-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Προς το παρόν ας ανεβάσουν την ιστοσελίδα hyundai.gr / new thinking.new possibilities / και αργότερα βλέπουμε και για τα υπόλοιπα ...Απαράδεκτη η καθυστέρηση ανεβάσματος της ιστοσελίδας, αυτό είχε ξαναγίνει παλαιότερα.
Στην οικογένειά μου υπαρχουν 2 Hyundai (αμάξια χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα),
κάποτε ήταν πιο σοβαροί και πιο φθηνοί... -
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Accent; Γιατί όχι; Να δούμε και τίποτα άλλο από τα i10, i20, i30. Εκεί έξω υπάρχει και νέο Accent άλλα δεν έρχεται Ευρώπη καθόλου.Μιλάμε για αμαξάρα. Ελπίζω να το δούμε γιατί όντως εκεί έξω υπάρχει.
-
Εμένα πάντως η Hyundai εδώ και δύο-τρία χρόνια μου δίνει την εντύπωση ότι έχει αποχωρήσει από την Ελλάδα.
Ακόμη και σε δύο μεγάλες εμπορίες που πήγα , τα πράγματα ήταν χάλια εντελώς. Νεκρή κατάσταση, άδειοι χώροι, χωρίς αυτοκίνητα, σβηστά φώτα, άδεια γραφεία, νέκρα εντελώς.Και αν κρίνω από τον ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ που μου στέλνει εδώ και 3 χρόνια διαρκώς μηνύματα SMS μόνο για το συνεργείο και κανένα απολύτως μήνυμα για αγορά νέου Hyundai μου δείχνει ότι οι πωλήσεις έχουν ψοφήσει εντελώς.
Σε αντίθεση π.χ. με τον OPEL ΚΑΛΤΣΟΥΝΗ και την OPEL BEST CARS αλλά και την NISSSAN που ακόμη και σήμερα μου στέλνουν: Περιοδικά, μηνύματα στο κινητό, επιστολές για προσφορές, εκπτώσεις σε αυτοκίνητα κλπ...
Για την Peugeot καλύτερα να μην πω τίποτα. Είτε αγόρασα Peugeot είτε όχι, κανείς δεν ενδιαφέρθηκε.
Σε αντίθεση με το 2002 που είχα πάρει το 206 και η Peugeot μου έστελνε περιοδικά και επιστολές στο σπίτι και με είχαν πάρει και κάτι τηλέφωνα. -
Εγώ πάντως θα τους είχα βρίσει αν μου έστελναν τακτικά σπαμ sms στο κινητό μου. Και δεν κάνω πλάκα επ αυτού. Οπότε μπράβο στην Peugeot
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εγώ πάντως θα τους είχα βρίσει αν μου έστελναν τακτικά σπαμ sms στο κινητό μου. Και δεν κάνω πλάκα επ αυτού. Οπότε μπράβο στην PeugeotΕγώ, όταν αφορά πληροφόρηση για προσφορές και τιμές, δεν έχω πρόβλημα. Τα λεφτά δεν μου περισσεύουν.
Έχω πρόβλημα σοβαρότατο όταν διαπιστώνω ότι με κοροϊδεύουν ασύστολα ή όταν αδιαφορούν παντελώς.
Και δυστυχώς αυτό με την Μαντμουαζέλ Peugeot έχει επιβεβαιωθεί πολλάκις από μένα. -
ε οταν ανεβει το site της hyundai μπες και συμπληρωσε την φορμα να σου στελνουν στο σπιτι σχετικες ενημερωσεις...
-
Ο χρήστης futureshock έγραψε:
ε οταν ανεβει το site της hyundai μπες και συμπληρωσε την φορμα να σου στελνουν στο σπιτι σχετικες ενημερωσεις...Πιστεύεις ότι τώρα θα στέλνουν; Πάντως στο παρελθόν παρόλο που το επιχείρησα αρκετές φορές ποτέ δεν μου έστειλαν τίποτα. Όπως επίσης ποτέ δεν μου απάντησαν και σε email...
-
Το εξουσιοδοτημένο της Hyundai ακόμα μου στέλνει SMS για προσφορές στο service.
Κρίνοντας από τις τιμές, πρέπει να έχει πέσει βαριά φυλλοξήρα. Λίγο περίεργο μου φαίνεται, τόσα αυτοκίνητα πουλάει (ακόμα), δεν τα πάνε στα εξουσιοδοτημένα εντός εγγύησης; -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κρίνοντας από τις τιμές, πρέπει να έχει πέσει βαριά φυλλοξήρα. Λίγο περίεργο μου φαίνεται, τόσα αυτοκίνητα πουλάει (ακόμα), δεν τα πάνε στα εξουσιοδοτημένα εντός εγγύησης;μαλλον οχι και ας λεμε τωρα ας εχουν ριξει και αυτοι τις τιμες τους
τοσα χρονια εγδερναν για πλακα,ε τωρα ας τρυγιζουν μυγες! -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Κρίνοντας από τις τιμές, πρέπει να έχει πέσει βαριά φυλλοξήρα. Λίγο περίεργο μου φαίνεται, τόσα αυτοκίνητα πουλάει (ακόμα), δεν τα πάνε στα εξουσιοδοτημένα εντός εγγύησης;μαλλον οχι και ας λεμε τωρα ας εχουν ριξει και αυτοι τις τιμες τους
τοσα χρονια εγδερναν για πλακα,ε τωρα ας τρυγιζουν μυγες!Σε αντιπροσωπεία στην Επαρχία (σε πόλη της Κεντρικής Μακεδονίας) που πήγα να αλλάξω ένα εξάρτημα (ας μην το πω και με γνωρίσουν), ήμουν ένας από τους δύο πελάτες!!!
Από συζήτηση με τους τεχνικούς κατάλαβα ότι ναι μεν έχουν τα ήδη ακριβά ανταλλακτικά 40% μείον, έχουν όμως ακριβή την εργατοώρα, γεγονός που στην Επαρχία ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ διότι οι σχέσεις είναι 'αλλιώς'.Ο πατέρας μου με Hyundai Accent, προτιμάει το συνεργείο της γειτονιάς και δεν το έχει μετανοιώσει.
Αν δεν το έχουν πάρει χαμπάρι, κάτι πρέπει να κάνουν για την** τιμολόγηση του εργατικού κόστους**.
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ... (και ο νοών νοείτω). -
Γράφετε αόριστα για 'ακριβές τιμές' για υψηλές εργατοώρες και όλα αυτά τέλος πάντων.
Δεν αναφέρετε όμως και καμιά τιμή για να δούμε αν πράγματι είναι ακριβά;
Ποια ποσά χαρακτηρίζουν για εσάς τη λέξη 'ακριβά';Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να συγκρίνουμε και με τα 'φτηνά' συνεργεία των άλλων κατασκευαστών...
υ.γ. μόλις χθες πήρα sms από Μητρόπουλο για αλλαγή λαδιών και τεχνικό έλεγχο με 24euro τελική τιμή... με λάδια της Hyundai και εργασία.
Στην Peugeot το ίδιο πράγμα κοστίζει 100euro χωρίς τεχνικό έλεγχο... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
... για αλλαγή λαδιών και τεχνικό έλεγχο με 24euro τελική τιμή... με λάδια της Hyundai και εργασία.ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ υποψιασμένοι ας είμαστε!
Ευχαριστώ αλλα δεν θα πάρω!!! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
... για αλλαγή λαδιών και τεχνικό έλεγχο με 24euro τελική τιμή... με λάδια της Hyundai και εργασία.
ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ υποψιασμένοι ας είμαστε!
Ευχαριστώ αλλα δεν θα πάρω!!!Γιατί υποψιασμένοι; Εξουσιοδοτημένο είναι. Εκτός αν φοβόμαστε και τα εξουσιοδοτημένα...
Π.χ. 4 λίτρα ημισυνθετικό ... 17euro
http://www.trade-wind.gr/index.php?page ... 57&lang=elΔεν παύει και αυτό να είναι ένα λάδι.
Μπορεί να μην είναι το ποιο 'ονομαστό' στην αγορά αλλά είναι και αυτό ένα λάδι το οποίο πολλοί μπορεί να το βάζουν. Ο καθένας βάζει ότι θέλει. Ανάλογα την τσέπη που έχει ο καθένας και για το αυτοκίνητο που το θέλει. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Γράφετε αόριστα για 'ακριβές τιμές' για υψηλές εργατοώρες και όλα αυτά τέλος πάντων.Δεν αναφέρετε όμως και καμιά τιμή για να δούμε αν πράγματι είναι ακριβά;
Ποια ποσά χαρακτηρίζουν για εσάς τη λέξη 'ακριβά';Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να συγκρίνουμε και με τα 'φτηνά' συνεργεία των άλλων κατασκευαστών...
υ.γ. μόλις χθες πήρα sms από Μητρόπουλο για αλλαγή λαδιών και τεχνικό έλεγχο με 24euro τελική τιμή... με λάδια της Hyundai και εργασία.
Στην Peugeot το ίδιο πράγμα κοστίζει 100euro χωρίς τεχνικό έλεγχο...Ρωτήστε τι SAE έχουν τα λάδια (παρόλο που θα γράφουν από έξω Hyundai). Υπάρχει Stock με το παλαιότερο με SAE 10-40W, ενώ η Hyundai έχει αλλάξει το λάδι (και τις προδιαγραφές του) και προμηθεύεται πλέον το 10-30W Long Life με λιανική τιμή 8 ευρώ/λ + ΦΠΑ 1,84 = 9,84 χ 4 =39,36
Επίσης, ρωτήστε αν θα αλλάξουν το φίλτρο 3,51 + ΦΠΑ 0,81 = 4,32 και ροδέλα τάπας 0,78 + ΦΠΑ 0,18= 0,96 (υποχρεωτική η αλλαγή και των δύο - μήπως το λένε μετά;) Δηλαδή Γενικό Σύνολο = 44,64 ** Επίσης, η αλλαγή λαδιών δεν χρεώνεται από τα συνεργεία αντιπροσωπειών (που γνωρίζω).
Αν λοιπόν ρωτήστε για αυτά και όντως η χρέωση θα είναι 24 ευρώ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ** υπό την προϋπόθεση τήρησης των ανωτέρω, όπως η Hyundai συστήνει, να μας το πείτε εδώ στο Forum και να πάμε και εμείς...Για την Peugeot δεν θέλω να εκφραστώ γιατί θα εκδιωχθώ από το Forum κακείν κακώς ...
Πάντως, πιστεύω να ήμουν ακριβής.
-
Ο χρήστης Pavlov's Dog έγραψε:
Ρωτήστε...
Απομονώνω μόνο την παραπάνω λέξη. Φίλε μου εμείς εδώ μέσα μπορεί και να ρωτήσουμε.
Ο παππούς ή τέλος πάντων ο μέσος πελάτης, π.χ. με το accent ή το lantra ή το ATOS περιμένεις να κάτσει να ρωτήσει τι;Ρωτήστε τι SAE έχουν τα λάδια (παρόλο που θα γράφουν από έξω Hyundai). Υπάρχει Stock με το παλαιότερο με SAE 10-40W, ενώ η Hyundai έχει αλλάξει το λάδι (και τις προδιαγραφές του) και προμηθεύεται πλέον το 10-30W με λιανική τιμή 8 ευρώ + ΦΠΑ 1,84 = 9,84 χ 4 =39,36
Επίσης, ρωτήστε αν θα αλλάξουν το φίλτρο 3,51 + ΦΠΑ 0,81 = 4,32 και ροδέλα τάπας 0,78 + ΦΠΑ 0,18= 0,96 (υποχρεωτική η αλλαγή και των δύο - μήπως το λένε μετά;) Δηλαδή Γενικό Σύνολο = 44,64 ** Επίσης, η αλλαγή λαδιών δεν χρεώνεται από τα συνεργεία αντιπροσωπειών (που γνωρίζω).
Αν λοιπόν ρωτήστε για αυτά και όντως η χρέωση θα είναι 24 ευρώ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ** υπό την προϋπόθεση τήρησης των ανωτέρω, όπως η Hyundai συστήνει, να μας το πείτε εδώ στο Forum και να πάμε και εμείς...
Για την Peugeot δεν θέλω να εκφραστώ γιατί θα εκδιωχθώ από το Forum κακείν κακώς ...
Πάντως, πιστεύω να ήμουν ακριβής.Φίλε μου, οι παραπάνω τιμές είναι απίστευτα χαμηλές...
44euro για αλλαγή λαδιών με φίλτρο και ροδέλα... ; ... ; ...
(Παραπάνω αναφέρθηκα σε προσφορά για σκέτη αλλαγή χωρίς φίλτρο λαδιού και ροδέλας. Θα κάνουμε όμως θέμα το 1 euro που έχει η ροδέλα στην Hyundai και τα 5euro του φίλτρου; )
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
... για αλλαγή λαδιών και τεχνικό έλεγχο με 24euro τελική τιμή... με λάδια της Hyundai και εργασία.
Ευχαριστώ αλλα δεν θα πάρω!!! -
Φίλε μου Storm, ένα παράδειγμα έδωσα, με αφορμή το sms που ανέφερες, ίσως γιατί πρέπει κάποτε και εδώ στην Ελλάδα να ρωτάμε.
Ναι, έχει αξία το 1 ευρώ, γιατί αυτό δεν το καταλάβαμε από την αρχή και τώρα τρέχουμε. Επειδή δεν ρωτούσαμε τόσο καιρό, πληρώνουμε τον καφέ στην Αριστοτέλους 5 και 7 Ευρώ και στην Ρώμη 1,5. Όταν ήρθα στην Ελλάδα είπα ότι αυτό δεν θα πάει για πολύ...
Τέλος πάντων, είναι μεγάλη συζήτηση και δεν είναι του παρόντος...
Όπως ανέφερα, μετά από 1 - 2 επισκέψεις επιδιόρθωσης σε συνεργεία αντιπροσωπειών (Hyundai-Kia), καταλήξαμε τα δύο μας αυτοκίνητα να τα εμπιστευτούμε στον τεχνικό της γειτονιάς μας, με σχεδόν το μισό κόστος για όποια εργασία κάναμε. -
Ο χρήστης Pavlov's Dog έγραψε:
Φίλε μου Storm, ένα παράδειγμα έδωσα, με αφορμή το sms που ανέφερες, ίσως γιατί πρέπει κάποτε και εδώ στην Ελλάδα να ρωτάμε. ...Εννοείται πως έχεις δίκιο, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να επιβάλλουμε σε όλους να ρωτάνε ή να ξέρουν.
Από εκεί και πέρα εγώ από την δική μου εμπειρία αλλά και από αυτά που βλέπω και ακούω γύρω μου διαπιστώνω ότι η Hyundai/KIA έχουν ιδιαίτερα καλές τιμές στο after sales (σε σύγκριση πάντα με τους άλλους κατασκευαστές και όχι σε σύγκριση με το συνεργείο της γειτονιάς).
Το συνεργείο της γειτονιάς πραγματικά μπορεί να είναι ιδιαίτερα φτηνό.
Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και καταλήγει σε αυτό που επιθυμεί.Το Coupe που είχα το 2008 το είχα πάει μία φορά σε συνεργείο στην Νίκαια που ήταν εξειδικευμένο. Μου έκαναν πολύ καλή δουλειά, έβαλα και λαδάκια, έβαλα και μία μπάρα θόλων, , μου έβαλαν και μία αεροτομή, , όλα πολύ καλά και πολύ οικονομικά...
-
Ο χρήστης i30mania έγραψε:
Ευχαριστώ αλλα δεν θα πάρω!!!Ετσι έτσι!!!
@Storm καλό και συνετό είναι να κοιταμε τα κόστη του aftersales και φυσικό θεμιτές οι προσιτές τιμές. Εκεί που θελει προσοχή είναι σε καποια αναλώσιμα η ποιοτητα με όποιο κόστος. Οι εργοστασιακές προδιαγραφές δεν οριοθετούν ποιοτητα. Απλώς θέτουν τεχνικά όρια. Οποτε με επιφύλαξη οι προσφορες τύπου 27€, 39€ ή 42€.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
@Storm καλό και συνετό είναι να κοιταμε τα κόστη του aftersales και φυσικό θεμιτές οι προσιτές τιμές. Εκεί που θελει προσοχή είναι σε καποια αναλώσιμα η ποιοτητα με όποιο κόστος. Οι εργοστασιακές προδιαγραφές δεν οριοθετούν ποιοτητα. Απλώς θέτουν τεχνικά όρια. Οποτε με επιφύλαξη οι προσφορες τύπου 27€, 39€ ή 42€.
Εμείς σίγουρα με επιφύλαξη.
Άλλωστε όπως είχα πει και πολύ παλιότερα εγώ στην Hyundai έβαζα ΜΟΝΟ φουλ συνθετικά λάδια που τα δίνουν και τα προτείνουν μόνο σε όσους έχουν επαφή με το χώρο. Φυσικά είναι λίγο ποιο ακριβά.Θυμάμαι όμως μέσα στο συνεργείο ένας ηλικιωμένος με ACCENT να κοιτάει τα φουλ συνθετικά λάδια που ήταν σε ξεχωριστά μπουκάλα και να ρωτά το παλικάρι στο συνεργείο:
'Αυτά είναι μόνο για το σπορ;'...
και του λέει ο τεχνικός: 'όχι, αυτά είναι για όλα τα μοντέλα, είναι ποιο καλά, αλλά ποιο ακριβά'...Και ο ηλικιωμένος: 'Σε μένα βάλε τα φτηνά και ας μην είναι τόσο καλά.'
Θεωρώ ότι οι περισσότεροι μάλλον συμπεριφέρονται σαν τον ηλικιωμένο παραπάνω.
HYUNDAI FORUM