-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Παιδες λογω διακοπων τα αποτελεσματα θα αργησουν για μια εβδομαδα. Εκτος βεβαια αν καποιος εχει την ορεξη να τα υπολογισει και να τα ποσταρει εδω
Χοσέ Moderator
Αστα αυτά κυρ Go_For_Pistes!!Τα αποτελέσματα εδω και τώρα..τροποποιημένα κατάλληλα..ώστε να πάρουμε τους μάξιμουμ πόντους!!
Για διευκόλυνση σου λέω οτι εγω και Raikonen ψηφίσαμε ότι ψήφισε ο cmarin!!!O cmarin ξέρεις τι έπιασε? (Θα με κόψει ο mod) άμα το πω...
Καλά ρε...με τόση διαπλοκή και...los pulos??!!! Μα τι κάνουμε επιτέλους λάθος και πιάνουμε συνέχεια πάτο??!!!!
Α...αυτός ο Schumacher είναι καλός οδηγός??!!...Να τον ψηφίζω??! -
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Παιδες λογω διακοπων τα αποτελεσματα θα αργησουν για μια εβδομαδα. Εκτος βεβαια αν καποιος εχει την ορεξη να τα υπολογισει και να τα ποσταρει εδωΧοσέ Moderator
Κόψε τις μ@/@%/@ς G_F_P (new Bernie Ecclestone)και βγάλε γρήγορα τα αποτελέσματα..
Με τις αλχημείες σου έχασα την πρώτη θέση... -
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Πάντα κάτι γίνεται τελευταία στιγμή και χάνω το 'εξάρι'. Δεν πειράζει όμως καλοί είναι και οι 2 βαθμοί. Τι ήθελε ο Sato και πίεζε...Και μένα με χάλασε, και τους πόντους και τη διάθεση προ παντώς!!
-
Άκου εκεί πράγματα. Υπάρχουν άνθρωποι που όχι μόνο πάνε διακοπές αλλά δεν καταδέχονται να βγάλουν και την βαθμολογία.
Αίσχος ντροπή.
Αχ και να ήμουν και εγώ σε διακοπές. -
Ντγοπή κ αίσχος!!! Go_For_Pole 10 πόντους επιπλέον σε μένα για ψυχική οδύνη!!!!
-
Ο χρήστης Raikkonen έγραψε:
Ντγοπή κ αίσχος!!! Go_For_Pole 10 πόντους επιπλέον σε μένα για ψυχική οδύνη!!!!Αμα πάρει ο Raikkonen...θέλω κι εγω..σύν άλλους 10 για ψυχική οδύνη.. που το σκέφτηκα δεύτερος!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ντγοπή κ αίσχος!!! Go_For_Pole 10 πόντους επιπλέον σε μένα για ψυχική οδύνη!!!!
Αμα πάρει ο Raikkonen...θέλω κι εγω..σύν άλλους 10 για ψυχική οδύνη.. που το σκέφτηκα δεύτερος!!
Επειδή το σκέφτηκα πρώτος θα πρέπει να πάρω ακόμα 10 δηλαδή 20!!!
-
Εγώ ένα έχω να πω:
Η παράγκα έστειλε τον go_for_pole διακοπές (υποψιάζομαι με δικά της έξοδα), γιατί (αν δεν κάνω λάθος) είμαι μόνος πρώτος και θέλει (η παράγκα πάντα ) να δημιουργήσει εντυπώσεις με το να μη φανεί και πολύ-πολύ αυτό!
Ντροπή και αίσχος!!!!!
-
Ο χρήστης staavros έγραψε:
Εγώ ένα έχω να πω:Η παράγκα έστειλε τον go_for_pole διακοπές (υποψιάζομαι με δικά της έξοδα), γιατί (αν δεν κάνω λάθος) είμαι μόνος πρώτος και θέλει (η παράγκα πάντα ) να δημιουργήσει εντυπώσεις με το να μη φανεί και πολύ-πολύ αυτό!
Ντροπή και αίσχος!!!!!
'Ρε,ο iceman_angel και Go_For_Pole να νικανε,και ολοι οι αλλοι να πανε να γ*ε'!!!!!!!
(παραλλαγη απο το γνωστο'ο ολυμπιακος κ το αιγαλεο να νικανε ,κ ολοι αλλοι να πανε να γνε!!!! ) -
Ο χρήστης iceman_angel έγραψε:
'Ρε,ο iceman_angel και Go_For_Pole να νικανε,και ολοι οι αλλοι να πανε να γ*ε'!!!!!!!
(παραλλαγη απο το γνωστο'ο ολυμπιακος κ το αιγαλεο να νικανε ,κ ολοι αλλοι να πανε να γνε!!!! )Καλά θα δείτε εσείς, θα δείτε τι θα πάθετε!!!! Τρέμετε!!!!
-
Αλλαγες στην κορυφη και με τη βουλα λοιπον με τον staavros να μενει μονος στο ρετιρε! Τωρα αν το εκανε η παραγκα, δε ξερω παντως ο επισημος παραγκαρχης (gvala) επιασε 6αρακι...
(Οπως καταλαβατε διακοπες τελος, τα κεφαλια μεσα)
-
Δεν ξέρω τι λέτε για παράγκες, αλλά άλλαξαν θέσεις στην κατάταξη, κακό, χαμός, και ενώ ήμουν ΜΟΛΙΣ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ από την κορυφή, τώρα απέχω 1,00 ολόκληρους βαθμούς...
Α,ρε Σάτο, ΑΥΤΗΝ την φορά βρήκε ο κινητήρας σου να αντέξει; Δεν μπορούσε να σπάσει και να αντέξει ο Μπάτον;
-
Παραδοξως τα αποτελεσματα μετα τη Γαλλια βγηκαν ηδη! Giannis_K, ladaman11 και staavros στηνκορυφη, ο cmarin ρισκαρε και εχασε. Το επιασες το μηνυμα Κωστα; Ferrari και ξερο ψωμι απο εδω και επειτα!
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
ο cmarin ρισκαρε και εχασε. Το επιασες το μηνυμα Κωστα; Ferrari και ξερο ψωμι απο εδω και επειτα!Την πατήσαμε...
Κάπου όμως ο Σούμι ΔΕΝ θα κερδίσει...όποιος το βρεί κερδίζει -
Θα χάσει στο... Μονακό!!!
Τι κερδίζω; -
Xμμμ...τσίμπησα τους 2 πρώτους βαθμούς σε 2 μου συμμετοχές....!
Άντε για την κορυφή !
-
Προβλέψεις για το Silverstone δεν έχουμε Κώστα?
-
Εχει πλεον, ευχαριστω συναδελφε
-
Καταγγέλω τον Αλόνσο γιατί θα έπρεπε να είναι τρίτος έτσι 'ωστε να έπαιρνα τουλάχιστον ένα βαθμό παραπάνω!!!
-
Βγηκαν τα αποτελεσματα μετα το Silverstone με μεγαλους κερδισμενους τους Κλεισθενη και Εμμανουηλ. Απο οτι φαινεται η επιμονη σε δοκιμασμενες λυσεις δεν οδηγει στην νικη αφου πλεον ο ανταγωνισμος εχει γινει πιο σκληρος σε σχεση με τους πρωτους αγωνες. Ακους γιατρε;
Δοξαστε τον πρωταθλητη! (Σχολια για αποτελεσματα προβλεψεων)