-
Η7 για τη μεσαία σκάλα και Η1 για την μεγάλη σκάλα. (για τα φώτα)
-
ΤΟ ΠΕΙΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!
ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ 2-11-2004 ΚΑΙ ΗΡΘΕ 28-1-2005!ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΟΠΕΛ ΣΩΣΤΑ!?
ΜΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΑ ΑΜΑΧΙ...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΖΥΓΙΣΜΕΝΟ,ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΝΑΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ C.C. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΑ...ΕΝΩ ΠΡΟΣΕΛΚΥΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΜΑΤΑ!!!!
ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΞΕΡΕΤΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΕΝΑ ΥΠΟΒΡΑΧΙΟΝΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΤΑΠΕΤΣΕΡΗ...ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΤΕΝΤΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΞΕΡΕΤΕ...!? -
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Επίσης η Michellin χρησιμοποιεί συνθετικό μεταξι ενώ η Bridgestone ατσαλι στο σκελετό, οπότε αν και έχουν περίπου την ίδια ανθεκτικότητα είναι πιο προοδευτικά, αλλά απ' την άλλη ζεσταίνονται πιο γρήγορα, αφού το ατσάλι είναι πολύ πιο καλός αγωγός της θερμότητας από το πλαστικό... Πάντως αυτά είναι λεπτομέρειες, αφού το θέμα είναι να έχουμε ένα καλό λάστιχο για το ταξίδι(και με βροχή), χωρίς πολύ θόρυβο, να μην μας τρομάζει στις στροφές και να μη μας διαλύει τη μέση μέσα στην πόλη! Το να μπορείς να πάρεις μια στροφή με 5km/h παραπάνω αφού έχεις ήδη κάνει 30km για να ζεστάνεις τα λάστιχα δεν είναι το ζητούμενο...
Το μόνο δυσάρεστο είναι πως τα τεράστια λάστιχα που φοράνε τα astraκια μας είναι και πάρα πολύ ακριβά...
Από το προηγούμενο astra μου πάντως έχουν πάνω από την τριπλάσια τιμήΕντάξει δεν είναι και τόσο ακριβά. Βρήκα τα Michelen Pilot Primacy 480 ευρώ. Δεν είναι και τόσο ακριβά. Αλλωστε δεν θα τα αλλάζεις και κάθε μέρα, δεν θα φαγώνονται τόσο γρήγορα όσο αν ήταν μκρότερης διάστασης.
Μήπως ξέρει κανείς τι λάμπες φοράνε τα καινούρια Astra (Εννοώ τύπο, Η1, Η7 κτλ) ?
480€!!! Για κάνε μια έρευνα αγοράς καλύτερα
Δεν έχω σκοπό να αλλάξω λάστιχα και η τιμή που αναφέρω δεν την έχω ψάξει ιδιαίτερα, σε έναν γνωστό μου ρώτησα και μου είπε αυτήν την τιμή, απλά για να έχω μια γνώμη. Παρόλα αυτά όμως πιστεύω ότι 480 ευρώ για 205-55-16 είναι μια νορμάλ τιμή. Σου φαίνονται ακριβά? Πες μας εσύ πόσο περίπου λες ότι μπορούμε να τα βρούμε?
-
Ο χρήστης xenophon74 έγραψε:
Η7 για τη μεσαία σκάλα και Η1 για την μεγάλη σκάλα. (για τα φώτα)Μήπως ξέρεις και οι προβολείς ομίχλης τι λάμπες φοράνε?
Πάντως απαράδεκτη η έλλειψη από το εγχειρίδιο του αυτοκινήτου τέτοιες πληροφορίες. Έχει μέσα ένα σωρό άχρηστα πράγματα και δεν έχουν βάλει τι λάμπες φοράει το αυτοκίνητο! -
Ο χρήστης vectragts έγραψε:
ΤΟ ΠΕΙΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!
ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ 2-11-2004 ΚΑΙ ΗΡΘΕ 28-1-2005!ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΟΠΕΛ ΣΩΣΤΑ!?
ΜΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΑ ΑΜΑΧΙ...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΖΥΓΙΣΜΕΝΟ,ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΝΑΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ C.C. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΑ...ΕΝΩ ΠΡΟΣΕΛΚΥΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΜΑΤΑ!!!!
ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΞΕΡΕΤΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΕΝΑ ΥΠΟΒΡΑΧΙΟΝΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΤΑΠΕΤΣΕΡΗ...ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΤΕΝΤΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΞΕΡΕΤΕ...!?καλορίζικο και καλες βόλτες
-
Paidia otan lete oti exoun kopei apo ton exoplismo ta fwta ennoeite to perifhmo AFL, diladi ayto pou prosarmozei thn kinhsh twn fwtwn sthn kinhsh tou timoniou?
-
to ixa paragkili 27/5/2004 kai to pira nomizo 21/7/2004, mexri simera exo kalipsi 13,473 xiliometra.
den mou parousiase kanena provlima to amaxi, tou exo alaksi ladia stis 5,000 kai stis 10,000 stis 15,000 tha to paro gia to proto service.to amaxi ine poli dinato, tou exo aniksi mexri tous koftes arketes fores, me oles tis taxitites,, exei poli oreo kratima, to exo pari mexri 200Km/h, i katanalosi sti poli me nevriko odigima ine giro sta 10-12L/h eno ston autokinitodromo mexri 120km/h ine giro sta 6-7 ano pano apo 130km/h exi arketi katanalosi ....
to amaxi den to prosexo kai poli, mexri stigmis DEN me exei apagoiteusi, se kanena tomea.
elpizo na sinexisi na ine toso pisto kai sto mello.ps. exo i dromoi mas den ine kai oi kaliteri, to exo pari kai ektos dromou... den mou exei triksi pouthena.
1.6 H comfort(etsi to onomazi i antiprosopia edo sti kypro)to comfort perilamvani:
8 aerosakous
ABS
CLIMATE CONTROL
kivotio 5 taxytiton
ilektro ydravliko timoni
elastika 205/55R 16-91H
zantes alouminiou 16x6,5 elegance
radio/cd30 mp3(EHU2)
Ilikroniko ypologisti endikseon
sistima elegxou ipologisti kai radiofonou apo to timoni
ilektrika parathira prosta, piso
dermatino timoni 3 aktinon
rezeva kanoniko megethos
diairoumeno piso kathisma
proskefala prosta piso(4)
mprostina kathismata comfort
kathisma odigou rithmizomeno se 4 kateuthinsis
kentriko kleidoma me anadiploumeno klidi tilexistririo
ilekrikoi, thermenomenoi plainoi kathreftes
sto xroma tou amaxomatos:- prostateutika plainon porton
- profilaktires mprosta kai piso
- eksoterikoi kathreftes
- xeria portas
timi 11,600 lires Kyprou
-
Ο χρήστης SG27 έγραψε:
Paidia otan lete oti exoun kopei apo ton exoplismo ta fwta ennoeite to perifhmo AFL, diladi ayto pou prosarmozei thn kinhsh twn fwtwn sthn kinhsh tou timoniou?Αυτό το σύστημα ποτέ δεν ήταν στον βασικό εξοπλισμό καμίας έκδοσης, το πληρώνεις εξτρά και κάνει 900 ευρώ νομίζω στην έκδοση cosmo.
Αυτό που υπήρχε παλιότερα και τώρα το πληρώνεις εξτρά είναι το σύστημα να ανάβουν μόνα τους τα φώτα όταν έχει χαμηλό φωτισμό. Αυτό μαζί με τους υαλοκαθάριστήρες που ρυθμίζουν μόνοι τους την ταχύτητα τους ανάλογα με την βροχή και τον εσωτερικό καθρέπτη που σκουραίνει όταν χτυπάνε φώτα από πίσω χρεώνονται 300 ευρώ.
-
zchristos: Στην Κύπρο πρέπει να έχετε χειρότερες αντιπροσωπείες από τις δικές μας. Άκου αλλαγή λαδιών ανά 5000 χλμ!
Κι αυτοί οι 8 αερόσακοι από που ξεφύτρωσαν; Στην Ελλάδα μέχρι 6 έχουν τα Astra δεν κάνω λάθος. Περίεργα πράγματα.vectragts: Καλοτάξιδο το τιγράκι. Άργησα λίγο να ευχηθώ, παράλειψή μου.
-
@x-rover.Συνήθως οι ομίχλης φοράνε Η3. Πάντως δεν είναι τίποτα δύσκολο. Αν θέλεις να τις αλλάξεις και να βάλεις κάποιες καλύτερες σε απόδοση, ο ηλεκτρολόγος να είσαι σίγουρος πως θα ξέρει τι λάμπες φοράει το αυτοκίνητο σου.
@vectragts. Καλορίζικο και καλά χιλιόμετρα.
@zchristos. 8 αερόσακους;! Μήπως έγινε κάποιο λάθος;
-
@x-rover.Συνήθως οι ομίχλης φοράνε Η3. Πάντως δεν είναι τίποτα δύσκολο. Αν θέλεις να τις αλλάξεις και να βάλεις κάποιες καλύτερες σε απόδοση, ο ηλεκτρολόγος να είσαι σίγουρος πως θα ξέρει τι λάμπες φοράει το αυτοκίνητο σου.Έτσι και αλλιώς μάλλον δεν πρέπει να αλλάζονται από πάνω οι λάμπες των προβολέων ομίχλης γιατί και στο βιβλίο λέει ότι πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό για να τις αλλάξει.
**vectragts. Καλορίζικο και από μένα!! **
Έχει άλλους 2 αερόσακους για Astra που πρέπει όμως να πληρώσεις εξτρά και έτσι δεν τους βάζει κανένας στην Ελλάδα! Έιναι οι πλευρικοί αερόσακοι για τους πίσω επιβάτες όμως. Έχει και σχετική ταμπελίτσα στο αυτοκίνητο για να γραφεί η λεξη airbag, στην πίσω κολώνα, στο δικό μου που δεν έχει δεν γράφει τίποτα, αλλά υποθέτω ότι σε αυτά που έχει γράφει.
Μήπως έχει δοκιμάσει κανένας τις λάμπες για μπλε φωτισμό που έχει η Opel? Έχουν καμιά διαφορά με τις λάμπες που ήδη έχει το αυτοκίνητο?
-
Ο χρήστης x-rover έγραψε:
@x-rover.Συνήθως οι ομίχλης φοράνε Η3. Πάντως δεν είναι τίποτα δύσκολο. Αν θέλεις να τις αλλάξεις και να βάλεις κάποιες καλύτερες σε απόδοση, ο ηλεκτρολόγος να είσαι σίγουρος πως θα ξέρει τι λάμπες φοράει το αυτοκίνητο σου.
Έτσι και αλλιώς μάλλον δεν πρέπει να αλλάζονται από πάνω οι λάμπες των προβολέων ομίχλης γιατί και στο βιβλίο λέει ότι πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό για να τις αλλάξει.
Έχει άλλους 2 αερόσακους για Astra που πρέπει όμως να πληρώσεις εξτρά και έτσι δεν τους βάζει κανένας στην Ελλάδα! Έιναι οι πλευρικοί αερόσακοι για τους πίσω επιβάτες όμως. Έχει και σχετική ταμπελίτσα στο αυτοκίνητο για να γραφεί η λεξη airbag, στην πίσω κολώνα, στο δικό μου που δεν έχει δεν γράφει τίποτα, αλλά υποθέτω ότι σε αυτά που έχει γράφει.
Μήπως έχει δοκιμάσει κανένας τις λάμπες για μπλε φωτισμό που έχει η Opel? Έχουν καμιά διαφορά με τις λάμπες που ήδη έχει το αυτοκίνητο?
Μπλε λάμπες πολύ καλές είναι οι Osram Cool Blue.
Αν πας σε αξεσουάρ αυτοκινήτου, κατά πάσα πιθανότητα θα έχουν. Εγώ αυτές έχω και υπάρχει μεγάλη διαφορά στην απόδοση. έχουν ψυχρό λευκό φως, όχι βέβαια σαν το xenon.
Όσο για το ειδικός για αλλάξει τις λάμπες, δε νομίζω πως είναι δύσκολο. Εμένα μου τις άλλαξε ένας φίλος μου ηλεκτρολόγος, από εκεί που τις αγόρασα. Το θέμα με τις λάμπες, νομίζω πως έχει ξανασυζητηθεί.
Αν θέλεις πήγαινε εδώ. http://www.powerbulbs.co.uk/ -
Έτσι και αλλιώς μάλλον δεν πρέπει να αλλάζονται από πάνω οι λάμπες των προβολέων ομίχλης γιατί και στο βιβλίο λέει ότι πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό για να τις αλλάξει.
Μπλε λάμπες πολύ καλές είναι οι Osram Cool Blue.
Αν πας σε αξεσουάρ αυτοκινήτου, κατά πάσα πιθανότητα θα έχουν. Εγώ αυτές έχω και υπάρχει μεγάλη διαφορά στην απόδοση. έχουν ψυχρό λευκό φως, όχι βέβαια σαν το xenon.
Όσο για το ειδικός για αλλάξει τις λάμπες, δε νομίζω πως είναι δύσκολο. Εμένα μου τις άλλαξε ένας φίλος μου ηλεκτρολόγος, από εκεί που τις αγόρασα. Το θέμα με τις λάμπες, νομίζω πως έχει ξανασυζητηθεί.
Αν θέλεις πήγαινε εδώ. http://www.powerbulbs.co.uk/Έχω πάει ήδη στο powerbulbs απλά ήθελα να μάθω αν κάποιος έχει χρησιμοποιήσει τις μπλε λάμπες της opel να μας πει καμιά γνώμη και για αυτές. Αλλά μάλλον θα βάλω και εγώ τις Osram.
-
Εγώ έχω βάλει τις μπλέ της Opel. Αισθητή διαφορά, αλλά δεν μπορώ να συγκρίνω με άλλες, γιατί δεν έχω δοκιμάσει. Πάντως, καλύτερες από της Osram δεν θα είναι. Αυτό λέει η λογική.
-
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΥΠΟΒΡΑΧΙΟΝΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ TIGRA ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΑΛΛΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΩ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.. -
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Εγώ έχω βάλει τις μπλέ της Opel. Αισθητή διαφορά, αλλά δεν μπορώ να συγκρίνω με άλλες, γιατί δεν έχω δοκιμάσει. Πάντως, καλύτερες από της Osram δεν θα είναι. Αυτό λέει η λογική.Και η διαφορά στην τιμή δεν είναι μεγάλη για να πεις ότι συμφέρει να βάλεις της opel. Πάντως την osram την πιστεύομαι πιο πολύ από την philips. Ένας φίλος μου που έβαλε philips μπλέ λάμπες δεν είδε καμιά μεγάλη διαφορά παρά μόνο στο χρώμα.
-
Ο χρήστης vectragts έγραψε:
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΥΠΟΒΡΑΧΙΟΝΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ TIGRA ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΑΛΛΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΩ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..Υποθέτοντας πως το νέο Tigra, έχει το ταμπλό από το Corsa, (έτσι δεν είναι; ), θα μπορούσες να βρεις υποβραχιόνιο στην αντιπροσωπεία ή και απο κατάστημα με αξεσουάρ αυτοκινήτου, που μάλλον θα έχει σίγουρα για το Corsa και φαντάζομαι θα ταιριάζει και στο Tigra. Πάντως επειδή είναι 'νέο' μοντέλο, μην περιμένεις τώρα αμέσως να φέρουν υποβραχιόνιο και να το βαφτίσουν ότι είναι για το νέο Tigra.
Απλώς μπορείς να ταιριάξεις ένα από το Corsa. Και από ότι είχα δει ένα για το Corsa τοποθετείτε στην κονσόλα στο χειρόφρενο και όχι στο κάθισμα του.
Και παράκληση αν μπορείς να μην γραφείς με κεφαλαία γιατί είναι σα να φωνάζεις, στην γραπτή γλώσσα.
Φιλικά
Ξενοφών. -
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..Υποθέτοντας πως το νέο Tigra, έχει το ταμπλό από το Corsa, (έτσι δεν είναι; ), θα μπορούσες να βρεις υποβραχιόνιο στην αντιπροσωπεία ή και απο κατάστημα με αξεσουάρ αυτοκινήτου, που μάλλον θα έχει σίγουρα για το Corsa και φαντάζομαι θα ταιριάζει και στο Tigra. Πάντως επειδή είναι 'νέο' μοντέλο, μην περιμένεις τώρα αμέσως να φέρουν υποβραχιόνιο και να το βαφτίσουν ότι είναι για το νέο Tigra.
Απλώς μπορείς να ταιριάξεις ένα από το Corsa. Και από ότι είχα δει ένα για το Corsa τοποθετείτε στην κονσόλα στο χειρόφρενο και όχι στο κάθισμα του.
Και παράκληση αν μπορείς να μην γραφείς με κεφαλαία γιατί είναι σα να φωνάζεις, στην γραπτή γλώσσα.
Φιλικά
Ξενοφών.εψαχνα για υποβραχιονιο για κορσα πριν λιγο καιρο και η τιμη που εδινε η επισημη αντιπροσωπεια ειναι εξωφρενική,... (μιλάμε για περιπου 200 ευρω...) σε αναζήτηση στο ebay.de το βρηκα 55 ευρω + 30 ευρώ εξοδα μεταφορας... αλλά δεν εχω πιστωτική....
οποτε φιλε με το τιγκρα κανε και εσυ μια αναζητηση εκει...ασχετο μηπως το τιγκρα σου ειναι μαυρο; ειδα ενα εχθες στην εξοδο της καντζας της αττικης οδου...
-
Αφού ελιωσαν τα χιονια χθες και καθαρισαν πληρως οι δρομοι (Ιωαννινα) ειπα να παω μια βολτα το αστρακι που εμεινε ακουνητο 3 μερες.Παρατηρησα το εξης: οταν εκανα το τιμονι δεξια-αριστερα ακουγόταν ενα μικρό 'τσικ-τσικ' Το εχει προσεξει κανεις???Τι μπορει να ειναι???
-
Ο χρήστης TreckeR έγραψε:
Αφού ελιωσαν τα χιονια χθες και καθαρισαν πληρως οι δρομοι (Ιωαννινα) ειπα να παω μια βολτα το αστρακι που εμεινε ακουνητο 3 μερες.Παρατηρησα το εξης: οταν εκανα το τιμονι δεξια-αριστερα ακουγόταν ενα μικρό 'τσικ-τσικ' Το εχει προσεξει κανεις???Τι μπορει να ειναι???Τα παγάκια που σπάγανε
OPEL FORUM