-
Δισκοι μπροστα 36ευρω
http://www.mister-auto.gr/el/empros-diskophren/bosch-0-986-478-618_g900007_a0300!986!478!618.htmlΤακακια μπροστα 18ευρω
http://www.mister-auto.gr/el/set-apo-4-empros-takakia-phr-non/bosch-0-986-494-027_g900005_a0300!986!494!027.htmlΜεταφορικα για τα 2 παραπανω 10 ευρω
συνολο 64-65 ευρω
Βαλε αλλο ενα 15αρι max τα υγρα 80
βαλε κ ενα 30αρι εργασια...βγαινει καπου στο 100αρικο... -
Ο χρήστης sonakias έγραψε:
Δισκοι μπροστα 36ευρω
http://www.mister-auto.gr/el/empros-dis ... 8!618.htmlΤακακια μπροστα 18ευρω
http://www.mister-auto.gr/el/set-apo-4- ... 4!027.htmlΜεταφορικα για τα 2 παραπανω 10 ευρω
συνολο 64-65 ευρω
βαλε κ ενα 30αρι εργασια...βγαινει καπου στο 100αρικο...στην αριθμητικη σκιζεις.
-
Την ειρωνια να τη πουλας αλλου κ οχι σε μενα. Αν διαβασεις καλα γραφω περιπου στο 100αρικο λογω οτι τα υγρα αρχιζουν απο 3 ευρω εως 15 και οι αλλες τιμες δεν ειναι γραμενες ακριβως αλλα εισαι τοσο στοκος που δεν αξιζει ουτε καν να σου πω κανα μπινελικι. Αλλα με ξερολες κ μορφωμενους σα κ σενα γεμισε η Ελλαδα γιαυτο παμε εκει που παμε. Αντε κοιμησου τωρα
-
Την ειρωνια να τη πουλας αλλου κ οχι σε μενα. Αν διαβασεις καλα γραφω περιπου στο 100αρικο λογω οτι τα υγρα αρχιζουν απο 3 ευρω εως 15 και οι αλλες τιμες δεν ειναι γραμενες ακριβως αλλα εισαι τοσο στοκος που δεν αξιζει ουτε καν να σου πω κανα μπινελικι. Αλλα με ξερολες κ μορφωμενους σα κ σενα γεμισε η Ελλαδα γιαυτο παμε εκει που παμε. Αντε κοιμησου τωραοχι αδερφε το εγραψες ετσι με σκοπο να διμιουργησεις εντυπωσεις, τωρα για τα υγρα που λες με τιμη απο 3-15 ευρω εχεις γραψει για υγρα 15 ευρω με αυτα κανεις την πραξη, τοσο απλα ειναι τα πραγματα.
τωρα για τους ξερολες τους στοκους και τα μπινελικια τα αφηνω ασχολιαστα γιατι δεν αξιζεις για να ασχοληθω παραπανω μαζι σου. -
Για πιο λογο να δημιουργησω εντυπωσεις? Εχω να κερδισω κατι απο αυτο ? Δε νομιζω... Ασε αυτους που με γνωριζουν να εχουν αποψη κ γνωμη για μενα.Εγω δε σε προσβαλα οπως εκανες εσυ.Οποτε ο ακυρος εισαι εσυ. Δεν ειναι 100 ευρω ειναι 110... Ε και τι εγινε?Αντε γεια τωρα κ καλη ορεξη.
-
Στα φρενα δεν κανουμε εκπτωσεις και προτιμουμε μαρκες με παραδοση στο ειδος οπως ATE κτλ. Εκτος κι αν μου διαφευγει κατι στα περι φρενων μαρκας bosch...
-
Συμφωνω οτι δε κανουμε εκπτωσεις στα φρενα γιατι αυτα κ τα λαστιχα μας κρατανε στο δρομο. Εγω απαντησα στο φιλο παραπσνω στο οτι δε μπορουμε να βρουμε υλικα κ εργασια κατω απο 140 ευρω που ελεγε. Τελος παντον. Αλλη φορα θα το σκεφτω πολυ να ξαναγραψω εαν ειναι καθε φορα ο καθε ενας να να κραζει τον αλλο. Εδω ειναι φορουμ για κουβεντα κ να λεμε και να συζηταμε τις αποψεις μας και οχι να κοροιδευουμε και να προσβαλουμε ο ενας τον αλλο.
-
αν θεωρεις προσβολη την διορθωση του 2+3=4 εχεις δικιο.
-
Συμφωνω οτι δε κανουμε εκπτωσεις στα φρενα γιατι αυτα κ τα λαστιχα μας κρατανε στο δρομο. Εγω απαντησα στο φιλο παραπσνω στο οτι δε μπορουμε να βρουμε υλικα κ εργασια κατω απο 140 ευρω που ελεγε. Τελος παντον. Αλλη φορα θα το σκεφτω πολυ να ξαναγραψω εαν ειναι καθε φορα ο καθε ενας να να κραζει τον αλλο. Εδω ειναι φορουμ για κουβεντα κ να λεμε και να συζηταμε τις αποψεις μας και οχι να κοροιδευουμε και να προσβαλουμε ο ενας τον αλλο.Άν η ανάρτησή σου είναι 'τελειωμένη',θα σε κρατήσουν;
-
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
αν θεωρεις προσβολη την διορθωση του 2+3=4 εχεις δικιο.Και βεβαια προσβλητικο ηταν ετσι που το εγραψες. Υποτιμας τις γνωσεις μου κ τι νοημοσυνη μου. Κ οχι σε μενα προσωπικα αλλα σε οποιονδοιποτε εδινες αυτη την απαντηση εκτος κ εαν ειμαστε φιλοι-γνωστοι που αλλαζει εντελως το πραγμα. Δε το συνεχιζω αλλο.
-
Δισκοι μπροστα 36ευρω
http://www.mister-auto.gr/el/empros-dis ... 8!618.htmlΤακακια μπροστα 18ευρω
http://www.mister-auto.gr/el/set-apo-4- ... 4!027.htmlΜεταφορικα για τα 2 παραπανω 10 ευρω
συνολο 64-65 ευρω
βαλε κ ενα 30αρι εργασια...βγαινει καπου στο 100αρικο...Τα τακακια οπως ολοι ξερουν εχουν διαφορες διαλογες, ακομα και της ιδιας εταιρειας.
Για την 320 μου υπηρχε τακακι textar των 25 ευρω και των 50 ευρω.
Προφανως και δεν ηταν το ιδιο.Δεν πιστευω λοιπον οτι το τακακι των 18 ευρω ειναι ιδιο με αυτο των 40 που εβαλα και ηταν πρωτης διαλογης (με ταμπελακι που ειδα οταν ανοιχτηκε το κουτι).
Τα λεφτα τα θεωρουσα λογικοτατα, απλα ηθελα να δω αν εχει καποιος προσωπικη εμπειρια.
Τα τοποθετησα τελικα (bosch δισκους και τακακια) και προς το παρον εχω μεινει ευχαριστημενος. Τωρα απο αντοχη θα φανει στο μελλον.Οσο για τον φιλο που ειπε οτι με τα φρενα δεν παιζουμε, συμφωνω, γι'αυτο εβαλα τα bosch που μου τα προτεινε ο φρενας και ηταν κι απο τα πιο ακριβα (μετα τους zimmerman δισκους οι bosch ηταν οι ακριβοτεροι).
Τωρα αν οντως αξιζουν τα λεφτα τους δεν το ξερω. Παντως δεν τσιγκουνευτηκα κατι, απλα ακουσα το μαστορα αφου κι απο εδω δεν ειχα καποια γνωμη.Οσο για τα ΑΤΕ, σε δισκους σε αλλο αυτοκινητο παλαιοτερα δεν ειχα καλη εμπειρια αφου ειχαν στραβωσει στα 20.000χλμ, πραγμα που δεν μου'χει ξανατυχει.
Μπορει απλα να ημουν ατυχος, αλλα δεν θα την ξαναπροτιμουσα ευκολα σε δισκους.
Υγρα παντως εβαλα τα superblue της εταιρειας αυτης.που θεωρουνται απο τα καλυτερα στην αγορα. -
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Συμφωνω οτι δε κανουμε εκπτωσεις στα φρενα γιατι αυτα κ τα λαστιχα μας κρατανε στο δρομο. Εγω απαντησα στο φιλο παραπσνω στο οτι δε μπορουμε να βρουμε υλικα κ εργασια κατω απο 140 ευρω που ελεγε. Τελος παντον. Αλλη φορα θα το σκεφτω πολυ να ξαναγραψω εαν ειναι καθε φορα ο καθε ενας να να κραζει τον αλλο. Εδω ειναι φορουμ για κουβεντα κ να λεμε και να συζηταμε τις αποψεις μας και οχι να κοροιδευουμε και να προσβαλουμε ο ενας τον αλλο.
Άν η ανάρτησή σου είναι 'τελειωμένη',θα σε κρατήσουν;
Ενοειται οτι δε θα εχουν την ιδια συμπεριφορα τα φρενα σου εσν η αναρτηση ειναι τελειωμενη. Ολα ειναι αλυσιδα αυτα απλως εδω λεμε για τα φρενα...
-
Γιατί αναφέρθηκες και στα λάστιχα......;!;
-
Κ συ γιατι αναφερθηκες στην αναρτηση... ? Πλακα κανω...
-
εμενα τα τακακια bosch επαιζαν μεσα στις δαγκανες λογω μεγαλων ανοχων, δεν τα τα ξαναπαιρνα μονο για αυτο.
Τα ferodo premier αξιζουν τα λεφτα τους -
ferodo ds performance. Αλλά κοστίζουν ρε γαμώτο...
-
Καλησπερα παιδες ,
Λοιπον... ας μπω στο ψητο... ολα ωραια και καλα με τους brembo max + ds2500 ωσπου παρουσιασαν ρωγμες οι δισκοι. Τωρα τι και πως και γιατι το αφηνουμε. Εγιναν αλλαγη με τους zimmermann τους απλους .Κουμπωνουν οι δισκοι και το τακακι (χωρις καποια αλλη διαδικασια) .. και ξεκιναμε... τσουλαμε καμια 200χλμ χαλαρα ηρεμα και ωραια .. το φρενο ηταν νταξει δεν επαθα και πλακα σε σχεση με πριν και το πενταλ ελαφρως ποιο μαλακο..δεν εδωσα σημασια λεω θα στρωσει η φαση. Μεσα η zimmermann στις οδηγιες λεει 10-15 πατηματα απο τα 100χλμ--->>50χλμ με διαφορα 3' εκαστως . Ωραια λεω για να το γραφει κατι θα ξερουν και ετσι εγινε ομορφα και ωραια και το αμαξι πραγματι αρχισε να δαγκωνει καλυτερα αφου αρχισαν και τα τακακια να πιανουν την θερμοκρασια που πρεπει. Αφηνω το αμαξι 2 μερες παρκαρισμενο...ξεκιναω να γυρισω πισω... και ξαφνικα σε ενα νορμαλ φρεναρισμα απο τα 100χλμ--->>80χλμ εχω τρεμουλο στο πενταλ του φρενου μονο .Για να μην μακρυγορω το αμαξι μετα απο 200χλμ το παρουσιαζει ακομα σε εκεινο το φασμα μονο ...και πολυ πολυ ανεπαισθητα αν φρεναρω ποιο χαμηλα. Το αμαξι δεν τραβαει , δεν τρεμει ουτε με 50 ουτε με 160χλμ .Ακουω γνωμες και αποψεις !
-
Στραβοί δίσκοι. Πως και γιατί είναι άλλη ιστορία. Brembo με DS ακούγεται δυνατός συνδιασμός. Περίεργο που ράγισαν
-
Στραβοι μεσα σε 400χλμ ????? Οντως με το setup που ειχα ημουν αψογος
-
Ο χρήστης fiatz έγραψε:
Στραβοι μεσα σε 400χλμ ????? Οντως με το setup που ειχα ημουν αψογοςΠόσο καλά καθαρίστηκε το σημείο που πατάνε οι δίσκοι ? Στο μουαγιέ εννοώ, καθαρίστηκε τόσο καλά που να είναι μέταλλο δυαλισμένο ?
Τα τακάκια από ότι κατάλαβα άφησες τα παλαιά, οπότε δεν είχαν πατήσει απόλυτα ακόμα, έτσι στο... δυνατό φρενάρισμα ανέβηκε τοπικά η θερμοκρασία στα σημεία που πατούσαν καλύτερα τα τακάκια και όχι σε όλη την επιφάνεια του δίσκου, έτσι ενδέχεται να δημιουργήθηκε στην επιφάνεια των δίσκων μια μικροανωμαλία ( hot spots ) σε εκείνο το σημείο, ενδέχεται επίσης στο σημείο που πατάνε περισσότερο τα τακάκια να έγινε αποκόλληση μικροποσότητας υλικού από τα τακάκια και να έμεινε στους δίσκους, θα έλεγα να κάνεις ακόμα άλλα 500 χλμ με σχετική προσοχή( δεδομένου ότι τα DS2500 είναι σκληρά τακάκια και αργούν να στρώσουν ) και να δείς πως θα πάει, το πιθανότερο είναι ότι θα στρώσουν.Τώρα όσον αφορά τους Brembo max που ράγισαν σημαίνει ότι ανεβαίνεις συχνά δυνατά επάνω στα φρένα σου και τα ραγίσματα είναι από υπερβάλουσες θερμοκρασίες. Τι αμάξι είναι και τι διάσταση έχουν οι δίσκοι σου ?
Φρένα!!! Εντυπώσεις και απόψεις