-
Ποιά Γαλλία μου λες και συ τώρα? Για εκεί το γνωρίζω.Στην Ελλάδα όμως οι περισσότεροι δεν ξέρουν να παρκάρουν ή να κάνουν μια μανούβρα της προκοπής .
Υ.Γ. Το προηγούμενο δε (νομίζω να) πήγαινε για σένα.Αν θυμάμαι καλά είχες πει για τέτοιο παρκάρισμα δίπλα σε κάδο και όχι σε αυτοκίνητο
-
Μιά χαρά παρκάρουμε στην Ελλάδα......απλώς είμαστε λίγο παρτάκηδες...και τις περισσότερες φορές στα διάφορα περιστατικά,την κάνουμε Μπουχός......!!!
-
Γειά χαρά σε όλους.
Θα 'θελα να ρωτήσω, αν ξέρετε,
αυτό το ότι, για ένα μήνα αφού λήξει το ασφαλιστήριο συμβόλαιο για το αυτοκίνητο,
διατηρείται, πλήρως, η ασφαλιστική σου κάλυψη,
ισχύει ή 'ό,τι κάτσει'...??Σας ευχαριστώ πολύ.
-
Ο χρήστης anasmzak έγραψε:
Γειά χαρά σε όλους.Θα 'θελα να ρωτήσω, αν ξέρετε,
αυτό το ότι, για ένα μήνα αφού λήξει το ασφαλιστήριο συμβόλαιο για το αυτοκίνητο,
Είχε ισχυ που λες απλα με το νομοσχεδιο που ψηφισαν αλλαζει και αυτο τα περι 'παρατασης της συμβασης' δεν ξερω ακριβος τι ειπανε , αλλα σιγουρα υπαρχει στις προηγούμενες σελιδες
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
Γειά χαρά σε όλους.
Θα 'θελα να ρωτήσω, αν ξέρετε,
Είχε ισχυ που λες απλα με το νομοσχεδιο που ψηφισαν αλλαζει και αυτο τα περι 'παρατασης της συμβασης' δεν ξερω ακριβος τι ειπανε , αλλα σιγουρα υπαρχει στις προηγούμενες σελιδες
Σε καμία περίπτωση δεν είχες πλήρη κάλυψη. Μόνο αστική ευθύνη έναντι 3ων. Σήμερα τι ισχύει δεν ξέρω
-
Έτσι είναι,μόνο αστική ευθύνη εν. τρίτων....
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Έτσι είναι,μόνο αστική ευθύνη εν. τρίτων....Σας ευχαριστώ πολύ όλους!
-
Θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας σε ένα θέμα που με απασχολεί σχετικά με ασφάλειες/τρακαρίσματα.
Με τράκαρε ένα φορτηγό πριν 40 μέρες και από τότε προσπαθώ να βρω το δίκιο μου. Να μην πολυλογώ με αχρείαστες λεπτομέρειες, ο άλλος οδηγός υπέγραψε φιλικό διακανονισμό που έλεγε ότι φταίει αυτός. Ο ασφαλιστής μου με ενημέρωσε πως περιμένουμε να απαντήσει η ασφάλεια του στο ερώτημα που της είχε κάνει η δικιά μου και πως δεν ειναι στο χέρι του να κάνει κάτι. Μετά από κανά 20ήμερο, απαντάνε στο ερώτημα λέγοντας πως ο οδηγός τελικά δεν έχει κάνει δήλωση (ενώ αυτός ήρθε και μετά και με βρήκε και με διαβεβαίωνε πως θα κάνει). Παίρνει ο ασφαλιστής μου τον ασφαλιστή του και του απαντά πως θα κάνουνε δήλωση... Και περιμέεεεενουμε... Με τα πολλά, έχουνε περάσει 40 μέρες και εγώ είμαι καθηλωμένος στο σπίτι με τρακαρισμένο αμάξι και θα περάσουν και άλλες
**Ερωτώ: Τι μπορώ να κάνω για να βρω το δίκιο μου; Μπορώ να πιέσω καταστάσεις; **
-
διευκρίνηση..Υπεγραψε φιλικό διακανονινσμο..αλλά δεν το κατάθεσε στην ασφαλιστική του???
-
Ερώτηση.Έκανα συμβόλαιο για οδική βοήθεια και ενώ όλα τα υπόλοιπα στοιχεία είναι ολόσωστα,γράφει ότι το αυτοκίνητο είναι το 3θυρο και όχι το 5θυρο.Να τους τηλεφωνήσω να γίνει διόρθωση? Μπορεί να γίνει κάποιο μπέρδεμα?
-
Προφανώς και θα πρέπει να το διορθώσεις.
Για σκέψου να θέλεις να αποζημιωθείς από ένα βαθούλωμα στην πίσω δεξιά πόρτα πχ και να μην μπορείς επειδή δε στο αναγνωρίζουν ως 5πορτο... Τραβηγμένο το παράδειγμά μου ή μήπως όχι; -
Το συμβόλαιο είναι μόνο οδική βοήθεια,τελείως ξεχωριστό από την ασφάλεια του αυτοκινήτου γι'αυτό ρωτάω.Δεν έχει να κάνει με αποζημίωση κτλ.
-
Ο χρήστης VANGSKG έγραψε:
διευκρίνηση..Υπεγραψε φιλικό διακανονινσμο..αλλά δεν το κατάθεσε στην ασφαλιστική του???Λόγω νεύρων κτλ δεν πήρε το χαρτάκι. Έμειναν σε μένα και τα δύο αντίγραφα τα οποία τα έδωσα στον ασφαλιστή μου ο οποίος (λέει ότι) τα απέστειλε στην ασφάλεια μου και στην ασφάλεια του.
-
Ασφάλεια anytime by INTERAMERICAN
300 ευρώ τον χρόνο μεικτά με πλήρη κάλυψη οδική βοήθεια, φροντίδα ατυχήματος, αναγγελία ζημιάς και διαχείριση αποζημίωσης. -
Ναι.....με 1000 απαλλαγή......
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Ναι.....με 1000 απαλλαγή......and the problem is?
-
Αμα μια αλλη ασφαλεια κοστιζει αντι για 300, 400 αλλα εχει 400 ευρω απαλλαγη αντι για 1000, νομιζω τα μαθηματικα ειναι πολυ απλα...
-
Αν και οι εποχές ειναι δύσκολες, με ολα αυτά που ακούω και βλέπω από το πώς δουλέυει το πράγμα στο χώρο του αυτοκινήτου (και όχι μόνο) σκέφτομαι να κανω μια ξεχωριστή ασφάλεια για νομική προστασία και για την οικογένεια μου, απο ARAG ή DAS . Εχω ακούαει καλά λόγια απο ενα γνωστό μου (πλέον είναι εκτός Ελλάδος μονιμα) αλλά αν υπάρχουν και προσωπικές εμπειρίες απο μελη του φόρουμ θα ήταν καλό να τις μοιραστούμε.
-
Καλησπερα!Επειδη δεν εχω ιδεα σχετικα με τις ασφαλειες θα ηθελα να μου πειτε κυριως με ποιο κρητηριο να επιλεξω την καταλληλη,κ ποσο πιστευετε οτι θα επρεπε να πληρωνω το εξαμηνο.Να πω εξ αρχης οτι ειμαι 19 ετων και προκειται να αγορασω το καινουριο leon(1400cc).Δεν ξερω κατα ποσο εχουν σημασια αυτα,απλα τα αναφερω.Επειδη ειμαι φοιτητης,θα ηθελα να ειναι οσο το δυνατον οικονομικη.Περιμενω προτασεις!ευχαριστω εκ των προτερων!
-
Νεος οδηγος και νεαρος με καινουργιο αμαξι, συστηνεται μεικτη σε επωνυμη ασφαλιστικη του χωρου. Ειδικα αν εχεις και γραμματια...
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ