-
πολύ καλό.
αν του σουλούπωναν και λίγο το εσωτερικό θα γινόταν σούπερ. -
Πολύ όμορφο αλλά θα μπορούσαν ρε παιδάκι μου να το φέρουν ή να το βγάλουν και με κάποιο 1600άρη κινητήρα.
Ή τέλος πάντων με κάποιο κινητήρα που θα το κάνει και λιγάκι σβέλτο. -
Και να το βγάζαν εδώ δεν θα το έβλεπες. Μου κάνει εντύπωση που η αντιπροσωπεία φέρνει και τα 1400άρια. Μέχρι πρόσφατα δεν τα έφερνε για να πουλάει τα ξεμεινεμένα i30.
Genesis Coupe, i30 wagon, i40, ix20 είναι μόνο μερικά από αυτά που δεν έρχονται -
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Μου κάνει εντύπωση που η αντιπροσωπεία φέρνει και τα 1400άρια.Μέχρι πρόσφατα δεν τα έφερνε για να πουλάει τα ξεμεινεμένα i30.Το έφερε ξανά το i20/1.400? Περίεργο και απρόσμενο.
-
To πίσω μέρος δεν με τρελαίνει και το εσωτερικό επίσης. Το μπροστά το έφτιαξαν πολύ καλό τώρα πλέον.
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
........για να πουλάει τα ξεμεινεμένα i30.?????
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
........για να πουλάει τα ξεμεινεμένα i30.
?????
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Πολύ όμορφο αλλά θα μπορούσαν ρε παιδάκι μου να το φέρουν ή να το βγάλουν και με κάποιο 1600άρη κινητήρα.
Ή τέλος πάντων με κάποιο κινητήρα που θα το κάνει και λιγάκι σβέλτο.αν και δεν το εχω οδηγησει πιστευω οτι το 1.4 με τα 100hp θα ειναι αρκετα σβελτο χωρις να το κανει gti
μην ξεγελιεστε απο τα 0-100 αλλα δειτε τις ρεπριζ του -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
http://carscoop.blogspot.com/2012/03/revised-2012-hyundai-i20-gets-face.htmlΩραίο ... αλλά κατι απο μελλοντικο Renault με την πρόσοψη του DeΖir μου φέρνει!
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Ή τέλος πάντων με κάποιο κινητήρα που θα το κάνει και λιγάκι σβέλτο.αν και δεν το εχω οδηγησει πιστευω οτι το 1.4 με τα 100hp θα ειναι αρκετα σβελτο χωρις να το κανει gti
μην ξεγελιεστε απο τα 0-100 αλλα δειτε τις ρεπριζ τουΝαι καλά τα λες. Αλλά θα μπορούσαν να αγγίξουν και κατηγορίες GT. Δεν λέω για GTi αλλά για GT.
Να το πάρει και ο νέος που δεν έχει πολλά λεφτά, αλλά και ο 'παππούς' που θέλει σπορτίφ κορεάτικο βρε αδερφέ!...
Όπως έχει π.χ. η Suzuki το Swift sport, παλιότερα το C2 VTS και διάφορα άλλα μικρά ατμοσφαιρικά σπορτίφ όμορφα αυτοκίνητα που έχουν ένα κάποιο σπορ προσανατολισμό.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
http://carscoop.blogspot.com/2012/03/revised-2012-hyundai-i20-gets-face.htmlΩραίο ... αλλά κατι απο μελλοντικο Renault με την πρόσοψη του DeΖir μου φέρνει!
Αξιοσημείωτοι και οι νέοι τρικύλινδροι ντήζελ, κωδικού 'U-II', στα 1.1 και 1.4 λίτρα, με 75 και 90 ίππους αντίστοιχα, με εκπομπές CO2 ...84 και 96 gr/km !
-
Αν κάποιοι έχετε i30 1.4 θά ήθελα μου γράψετε πόση βενζίνη σας καίει σε lt/100km, αν άλλαξε με το χρόνο και αν έχει υπολογιστή μέτρησης της κατανάλωσης ή το εκτιμάτε από γεμίσματα.
-
Ο χρήστης Adriver έγραψε:
Αν κάποιοι έχετε i30 1.4 θά ήθελα μου γράψετε πόση βενζίνη σας καίει σε lt/100km, αν άλλαξε με το χρόνο και αν έχει υπολογιστή μέτρησης της κατανάλωσης ή το εκτιμάτε από γεμίσματα.Είχα για δυο μέρες ένα ενοικιαζόμενο i30 1.4 με κάπου 20.000 χλμ στο κοντερ. Έχει υπολογιστή μέτρησης της κατανάλωσης (trip computer) από τη βασική έκδοση. Είχα μηδενίσει κατά την παραλαβή και έκανα περίπου 400 χλμ κυρίως στην εθνική. Μου έβγαλε μεση κατανάλωση 7,8 L/100km χωρίς κλιματισμό, το πάτησα δε αρκετά. Οικονομικό θα το έλεγα.
-
Παιδια εχει κανενας σας υποψη του καθε ποτε πρεπει να αλλαζουμε αμορτισερ σε ι10΄?
-
Ο χρήστης δημητρης72 έγραψε:
Παιδια εχει κανενας σας υποψη του καθε ποτε πρεπει να αλλαζουμε αμορτισερ σε ι10΄?δεν υπαρχει καθε ποτε αλλα αναλογα της συμπεριφορας του αυτοκινητου......
αν το νιωθεις να πλεει σε ανοιχτο δρομο,αν σε ενα καλο φρεναρισμα η μουρη ''βουταει'' πολυ,αν κοπανανε σε ανωμαλιες τοτε θελουν αλλαγη
παντως φυσιολογικα θελουν αλλαγη μετα απο 80000χλμ περιπου......για την Ελλαδα! -
Ευχαριστω πολυ φιλε μου!
-
-
Τεχνικά θα το έλεγα πολύ καλό! Αν είχε και μια ωραιότερη εμφάνιση ...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Τεχνικά θα το έλεγα πολύ καλό! Αν είχε και μια ωραιότερη εμφάνιση ... -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Τεχνικά θα το έλεγα πολύ καλό! Αν είχε και μια ωραιότερη εμφάνιση ...
Tι ακριβώς να εξηγήσω? Εχει πολλά κυβικά, πολλά άλογα, πίσω κίνηση και ... άσχημη εμφάνιση.
HYUNDAI FORUM