-
Αυτά ειναι!!!
Ο δαβαρης την έχει χαντακωσει την εταιρεία στην Ελλάδα, απορώ πως του αφήνουν ακόμα την αντιπροσωπεία. Και δεν λέω τώρα με την κρίση, τα ίδια έκανε και πριν από αυτήν. Ξέρετε πόσα Hyundai coupe κυκλοφόρησαν που εδώ δεν ήρθαν ποτέ? Στην Αγγλία που ζούσα τα έβλεπα κι αναρωτιόμουν γιατι δεν τα έφερε ποτέ εδώ ο δαβαρης και σταμάτησε μόνο στο facelift της τρίτης γενιάς. Πολύ όμορφα αμάξια που θα πουλούσαν εξίσου καλά, αν όχι καλύτερα, από τους προκατόχους τους. Τι να πει κανείς, αφού δεν τα βλέπει η μαμά εταιρεία κι αφού πέσαμε και στην αβεβαιότητα της κρίσης...χαιρετίσματα.Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
... κι αναρωτιόμουν γιατι δεν τα έφερε ποτέ εδώ ο δαβαρης και σταμάτησε μόνο στο facelift της τρίτης γενιάς...Φέρνει μόνο ότι του δίνει κάποια χρήματα. Από πολλές συζητήσεις που έκανα με δ/ντές πωλήσεων εμποριών, έλεγαν απλά ότι το Coupe αφορούσε μία συγκεκριμένη κατηγορία πελατών (νέοι χωρίς πολλά χρήματα) και αυτοί πλέον δεν υπάρχουν. Ένας τέτοιος ήμουν εγώ...
Πλέον ένας νέος είτε θα έχει φράγκα είτε δεν θα έχει καθόλου.
Και αν κάποιος έχει φράγκα θα πάει σε άλλα Coupe π.χ. Scirocco.
Ξέρω πολλά παιδάκια τα οποία με λεφτά μπαμπάδων έχουν πάρει εύκολα Scirocco μέχρι Audi ΤΤ, ΒΜW Ζ4, Peugeot RCZ και πριν από μία βδομάδα ένας πρακτικά ασκούμενος από ΤΕΙ μου ήρθε με Porsche στην δουλειά...
Στο πάρκινγκ της εργασίας μου έχουμε στην κυριολεξία έκθεση αυτοκινήτων πρακτικά ασκούμενων και εποχικών συμβασιούχων ...Όσοι δεν έχουν φράγκα παίρνουν μηνιαία κάρτα για λεωφορεία, ηλεκτρικό και προαστιακό...ή κάποιο παπάκι Ηonda, Yamaha ή Modenas...
-
Άντε να το ξαναπώ...το scirocco ΔΕΝ είναι coupe!!! 3θυρο hatchback αμάξι ειναι. Το ότι το πλασαραν έτσι, δεν σημαίνει ότι ειναι κιόλας. Το coupe αμάξωμα ειναι πολύ συγκεκριμένου σχήματος.
Όσο για το Hyundai coupe, η αλήθεια ειναι ότι στο εξωτερικό δουλεύει πιο πολύ το 2.0 και το 2.7, που εδώ θα ήταν απαγορευτικά, ειδικά το 2.7. Παρόλα αυτά όμως μια χαρά πουλούσε, αν είχε φέρει και τα επόμενα που ειναι πολύ όμορφα, θα είχαν τονωθεί οι πωλήσεις. Όπως βλέπουμε από εξωτερικό, πχ Τουρκία, η γκάμα της Hyundai ειναι πολύ μεγάλη και για όλα τα βαλαντια. Αν είχε άλλος, πιο σοβαρός, την αντιπροσωπεία πιστεύω εκ των πραγμάτων ότι θα πήγαινε καλύτερα. Η Hyundai έχει κάνει πολλά βήματα μπροστά κι ο δαβαρης έχει μείνει ακόμα στο πρώτης και δεύτερης γενιάς accent..δηλαδή πάρα πολύ πίσω και τη θάβει!
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Αναρωτιέμαι αν έχετε μετοχές της Hyundai και σκάτε τόσο...
-
Αναρωτιέμαι αν το σκεφτόσουν πολύ ώρα για να το γράψεις αυτό...
-
Αναρωτιέμαι ποιο είναι το νόημα της ζωής....
Ωπ.... Λάθος θέμα....
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Αναρωτιέμαι αν το σκεφτόσουν πολύ ώρα για να το γράψεις αυτό...Sent from my Neo V using Tapatalk
Μήνες ολάκερους, βλέποντας την στεναχώρια για την Χουντέ...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αν το σκεφτόσουν αυτό μήνες ολακερους, εξηγούνται πολλά γι αυτά που γράφεις και θα σε παίρνω όσο πιο ελαφριά μπορώ, ανάλογα των δυνατοτήτων σου δηλαδή..
-
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Αν το σκεφτόσουν αυτό μήνες ολακερους, εξηγούνται πολλά γι αυτά που γράφεις και θα σε παίρνω όσο πιο ελαφριά μπορώ, ανάλογα των δυνατοτήτων σου δηλαδή..
Τόσα καταλαβαίνεις τόσα λες... Επιείκεια δείχνουμε...
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Άντε να το ξαναπώ...το scirocco ΔΕΝ είναι coupe!!! 3θυρο hatchback αμάξι ειναι. Το ότι το πλασαραν έτσι, δεν σημαίνει ότι ειναι κιόλας. Το coupe αμάξωμα ειναι πολύ συγκεκριμένου σχήματος.Όσο για το Hyundai coupe, η αλήθεια ειναι ότι στο εξωτερικό δουλεύει πιο πολύ το 2.0 και το 2.7, που εδώ θα ήταν απαγορευτικά, ειδικά το 2.7. Παρόλα αυτά όμως μια χαρά πουλούσε, αν είχε φέρει και τα επόμενα που ειναι πολύ όμορφα, θα είχαν τονωθεί οι πωλήσεις. Όπως βλέπουμε από εξωτερικό, πχ Τουρκία, η γκάμα της Hyundai ειναι πολύ μεγάλη και για όλα τα βαλαντια. Αν είχε άλλος, πιο σοβαρός, την αντιπροσωπεία πιστεύω εκ των πραγμάτων ότι θα πήγαινε καλύτερα. Η Hyundai έχει κάνει πολλά βήματα μπροστά κι ο δαβαρης έχει μείνει ακόμα στο πρώτης και δεύτερης γενιάς accent..δηλαδή πάρα πολύ πίσω και τη θάβει!
τι εννοείς για όλα τα βαλάντια??
αν έχει ρευστό χιουντάι θα πάρεις??
-
-
cosneo σε μένα δεν εμφανίζεται η φωτό...
-
ο Δαβαρης ασχολειται τωρα με την Aston και δεν εχει χρονο για ενα πραγματικο κουπε με πισω κινηση ,πολλα αλογα και εμφανιση κοφτερη......
η μαμα κορεα στον παγκοσμιο χαρτη βεβαια δεν μας εχει και σε περιοπτη θεση καθως δεν θα φτιαξουμε ουτε χαλασουμε τα οικονομικα της........εχει την ασιατικη,αμερικανικη,αυστραλιανη αγορα γι'αυτα -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
cosneo σε μένα δεν εμφανίζεται η φωτό...Δεν χάνεις και τίποτα! Το ακριβότερο Hyundai εχει. Το Equus Limousine! Μονο ο κορεατης πρσβης θα το ζήλευε!!!
(Στο Tapatalk φαίνεται η φωτο)Sent from my MT27i using Tapatalk
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
τι εννοείς για όλα τα βαλάντια??
αν έχει ρευστό χιουντάι θα πάρεις??
Γτ όχι!! Έκτος αν εναλλακτικά έπαιρνα κάτι γιαπωνέζικο δίνοντας κάτι παραπάνω, για Ευρωπαϊκο ούτε συζήτηση.Οι Ευρωπαϊοι μπορεί αν είναι καλοι σιδηρουργοί(μου ήρθε εικόνα των Βίκινγκς να σφυραλατούν όπλα ) αλλά δε τα πάνε καλά με τα ηλεκτρολογικά(πολλά έχουν δει τα ματάκια μου και έχουν ακούσει τα αυτιά μου) άσε που δεν τους είχα και φυσικά δε τους έχω σε καμία εκτίμηση.
Δε με εντυπωσιάζουν αυτοκίνητα του τύπου Scirocco ή Golf, άσε που το πρώτο είναι σαν τάκος για φορτηγά και σε κανά στενό μπορεί να σφηνώσει και ας βγάζουν όσο άλογα θέλουν με 10 turbo πάνω. Τώρα που θα βγάλει η BMW οικονομικούς κινητήρες 1,5 τρικυλινδρους με 200+ άλογα θα γίνει ντόρος. Να δούμε πόσοι θα τρέξουν που έχουν 'ρευστό' και με το καιρό τι θα τους βγεί. -
θρι μπερντ αρ σιτινγκ...
ακου καλοί σιδηρουργοί... μλκ μου,ο κόσμος έχει χαζέψει...
φίλε μου , μάλλον είσαι τσακωμένος με την πραγματικότητα... φιλία στον κόσμο του ματριξ που ζεις...
-
θρι μπερντ αρ σιτινγκ...ακου καλοί σιδηρουργοί... μλκ μου,ο κόσμος έχει χαζέψει...
φίλε μου , μάλλον είσαι τσακωμένος με την πραγματικότητα... φιλία στον κόσμο του ματριξ που ζεις...
Δε ξέρω τι ήταν αυτό που έγραψα και σε έκανε να βγαλεις τέτοιο συμπέρασμα; Αλλά δε νομίζω να γνωριζόμαστε για βγάζεις τέτοια συμπεράσματα. Άσε που δε καταλαβαίνω πως αντιλαμβάνεσαι εσύ την πραγματικότητα, για κάντο λιανά!
Όσο για το 'σιδηρουργοί' χρησιμοποίησα μια χιουμοριστική έκφραση για κάποιους φαν που μας έχουν πρήξει για τα μέταλλα των κινητήρων και ότι κάνουν 50 εκατομμύρια χιλιόμετρα κλπ μαλ.... -
Ούτε μεν χιουμοριστικα δεν στέκει αυτο που εγραψες...
Οι ευρωπαίοι διέθεταν και διαθέτουν τεχνολογίες αιχμής για οποιαδήποτε κατηγορία οχήματος ... Δεν λέω ότι δεν έχουν και οι Ιάπωνες αλλα είναι τουλάχιστον αστείο να αφοριζεις τους ευρωπαίους ...
Οι Κορεάτες είναι άλλο πράγμα ... Διαχρονικά γτπ -
Ούτε μεν χιουμοριστικα δεν στέκει αυτο που εγραψες...
Οι ευρωπαίοι διέθεταν και διαθέτουν τεχνολογίες αιχμής για οποιαδήποτε κατηγορία οχήματος ... Δεν λέω ότι δεν έχουν και οι Ιάπωνες αλλα είναι τουλάχιστον αστείο να αφοριζεις τους ευρωπαίους ...
Οι Κορεάτες είναι άλλο πράγμα ... Διαχρονικά γτπΠόσο θα ήθελες να ήσουν ένας γτπ κορεατης όμως, με την τεχνολογία, τη βιομηχανία, τον πλούτο τους!!!
Α ξέχασα, είσαι έλληνας, δεν παράγεις τίποτα, ζεις με δανεικα, σε έχουν οι ξενοι στην εντατική για να μην ψοφησεις κι οπότε θέλουν σου τραβάνε την υποστήριξη και παπαλα...αλλα είσαι εσύ ο γαματος κι οι Κορεάτες γτπ! Τελικά ποιος ζει σε ματριξ άραγε?!?!?!
HYUNDAI FORUM