-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Μπουγατσούλα όμως πάλι δεν φέρατε... (επιμένω εγώ )
Αποστόοοοοοοοολλλλλλληηηηηηηηηηηηηηη, Νίκοοοοοοοοοοοοοοοο μου φαγαν τη μπουγάτσα μουυυυυυυυυυυ
{και μην τολμήσει κανείς να πεί, ας ερχόσουν να 'τρωγες }Οχι βρε δεν σου έφαγε κανεις την μπουγατσούλα σου!! Απλώς ο Αποστόλης λέει οτι δεν τρώγεται κρύα...γι' αυτό τις φάγαμε όλες επιτόπου!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μπουγατσούλα όμως πάλι δεν φέρατε... (επιμένω εγώ )
Αποστόοοοοοοοολλλλλλληηηηηηηηηηηηηηη, Νίκοοοοοοοοοοοοοοοο μου φαγαν τη μπουγάτσα μουυυυυυυυυυυ
{και μην τολμήσει κανείς να πεί, ας ερχόσουν να 'τρωγες }Οχι βρε δεν σου έφαγε κανεις την μπουγατσούλα σου!! Απλώς ο Αποστόλης λέει οτι δεν τρώγεται κρύα...γι' αυτό τις φάγαμε όλες επιτόπου!!!
Ρένα ό'τι και να πει κανείς την ατάκα την έχουν έτοιμη.....
Ο Αποστόλης τους παρέσυρε...........ακου δεν τρώγεται κρύα..
Απόστολε ευχαριστούμε για την προσπάθεια και την καλή σου διάθεση.
-
Νομιζω koyk οτι απλα σου βγηκε το ονομα αλλα δεν ειδα να εχεις και τη χαρη! Σε βρηκαν μικρο και σε πειραζουν. Ισα - ισα μερικες φορες εδινες παραδειγματα αλτρουισμου προσφεροντας πατατες και παϊδακια στην δεξια πλευρα της παρεας προς το ποταμι μερια. Για ελατε στο βορρα να σας τεσταρω στα τριγωνα πανοραματος να δουμε ποιος τρωει πολλα γλυκα. Ο Χατζης σας περιμενει (και ο νοων νοητω) Το ραλλυ ΔΕΘ δεν ειναι μακρια.
-
Μα καλά ρε, πάλι φάγατε? Δεν ντρέπεστε λιγάκι?
-
Ο χρήστης tsardaklis έγραψε:
Νομιζω koyk οτι απλα σου βγηκε το ονομα αλλα δεν ειδα να εχεις και τη χαρη! Σε βρηκαν μικρο και σε πειραζουν. Ισα - ισα μερικες φορες εδινες παραδειγματα αλτρουισμου προσφεροντας πατατες και παϊδακια στην δεξια πλευρα της παρεας προς το ποταμι μερια. Για ελατε στο βορρα να σας τεσταρω στα τριγωνα πανοραματος να δουμε ποιος τρωει πολλα γλυκα. Ο Χατζης σας περιμενει (και ο νοων νοητω) Το ραλλυ ΔΕΘ δεν ειναι μακρια.Πές τα ρε Στέλιο!!! Θύμα πλεκτάνης σου λέω!!!
ΥΓ Αμα είναι για τρίγωνα....να κανονίσουμε την συνάντηση προς Πανόραμα μεριά...να είμαστε κοντά στην πηγή!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΥΓ Αμα είναι για τρίγωνα....να κανονίσουμε την συνάντηση προς Πανόραμα μεριά...να είμαστε κοντά στην πηγή!!!
ΩΠ! Αν είναι για τρίγωνα, τρώω κι εγώ, φυλάξτε μου θέση!
-
Από όσο γνωρίζω,οι ζαχαροπλάστες τού Πανοράματος αφού άκουσαν πώς έρχεται ο Κούκ,αποφασίσανε τά τρίγωνα νά τά κάνουν...ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ!!!
-
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλη την οικογένεια στον Αποστόλη, αλλά και σε όλη την παρέα για τις ωραίες στιγμές που περάσαμε. Ήταν ένα πολύ όμορφο διήμερο. Χαρήκαμε ιδιαίτερα που συναντηθήκαμε και τα είπαμε (και τα φάγαμε και τα φάγαμε ...) από κοντά!
Μεγάλη η συγκίνηση που είδαμε και πάλι τους άγριους ορεινούς όγκους της Γκαμήλας είτε στο φως της ημέρας είτε τη νύχτα με το φως του φεγγαριού, που τους κάνει επιβλητικούς και μαγευτικούς μαζί.
Εκπληκτική το δειλινό η θέα από τη Μπελόη, θαυμάζοντας παρέα με το Νάσο το φαράγγι στο μεγαλύτερο μήκος του. Μήπως ο δρόμος προς τη Μπελόη είναι περισσότερο πρόσφορος για ανάβαση, απ' ότι ο δρόμος προς το Πάπιγκο; Αντίστοιχα εκπληκτική έως τρομακτική είναι η θέα από την Οξυά, απέναντι από τη Μπελόη, στην άλλη πλευρά του φαραγγιού (αυτό κατά την προηγούμενη επίσκεψη). Όποιος δεν έχει αντοχή για αναβάσεις / καταβάσεις, μπορεί να δοκιμάσει τα όριά του ατενίζοντας 500 - 700 (κατά το χάρτη) μέτρα γκρεμού, που ακολουθούν αμέσως το κάθε σημείο θέασης.
Χωρίς να θέλω να σας ξενερώσω, οδηγικό στόχο - μετά από αυτόν του ασφαλούς ταξιδιού, αν και μία απροσεξία χωρίς επακόλουθα δεν την απέφυγα - είχα τη χαμηλή κατανάλωση. Προσπαθώντας όμως μάταια να ακολουθήσω το υπόλοιπο κομβόι, πώς να την καταφέρω;
Προτάσεις για την επόμενη εκδρομή ακούστηκαν πολλές. Οικογενειακά είμαστε διατεθειμένοι να φτάσουμε στον Έβρο, στην Κρήτη και όπου αλλού, αποφασίσουμε. Με φανταστική παρέα και φροντίδα του εκάστοτε οργανωτή, φανταστικά θα περάσουμε! Μας βλέπω, καθώς είμαστε από όλη την Ελλάδα, να ετοιμάζουμε φακέλους υποψηφιότητας ο καθένας για τον τόπο του και όποιος αντέξει ...
Να είστε όλοι καλά!
-
μήπως στην επόμενη συνάντηση να πάμε προς χαλικιδική μεριά με μία στάση στην σαλόνικα για τρίγωνα και μπουγάτσες με κρέμα? έτσι κατακαλόκαιρο? για δείτε άδειες και πείτε να οργανωνόμαστε σιγά-σιγά...
-
Αισθάνομαι περίεργα , ειλικρεινά !
Δεν ξέρω πώς να ανταποδώσω όλα αυτά τα ευχαριστώ
Χαίρομαι , απο την άλλη πλευρά , επειδή οι φίλοι μου , νέοι και παλιοί,
πέρασαν , όπως λένε οι ίδιοι , καλά .
Ελπίζω , στην επόμενη Συνάντηση , να έλθουν περισσότεροι , μόνον
και μόνον για να ζήσουν απο κοντά την παρεϊστικη ατμόσφαιρα !
Και σίγουρα , οι φωτογραφίες που .........έρχονται απο διάφορες πηγές , θα λειτουργήσουν σ'αυτή την κατεύθυνση !Να ευχαριστήσω κι΄εγώ με την σειρά μου , όλους όσους ήταν εδώ,
και όλους όσους ήθελαν να είναι , αλλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ να είναι (ΒΑΣΙΛΗ περαστικά στον πιτσιρικά σου , Ρένα μην ανυσηχείς μπουγάτσα έρχεται και με courier , Μαίρη και Ηλία έχετε ... αγώνα , η αναφορά ήταν
ενδεικτική )Αποστόλης ,
και πάλι συγνώμη για την προσωρινή 'απραγία' μου στο forum,
επαγγελματικές και ...άλλες δραστηριότητες έχουν δημιουργήσει
απαίτηση για την ημέρα με ... 30 ώρες . -
Tα ευχαριστήρια μου σε ολους για τις πολύ όμορφες στιγμες που περάσαμε και ιδιαίτερα στον Αποστόλη για τις ομορφες διαδρομές ως τον συνοριακό σταθμό αλλα και τις μπουγάτσες.
Εγω που γύρισα την δευτέρα χάρηκα και την Θέα που χαρίζει η διαδρομή της κατάρας και επαθα πλάκα όταν είδα στο μέτσοβο το θερμόμετρο να φτάνει τους 19 βαθμούς!!!!Φιλιά σε όλους και θα τα ξαναφάμε εεμμμμμ.......
θα τα ξαναπούμε ηθελα να πω!!!!!! -
Εχω ετοιμες καποιες φωτογραφιες απο την ψηφιακη.Ας μαζεψει καποιος τις φωτογραφιες ολων (Μεσω e-mail) και μετα ας τις ανεβασει στο net για να τις δουμε. Ποιο θα ειναι το καλο παιδι που θα αναλαβει τη διαδικασια;
-
Ο χρήστης tsardaklis έγραψε:
Εχω ετοιμες καποιες φωτογραφιες απο την ψηφιακη.Ας μαζεψει καποιος τις φωτογραφιες ολων (Μεσω e-mail) και μετα ας τις ανεβασει στο net για να τις δουμε. Ποιο θα ειναι το καλο παιδι που θα αναλαβει τη διαδικασια;Στέλιο δες το PM σου...θα τις ανεβάσω εγώ!
-
Ε-πε-ρά-σα-με όμορφα-όμορφα-όμορφα
Εμείς είχαμε πάει νωρίτερα και είχαμε την ευκαιρία και για περπάτημα και άραγμα στις όχθες του Βοϊδομάτη. Μπάνιο δεν κάναμε εκεί, ήταν τόσο παγωμένα που μούδιαζαν τα πόδια αλλά στον Αώο και στις βάθρες του Ρογκοβού μετά το Πάπιγκο του δώσαμε και κατάλαβε Η μεγαλύτερη πλάκα δεν ήταν αυτοί που μπήκαν κατευθείαν, αλλά αυτές που έκαναν πως δεν ήθελαν να μπουν Και ο markvag που έβγαλε την ουρίτσα του απ΄ έξω (ομολογώ πως ήμουν στο 'τον βουτάω-δεν τον βουτάω' )
Μαγευτική η θέα στη Μπελόη και ωραιότατη η διαδρομή, έχασαν όσοι δεν ήρθαν! Γενικά τα Ζαγόρια εντάσσονται στη λίστα μου των υπέροχων Ελληνικών περιοχών, μαζί με Χαλκιδική, Πήλιο και Δυτική Κρήτη
Μόνο το quizz δεν πρόλαβα και από φαί, διακριτικά . Αλλά τον kouk τον έβλεπα, ο άνθρωπος ήταν σεμνότατος, μάλλον τον διαβάλλουν κάποιοι κακεντρεχείς
Αποστόλη ευχαριστούμε για τη φιλοξενία
Κερασάκι στην τούρτα η επιστροφή από Κατάρα ('μα που να πηγαίνουμε από Αρτα-Πάτρα, ο δρόμος είναι χάλια, θα έχει μποτιλιάρισμα στο Αντίριο και την Κακιά Σκάλα' ) με στρωμένο (= 1000.1 χλμ ) το αυτοκίνητο. ΩΡΑΙΑ ΗΤΑΝ (η ζωή αρχίζει στις 8000 ) και πηγαίναμε για Πάπιγκο-Αθήνα 6.5 ώρες μέχρι που πέσαμε στο υπερ-μποτιλιάρισμα στα Κιούρκα και παραλίγο να χάσουμε το ματς -δεν προφτάσαμε να πάμε στο φίλο που είχαμε κανονίσει και ευτυχώς που οι γονείς μένουν κοντά και πήγαμε εκεί.
Το να επιστρέφει κανείς Κυριακή απόγευμα Αθήνα είναι κακό για την υγεία
Αντε και του χρόνου!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αλλά τον kouk τον έβλεπα, ο άνθρωπος ήταν σεμνότατος, μάλλον τον διαβάλλουν κάποιοι κακεντρεχείςΝάσο, παράγκες παιδί μου, σίγουρα είχε κάνει συμφωνία και του έφερναν έξτρα παϊδάκια το βράδυ στο δωμάτιο!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Αλλά τον kouk τον έβλεπα, ο άνθρωπος ήταν σεμνότατος, μάλλον τον διαβάλλουν κάποιοι κακεντρεχείς
Νάσο, παράγκες παιδί μου, σίγουρα είχε κάνει συμφωνία και του έφερναν έξτρα παϊδάκια το βράδυ στο δωμάτιο!
Εχεις λυσσάξει ε?...Καλά σου κάνει ο MDVQ και σε εχει στρώσει στο διάβασμα!! ...Αφου είπαμε....ΔΕΝ έτρωγα πολύ...πάει και τελείωσε... είμαι θύμα πλεκτάνης....και εχω και μάρτυρες!!!
-
Μα δεν καταλαβαίνεις γιατί κάνω έτσι? Ζηλεύω που δεν ήρθα!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
....ΔΕΝ έτρωγα πολύ...πάει και τελείωσε... είμαι θύμα πλεκτάνης....και εχω και μάρτυρες!!!Ψευδομάρτυρες???!!!!
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
....ΔΕΝ έτρωγα πολύ...πάει και τελείωσε... είμαι θύμα πλεκτάνης....και εχω και μάρτυρες!!!
Ψευδομάρτυρες???!!!!
..του Ιεχωβά ήτανε..αλλά μην το κάνουμε θέμα!!
Πάντως για να ξελυσσάξετε...πέρασα και τεχνικό έλεγχο...που έδειξε οτι έχασα και 1 κιλό!!! Οπότε....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
....ΔΕΝ έτρωγα πολύ...πάει και τελείωσε... είμαι θύμα πλεκτάνης....και εχω και μάρτυρες!!!
Ψευδομάρτυρες???!!!!
..του Ιεχωβά ήτανε..αλλά μην το κάνουμε θέμα!!
Πάντως για να ξελυσσάξετε...πέρασα και τεχνικό έλεγχο...που έδειξε οτι έχασα και 1 κιλό!!! Οπότε....
Ενσταση!!! Ενσταση!!! Καλά και ένσταση να κάνω το πολύ να φάς 'επίπληξη'!
2η Συνάντηση του 4ΤF-Πάπιγκο Σχόλια και Παραλειπόμενα!!