-
Kαλημέρα σε όλους!
Ενδιαφέρομαι άμεσα να αντικαταστήσω τα καθίσματα στο RAV4 που έχω!
Παρακαλώ λοιπόν όποιον γνωρίζει να μου συστήσει κάποιον έμπορο (κατά προτίμηση στην περιοχή της Ανατολικής και Βόρειας Αττικής, π.χ. Χαλάνδρι, Μαρούσι, Γέρακας, Κηφισιά, κ.α.) που να πουλάει καινούργια καθίσματα αυτοκινήτων (π.χ. Recaro, κ.α.)
Γνωρίζοντας ότι το παραπάνω θέμα δεν θα τραβήξει ιδιαίτερα την προσοχή σας θα ήθελα να πω πως είναι σημαντικό για εμένα!
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθειά σας!
Φιλικά,
-
Kαλημέρα σε όλους!
Παρακαλώ λοιπόν όποιον γνωρίζει να μου συστήσει κάποιον έμπορο (κατά προτίμηση στην περιοχή της Ανατολικής και Βόρειας Αττικής, π.χ. Χαλάνδρι, Μαρούσι, Γέρακας, Κηφισιά, κ.α.) που να πουλάει καινούργια καθίσματα αυτοκινήτων (π.χ. Recaro, κ.α.)
Γνωρίζοντας ότι το παραπάνω θέμα δεν θα τραβήξει ιδιαίτερα την προσοχή σας θα ήθελα να πω πως είναι σημαντικό για εμένα!
Φιλικά,
-
Kαλημέρα σε όλους!
Φιλικά,
-
-
Οι τιμες που κυμαινονται περιπου στα καινουρια ημι-bucket?
Ειναι στα σχεδια μου να αλλα3ω κ εγω μελλοντικα(μεταχειρισμενα ημι-bucket απο swift gti vs. καινουρια για το gv μου)..
Χανεις πολυ σε ανεση? Δε 8ελω να μουδιαζω σε τα3ιδια για να με κρατουν στη 8εση μου στις λιγοστες στροφες(λεμε τωρα:P) που αποφασισω να στριψω..ΥΓ: τα περισσοτερα απο τα παραπανω sites ειναι για επενδυσεις κ οχι κα8ισματα..
treasure αν πας μια βολτα απο μαρουσι ισως σε βοη8ησουν(επι της Κηφισίας στη διχαλα για μαρουσι, Louis κτλ)...
-
Όλα είναι θέμα συνήθειας.
Εγώ έχω πάει Αθήνα - Θεσσαλονίκη και αμέσως πίσω με bucket Sparco μη ανακλινώμενο και δεν έπαθα τίποτα. -
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον φίλο eizo που έκατσε και παρέθεσε την παραπάνω λίστα με αξεσουάρ αυτοκινήτων, κ.λ.π.
Επειδή όμως η παραπάνω λίστα δεν περιλαμβάνει καθίσματα αυτοκινήτου, παρακαλώ ξανά όποιος γνωρίζει αντιπροσωπείες, τηλέφωνα, κ.λ.π. που να πουλάνε καθίσματα αυτοκινήτων να τα αναφέρει.
Ευχαριστώ!
Φιλικά,
-
Πάρε και τον Group A,είναι στην ερυθραία
2106251752 -
Καθίσματα για το RAV θέλεις?
Ψάξε στο http://www.ravworld.com μηπως βρεις καμμια ιδέα
-
Αρμα Μ Α.Ε.
Υποκ/μα - αποθήκη: Μάτσα 17,
Κηφισιά τηλ. 6201213 / 6252865 - 6, fax. 6252867ΚΑΦΟΥΝH ΑΦΟΙ ΑΧΙΛΕΩΣ 44, ΑΘΗΝΑ, ΑΘHNA
τηλ. 2105228794 -
Ο Καφούνης είναι ο επίσημος εισαγωγέας των Recaro στην Ελλάδα (επειδή αναφέρθηκε αυτή η μάρκα).
Δε νομίζω να υπάρχει ανακλινόμενο Recaro κάτω από 650 Ευρώ, με τις βάσεις του.
Στην αγορά υπάρχουν βέβαια και φτηνότερα, και πολύ καλά, όπως της OMP και της Corbeau. Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να δοκιμάσει κανείς το bucket γιατί κάποια είναι αρκετά σκληρά ενώ άλλα δεν είναι και τόσο ανατομικά όσο θα έπρεπε.
-
Δες και εδώ αν έχουν καθίσματα:
AUTOSPORT S.A. ΛΕΩΦΌΡΟΣ Μεσογείων 123,Τ.Κ. 11526, Αθήνα, Τηλ. 210 6983806, 6983776, Fax.:210 6983805, ή στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση :info@autosport.gr
Γιάννης Αθανασίου
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 4x4
Πεντέλης 54, Μαρούσι, 15126
Τηλ/Fax: 210-6149124
email: web@tetrakinisi.gr -
Και δεν μου λέτε ρε παίδες??!!
Αν θέλει κάποιος να τροποποιήσει τα καθίσματα που ήδη έχει (με προσθήκες για καλύτερο κράτημα στην μέση και στα πόδια π.χ.) που μπορεί απευθυνθεί?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Και δεν μου λέτε ρε παίδες??!!Αν θέλει κάποιος να τροποποιήσει τα καθίσματα που ήδη έχει (με προσθήκες για καλύτερο κράτημα στην μέση και στα πόδια π.χ.) που μπορεί απευθυνθεί?
Σε κάποιον που κάνει ταπετσαρίες αυτοκινήτων. Είναι πολύ συνηθισμένο να αλλάζουν και τις αφρώδεις επενδύσεις σε 'κουρασμένα' καθίσματα και -αν βρεις κάποιον μερακλή- μπορεί να του τροποποιήσει κατάλληλα τα δικά σου.
Δεν ξέρω μόνο αν το κόστος σε συμφέρει σε αντιδιαστολή με την αγορά κάποιων καλών μεταχειρισμένων από... χμμμ... Μ5 ας πούμε?
-
Ο χρήστης Vasilios έγραψε:
Δεν ξέρω μόνο αν το κόστος σε συμφέρει σε αντιδιαστολή με την αγορά κάποιων καλών μεταχειρισμένων από... χμμμ... Μ5 ας πούμε?
Είχα ψάξει για μεταχειρισμένα Μ3...αλλά δεν βρήκα πουθενά!!Μόνο απο τροπέτο σε τιμή έκπληξη.....2.100 έουρος!!!
-
Δεν ξέρω μόνο αν το κόστος σε συμφέρει σε αντιδιαστολή με την αγορά κάποιων καλών μεταχειρισμένων από... χμμμ... Μ5 ας πούμε?Για το 206 τα θέλει.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Για το 206 τα θέλει.
Μια χαρά είναι του 206
Εξάλλου, ποιος σου είπε ότι θα κερδίσει τη 'μάχη' το 206???
-
Κανεναν καλο ταπετσερη γνωριζουμε???Αν εχετε προσωπικη εμπειρια με καποιον ας μου στειλετε ενα πμ.
Θελω κ εγω να κανω τα καθισματα πιο μπακετ,αλλα λογω των πλευρικων αεροσακων δεν θελω να τα αντικαταστησω...Ευχαριστωωω. -
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Κανεναν καλο ταπετσερη γνωριζουμε???Αν εχετε προσωπικη εμπειρια με καποιον ας μου στειλετε ενα πμ.
Θελω κ εγω να κανω τα καθισματα πιο μπακετ,αλλα λογω των πλευρικων αεροσακων δεν θελω να τα αντικαταστησω...Ευχαριστωωω.Εγώ ξέρω 2-3 και αν ψάξεις θα βρεις εύκολα. Το θέμα είναι πάντως αν αξίζει.
Είχα κάνει την ίδια έρευνα αγοράς παλιότερα, όταν ήθελα να ανασκευάσω τα καθίσματα της Sprint. Μου είπαν καταρχάς ότι τα περιθώρια είναι μικρά. Δηλαδή, αυτό που μπορούν να κάνουν είναι να προσθέσουν κάποιο υλικό στην περιοχή της μέσης, να αυξήσουν το υλικό κάτω από τα γόνατα, κλπ. Το κόστος όμως ξεφεύγει. Πολύ πιθανό να πρέπει να αλλάξει όλη την ταπετσαρία...
Τελικά για τη Sprint βρήκα καθίσματα από GTV (Recaro style), τα οποία δένουν και μια χαρά με το εσωτερικό. Βέβαια αν είχα πλευρικούς αερόσακους θα το σκεφτόμουν σοβαρά...
-
Τελικά για τη Sprint βρήκα καθίσματα από GTV (Recaro style), τα οποία δένουν και μια χαρά με το εσωτερικό.
Mε τι κοστος;Μου αρεσουν σαν σχεδιο,εκτος και αν βγαινουν μονο δερματινα...
ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ