-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Αφιερωμένες σε όσους το βρίσκουν άσχημο
Και που να βγουν και οι εκδόσεις S,FR...για το CUPRA δεν το συζητάωGTI_ σε παρακαλώ άλλη φορά να μας αναφέρεις ποιανού μοντέλου είναι οι φωτογραφίες που παραθέτεις. Πως θες εμείς να ξεχωρίσουμε αν πρόκειται για το Altea ,το Toledo ή το Leon...
Παύλο οι φωτογραφίες που παρέθεσα είναι από την νέα άλφα ρομέο 148 ,την εξαγόρασε η σέατ και πάει ο θυρεός περίπατο
Ο Σακιςς αργότερα θα σας δείξει και τις μοκέτες του πορτπαγκάζ,αλλά ξέχασα ίδιες με του αλτέα θα είναιWannabe εκτός από την πίσω πόρτα θα το γράφει και στην απόδειξη αγοράς και πιο μετά στην άδεια κυκλοφορίας
Υ.Γ:εμένα γιατί μου αρέσει ρε γαμώτο;
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Εξακολουθεί να μου φαίνεται πολύ όμορφο, κι ας μοιάζει μπροστά στα Altea/**Leon **:PΆμα την πατάνε και οι θαυμαστές μου φαίνεται δίκαια λένε ό,τι λένε στα altea/**toledo **θες να πεις
Μπλέξαμε τα μπούτια μας
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Εξακολουθεί να μου φαίνεται πολύ όμορφο, κι ας μοιάζει μπροστά στα Altea/**Leon **:P
Άμα την πατάνε και οι θαυμαστές μου φαίνεται δίκαια λένε ό,τι λένε στα altea/**toledo **θες να πεις
Μπλέξαμε τα μπούτια μας
δεν έκανε λάθος
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Εξακολουθεί να μου φαίνεται πολύ όμορφο, κι ας μοιάζει μπροστά στα Altea/**Leon **:P
Άμα την πατάνε και οι θαυμαστές μου φαίνεται δίκαια λένε ό,τι λένε στα altea/**toledo **θες να πεις
Μπλέξαμε τα μπούτια μας
δεν έκανε λάθος
-
http://www.germancarfans.com/tuners.cfm/tunerid/7050922.001
φουστα-μπλουζα-φρενα-προγραμμα-αναρτησεις και πολυ ωραιες ζαντες απο την je design.
για το tdi 176ps και 405Νm ροπιτσα
ολες οι βελτιωσεις διαθετουν TUV -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
http://www.germancarfans.com/tuners/7050922.001/7050922.001.Mini1L.jpghttp://www.germancarfans.com/tuners.cfm/tunerid/7050922.001
φουστα-μπλουζα-φρενα-προγραμμα-αναρτησεις και πολυ ωραιες ζαντες απο την je design.
ολες οι βελτιωσεις διαθετουν TUV -
Ο χρήστης technik έγραψε:
http://www.germancarfans.com/tuners/7050922.001/7050922.001.Mini1L.jpg
ολες οι βελτιωσεις διαθετουν TUVαφού εργοστασιακά βγάζει 170 και 38 κιλά
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
http://www.germancarfans.com/tuners/7050922.001/7050922.001.Mini1L.jpg
ολες οι βελτιωσεις διαθετουν TUVαφού εργοστασιακά βγάζει 170 και 38 κιλά
Ποιό TFSI μετά;
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Υ.Γ:εμένα γιατί μου αρέσει ρε γαμώτο;
Και σε εμένα αρέσει
Μην ανησυχείς,δεν είσαι μόνος... -
το 2.0 TDi στο Leon αποδιδει 140 αλογα και οχι 170 απο τη μαμα του.
α, βγαινει και με DSG το πετρελαιο.. -
.
Πάντως μου έχει κάνει εντύπωση η διαφήμιση του νέου Leon στο Motors TV.
Το αυτοκίνητο μαύρο, το σκηνικό πιο μαύρο από το αυτοκίνητο σε σημείο να ξεχωρίζουν μόνο τα εμπρός και πίσω φανάρια.Αφού είδα τη διαφήμιση 2-3 φορές έπιασα τον εαυτό μου να προσπαθεί να αντιληφθεί τις γραμμές του αυτοκινήτου, τον όγκο του, το στυλ του, αλλά μάταια.
Κατέληξα λοιπόν στο συμπέρασμα ότι σκόπιμα κρύβεται το αυτοκίνητο με τη χρήση του μαύρου παντού.
Γιατί άραγε;
.
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
α, βγαινει και με DSG το πετρελαιο..στα Passat & Golf 170, αυτό εννοώ εργοστασιακά, για τον ΚΙΝΗΤΗΡΑ
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
.Πάντως μου έχει κάνει εντύπωση η διαφήμιση του νέου Leon στο Motors TV.
Το αυτοκίνητο μαύρο, το σκηνικό πιο μαύρο από το αυτοκίνητο σε σημείο να ξεχωρίζουν μόνο τα εμπρός και πίσω φανάρια.Αφού είδα τη διαφήμιση 2-3 φορές έπιασα τον εαυτό μου να προσπαθεί να αντιληφθεί τις γραμμές του αυτοκινήτου, τον όγκο του, το στυλ του, αλλά μάταια.
Κατέληξα λοιπόν στο συμπέρασμα ότι σκόπιμα κρύβεται το αυτοκίνητο με τη χρήση του μαύρου παντού.
Γιατί άραγε;
.
μετά την γκρίζα διαφήμιση θα υπάρχει και μαύρη;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
α, βγαινει και με DSG το πετρελαιο..στα Passat & Golf 170, αυτό εννοώ εργοστασιακά, για τον ΚΙΝΗΤΗΡΑ
οκ, αλλα εδω ειναι leon, που ειναι 140
οπως και το fsit που αρχικα ειναι μονο 170-185..
βεβαια μικρη σημασια εχει αυτο, γιατι σειρα εχουν τα leon FR me 200 και leon cupra με 240..νομιζω πως οταν βγουν και τα Cupra, τοτε θα δουμε τι πωλησεις θα κανει η seat,
γιατι οπως και με το golf, οι πωλησεις σε ολη τη γκαμα τραβανε καλυτερα οταν στην αγορα υπαρχει και ο 'αρχηγος' του καθε μοντελου -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
...γιατι οπως και με το golf, οι πωλησεις σε ολη τη γκαμα τραβανε καλυτερα οταν στην αγορα υπαρχει και ο 'αρχηγος' του καθε μοντελουΠολύ σωστά.
Kατά βάθος για αυτό το λόγο επενδύουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες στους 'αρχηγούς'... -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
οκ, αλλα εδω ειναι leon, που ειναι 140
οπως και το fsit που αρχικα ειναι μονο 170-185..
βεβαια μικρη σημασια εχει αυτο, γιατι σειρα εχουν τα leon FR me 200 και leon cupra με 240..νομιζω πως οταν βγουν και τα Cupra, τοτε θα δουμε τι πωλησεις θα κανει η seat,
γιατι οπως και με το golf, οι πωλησεις σε ολη τη γκαμα τραβανε καλυτερα οταν στην αγορα υπαρχει και ο 'αρχηγος' του καθε μοντελουδηλαδή το Golf V που κυκλοφορεί από το 2003 περίμενε το GTI στο τέλος του 2004 για να πουλήσει; Ή μήπως ανέβηκαν πολύ οι πωλήσεις των απλών Leon εξαιτίας του Cupra;
Κι επειδή είναι Leon και διαφοροποιείται στην εμφάνιση έγινε κάτι; Ειδικά εσύ δεν θα πρεπε ν'αναφέρεις εκδόσεις 200-240 αφού με πρόγραμμα τα φτάνουν για πλάκα τα Jetta/Octavia/Golf/Passat/A3/A4/A6
ακόμα πάντως δεν έχουν βγει ούτε τα απλά Altea εεεε Leon , οπότε είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για πωλήσεις του Toledo εεεε Leon
-
δεν το αναφερω για μενα, αλλα για τους υπολοιπους (βεβαια για να ειμαι ειλικρινης, ακομα δεν ξερω λεπτομεριες για το αν και τι διαφορες εχει το 200αρι μοτερ απο το 170αρι)
οσο για το τι γινεται οταν βγαινει το κορυφαιο μοντελο μιας σειρας, σε ολοκληρη τη σειρα,
αυτο μπορει να το διαπιστωσει σχετικα ευκολα κανεις, εχοντας υποψιν του δυο ημερομηνιες (αρχικη κυκλοφοριας/κυκλοφορια τοπ μοντελου)
μελετωντας τιποτα πινακες στατιστικων πωλησεων.. -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
δηλαδή το Golf V που κυκλοφορεί από το 2003 περίμενε το GTI στο τέλος του 2004 για να πουλήσει; Ή μήπως ανέβηκαν πολύ οι πωλήσεις των απλών Leon εξαιτίας του Cupra;
Δεν είναι και έτσι όπως τα λες. Το κορυφαίο μοντέλο πάντως στη γκάμα ενός αυτοκινήτου βοηθάει τις πωλήσεις των μικρών. Ειδικά στην περίπτωση του πρώτου Leon οι γρήγορες εκδοσεις 20VT και Τ4 βοήθησαν πάρα πολύ στις πωλήσεις στις μικρότερες ηλικίες.
Στη σειρά 3 της ΒΜW επίσης συμβαίνει αυτό.
Για αυτό και πουλάνε Μ-pack και sportpack και λοιπές σαχλαμάρες οι αντιπροσωπίες της BMW στους ανόητους πελάτες τους. Γιατί ναι μεν δεν μπορούν να την αγοράσουν μπορούν όμως να μοιάσουν σε αυτές... -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Δεν είναι και έτσι όπως τα λες. Το κορυφαίο μοντέλο πάντως στη γκάμα ενός αυτοκινήτου βοηθάει τις πωλήσεις των μικρών. Ειδικά στην περίπτωση του πρώτου Leon οι γρήγορες εκδοσεις 20VT και Τ4 βοήθησαν πάρα πολύ στις πωλήσεις στις μικρότερες ηλικίες.
Στη σειρά 3 της ΒΜW επίσης συμβαίνει αυτό.
Για αυτό και πουλάνε Μ-pack και sportpack και λοιπές σαχλαμάρες οι αντιπροσωπίες της BMW στους ανόητους πελάτες τους. Γιατί ναι μεν δεν μπορούν να την αγοράσουν μπορούν όμως να μοιάσουν σε αυτές...καλά, από wannabe's έχουμε πήξει, αλλά ακόμα και στην Ελλάδα ΕΛΑΧΙΣΤΑ βοηθάνε. Μην πούμε για Ευρώπη και το Megane πόσο πουλούσε πριν το RS και μετά.
Το Golf 600-700 κομμάτια το μήνα πουλάει, ανεξαρτήτως GTI ή όχι. Αν όμως πέσει 1Κ η τιμή θα πουλήσει περισσότερα
Ανεβάζει λίγο το 'κύρος' του μοντέλου/μάρκας και τις πωλήσεις αξεσουάρ
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Το Golf 600-700 κομμάτια το μήνα πουλάει, ανεξαρτήτως GTI ή όχι. Αν όμως πέσει 1Κ η τιμή θα πουλήσει περισσότερα
Ανεβάζει λίγο το 'κύρος' του μοντέλου/μάρκας και τις πωλήσεις αξεσουάρ
Το Golf όπως και η Corolla είναι ειδικές περιπτώσεις.
Γενικά όμως τo ανέβασμα του 'κύρους' βοηθάει στην αύξηση των πωλήσεων.
Το ξαναλέω, στην περίπτωση του Leon και του Focus I (τώρα που το σκέφτομαι) βοήθησε πάρα πολύ η ύπαρξη σπορ μοντέλων στη γκάμα...
Seat Leon 2005