-
Παιδες θα ηθελα να σας ρωτησω σχετικα με την βελτιωση ενος opel astra του κολλητου μου...
Μοντελο 2001 1,4 16β 90 αλογα..
Το πηρε μεταχειρισμενο με λιγα χλμ και με 17αρες...
Καμμια προταση??
Εγω του ειπα να κοιταξουμε για προγραμμα,φιλτρακι και ενα μεσαιο-τελικο για ενα συνολικο κερδος 10 αλογων περιπου και μια αναλογη αυξηση της ροπης....Το κοστος ανερχεται στα 70€ το φιλτρο,350 το προγραμμα και 250€ η εξατμιση(χειροποιητη)
Τι λετε?
Καμμια αλλη ιδεα?
Ευχαριστωωωωωωω. -
Και εγώ οπαδός της Opel είμαι άλλα μετα που αγόρασα το Νεο Astra απογοητεύτηκα γιατι παρουσίασε πρόβλημα τις πρώτες 2 εβδομάδες και μετά από 3 εβδομάδες στο συνεργείο δεν το έχω παρει ακόμη γιατί η Opel δεν έχει ανταλακτικά
Έχω απογοητευτεί -
Ο χρήστης betoven έγραψε:
Και εγώ οπαδός της Opel είμαι άλλα μετα που αγόρασα το Νεο Astra απογοητεύτηκα γιατι παρουσίασε πρόβλημα τις πρώτες 2 εβδομάδες και μετά από 3 εβδομάδες στο συνεργείο δεν το έχω παρει ακόμη γιατί η Opel δεν έχει ανταλακτικά
Έχω απογοητευτείΤι πρόβλημα σου παρουσίασε φίλε, αν επιτρέπεται;
-
Ο χρήστης xenophon74 έγραψε:
Έχω απογοητευτείΤι πρόβλημα σου παρουσίασε φίλε, αν επιτρέπεται;
Έχω ανοίξει το θέμα στο εξής link
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=7775 -
Ο χρήστης betoven έγραψε:
Έχω απογοητευτείΜη στενοχωριέσαι, μάλλον είσαι απλώς άτυχος. Το ελπίζω δηλαδή γιατί ήδη έχω παραγγείλει το δικό μου Astra.
Aφού το πρόβλημα είναι εμφανές και διορθώνεται με αντικατάσταση εξαρτήματος κι όχι με λαδωτήρια και σφιξίματα παξιμαδιών, όλα θα πάνε καλά. Το άσχημο είναι όταν π.χ. ακούγονται τίποτα έντονα τριξίματα ή τα παίζουν τα ηλεκτρονικά και κανείς δεν μπορεί να βρει συγκεκριμένη και ασφαλή λύση. -
Ο χρήστης artech έγραψε:
Χαίρετε!
Τελευταία ακούω από το corsa μου πίσω αριστερά περίπου κάτω από το πίσω αριστερό κάθισμα των επιβατών έναν θόρυβο 'νταπ νταπ'. Κάνει σαν να χτυπάει ένα πλαστικό πάνω σε ένα μεταλλικό μέρος... Το θέμα είναι ότι το κάνει όχι τη στιγμή που πέφτω σε λακούβα αλλά αμέσως μετά! Το είχα πάει στη Vitacar στη Βουλιαγμένης από όπου το πήρα, το είδαν και μου είπαν ότι δεν έχει τίποτα. Το σήκωσαν, λάδωσαν πέντε έξι πράματα και μου το έδωσαν. Φυσικά δεν διορθώθηκε τίποτα... Θέλω να σας ρωτήσω αν έχετε κάποια ιδέα για το τι είναι αυτό (δύσκολο... είναι πολύ περίεργο) και κυρίως αν έχετε να μου συστήσετε κάποια άλλη αντιπροσωπεία να το πάω πριν πάρω σβάρνα κάνα δυο γνωστά μου συνεργεία. Αν το πάω σε κάποια άλλη αντιπροσωπεία, θα μου το κοιτάξουν δωρεάν, έτσι;;; Μένω Νότια Αθήνα (παλαιό φάληρο) αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα να πάω και πουθενά αλλού. Για πείτε ό,τι ξέρετε...
Καλό βράδυ κι ευχαριστώ!!Πάρε τον Δρομων και κλείσε ραντεβού. Όταν πας ζήτησε να το βγάλετε έξω για τεστ με τον τεχνικό. Αν το ακούσει δεν υπάρχει περίπτωση να μην σου βρεί την λύση. Αν δεν... μίλησε με τον τεχνικό διευθυντή κ. Κάκνο.
Πρόσεξε το γιατί κάτω απο το κάθισμα είναι το ρεζερβουάρ! Μην έχει ξεβιδωθεί πουθενά και έχεις κανένα αναπάντεχο. Επίσης κοίταξε και την ανάρτηση σου μήπως κοπάνισες σε κανένα πεζοδρόμιο ή σε καμία τρύπα και χαλάρωσε τίποτα.
-
interland.gr, σε ευχαριστώ! Ποιος είναι όμως ο Δρόμων;;;;
-
Kalispera paidia,
Katoxos Coupe Turbo edo!
Exete na protinete kamia kaly lysh gia programa? To exo psaksei ligo alla den me ikanopoiei h apodosh gia ta lefta pou zhtountai. Epishs exete kamia idea pou boro na paro kamia kali maskoula?
Thanks..
-
-
Δεν ξερω αν εχει συμβει σε καποιον απο εσας να μην μπαινει το κλειδι στην κλειδαρια της μιζας.Συνεβει σε γνωστο μου με ASTRA G.Οσο και να εσπρωχνε το κλειδι αυτο δεν εμπαινε με τιποτα.Τηλεφωνει στο σερβις της ΟΠΕΛ και του λενε να χτυπησει την κλειδαρια με δυναμη με κατι μεταλλικο.Αυτος δοκιμασε με ενα αναπτηρα αλλα δεν γινοταν τιποτα.Σε νεο τηλεφωνημα του απαντουν να περιμενει και θα παει καποιος μηχανικος να το κανει.Οταν ηρθε ο μηχανικος πηρε το μπουλωνοκλειδο και χτυπησε την κλειδαρια με δυναμη (δεν την εσπασε ευτηχως).Τοτε το κλειδι μπηκε πανευκολα.Το προβλημα ,οπως του ειπε ο μηχανικος,εστιαζεται σε ενα λαμακι που υπαρχει μεσα στην κλειδαρια και πεφτει μερικες φορες εμποδιζοντας το κλειδι να μπει.Αν σας συμβει ξερετε τι να κανετε.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν ξερω αν εχει συμβει σε καποιον απο εσας να μην μπαινει το κλειδι στην κλειδαρια της μιζας.Το έπαθα στο Corsa C μου πριν μία εβδομάδα. Αφού πάρκαρα και έσβησα το αυτοκίνητο έβγαλα το κλειδί από την κλειδαριά κάπως γρήγορα και μπερδεμένα - δηλ. εγώ φταίω - και είχε μια παράξενη αίσθηση βγάζοντάς το, σα να γλύστρισε προς τα έξω. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγε και πήγα να το ξαναβάλω αλλά δεν έμπαινε. Εντωμεταξύ χτύπαγε ένας ήχος συνέχεια δείχνοντάς μου ότι κάτι δεν πάει καλά. Προφανώς δεν είχε γυρίσει η κλειδαριά στη σωστή θέση και βάραγε. Με μερικά σπρωξίματα και λίγο δύναμη το ξαναέβαλα...
-
Ο χρήστης artech έγραψε:
Χαίρετε!
Τελευταία ακούω από το corsa μου πίσω αριστερά περίπου κάτω από το πίσω αριστερό κάθισμα των επιβατών έναν θόρυβο 'νταπ νταπ'. Κάνει σαν να χτυπάει ένα πλαστικό πάνω σε ένα μεταλλικό μέρος... Το θέμα είναι ότι το κάνει όχι τη στιγμή που πέφτω σε λακούβα αλλά αμέσως μετά!Για βγάλε την πλάτη του πίσω καθίσματος και ξαναδές το. Α, και αν τη βγάλεις πέσμου τελικά πως βγαίνει γιατί εγώ δεν μπορώ. Έχω την εντύπωση ότι και το δικό μου έχει τον ίδιο θόρυβο ο οποίος μάλιστα αυξάνεται αν κατεβάσεις την πλάτη του πίσω καθίσματος - εμένα είναι ενιαία - εντελώς κάτω! Άρα μάλλον προέρχεται από εκεί.
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Παιδες θα ηθελα να σας ρωτησω σχετικα με την βελτιωση ενος opel astra του κολλητου μου...
Μοντελο 2001 1,4 16β 90 αλογα..
Το πηρε μεταχειρισμενο με λιγα χλμ και με 17αρες...
Καμμια προταση??
Εγω του ειπα να κοιταξουμε για προγραμμα,φιλτρακι και ενα μεσαιο-τελικο για ενα συνολικο κερδος 10 αλογων περιπου και μια αναλογη αυξηση της ροπης....Το κοστος ανερχεται στα 70€ το φιλτρο,350 το προγραμμα και 250€ η εξατμιση(χειροποιητη)
Τι λετε?
Καμμια αλλη ιδεα?
Ευχαριστωωωωωωω.Γεια σου φίλε,
προγραμματάκι από που; -
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν ξερω αν εχει συμβει σε καποιον απο εσας να μην μπαινει το κλειδι στην κλειδαρια της μιζας.Συνεβει σε γνωστο μου με ASTRA G.Οσο και να εσπρωχνε το κλειδι αυτο δεν εμπαινε με τιποτα.Τηλεφωνει στο σερβις της ΟΠΕΛ και του λενε να χτυπησει την κλειδαρια με δυναμη με κατι μεταλλικο.Αυτος δοκιμασε με ενα αναπτηρα αλλα δεν γινοταν τιποτα.Σε νεο τηλεφωνημα του απαντουν να περιμενει και θα παει καποιος μηχανικος να το κανει.Οταν ηρθε ο μηχανικος πηρε το μπουλωνοκλειδο και χτυπησε την κλειδαρια με δυναμη (δεν την εσπασε ευτηχως).Τοτε το κλειδι μπηκε πανευκολα.Το προβλημα ,οπως του ειπε ο μηχανικος,εστιαζεται σε ενα λαμακι που υπαρχει μεσα στην κλειδαρια και πεφτει μερικες φορες εμποδιζοντας το κλειδι να μπει.Αν σας συμβει ξερετε τι να κανετε.Εγώ έχω μια απορία. Ο αναπτήρας ZIPPO ήταν?
Πέρα απο την πλάκα πρώτη φορά έχω ακούσει να χτυπάς κάτι και να νικάς την βαρύτητα. Πως είναι δυνατόν να σηκώθηκε το πεσμένο λαμάκι απο το χτύπημα!!!
Από πότε η opel στέλνει τεχνικό και στον τόπο που έπαθε ζημιά το αυτοκίνητο? Αυτό σημαίνει after sales υπηρεσίες!!!
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Εγώ έχω μια απορία. Ο αναπτήρας ZIPPO ήταν?
Πέρα απο την πλάκα πρώτη φορά έχω ακούσει να χτυπάς κάτι και να νικάς την βαρύτητα. Πως είναι δυνατόν να σηκώθηκε το πεσμένο λαμάκι απο το χτύπημα!!!
Από πότε η opel στέλνει τεχνικό και στον τόπο που έπαθε ζημιά το αυτοκίνητο? Αυτό σημαίνει after sales υπηρεσίες!!!
Τωρα ΖΙΡΡΟ ηταν, BIC ηταν θα σε γελασω.Τι ακριβως συνεβει με το λαμακι δεν ξερω ,αυτο του απαντησε ο μηχανικος:να το χτυπησει για να μετακινηθει απο την θεση του και να μπει το κλειδι.Ο φιλος μου 'εμεινε' στο Αστρος ,απο την Τριπολη απεχει 50χλμ.Ο μηχανικος θα πηγενε ουτως ή αλλως για μπανιο με την οικογενεια του στο Αστρος οποτε εξυπηρετησε και τον πελατη του (τον φιλο μου).Αν θα εκανε αυτη την διαδικασια για αλλον δεν το ξερω ,πολυ αμφιβαλλω παντως.
-
εχετε καμια πληροφορια σχετικα με το ποτε θα βγει το c2 90 ps?
ατι αλλο καποιος εγραψε πως παρηγειλε το opel tigra twin top.πως??? μαφου δεν εχει ερθει ακομα ? κιαν οντως γινεται ποια ειναι η τιμη του?
ευχαρηστω[/img]
-
Ο χρήστης gio21 έγραψε:
εχετε καμια πληροφορια σχετικα με το ποτε θα βγει το c2 90 ps?ατι αλλο καποιος εγραψε πως παρηγειλε το opel tigra twin top.πως??? μαφου δεν εχει ερθει ακομα ? κιαν οντως γινεται ποια ειναι η τιμη του?
ευχαρηστω[/img]
Για κάνε μια παράθεση στο μήνυμα που αναφέρεσε
-
Σκέφτομαι να αγοράσω το νέο Astra 1.6 Cosmo με ESP. To αμάξι έρχεται απο την εταιρία με ζάντες αλουμινίου 16'' (205/55/16). Επίσης δίνει extra ζάντα 17'' (215/45/17). Αναρωτίεμαι θα κόψει πολύ το αμάξι με το μεγαλύτερο πέλμα; Μήπως ήδη απο θέμα επιδόσεων είναι στο όριο με το στάνταρ ζαντολάστιχο και με την επιλογή του μεγαλύτερου δεν θα πηγαίνει μία;
-
Ο χρήστης gio21 έγραψε:
εχετε καμια πληροφορια σχετικα με το ποτε θα βγει το c2 90 ps?passe par tous...
OPEL FORUM