-
Το Σιβικ εχει σιγουρα καλη μεταπωλητικη αξια, αλλα μη ξεχναμε οτι κοστιζει και 65% επιπλεον!!
Σιγουρα για το FR θα υπαρχει μεγαλυτερο κοινο ενδιαφερομενων σαν μεταχειρισμενο σε 5-6 χρονια....Αλλα νομιζω οτι ειμαστε εκτος θεματος
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Σιγουρα για το FR θα υπαρχει μεγαλυτερο κοινο ενδιαφερομενων σαν μεταχειρισμενο σε 5-6 χρονια....
Αλλα νομιζω οτι ειμαστε εκτος θεματος
Και για να τελειώσουμε το θέμα της μεταπώλησης...
να πώ ότι ακριβώς αυτό εννοούσα, ότι δηλαδή το FR θα πουληθεί πολύ πιο εύκολα από το TR
-
Στο θέμα του FR μόλις είδα ότι για παραπλήσια χρήματα μπορεί κανείς να πάρει το 206GTi το δίλιτρο με τα 136 αλογάκια ατμοσφαιρικά τα οποία κινούν 100 κιλά λιγότερα προσφέροντας καλύτερο 0-100 αν και δεν ξέρω για ρεπρίζ κλπ. Θα το έβλεπα ως ενδιαφέρουσα εναλλακτική και θα αποτελούσε τουλάχιστον εξίσου ενδιαφέρουσα σύγκριση στα Μέγαρα με αυτή που έκαναν οι 4Τ με το παλιό Punto.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Στο θέμα του FR μόλις είδα ότι για παραπλήσια χρήματα μπορεί κανείς να πάρει το 206GTi το δίλιτρο με τα 136 αλογάκια ατμοσφαιρικά τα οποία κινούν 100 κιλά λιγότερα προσφέροντας καλύτερο 0-100 αν και δεν ξέρω για ρεπρίζ κλπ. Θα το έβλεπα ως ενδιαφέρουσα εναλλακτική και θα αποτελούσε τουλάχιστον εξίσου ενδιαφέρουσα σύγκριση στα Μέγαρα με αυτή που έκαναν οι 4Τ με το παλιό Punto.Συμφωνώ κι επαυξάνω για το θέμα της δοκιμής
-
Σε καμμία περίπτωση το 206 με τα 136 άλογα δεν είναι ταχύτερο από το Ίμπιζα (δεν έχω το σχετικό αρχείο,αλλά αν χρειαστεί θα το ψάξω)!
Τώρα,ως ενδιαφέρουσα εναλλακτική,να το δεχθώ,αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το 206 είχε χαρακτηριστεί μάλλον 'χλωμό' ως gti. -
Οσον αφορα το 8εμα συγκρισης του FR με του Τype-R, δε 8α ηταν πιο δικαιο να συγκριναμε το Cupra αντι του FR?
8α βγει στο τελος του χρονου ως βενζινοκινητο με 178 ιππους ενω τον ιουλιο 8α βγει πρωτα ως πετρελαιοκινητο με 158 ιππους.Φωτογραφιες:
-
Το type-R ειναι καθαρόαιμο και κανει 30 χιλ.
Το FR ειναι αυτοκίνητο πόλης 'μεταμφιεσμένο' σε gt,και κανει 19.000.
Ειναι σίγουρα διαφορετικά αυτοκίνητα,και αυτό αντανακλάται και στην τιμή τους.
SEAT IBIZA FR