-
Πήγα την Παρασκευή τα ξημερώματα στις 04:15 με ταξί από το σπίτι μου στο αεροδρόμιο 'El Venizel' Tο ταξίμετρο έγραψε 19 ευρώ (διπλή ταρίφα, ΟΚ) και ο ταξιτζής μου πήρε 28, τα οποία περιλαμβάνουν 2.20 το ραντεβού, 0.80 δώρο Πάσχα, 2 ευρώ τα διόδια της ΑΟ συν φαντάζομαι αποσκευές κτλ. Θεώρησα τα 9 επιπλέον ευρώ υπερβολικά αλλά δεν κάθισα να το ψάξω καθώς είχα κάπως καθυστερήσει για την πτήση μου. Η πλάκα είναι που ο άθλιος, όταν είδε πως ζήτησα απόδειξη (και άρα άλλος πλήρωνε για το ταξίδι μου...) μου λέει 'δεν το κάνουμε 30, αφού πληρώνει η εταιρεία ?'
Το πρόβλημα όμως δεν είναι αυτός...
Χτες στις 02:30 που γύρισα το ταξίμετρο έγραψε για την ίδια ακριβώς διαδρομή 31.56 ευρώ και μου πήρε 36.80, τα οποία αναλύονται σε 2 ευρώ διόδια (αν και είχε e-Pass) συν αεροδρόμιο, αποσκευές κοκ.
Επειδή έχω πάει πολλές φορές αεροδρόμιο τέτοιες άγριες ώρες και ποτέ δεν είχα πληρώσει πάνω από 25 ευρώ, θεωρώ πως το ταξίμετρο του δεύτερου έκλεβε άγρια. Πάνω από 50% διαφορά για την ίδια διαδρομή
Και ερωτώ πιο γνώστες από εμένα:
(α) Που μπορώ να βρω τα τιμολόγια των ταξί (το Google δεν βοήθησε)
(β) Που πρέπει να απευθυνθώ για να καταγγείλω το δεύτερο οδηγό ? Εχω τον αριθμό του (του ζήτησα να τον γράψει στην απόδειξη και τον έγραψε λάθος, ο κλεφτοκοτάς, λες και δεν ήξερα να δω την πινακίδα)
Μάλλον ετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς
-
Πήγα την Παρασκευή τα ξημερώματα στις 04:15 με ταξί από το σπίτι μου στο αεροδρόμιο 'El Venizel' Tο ταξίμετρο έγραψε 19 ευρώ (διπλή ταρίφα, ΟΚ) και ο ταξιτζής μου πήρε 28, τα οποία περιλαμβάνουν 2.20 το ραντεβού, 0.80 δώρο Πάσχα, 2 ευρώ τα διόδια της ΑΟ συν φαντάζομαι αποσκευές κτλ. Θεώρησα τα 9 επιπλέον ευρώ υπερβολικά αλλά δεν κάθισα να το ψάξω καθώς είχα κάπως καθυστερήσει για την πτήση μου. Η πλάκα είναι που ο άθλιος, όταν είδε πως ζήτησα απόδειξη (και άρα άλλος πλήρωνε για το ταξίδι μου...) μου λέει 'δεν το κάνουμε 30, αφού πληρώνει η εταιρεία ?'
Το πρόβλημα όμως δεν είναι αυτός...
Χτες στις 02:30 που γύρισα το ταξίμετρο έγραψε για την ίδια ακριβώς διαδρομή 31.56 ευρώ και μου πήρε 36.80, τα οποία αναλύονται σε 2 ευρώ διόδια (αν και είχε e-Pass) συν αεροδρόμιο, αποσκευές κοκ.
Επειδή έχω πάει πολλές φορές αεροδρόμιο τέτοιες άγριες ώρες και ποτέ δεν είχα πληρώσει πάνω από 25 ευρώ, θεωρώ πως το ταξίμετρο του δεύτερου έκλεβε άγρια. Πάνω από 50% διαφορά για την ίδια διαδρομή
Και ερωτώ πιο γνώστες από εμένα:
(α) Που μπορώ να βρω τα τιμολόγια των ταξί (το Google δεν βοήθησε)
(β) Που πρέπει να απευθυνθώ για να καταγγείλω το δεύτερο οδηγό ? Εχω τον αριθμό του (του ζήτησα να τον γράψει στην απόδειξη και τον έγραψε λάθος, ο κλεφτοκοτάς, λες και δεν ήξερα να δω την πινακίδα)
Μάλλον ετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς
-
1)ρε παιδια πως τις ζυγιζουν τις βαλιτσες, με το ματι;
2) δυο φορες που εκανα τη διαδρομη μου πειραν 28 κ 30 αλλα με 2-3 βαλιτσαρες (φοιτητης ντεε.. )
3) το σπαστικο ειναι οταν ψαχνεις ταξι για να πας και δεν σε παιρνει κανεις!
4) εμενα ολοι σχεδον ειναι ευγενικοι μαζι μου και ανοιγουμε και συζητησεις -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Για κάθε αποσκευή άνω των 10 κιλών €0.29
Αυτο το 'για ΚΑΘΕ' μπορει καποιος να μου εξηγησει τι σημαινει?
Σημαινει οτι πληρωνεις παραπανω ΜΟΝΟ αμα μια απο τις αποσκευες σου ειναι πανω απο 10 κιλα? (δηλαδη αμα εχω 5 αποσκευες των 9κ η καθε μια, δεν πληρωνω τιποτα)
Ή σημαινει οτι αμα το ΣΥΝΟΛΟ των αποσκευων ειναι πανω απο 10 κιλα, πληρων 0.29 ευρω την καθε μια (αρα αμα εχω 5 αποσκευες των 2.1κ η καθε μια, θα πληρωσω 5χ0.29 ευρω ) ?
Το 1ο θα έλεγα με υψηλό βαθμό βεβαιότητας...Φυσικά, επειδή κάποιος ρωτάει κι όλας επ αυτού, τις ζυγίζουν με το μάτι-χέρι οπότε αν έχεις 5 αποσκευές των 9 κιλών πάνε και οι 5 για χρέωση...
Να έχεις φορητή πλάστιγγα για να αποδεικνύεις πάραυτα το αντίθετο... Θα αιφνιδιαστούν, ούτε το Sport -Billy να είχαν πάρει πελάτη! -
Πήγα χτες στην Τροχαία με την καταγγελία στο χέρι.
Μου είπαν πως δεν είναι πλέον (τζάμπα νομίζετε κάνουν τόσες απεργίες ? Να τι πετυχαίνουν και περνάει στο ντούκου) ποινικό αδίκημα το να κλέβει το ταξίμετρο και συνεπώς ούτε αυτόφωρο σε ταξιτζήδες μετά από παγίδευσή τους από αστυνομικούς θα δούμε πλέον, ούτε έχει νόημα να του λέμε 'πάμε στο κοντινότερο αστυνομικό τμήμα'.
Η καταγγελία μου πρωτοκολλήθηκε και θα διαβιβαστεί στο αρμόδιο όργανο που είναι ......
το πειθαρχικό συμβούλιο του ΣΑΤΑ
'Δηλαδή', ρώτησα, 'έβαλαν το λύκο να φυλάει τους άλλους λύκους ?'
'Οχι, δεν είναι έτσι', μου απάντησαν, 'διότι στο πειθαρχικό συμβούλιο συμμετέχει και αξιωματικός της Τροχαίας και πάντα πέφτουν μεγάλα πρόστιμα από 300 έως 1000 ευρώ'.
1000 ευρώ ? Δηλαδή ο τύπος που μου πήρε περίπου 12 ευρώ παραπάνω απ΄ ό,τι έπρεπε, αρκεί να πάρει καμιά 80αριά τέτοιες κούρσες για να ρεφάρει Χώρια που για να ισχύει η ποινή πρέπει να είναι μέλος του ΣΑΤΑ... Είναι ? Και αν δεν πληρώσει τι θα του κάνουν, θα τον διαγράψουν ?
Μόλις έμαθα πως 'ο αγώνας τώρα δικαιώθηκε' και δεν θα βάλουν τελικά ταμειακές μηχανές (μάλλον η ΝΔ τους το είχε υποσχεθεί το χειμώνα...). Είμαστε ηλίθιοι ή μου φαίνεται ?
Ελπίζω να μην ξαναχρειαστεί να μπω σε κίτρινη παράγκα
-
Υπάρχουν αποδείξεις που είναι τυπωμένες απο τον ΣΑΤΑ..και αναφέρουν τα σχετικά...αυτός είχε τέτοια?
Αν και πλέον δεν νομίζω οτι θα οφελήσει και πολύ...Αν έχεις το νούμερο του πάντως μπορώ να το κοιτάξω μέσω του γραφείου που κλείνουμε εμείς τα ταξι και να μας πεί αν είναι μέλος του ΣΑΤΑ η όχι..έτσι για την ιστορία... -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Πήγα χτες στην Τροχαία με την καταγγελία στο χέρι.Μου είπαν πως δεν είναι πλέον (τζάμπα νομίζετε κάνουν τόσες απεργίες ? Να τι πετυχαίνουν και περνάει στο ντούκου) ποινικό αδίκημα το να κλέβει το ταξίμετρο και συνεπώς ούτε αυτόφωρο σε ταξιτζήδες μετά από παγίδευσή τους από αστυνομικούς θα δούμε πλέον, ούτε έχει νόημα να του λέμε 'πάμε στο κοντινότερο αστυνομικό τμήμα'.
Φίλε nass επίτρεψέ μου να έχω κάποιες αμφιβολίες γι αυτά που σου είπαν με την εξής έννοια : (να διευκρινίσω ότι δεν είμαι ειδικός στο ποινικό δίκαιο, κάθε άλλο μάλιστα και ότι φυσικά δεν γίνεται να γνωρίζω την ειδική νομοθεσία που διέπει τα ταξί)
Αυτό που σου είπαν σημαίνει ότι δεν υπάρχει (πλέον)ειδικός ποινικός νόμος που καθιστά ποινικό αδίκημα το κλέψιμο στο ταξίμετρο (για να καταλάβεις ούτε ποτέ ήξερα ότι υπήρχε τέτοιο πράγμα) με ειδικές κυρώσεις (συνήθως αυτό γίνεται για αυστηρότερη αντιμετώπιση από ό,τι προβλέπει ο Ποινικός Κώδικας)
Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να πας με τις γενικές διατάξεις του ποινικού δικαίου και συγκεκριμένα το άρθρο 386 ΠΚ περί απάτης:
'Όποιος με σκοπό να αποκομίσει ο ίδιος ή άλλος παράνομο περιουσιακό όφελος βλάπτει ξένη περιουσία πείθοντας κάποιον σε πράξη, παράλειψη ή ανοχή με την εν γνώσει παράσταση ψευδών γεγονότων σαν αληθινών ή την αθέμιτη απόκρυψη ή παρασιώπηση αληθινών γεγονότων τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών. και αν η ζημιά που προξενήθηκε είναι ιδιαίτερα μεγάλη, με φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών.'
Υπογράμμισα αυτά που συντρέχουν στην περίπτωση του ταξί...Σκέψου το εξής απλό : κάποιος επιτήδειος σε ρημάζει στο μούσι και σου πουλάει ένα χρέπι, παρουσιάζοντάς το ψευδώς για αυτοκίνητο επιδόσεων, σε αστρονομική τιμή ...Δεν θα τιμωρηθεί για απάτη επιδή δεν είναι ειδικό ποινικό αδίκημα?!! Μου φαίνεται στη Τροχαία βαριούνται και τον παίζουν λίγο...Ούτε μου πέρασε ποτέ απ το μυαλό ότι υπήρχε ποινικό αδίκημα για το κλέψιμο στο ταξίμετρο, πάντα πίστευα απλά ότι είναι απάτη...Τί άλλο θα ακούσουμε, θα μας κλέβουν,θα μας εξαπατούν και οι μπάτσοι θα λένε ότι δεν είναι 'ειδικό' ποινικό αδίκημα...Γιατί νομίζουν ότι υπάρχουν οι γενικές διατάξεις του Ποινικού Κώδικα?, για να απειλούν κάνα παιδάκι ότι θα το πάνε μέσα, αν,αν...Αι στο διάολο, έχουμε βάλει πεταλωτήδες για την τήρηση του νόμου...
Δυστυχώς τα πράγματα με τις ταμειακές μηχανές είναι όπως είπες, το είχε υποσχεθεί η ΝΔ...Βγήκε και ένας συνδικαλιστής στην TV ονόματι κ Λυμπερόπουλος (πρόεδρος της Ομοσπονδίας, νομίζω) και αφού μας ενημέρωσε 3 φορές ότι στήριξε την ΝΔ απάντησε στην ερώτηση γιατί να μην μπουν ταμειακές μηχανές στα ταξί με τα εξής 2 κορυφαία : α)'Ρωτήστε τον υπουργό' , μα εσάς ρωτάμε ως πρόεδρο της Ομοσπονδίας β)' Γιατί δεν θέλει ο κλάδος!!!!!!!!'
Μερικοί φούσκοι πιστεύω είναι το minimum για να εκτονώσει κάποιος τα νεύρα του...Αυτό είναι εκπροσώπηση του κλάδου!,αλλά βέβαια τί άλλο θα μπορούσαν να βρουν για εκπρόσωπό τους...Μετά αναρωτιούνται γιατί η κοινή γνώμη έχει άσχημη άποψη για τους ταξιτζήδες.... -
Φίλε koutsan, το πρόβλημα με το άρθρο του ΠΚ που αναφέρεις είναι, υποθέτω, πως το αδίκημα δεν διώκεται αυτεπάγγελτα αλλά κατ΄ έγκληση (πως βρίσκεις τα 'δικηγορίστικά' μου ). Ε, το να κάνω μήνυση στον ταξιτζή το βρίσκω υπερβολικό (ίσως θα μου πείτε πως εξαιτίας κάτι σαν και μένα βρίσκουν πάτημα να μας χαλάνε την ημέρα τέτοιοι τύποι γενικότερα, και θα έχετε δίκιο, αλλά νομίζω ό,τι μπορούσα να κάνω το έκανα).
-
Έτσι είναι!
Πρέπει να είσαι πολύ αγανακτισμένος, ή παλαβός για να συρθείς για μήνυση στα δικαστήρια για ένα ποσό που αδύνατο να ξεπεράσει (για Έλληνα, όχι τουρίστα) τα 30 ευρώ (μιλάω για το ποσό της απάτης, όχι αυτό που δικαίως θα του πληρώσεις).Έτσι, και χωρίς να είναι αυτεπάγγελτο μπας και καταλήξει κάτι στα δικαστήρια, χωρίς τις ταμειακές που ασχημαίνουν το ταμπλώ της Μερσέντας που ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΕ και που εμείς δεν μπορούμε να αγοράσουμε, και που τον κάνουν να νιώθει ανασφαλής που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΨΕΙ ΑΝΕΤΑ, και που τέλος πάντων θα μας έκλεβε στην διαδρομή, αλλά θα πλήρωνε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΦΟΡΟ στα κλοπιμαία, πλέον δεν έχουμε ελπίδα.
Προσωπικά θα προτιμούσα να πολλαπλασιαστούν τα κόμιστρα, αλλά να τους γίνονται ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΟΙ έλεγχοι για τις χρεώσεις, για την εμφάνιση, καθαριότητα, ΡΥΠΑΝΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ των οχημάτων τους, να δηλώνουν ΟΛΑ τους τα έσοδα (εκτός κι αν κάποιος θέλει να τους αφήσει πουρμπουάρ φυσικά) και να φορολογούνται για αυτά.
Γιατί δηλαδή ΠΡΕΠΕΙ να τα βγάζουν μαύρα;;; Αν ζητούσαν να ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ το κόμιστρο, και τότε βάζουν ταμειακές, ΚΕΡΔΟΣ δεν θα είχαν;; Και θα τους θεωρούσα πολίτες, όχι κοπρίτες (υπάρχουν κι εξαιρέσεις, και έχω τύχει σε εξαιρέσεις).Και σημαντικοί οι έλεγχοι στη ΡΥΠΑΝΣΗ, την καθαριότητα και την ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
Έχει καταστραφεί μπλουζάκι μου από ζώνη ασφαλείας ταξί που άφησε ΜΑΥΡΙΛΑ! Δυστυχώς ήταν νύχτα και το κατάλαβα το πρωί... Αλλά μπροστά στην ζημιά στο αναπνευστικό που μου προκαλούν διαρκώς τα αυτοκίνητα αυτά με την ελλιπή συντήρηση είναι λεπτομέρεια...
Επίσης όταν είχαμε Τολέδο και είχε τρακάρει, είχα περάσει από το συνεργείο για κάτι που χρειαζόταν, και γυρνώντας πήρα ταξί, και συμπτωματικά ήταν Τολέδο. Ε, ΟΣΟ τρακαρισμένο και να ήταν το δικό μου (1,6 εκ δρχ επισκευή), ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ δεν ήταν!!!
Καλωδίωση με καλώδια πρίζας (τρίκλωνα, είχε και γείωση ο μπουνταλάς), ενωμένα με κλέμμενς μπροστά από τα γόνατα του συνοδηγού, πίσω δεξιά πόρτα που έκλεινε μόνο η πρώτη σκάλα της κλειδαριάς, τσακισμένο σασί πίσω, έστριβε δεξιά για να πάει ευθεία, ζουληγμένο ΠΑΝΤΟΥ, ταπετσαρίες που είχαν λιώσει ΚΑΠΟΤΕ, τζάμια που δεν έκλειναν - ούτε άνοιγαν όμως, όργανα ταμπλώ που δούλευαν όσο ένας τυπικός δημόσιος υπάλληλος, η ανάρτηση ήταν ένα δράμα (ή ένα θρίλερ, δεν κατέληξα σε συμπέρασμα, ενώ αν ήθελες να δεις τον ήλιο να δύει, αρκούσε μια ξερογκαζιά του!
Το ΜΟΝΟ μέσα στο ταξί που ήταν χειρότερο σε κατάσταση (υγεία) και συμπεριφορά ήταν ο παππούς που το οδηγούσε. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Φίλε koutsan, το πρόβλημα με το άρθρο του ΠΚ που αναφέρεις είναι, υποθέτω, πως το αδίκημα δεν διώκεται αυτεπάγγελτα αλλά κατ΄ έγκληση (πως βρίσκεις τα 'δικηγορίστικά' μου ). Ε, το να κάνω μήνυση στον ταξιτζή το βρίσκω υπερβολικό (ίσως θα μου πείτε πως εξαιτίας κάτι σαν και μένα βρίσκουν πάτημα να μας χαλάνε την ημέρα τέτοιοι τύποι γενικότερα, και θα έχετε δίκιο, αλλά νομίζω ό,τι μπορούσα να κάνω το έκανα).Η απάτη διώκεται αυτεπάγγελτα...Ο Κώδικας ποινικής δικονομίας προβλέπει ότι 'όταν δεν απαιτείται έγκληση η ποινική δίωξη κινείται αυτεπάγγελτα', άρα μόνο αν ρητά προβλέπει ο νόμος έγκληση απαιτείται...Υπάρχει δηλ τεκμήριο υπέρ του αυτεπάγγελτου...Στην απάτη δεν αναφέρεται τίποτα, άρα ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ...
Συνεπώς με την καταγγελία σου περιήλθε εις γνώση ανακριτικού υπαλλήλου (της Τροχαίας) αξιόποινη πράξη που διώκεται αυτεπαγγέλτως...Οι ανακριτικοί υπάλληλοι ΟΦΕΙΛΟΥΝ να ανακοινώσουν χωρίς χρονοτριβή στον αρμόδιο εισαγγελέα αυτή την αξιόποινη πράξη...Αυτό το οφείλουν με οποιδήποτε τρόπο και αν έχουν πληροφορηθεί την αξιόποινη πράξη...Η καταγγελία σου είναι ιδανική περίπτωση...
Αλλά βέβαια ο ωχαδερφισμός και η βαρεμάρα τους δεν τους επιτρέπει να κάνουν ούτε το mininimum της εργασίας τους...Αν είναι να βαρέσουν όμως καμιά σφαλιάρα σε κάνα Αλβανό ή να κόψουν καμιά κλήση για fume τζάμια η φαρμακείο είναι πρώτοι...
Οι μπάτσοι που κάνουν τη δούλειά τους στραβά (γενικώς όχι μόνο γι αυτό) δεν είναι απλά εκνευριστικοί αλλά ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ...Δεν πουλάνε παπούτσια να σου δώσουν λάθος νούμερο, διαχειρίζονται εξουσία και μάλιστα σε σημείο που φτανει μέχρι τη βία και τη στέρηση της ελευθερίας...
Sorry φίλε nass για τα νεύρα και το άσχετο του ξεσπάσματος αλλά μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι με το θέμα...Δεν φτάνει ο ταξιτζής που σου πιάνει τον κ@λο κατάμουτρα έχεις και τους μπάτσους να σφυρίζουν αδιάφορα... -
Παιδιά, ξέρω ότι το post είναι παλιό, αλλά βρήκα αυτό: http://www.zee.gr/taxi
Είναι ένα site για τον υπολογισμό της χρεώσης των ταξί. Βάζεις σημείο έναρξης και σημείο προορισμού και σου υπολογίζει την αξία της διαδρομής. ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ!!! -
Εδώ ρε φίλε έχει πέσει το τρολάρισμα του αιώνα στο θαματάκι για τα ταξί τόσο καιρό και εσύ αυτό βρήκες να ξεθάψεις?
-
Μια και το ξέθαψες... Ο εν λόγω οδηγός λοιπόν μετά από 4 χρόνια τιμωρήθηκε από το πειθαρχικό συμβούλιο με πρόστιμο €400 . Κάθε σχετικό χαρτί της υπόθεσης μου ερχόταν ταχυδρομικά
-
Το ξέθαψα, γιατί πάλι τις προάλες είχα διαφωνία με οδηγό ταξί. Το ταξίμετρο μου έλεγε είναι χαλασμένο!
Για αυτό έψαχνα να βρω τις χρεώσεις ... -
(Sorry για τα κεφαλαία αλλα έτσι το βρήκα)
'ΑΛΒΑΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΑΞΙ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΦΑΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΒΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΥΣ, ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΠΕΜΠΤΗΣ ΑΦΟΥ ΠΗΡΕ ΠΕΛΑΤΗ ΓΙΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ 30 ΕΥΡΩ, Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΗΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ...
ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ 30 ΕΥΡΩ, ΚΑΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΑΞΙ ΕΠΕΜΕΝΕ, Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΌΔΕΙΞΗ. Ο ΟΔΗΓΟΣ ΕΚΟΨΕ ΔΥΟ ΑΠΟΔΗΞΕΙΣ ΤΩΝ 15 ΕΥΡΩ(ΤΗΣ ΠΑΛΙΕΣ ΑΠΟΔΕΊΞΕΙΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΠΙΑ, ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΕΣ)ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΑΛΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ, ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΑΠΟΔΕΊΞΕΙΣ ΕΙΧΑΝΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΑΝΕ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΙΟΣ ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΧΡΕΩΜΕΝΕΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΑΦΟΥΠΗΓΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΕΙΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΕΛΑΤΕΣ, ΜΕΤΑ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ. ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΥΝΗΣΗ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΩΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΔΕΊΞΕΙΣ ΕΙΧΑΝΕ ΚΟΠΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ. ΛΟΓΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΔΟΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΠΟΔΗΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΟΜΙΜΕΣ.... Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΛΑΥΡΑΚΙ ΗΤΑΝΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΙΜΙΟΥ... ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ..... ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΑΣΧΗΜΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ....'http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/0 ... _7742.html
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
(Sorry για τα κεφαλεα αλλα ετσι το βρηκα:ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΑΣΧΗΜΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ....'
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/0 ... _7742.html
Γιατί εμείς (οι γνήσιοι απόγονοι του Περικλή) βλέπεις σχηματίζουμε και ΓΑΜΩ τις εικόνες για την ελλαδάρα.....
-
λοιπον παιδια εγω οποτε παιρνω ταξι και βλεπω να με πιανει κοτσο κανω ενα πραγμα..
ποσα σου χρωσταω?
τοσα
τοσα??????????
ναι παρακαλω θα ηθελα την τροχαια εχω ενα θεμα με ταριφα
ερχεται η τροχαια ή πληρωνω τα κανονικα. -
Αύριο νωρίς το πρωί πρέπει να κάνω τη διαδρομή Σεπόλια-Βίλια, δυστυχώς με ταξί γιατί θέλω να είμαι Βίλια πριν τις 8. Θα βρω εκείνη την ώρα ταξί; Σκέφτομαι να κλείσω από σήμερα ένα ραδιοταξί για να μην αγχώνομαι αύριο. Ξέρω φυσικά ότι αυτό θα στοιχίσει κάτι παραπάνω . Η διαδρομή πάντως απ'ό,τι είδα στο σάιτ που παρέθεσε ο φίλος από πάνω θα διαρκέσει μία ώρα περίπου και θα κοστίσει 50 ευρώ Επειδή δεν έχω μεγάλη εμπειρία από ταξί και δεν ξέρω καθόλου τη συγκεκριμένη διαδρομή, οποιαδήποτε συμβουλή ή παρατήρηση είναι ευπρόσδεκτη για να μη μου βγει ο κούκος αηδόνι
-
Μόνο 50;;;
-
Χοντρικά (χωρίς βέβαια το έξτρα κόστος του ραντεβού, διοδίων ή αποσκευών). Δεν ξέρω βέβαια πόσο αξιόπιστο είναι το σάιτ.
Υπερβολική χρέωση TAXI