-
αλλαξα ασφαλιστη, το προιγουμενο συμβολαιο ελιξε προχτες, ακομα δεν εχω το καινουριο στα χερια μου, ουτε προσωρινο σημα... εαν με σταματησουν για ελεγχο θα με @'{}!@#$%^
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
δεν έχω σκοπό να πληρώσω τίποτα απ την τσέπη μου για τη συγκεκριμένη ζημιά ρε συ, για να αλλάξω προφυλακτήρα θα πρέπει να σκάσω ένα 300άρι, και προφανώς το θεωρώ περιττό, ας μείνει γδαρμένοςαυτή τη στιγμή είμαι κατά 1223 € πλουσιότερος
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
δεν έχω σκοπό να πληρώσω τίποτα απ την τσέπη μου για τη συγκεκριμένη ζημιά ρε συ, για να αλλάξω προφυλακτήρα θα πρέπει να σκάσω ένα 300άρι, και προφανώς το θεωρώ περιττό, ας μείνει γδαρμένος
αυτή τη στιγμή είμαι κατά 1223 € πλουσιότερος
αλλαξα ασφαλιστη, το προιγουμενο συμβολαιο ελιξε προχτες, ακομα δεν εχω το καινουριο στα χερια μου, ουτε προσωρινο σημα... εαν με σταματησουν για ελεγχο θα με @'{}!@#$%^
νταξ πηρα προσωρινο σημα
-
μου ηρθε η δευτερη 6μηνιαια ανανεωση αασφάλειας του αυτοκινητου. Δηλαδη πάω για το δεύτερο χρόνο.
Το ποσό πληρωμής όμως είναι το ίδιο με τις προηγούμενες πληρωμες.
Επειδη το αμαξι εχει 'παλιωσει' κατα ενα χρόνο εχει αλλαξει και η εμπορικη του αξία.
Ετσι δεν θα έπρεπε να έχει αλλάξει και το κόστος ασφάλισης? -
κάθε χρόνο παίρνουν κ αύξηση τα ασφάλιστρα όμως ... δεν βλέπεις ειδήσεις ;
-
δεν εχει σχέση...
η τιμη ειναι ιδια ακριβος
Αρα ειναι σαν να μην πέρασε καποια αυξηση...Η βασικη μου ερωτηση ομως δεν απαντηθηκε, αλλαζει η ασφαλιζομενη αξία του αυτοκινητου στο δεύτερο χρόνο με συνέπεια τη μείωση των ασφαλίστρων?
Γνωριζει κάποιος? -
Ρε αδερφέ αυτό σου λέω, ήταν να σου μειωθεί 30 ευρώ, πήραν αύξηση γενικά τα ασφάλιστρα 30 ευρώ άρα είσαι στα ίδια.
-
Τώρα πρόσφατα αντιλήφθηκα την ύπαρξη της enytime, από την διαφήμιση συγκεκριμένα. Διάβασα το site της, τα κατανόησα όλα πλήρως, τα παρουσιάζει όλα ωραία και όλα καλά, με σημαντικές αποκλίσεις στο χρηματικό από όλες τις άλλες ασφαλιστικές. Ενώ ήμουν προς αυτή την κατεύθυνση και εγώ, κάποιος μου είπε ότι ένας που τράκαρε δεν έβρισκε λέει άκρη.. Υπάρχει κάποιος που είναι ασφαλισμένος στην enytime και αν βρήκε ανταπόκριση σε συμβάν ατυχήματος; Και γενικά ποιά είναι η γνώμη σας; Αξίζει να ασφαλιστούμε σε αυτή την εταιρεία;
-
Και πάλι καλά να λες...
-
ναι μια χαρά ιντεραμέρικαν είναι και..........ANY!
-
Interamerican ναι, αλλά.. Σε περίπτωση τρακαρίσματος, εκεί με ενδιαφέρει! Κάποιος που είχε εμπειρία;
-
Γιατί να μην βγάλεις άκρη; Μια χαρά είναι η anytime. Μόλις ασφαλίστηκα κ εγώ.
Τι πρέπει να κάνω σε περίπτωση ατυχήματος;
Σε περίπτωση ατυχήματος καλέστε στο τηλέφωνο 1158 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.
Οι κλήσεις προς τον παραπάνω αριθμό μπορούν να πραγματοποιηθούν από οποιοδήποτε κινητό ή σταθερό τηλέφωνο (από κινητό τηλέφωνο δεν υπάρχει χρέωση, ενώ από σταθερό τηλέφωνο η χρέωση είναι μία αστική μονάδα).
Μέσω της υπηρεσίας Autohelp, που περιέχεται σε όλα τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας ANYTIME, ο συνεργάτης μας, θα φτάσει το συντομότερο δυνατό στο σημείο που βρίσκεστε και θα σας βοηθήσει στη καταγραφή του ατυχήματος, τη συμπλήρωση της Φιλικής Δήλωσης, θα τραβήξει φωτογραφίες των εμπλεκόμενων οχημάτων και θα σας ενημερώσει για τα διαδικαστικά που έπονται του ατυχήματος.
από το site τους.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Γιατί να μην βγάλεις άκρη; Μια χαρά είναι η anytime. Μόλις ασφαλίστηκα κ εγώ.Τι πρέπει να κάνω σε περίπτωση ατυχήματος;
Σε περίπτωση ατυχήματος καλέστε στο τηλέφωνο 1158 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.
Οι κλήσεις προς τον παραπάνω αριθμό μπορούν να πραγματοποιηθούν από οποιοδήποτε κινητό ή σταθερό τηλέφωνο (από κινητό τηλέφωνο δεν υπάρχει χρέωση, ενώ από σταθερό τηλέφωνο η χρέωση είναι μία αστική μονάδα).
Μέσω της υπηρεσίας Autohelp, που περιέχεται σε όλα τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας ANYTIME, ο συνεργάτης μας, θα φτάσει το συντομότερο δυνατό στο σημείο που βρίσκεστε και θα σας βοηθήσει στη καταγραφή του ατυχήματος, τη συμπλήρωση της Φιλικής Δήλωσης, θα τραβήξει φωτογραφίες των εμπλεκόμενων οχημάτων και θα σας ενημερώσει για τα διαδικαστικά που έπονται του ατυχήματος.
από το site τους.
Η διαδικασία περιγράφεται στο ασφαλιστήριο κάθε ασφαλιστικής είτε λέγεται INTERAMERICAN/ANYTIME είτε αλλιώς.
Το ερώτημα παραμένει αναπάντητο... -
Γιατί επειδή του είπε φίλος του γνωστού του κουνιάδου ότι δεν έβγαλε άκρη; Ελα ρε παιδιά τώρα...
-
Ο χρήστης PGM21 έγραψε:
Γιατί να μην βγάλεις άκρη; Μια χαρά είναι η anytime. Μόλις ασφαλίστηκα κ εγώ.
Τι πρέπει να κάνω σε περίπτωση ατυχήματος;
από το site τους.
Η διαδικασία περιγράφεται στο ασφαλιστήριο κάθε ασφαλιστικής είτε λέγεται INTERAMERICAN/ANYTIME είτε αλλιώς.
Το ερώτημα παραμένει αναπάντητο...Αν κατάλαβα καλά, εννοούν πως στην περίπτωση ατυχήματος θα πρέπει να απευθυνθεί κάποιος κατευθείαν στην ασφαλιστική και όχι στον ασφαλιστή (που θα τους παραπέμψει στην ασφαλιστική βεβαίως βεβαίως...).
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Γιατί να μην βγάλεις άκρη; Μια χαρά είναι η anytime. Μόλις ασφαλίστηκα κ εγώ.Σάββα, ζήτησες και την νομική προστασία; Αν όχι, θα πρότεινα να το έκανες, γιατί η επιβάρυνση είναι μικρή και νομίζω πως είναι απαραίτητη. Καλύτερα βέβαια θα ήταν να είχαμε όλοι νομική προστασία σε ανεξάρτητη εταιρεία (πχ ARAG ), αλλά αυτό είναι κομματάκι ακριβό σπορ (γύρω στα 80€ το χρόνο αν θυμάμαι καλά; ).
-
Oxι γκέγκορι. Αν μου χρειαστεί έχω συγγενή δικεόρο που λέει κ η γιαγιά μου.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Oxι γκέγκορι. Αν μου χρειαστεί έχω συγγενή δικεόρο που λέει κ η γιαγιά μου.Κι εγώ έχω τον koutsan, αλλά τον εμπιστεύομαι μόνον για την Υ. Την BMW δεν την αφήνω στα άπληστα χέρια του!
ΥΓ: Στην Υ ξέχασα να το ζητήσω και έμεινε έτσι...
-
Η enytime από ότι έχω καταλάβει δεν καλύπτει νομική προστασία και προστασία bonus malus. Ποιά η γνώμη σας; Μήπως ειδικά το bonus malus είναι σημαντικό να το έχουμε στην ασφάλειά μας; Και η νομική προστασία σε τι μας χρειάζεται; Είναι λίγο αφελές οι ερωτήσεις αλλά βοηθήστε με!!!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Oxι γκέγκορι. Αν μου χρειαστεί έχω συγγενή δικεόρο που λέει κ η γιαγιά μου.
Κι εγώ έχω τον koutsan, αλλά τον εμπιστεύομαι μόνον για την Υ. Την BMW δεν την αφήνω στα άπληστα χέρια του!
ΥΓ: Στην Υ ξέχασα να το ζητήσω και έμεινε έτσι...
Tην Υ από την πεθερά στον κουτσάν την καημένη?
Η enytime
Την αγγλία μου μέσα...
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ