι. Φυσικά έχει φτιαχτεί για πόλη. Πρόσεξε το χώρο αποσκευών που είναι πρακτικά αρκετός για τα ψώνια του σουπερμαρκετ. Το Atos μου έχει σαφώς μεγαλύτερο χώρο
το 1.2 δεν εχει καμια σχεση με το 1.1
δεν ειναι τα 100 παραπανω κυβικα, αλλα οι σχεδον 20 ιπποι.atos...
τι μου θυμησες τωρα.
το ειχα για 8 χρονια μτχ.(μοντ '04 1.1) και το εδωσα τον Ιουνιο, μιας και με την ελευση του μπεμπη ηταν πρακτικα αχρηστο. το καροτσι δεν χωραγε ουτε για αστειο και το πορτ μπεμπε εμπαινε με το ζορι στο πισω καθισμα. μονο του... χωρις την μαμα!
εχω να θυμαμαι την παροιμιωδη αξιοπιστια του. δεν εκαψε ουτε λαμπα πινακιδας που λενε πολλοι για αστειο. για καψιμο λαδιων ουτε λογος. χωραγε εκει οπου πολλες φορες δεν το περιμενα μιας και περαν του μικρου μηκους ειναι και στενο (κλασικη απω-ανατολιτικη συνταγη!)
κινητηρας ελαστικος χαμηλα-μεσαια και μεχρι εκει. ψηλα ψοφαγε.
η καταναλωση ποτε δεν ξεπερασε τα 6,5 και αυτο σε σκισιμο σε ΕΟ εκει που το μοτερ φωναζε πως δεν πολυγουσταρει.
σε νορμαλ πολη, το πολυ 6.0
τα πλαστικα δεν αλλαξαν στην υφη, στο χρωμα και στον...ηχο μεχρι και την τελευταια μερα.
το a/c σκοτωνε (κλασικο σε χιουνται της εποχης, δεν γνωριζω για τωρα).
αυτα... -
Ο χρήστης edmond έγραψε:
i10 2011, 1.2
το 1.2 δεν εχει καμια σχεση με το 1.1
δεν ειναι τα 100 παραπανω κυβικα, αλλα οι σχεδον 20 ιπποι.atos...
τι μου θυμησες τωρα.
το ειχα για 8 χρονια μτχ.(μοντ '04 1.1) και το εδωσα τον Ιουνιο, μιας και με την ελευση του μπεμπη ηταν πρακτικα αχρηστο. το καροτσι δεν χωραγε ουτε για αστειο και το πορτ μπεμπε εμπαινε με το ζορι στο πισω καθισμα. μονο του... χωρις την μαμα!
εχω να θυμαμαι την παροιμιωδη αξιοπιστια του. δεν εκαψε ουτε λαμπα πινακιδας που λενε πολλοι για αστειο. για καψιμο λαδιων ουτε λογος. χωραγε εκει οπου πολλες φορες δεν το περιμενα μιας και περαν του μικρου μηκους ειναι και στενο (κλασικη απω-ανατολιτικη συνταγη!)
κινητηρας ελαστικος χαμηλα-μεσαια και μεχρι εκει. ψηλα ψοφαγε.
η καταναλωση ποτε δεν ξεπερασε τα 6,5 και αυτο σε σκισιμο σε ΕΟ εκει που το μοτερ φωναζε πως δεν πολυγουσταρει.
σε νορμαλ πολη, το πολυ 6.0
τα πλαστικα δεν αλλαξαν στην υφη, στο χρωμα και στον...ηχο μεχρι και την τελευταια μερα.
το a/c σκοτωνε (κλασικο σε χιουνται της εποχης, δεν γνωριζω για τωρα).
αυτα...To δικό μου είναι παλιότερο, μοντέλο 2000, 1.0
Έχει 230Κ χλμ και επιβεβαιώνω τα πάντα για αξιοπιστία. Λάδι δεν καίει καθόλου, ΔΕΝ τρίζει και δεν διαμαρτύρεται πουθενά.
Ακούω για προβλήματα σε αντίστοιχης κατηγορίας γαλλικά, γερμανικά κλπ και...Βέβαια η αλήθεια είναι ότι τα περισσότερα χλμ τα έχει κάνει σε ΕΟ και Αττική. Επίσης δεν μπορώ να πω ότι το ξεσκίζω, ποτέ πάνω από 120, τις περισσότερες φορές μέχρι 100.
Τώρα ψάχνομαι για αγορά μικρομεσσαίου και ψάχνω να βρω μια καλή δικαιολογία για να το κρατήσω για κίνηση εντός Αθήνας.Α! το έχω κάνει και αγρότη, να μεταφέρει ελιές και ξύλα. Δεν καταλαβαίνει τίποτα
-
Και ο δικος μου Γατος,μαμει και δερνει.........
Αισιος εχει 130Κ χλμ και δεν εχει κανει κιχ........
Δυο φορες του εχω κατεβασει το κοντερ........180!!!!
Ειναι 10/2001 και δεν σκεφτομαι να το αλλαξω ακομη. -
Και μένα μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα, είναι 6/2001 με 106Κ χλμ. Ακόμα κι αν ζητήσει κάτι μετά από 13χρόνια δε θα το αποκαλέσω 'μη αξιόπιστο'. Δόξα το Θεό, μετά από 13 χρόνια αν ζητήσει και κάτι ένα αμάξι που αγοράστηκε πριν 11 χρόνια 7000ευρω δε θα το πάω για παλισίδερα! Σε χωματόδρομους έχει πάει, 'Camel Trophy' έχει κάνει, σε λάσπη να φτάνει μέχρι τα μαρσπιέ, 6 μήνες έβγαζα λάσπες, ακόμα απορώ πως το πέρασα απο κει. Σε πλημμυρισμένες γέφυρες έχει περάσει, όταν έβλεπα αλλά αυτοκίνητα να μένουν μέσα στο νερό τα οποία όλως τυχαίως ήταν Ευρωπαϊκα. Λάμπες και ασφάλειες δε έχει κάψει ποτέ, για να είμαι ειλικρινής έχει κάψει μόνο τη λάμπα του 3ο στοπ.
-
Και μια που λέμε για ατος το δικό μου χρειάστηκε αλλαγή κολλάρου.
Μοντέλο 1998
και η απορία που έχω είναι η εξής στο κοντέρ γράφει 147.000χλμ αλλά το αμάξι αγοράστηκε το 2008 από μάντρα και ήταν νοικιάρικο σε νησί πόσα λέτε να έχει??Υπολογίζω 200,000 μπορεί και παραπάνω. -
Ο χρήστης tsigounis έγραψε:
Μοντέλο 1998
και η απορία που έχω είναι η εξής στο κοντέρ γράφει 147.000χλμ αλλά το αμάξι αγοράστηκε το 2008 από μάντρα και ήταν νοικιάρικο σε νησί πόσα λέτε να έχει??Υπολογίζω 200,000 μπορεί και παραπάνω.Ιμαντες του αλλαξες;;;;;
-
Ο χρήστης tsigounis έγραψε:
Μοντέλο 1998
και η απορία που έχω είναι η εξής στο κοντέρ γράφει 147.000χλμ αλλά το αμάξι αγοράστηκε το 2008 από μάντρα και ήταν νοικιάρικο σε νησί πόσα λέτε να έχει??Υπολογίζω 200,000 μπορεί και παραπάνω.ολα αυτα τα χρονια ('98-'08) ήταν νοικιαρικο? παραξενο μου φαινεται.
και μενα νοικιαρικο ηταν αλλα σε 2 χρονια ο racας το εδωσε. εξαλλου ειναι τακτικη του κλαδου, να τα δινει οσο ειναι...φρεσκα ακομα και πριν αρχισουν να βγαζουν ενδεχομενες ζημιες μιας και ο καθενας δεν τα σεβεται σαν να ειναι δικο του.
παντως η λογικη λεει οτι θα εχει παραπανω χλμ απο το κοντερ.
γι' αυτο και τα αλλαζεις ολα εξ' αρχης και ξεκινας απο το μηδεν οσον αφορα την συντηρηση. εκτος και αν ειχε κανενα βιβλιο συντηρησης και ειδες καποια προσφατη αλλαγη (χλωμο). -
Το ότι είναι σε νησί μπορεί να πιστεψω ότι ίσως έχει τόσα χιλιόμετρα. Αν ήταν σε άλλο μέρος της Ελλάδας ή ακόμα και Αθήνα που κάποιος θα το ενοικιάσει για φτάσει μέχρι τον Εβρο, τότε ίσως πίστευα ότι έχει 300Κ χλμ. Όλα παίζουν βέβαια! Εγώ πότε δε θα αγόραζα αμάξι που υπηρξε νοικιάρικο, μόνο εν αγνοία μου!
-
Ο χρήστης Madwalker έγραψε:
Το ότι είναι σε νησί μπορεί να πιστεψω ότι ίσως έχει τόσα χιλιόμετρα. Αν ήταν σε άλλο μέρος της Ελλάδας ή ακόμα και Αθήνα που κάποιος θα το ενοικιάσει για φτάσει μέχρι τον Εβρο, τότε ίσως πίστευα ότι έχει 300Κ χλμ. Όλα παίζουν βέβαια! Εγώ πότε δε θα αγόραζα αμάξι που υπηρξε νοικιάρικο, μόνο εν αγνοία μου!Το καταλληλο αυτοκινητο για να πας απο την Αθηνα,στον Εβρο......
Βεβαια ενα ειναι το σιγουρο.............οτι θα παει!!!!! -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Το ότι είναι σε νησί μπορεί να πιστεψω ότι ίσως έχει τόσα χιλιόμετρα. Αν ήταν σε άλλο μέρος της Ελλάδας ή ακόμα και Αθήνα που κάποιος θα το ενοικιάσει για φτάσει μέχρι τον Εβρο, τότε ίσως πίστευα ότι έχει 300Κ χλμ. Όλα παίζουν βέβαια! Εγώ πότε δε θα αγόραζα αμάξι που υπηρξε νοικιάρικο, μόνο εν αγνοία μου!
Το καταλληλο αυτοκινητο για να πας απο την Αθηνα,στον Εβρο......
Βεβαια ενα ειναι το σιγουρο.............οτι θα παει!!!!!Εχω φτάσει μέχρι Κομοτηνη! Eχει πάει Ξανθη, Σερρες, Καστοριά, Τρίκαλα, Γρεβενα..........πήγε μιά χαρά, αντίρρηση δεν έφερε!
HYUNDAI FORUM