-
Να ρωτησω κατι σχετικα με το δικτυο διανομεων και τους αντιπροσωπους της opel;Ρωταω γιατι στο σαιτ ο χαρτης δειχνει μονο 4-5 περιοχες σε ολη την ελλαδα για παραδειγμα στην Αθηνα δειχνει μονο την dynamotors και επειδη φιλος σημερα ηθελε να παρει καποια ανταλλακτικα για ενα corsa πηγε στην ελφινκο στη Συγγρου και την βρηκε κλειστη.
-
Ο χρήστης zeys13 έγραψε:
Να ρωτησω κατι σχετικα με το δικτυο διανομεων και τους αντιπροσωπους της opel;Ρωταω γιατι στο σαιτ ο χαρτης δειχνει μονο 4-5 περιοχες σε ολη την ελλαδα για παραδειγμα στην Αθηνα δειχνει μονο την dynamotors και επειδη φιλος σημερα ηθελε να παρει καποια ανταλλακτικα για ενα corsa πηγε στην ελφινκο στη Συγγρου και την βρηκε κλειστη.Η Ελφινκο εκλεισε στις 24 Δεκεμβρη 2005 και αγορασα ενα απο τα τελευταια εκθεσιακα μοντελα τους σε καλη τιμη....τωρα για αλλες αντιπροσωπιες υπαρχουν και αλλες στο http://www.opel.gr απλα κανε κλικ πανω στο χαρτη της Αθηνας και θα δεις και αλλο μενου στα δεξια σου με περισσοτερες εκθεσεις συνεργεια κλπ
-
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΕΙΔΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ ASTRA GTC 1800 140HP ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ,ΚΡΑΤΗΜΑ ΚΛΠ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΡΟΦΥΛΑΧΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ FOCUS
-
Ο χρήστης ΣΑΒΒΑΣ ΚΟΥΡΚΟΥΤΗΣ έγραψε:
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΕΙΔΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ ASTRA GTC 1800 140HP ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ,ΚΡΑΤΗΜΑ ΚΛΠ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΡΟΦΥΛΑΧΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ FOCUSσαββα αν βγαλεις ακρη στειλε μου με pm τι βρηκες και εγω ειμαι για ενα απο τα ford 1.6 sport , C4 VTR pack και Astra 1.8 140HP... πολυ μπερδεμα ρε φιλε... τι να κοιταξεις.. εμφανηση , γκαζια , κρατημα.. κριμα στο ford αν ειχε και εμφανηση ....ισως να ηταν η καλυτερη επιλογη..
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Η Ελφινκο εκλεισε στις 24 Δεκεμβρη 2005 και αγορασα ενα απο τα τελευταια εκθεσιακα μοντελα τους σε καλη τιμη....τωρα για αλλες αντιπροσωπιες υπαρχουν και αλλες στο http://www.opel.gr απλα κανε κλικ πανω στο χαρτη της Αθηνας και θα δεις και αλλο μενου στα δεξια σου με περισσοτερες εκθεσεις συνεργεια κλπ
Έκλεισε; Δηλαδή πάπαλα; Αυτή τη θυμάμαι εκεί πέρα από μικρό παιδί.
Για ανταλλακτικά/service υπάρχει μια Opel στη Βουλιαγμένης, κάπου κοντά στην Αλίμου και άλλη μία στην Πειραιώς στο Μοσχάτο. Επίσης στο Ικόνιο/Πέραμα υπάρχει η Mega Motors ( ).
-
ShyTestorone βάλε την ερώτησή σου εδω!
-
Opel Corsa (τωρινο μοντελο) υποψηφιο για αγορα - ΜΑΛΛΟΝ 1.2 Silverline 3π
Tι πρεπει να γνωριζω για τα Corsa ? Mειονεκτηματα / Πλενοκετηματα, Σημεια προσοχης , Στατιστικά, Εμπειρίες, πληροφορίες ?
Ευχαριστω
-
Πιθανά προβλήματα που ίσως να μην γνωρίζεις.
1)Σε πολλούς αρχίζει και τρίζει η κρεμαγιέρα μετά από κάποια χιλιομετρα. Εμένα ευτυχώς μέχρι τα 9.000 που έχω μέχρι τώρα δεν έχει εμφανιστεί τέτοιο πρόβλημα.
2)Στα τρίπορτα αρχίζουν και τρίζουν μετά από κάποιο διάστημα οι μηχανισμοί των ηλεκτρικών παραθύρων.
3)Σε'μένα προσωπικά τρίζει η μπροστινή ζαμφόρ. Αλλάχτηκε μία φορά μέσα στην εγγύηση αλλά έχει αρχίσει να τρίζει πάλι. Μην φανταστείς πολύ τρίξιμο. Πρέπει να έχεις απόλυτη ησυχεία για να το ακούσεις και ακούγεται μόνο σε ανωμαλίες του εδάφους. Οι μηχανικοί βέβαια είπαν ότι πρώτη φορά το βλέπουν αυτό το πρόβλημα και ότι μάλλον το ταλαιπωρώ... Η αλήθεια είναι ότι στις στροφές το ζορίζω λιγάκι.Κατά τ'αλλα είναι καλό αμάξακι. Ειδικά ο κινητήρας 1.4 του ταιριάζει πάρα πολύ. Επειδή έχω οδηγήσει και το 1.2 η διαφορά είναι κυρίως χαμηλά όπου αργεί να σηκώσει στροφές σε σχέση με το 1.4. Μετά τις 4.000στροφές τραβάει ικανοποιητικά όμως για αμάξι πόλης.
Όσο αφορά οδηγική συμπεριφορά κατά βάση είναι υποστροφικό αλλά εμφανίζει σχετικά εύκολα υπερστροφή στο άφιμα του γκαζιού. Αυτό που μου την σπάει είναι το διαφορικό του που διαφορίζει παντού και πάντα. (Τα σχόλια για την οδηγική συμπεριφορά αφορούν την έκδοση sport)
-
δε μπορεις να πας για το 1.4?
-
Βασικα ο Twinport Ecotec 1.2 ειναι ενας απο τους βασικους λογους που το Corsa ειναι στην κορυφη των υποψηφιων μου για αγορα, λογω τελων κυκλοφοριας (ελπιζω οτι δεν θα αλλαξει η - μαλλον στερουμενη λογικής - σημερινη κλίμακα) σε συνδυασμο με τα 80 αλογακια του, καλο θα ελεγα νουμερο για 1.2
Προοριζεται για αντικατασταση Saxo 1.4 VTS
Kατι ειχα ακουσει πριν χρονια οτι τα Corsa λεει κατασκευαζοτανε στην Πορτογαλία ?
-
Γερμανία ή Ισπανία μου φαίνεται.
-
αν σου βγαινουν τα λεφτα παρε το 1,4...ειναι πολυ καλη επιλογη...
-
Για το Ζαφίρα τι λέτε, ρε παιδιά;
Ρώτησα σε δυο αντιπροσώπους (;) και η τελική τιμή για το αυτοκίνητο με τον ίδιο ακριβώς εξοπλισμό είχε διαφορά ... 800 €! Τι 'παίζει' με τις αντιπροσωπείες;
-
Ο χρήστης ShyTestosterone έγραψε:
Βασικα ο Twinport Ecotec 1.2 ειναι ενας απο τους βασικους λογους που το Corsa ειναι στην κορυφη των υποψηφιων μου για αγορα, λογω τελων κυκλοφοριας (ελπιζω οτι δεν θα αλλαξει η - μαλλον στερουμενη λογικής - σημερινη κλίμακα) σε συνδυασμο με τα 80 αλογακια του, καλο θα ελεγα νουμερο για 1.2Προοριζεται για αντικατασταση Saxo 1.4 VTS
Kατι ειχα ακουσει πριν χρονια οτι τα Corsa λεει κατασκευαζοτανε στην Πορτογαλία ?
Τωρα απο saxo να πας σε corsa....ειναι σαν να κανεις βηματα οδηγικα προς τα πισω...
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Βασικα ο Twinport Ecotec 1.2 ειναι ενας απο τους βασικους λογους που το Corsa ειναι στην κορυφη των υποψηφιων μου για αγορα, λογω τελων κυκλοφοριας (ελπιζω οτι δεν θα αλλαξει η - μαλλον στερουμενη λογικής - σημερινη κλίμακα) σε συνδυασμο με τα 80 αλογακια του, καλο θα ελεγα νουμερο για 1.2
Τωρα απο saxo να πας σε corsa....ειναι σαν να κανεις βηματα οδηγικα προς τα πισω...
Eχουν τοση διαφορα ? ...
Αν δεν κοπανουσε και ετριζε το saxo ....Το αλλο υποψηφιο ηταν το κουκλι το Grande Punto, αλλα οι μεγαλυτερες διαστασεις του και τα 77 HP απο 1.4 επιδρουν αρνητικα στην αποφαση μου ...
-
Ο χρήστης ShyTestosterone έγραψε:
Eχουν τοση διαφορα ? ...
Αν δεν κοπανουσε και ετριζε το saxo ....Το αλλο υποψηφιο ηταν το κουκλι το Grande Punto, αλλα οι μεγαλυτερες διαστασεις του και τα 77 HP επιδρουν αρνητικα στην αποφαση μου ...
Δεν ειναι θεμα τριγμων και ηχομονοχωσης οπου ΟΚ μπορεις να πεις οτι το corsa ειναι καλυτερο και μιλαμε για το f/l μοντελο φυσικα, αρα και πιο νεο μοντελο σε σχεση με το saxo...αλλα σε θεμα αισθησης τιμονιου και γενικοτερης συμπεριφορας που σου δινει το αμαξι οπου το saxo ειναι κλασεις μπροστα...
-
F/L= ?
ναι διαφορα οδηγικα εννοουσα. Το Saxo πραγματι ΣΤΡΙΒΕΙ και το τιμονι του (να μπ πω για τα φρενα) εχει πολυ non-servo αισθηση, σχεδον σαν να μην εχει υποβοηθηση. -
F/L = facelift...
Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να το οδηγησεις το corsa...και εκει να δεις τις διαφορες με το τωρινο σου αμαξι... το σιγουρο ειναι οτι κατι θα σου αρεσει περισσοτερο και κατι θα σε απογοητευει
Παντως οποια και να ειναι η επιλογη σου, καλοταξιδο να ειναι
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Για το Ζαφίρα τι λέτε, ρε παιδιά;Ρώτησα σε δυο αντιπροσώπους (;) και η τελική τιμή για το αυτοκίνητο με τον ίδιο ακριβώς εξοπλισμό είχε διαφορά ... 800 €! Τι 'παίζει' με τις αντιπροσωπείες;
-
προσωπικα δεν ξερω , για παραδειγμα τιμες που πηρα απο δυο αντιπροσωπους για corsa, ειχαν 40
OPEL FORUM