-
Δεν ξέρω αν έχει δημοσιευτεί παρόμοιο θέμα, αλλά είμαι περίεργος να δώ τί διβάζει η πλειοψηφία των αναγνωστών των 4 τροχών.
Ποιά θέματα, ποιά άρθρα διαβάζουμε πρώτα, τί είναι αυτό που μας κεντρίζει πιο πολύ το ενδιαφέρον πρώτα απ' όλα ;
Θα αναφερθώ στο πρόσφατο τεύχος, όπου παρατήρησα τη σειρά με την οποία επέλεξα να διαβάσω-μελετήσω πρώτα.
Ιδού η σειρά επιλογής μου :
-Εν λευκώ
-Συνέντευξη Frank Stephenson
-Τί νέα
-Ferrari 612 Scaglietti
-BMW 645ci, Mercedes C Class, Opel Astra
-Aντίλογος
-κτλ........................Εσείς ;
-
Δεν ξέρω αν έχει δημοσιευτεί παρόμοιο θέμα, αλλά είμαι περίεργος να δώ τί διβάζει η πλειοψηφία των αναγνωστών των 4 τροχών.
Ποιά θέματα, ποιά άρθρα διαβάζουμε πρώτα, τί είναι αυτό που μας κεντρίζει πιο πολύ το ενδιαφέρον πρώτα απ' όλα ;
Θα αναφερθώ στο πρόσφατο τεύχος, όπου παρατήρησα τη σειρά με την οποία επέλεξα να διαβάσω-μελετήσω πρώτα.
Ιδού η σειρά επιλογής μου :
-Εν λευκώ
-Συνέντευξη Frank Stephenson
-Τί νέα
-Ferrari 612 Scaglietti
-BMW 645ci, Mercedes C Class, Opel Astra
-Aντίλογος
-κτλ........................Εσείς ;
-
[list:3ostuovz]Βλεπω μια ταση αντιγραφης στο περιοδικο, η κανω λαθος?Καλο το σκιτσακι στο παρων τευχος ρε παιδια αλλα οι screwdrivers ειναι ανεπαναληπτοι [/list:u:3ostuovz][list:3ostuovz]Φτιαξτε κατι το οποιο θα δημιουργησει 'σχολη' [/list:u:3ostuovz]
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
[list:18fgdcgz]Βλεπω μια ταση αντιγραφης στο περιοδικο, η κανω λαθος?Καλο το σκιτσακι στο παρων τευχος ρε παιδια αλλα οι screwdrivers ειναι ανεπαναληπτοι [/list:u:18fgdcgz][list:18fgdcgz]Φτιαξτε κατι το οποιο θα δημιουργησει 'σχολη' [/list:u:18fgdcgz]Για το εξώφυλλο λές ;
Για κάντο πιο λιανά...
-
Εγω ξεκιναω απ την αρχη με καβαθα και τα παιρνω ολα με την σειρα παρακαμτοντας καποια που δεν με ενδιαφερουν και τοσο στην συνεχεια μωλις το τελειωσω διαβαζω αυτα που παρεληψα και δευτερη φορα αυτα που μου κεντρισαν πιο πολυ το ενδιαφερον
-
Το σίγουρο είναι πως τον Καββάθα τον διαβάζουν όλοι!
-
Στο τρέχον τεύχος, ξεκίνησα με εν λευκώ, μετά μεταπήδησα στο συγκριτικό Ζ4-SLK και τρίτη σε σειρά η συνέντευξη του Chris Bangle.
Ακολούθησαν τα υπόλοιπα συγκριτικά και παρουσιάσεις.
Τα υπόλοιπα με τη σειρά
-
Στο τεύχος αυτό:
- Εν Λευκώ
- Αντίλογος
- Ο Άνθρωπος που Γελά
- Νομικά
- Σ.Χ.
- Αγωνιστικά νέα
- Δοκιμές
Ο Καββαθάς κέντησε στο 'Εν Λευκώ' αυτού του μήνα, χίλια μπράβο του, έτσι τον θέλω, τσαμπουκά, σκληρό καρύδι, όπως πάντα. Όμως αναρωτιέμαι... Αν τα'γραφε εδώ μέσα, πόσοι θα του την πέφτανε για... 'ελληνοκεντρισμό', 'αντιαμερικανισμό', 'αντιχριστιανικό μένος και ρατσισμό';
-
Παλιότερα ξεκίναγα με Νίκο Δήμου.
Πλέον με Μάργαρη, περνάω στα ελληνικά αγωνιστικά νέα, εν λευκώ, κατασκοπεία/νέα μοντέλα κλπ, αλληλογραφία, αντίλογοι, νομικό σύμβουλο και μετά το πιάνω από την αρχή και διαβάζω τα υππόλοιπα.
Αν βέβαια έχει κάτι στο εξώφυλλο που το βρίσκω ιδιέταιρα ενδιαφέρον, είτε που το διαβάζω επιτόπου, ή που το κρατάω σαν άσσο στο μανίκι για το τέλος.
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
[list:2h0pkcz6]Βλεπω μια ταση αντιγραφης στο περιοδικο, η κανω λαθος?Καλο το σκιτσακι στο παρων τευχος ρε παιδια αλλα οι screwdrivers ειναι ανεπαναληπτοι [/list:u:2h0pkcz6][list:2h0pkcz6]Φτιαξτε κατι το οποιο θα δημιουργησει 'σχολη' [/list:u:2h0pkcz6]
Για το εξώφυλλο λές ;
Για κάντο πιο λιανά...
Selida 290. Ke mena 'screwdrivers'mou thimise.
Richno mia idea.
An zitagan ke epernan istories apo to Forum ?
Istories pou mporoun na apotipothoun se deka-dekapente ikonidia.(±±±ΓΓ΄΄ΖΖΖ³³³···ΎΊ»ΏΉΈΈΕ½½½½½²²²ΙΙΙΘΘΘΘ΄΄΄)Tetia Ellinika mou grafi to pliktrologio giayto zito sygnomin gia ta grapta mou.
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
[list:1ktknodk]Βλεπω μια ταση αντιγραφης στο περιοδικο, η κανω λαθος?Καλο το σκιτσακι στο παρων τευχος ρε παιδια αλλα οι screwdrivers ειναι ανεπαναληπτοι [/list:u:1ktknodk][list:1ktknodk]Φτιαξτε κατι το οποιο θα δημιουργησει 'σχολη' [/list:u:1ktknodk]ΠΟλυ σωστο!
-
Πώς σας φάνηκε το παρόν τεύχος ; (όσοι το διαβάσαμε)
-
Απλώς δε διαβάζουμε 4 Τροχούς. Έχουμε καλύτερο πράγματα να κάνουμε
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Απλώς δε διαβάζουμε 4 Τροχούς. Έχουμε καλύτερο πράγματα να κάνουμεOk! Μη βαράς! Ο καθένας έχει τα γούστα του!!
-
Λοιπόν, σήμερα ο περιπτεράς μου είπε ότι οι 4ΤΡΟΧΟΙ,
είναι το μόνο περιοδικό
το οποίο έρχεται πάντα την 1η του μηνός,
εδώ και 12 χρόνια που διατηρεί το περίπτερο.
(άλλα έρχονται από τις 20-25 του μήνα... )Έτσι, το νέο τεύχος ακόμα δεν εμφανίστηκε
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Λοιπόν, σήμερα ο περιπτεράς μου είπε ότι οι 4ΤΡΟΧΟΙ,
είναι το μόνο περιοδικό
το οποίο έρχεται πάντα την 1η του μηνός,
εδώ και 12 χρόνια που διατηρεί το περίπτερο.
(άλλα έρχονται από τις 20-25 του μήνα... )Έτσι, το νέο τεύχος ακόμα δεν εμφανίστηκε
το προηγουμενο με το a4 θυμαμε το ειδα σε ενα περιπτερο στις 29- 30 δεκεμβριου και ηταν τευχος ιανουαριου . μαλλον στο συγγεκριμενο περιπτερο παει στις 1η του μηνα . εγω ηδα χθες στο ιντερνετ οτι βγηκε και πηγα να το παρω αλλα δυστηχως απο αυριο , κανονικα μολις κυκλωφορει στα περιπτερα να το βγαζουν στο ιντερνετ. αυτο το τευχος δεν το χανω εχει και αγωνιστικο ημερολογιο . πολυ καλο εχω και τα προηγουμενα αγωνιστικα ημερολογια πολη καλη πατεντα
-
Πάντα στο ίντερνετ βγαίνει το καινούργιο τεύχος 1-2 μέρες πριν βγει στα περίπτερα! Εγώ το διαβάζω από πίσω προς τα μπρος! Ξεκινώντας από τους αγώνες δηλαδή. Ύστερα κοιτάζω συγκριτικές δοκιμές και ύστερα τα κείμενα εν λευκό κλπ...
-
Εγώ πάντως ξεκινάω από την πρώτη σελίδα και φτάνω στην τελευταία χωρίς πηδηματάκια.
Από την αρχή ως το τέλος, το περιοδικό είναι το καλύτερο στο είδος του!!! -
Αρχικά όπως κάτσει, ανάλογα το χρόνο που έχω για ανάγνωση κάθε στιγμή...
Στο τέλος το πιάνω από την αρχή και διαβάζω ό,τι μου έχει ξεφύγει (και με ενδιαφέρει. )
-
Ξεφυλλισμα στην αρχη για να δω τα θεματα και μετα ξανα απο την αρχη για λεπτομερες διαβασμα.
4 TΡΟΧΟΙ : Ποιά θέματα διαβάζουμε πρώτα ;