-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
'γερμανίζει' λίγο, γι' αυτό (το εννοώ!)Aφεντικά από το Μόναχο, ακούγεται ότι πήραν.
-
Mondeo (και κάτι χιλιάρικα φτηνότερο) RX-8 στην κατηγορία των coupe (καλά εκεί γίνεται πάρτι). Η 147 κρατάει ακόμα στη δική της κατηγορία, αλλά είναι ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΑ τα ηλεκτρονικά της (φυσικά από προσωπική πείρα). Πάλι καλά που υπάρχει και έκδοση χωρίς
Εγώ πάλι πως γίνεται να καταλαβαίνω αμέσως τα ηλεκτρονικά σε όλα τα αυτοκίνητα; το βαρύ μου πόδι θα φταίει
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
......το βαρύ μου πόδι θα φταίει -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Mondeo (και κάτι χιλιάρικα φτηνότερο) RX-8 στην κατηγορία των coupe (καλά εκεί γίνεται πάρτι). Η 147 κρατάει ακόμα στη δική της κατηγορία, αλλά είναι ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΑ τα ηλεκτρονικά της (φυσικά από προσωπική πείρα). Πάλι καλά που υπάρχει και έκδοση χωρίςΕγώ πάλι πως γίνεται να καταλαβαίνω αμέσως τα ηλεκτρονικά σε όλα τα αυτοκίνητα; το βαρύ μου πόδι θα φταίει
Bigfoot!!
Και καλά το περιστροφικό ωχτάρι, αλλά το Μοντέο θα το πήγαινες ποτέ με τις πόρτες; Αδιάφορο αν έχει ένα διακριτικό ηλεκτρονικό βοηθό ή όχι...Αν πάλι παρεμβαίνει σαν το Τολέδο που είχα οδηγήσει, τότε άστο καλύτερα... Είχα κοντέψει να τρακάρω ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΙΩ, βγήκα από στοπ στην Κηφισίας (μπροστά στο σπίτι μου, κάθε μέρα το ίδιο κάνω!!) και επιτάχυνε ΠΟΛΥ χειρότερα από το χιλιαράκι Ίμπιζά μου! Εκεί που φόρτωνε το τούρμπο πήγαινε να σπινάρει, δώστου το φρένο του αντισπίν, λόγω φρένου έκοβε το ηλεκτρονικό γκάζι, πήγαινε Παρασκευή μέχρι να ξαναδώσει, και μέχρι να φορτώσει το τούρμπο εσύ να έχεις καρφώσει το γκάζι μπας και ξεκινήσεις πριν ο άλλος στην φορέσει, αλλά με τέρμα γκάζι σπίναρε το τούρμπο και δώστα όλα από την αρχή...
Πάντως η 156 σπινάρει όσο θες, οπότε ευστάθεια μπορεί να έχει, μια φορά αντισπίν όχι!!! Δοκιμασμένο σε γλίστρεςΚατ εμέ το αντισπίν είναι η μεγάλη τσαντίλα... Ακόμα και το Υπηρεσιακό Οκτάβια 1600 ήταν δράμα, σε ήρεμη οδήγηση (με το στρατηγό μέσα!!!) Αν ήταν βρεγμένη ελληνική ανηφόρα είχε λόξυγγα αντίστοιχης φύσης με το Τολέδο (αν και όχι τέτοιο χάλι...) και γκρίνια από πίσω, ιδρώτας για φυλάκα ή πίσω στα σκοπέτα μιας και για οδήγημα δεν κάνω, και αν το έσβηνα ο στρατηγός άρχιζε και παραπονιόταν ότι δεν κάνω κάτι σωστά και ανάβουν τα λαμπάκια!!
-
Μέχρι το τέλος της εβδομάδας οι παραγγελίες για την 156 ?
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Bigfoot!!
Και καλά το περιστροφικό ωχτάρι, αλλά το Μοντέο θα το πήγαινες ποτέ με τις πόρτες; Αδιάφορο αν έχει ένα διακριτικό ηλεκτρονικό βοηθό ή όχι...Αν πάλι παρεμβαίνει σαν το Τολέδο που είχα οδηγήσει, τότε άστο καλύτερα... Είχα κοντέψει να τρακάρω ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΙΩ, βγήκα από στοπ στην Κηφισίας (μπροστά στο σπίτι μου, κάθε μέρα το ίδιο κάνω!!) και επιτάχυνε ΠΟΛΥ χειρότερα από το χιλιαράκι Ίμπιζά μου! Εκεί που φόρτωνε το τούρμπο πήγαινε να σπινάρει, δώστου το φρένο του αντισπίν, λόγω φρένου έκοβε το ηλεκτρονικό γκάζι, πήγαινε Παρασκευή μέχρι να ξαναδώσει, και μέχρι να φορτώσει το τούρμπο εσύ να έχεις καρφώσει το γκάζι μπας και ξεκινήσεις πριν ο άλλος στην φορέσει, αλλά με τέρμα γκάζι σπίναρε το τούρμπο και δώστα όλα από την αρχή...
Πάντως η 156 σπινάρει όσο θες, οπότε ευστάθεια μπορεί να έχει, μια φορά αντισπίν όχι!!! Δοκιμασμένο σε γλίστρεςΚατ εμέ το αντισπίν είναι η μεγάλη τσαντίλα... Ακόμα και το Υπηρεσιακό Οκτάβια 1600 ήταν δράμα, σε ήρεμη οδήγηση (με το στρατηγό μέσα!!!) Αν ήταν βρεγμένη ελληνική ανηφόρα είχε λόξυγγα αντίστοιχης φύσης με το Τολέδο (αν και όχι τέτοιο χάλι...) και γκρίνια από πίσω, ιδρώτας για φυλάκα ή πίσω στα σκοπέτα μιας και για οδήγημα δεν κάνω, και αν το έσβηνα ο στρατηγός άρχιζε και παραπονιόταν ότι δεν κάνω κάτι σωστά και ανάβουν τα λαμπάκια!!
Γιατί να μην το πάω δηλαδή με τις πόρτες το Mondeo; Επειδή είναι 'συντηρητικό' απ' έξω; άσε που δεν είχε ηλεκτρονικά, η χαρά του παιδιού ήταν
Καλά, τα πρώτης γενιάς ηλεκτρονικά ήταν δράμα, μέχρι και επικίνδυνα πχ να μείνεις στη μέση του δρόμου ξεκινώντας από STOP και να περιμένεις τον άλλον στην πόρτα σου
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Μέχρι το τέλος της εβδομάδας οι παραγγελίες για την 156 ?Το αμάξι που αποτέλεσε την αρχή της νέας εποχής, κλείνει τον κύκλο του. Σα να με έπιασε μια μελαγχολία, αλλά ήρθε η ώρα να ανέβουμε άλλο ένα σκαλοπάτι.
-
Θα συμφωνήσω με τον alfista οτι μου φαίνεται και εμένα παράξενο τώρα που αλλάζει η 156 (αλλά και η νέα σειρά 3) καθώς την είχα συνηθήσει τόσο καιρό. Πάμε για άλλα όμως,καλύτερα απ'ότι φαίνεται
-
H Gt που κολλαει?Μηπως δοκιμαζουν και την Gt-A που ακομα δεν εχει κανει την εμφανιση της?
-
Το χειροφρενο ειναι καλα εκει που ειναι?
-
Είναι για να το 'κλειδώνει' ο συνοδηγός
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Το χειροφρενο ειναι καλα εκει που ειναι?Δεν λες καλά που υπάρχει; έτσι όπως πάνε θα το εξαφανίσουν για να μην κάνουν χειρόφρενα οι οδηγοί
-
-
Ξερει κανεις σε ποια εκθεση θα παρουσιαστει η αντικαταστατρια της 156?
-
Ο χρήστης jgio1987 έγραψε:
Ξερει κανεις σε ποια εκθεση θα παρουσιαστει η αντικαταστατρια της 156?Στη Γενεύη.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Ξερει κανεις σε ποια εκθεση θα παρουσιαστει η αντικαταστατρια της 156?
Στη Γενεύη.
Και θα μου πούνε να κάτσω να τελειώσω το πρότζεκτ!!!
ΧΑΧΑΧΑ!!! -
Ο χρήστης jgio1987 έγραψε:
Ξερει κανεις σε ποια εκθεση θα παρουσιαστει η αντικαταστατρια της 156?Kαι φυσικα θα ειμαι εκει και θα φωτογραφηθω με ολες τις ιταλιδες μοντελες......Αμα περισσεψει μνημη στην ψηφιακη θα φωτογραφησω και καμια ταπεινη lambo,carrera gt...
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Kαι φυσικα θα ειμαι εκει και θα φωτογραφηθω με ολες τις ιταλιδες μοντελες......Αμα περισσεψει μνημη στην ψηφιακη θα φωτογραφησω και καμια ταπεινη lambo,carrera gt...Ελπιζω να τις postareis τις φωτογραφιες
-
Παιζεται αν θα παω...Αν σιγουρευτει θα ποσταρω οτι photo βγαλω αλλα θα ειναι κυριως ιταλικα αυτοκινητα,supercars και κανενα προτοτυπο που θα μου κανει κλικ.
-
H μεγαλη στιγμη πλησιαζει.Την επομενη εβδομαδα και πιθανον στις 22 φεβρουαριου θα παρουσιαστουν οι επισημες φωτογραφιες της 158/9 στο internet καθως αρχες μαρτιου παρουσιαζεται στην Γενευη!
Alfa Romeo 159 & 159TBi