-
Μετά την παράδοση στην κυκλοφορία του νέου τμήματος της Αττικής Οδού με κατεύθυνση προς Ελευσίνα, το αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων είναι, πλέον, στην κυριολεξία σε απόσταση αναπνοής από την πρωτεύουσα. Η Safetrack ΑΕ, ευθυγραμμιζόμενη με τη γενικότερη ανανέωση, αναγγέλλει νέες τιμές για όσους ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν το αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων με το ιδιωτικό ή το αγωνιστικό τους αυτοκίνητο. 40 ευρώ είναι το κόστος για τα ιδιωτικά αυτοκίνητα, 50 ευρώ για τα αγωνιστικά (ενιαία, cup και κατηγορίας Ν), 65 ευρώ για αυτοκίνητα των κατηγοριών Α, Ε και τύπου BTCC και 120 ευρώ για τα μονοθέσια Formula 3. Οι παραπάνω τιμές ισχύουν, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, για ολόκληρη την ημέρα.
-
Μετά την παράδοση στην κυκλοφορία του νέου τμήματος της Αττικής Οδού με κατεύθυνση προς Ελευσίνα, το αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων είναι, πλέον, στην κυριολεξία σε απόσταση αναπνοής από την πρωτεύουσα. Η Safetrack ΑΕ, ευθυγραμμιζόμενη με τη γενικότερη ανανέωση, αναγγέλλει νέες τιμές για όσους ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν το αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων με το ιδιωτικό ή το αγωνιστικό τους αυτοκίνητο. 40 ευρώ είναι το κόστος για τα ιδιωτικά αυτοκίνητα, 50 ευρώ για τα αγωνιστικά (ενιαία, cup και κατηγορίας Ν), 65 ευρώ για αυτοκίνητα των κατηγοριών Α, Ε και τύπου BTCC και 120 ευρώ για τα μονοθέσια Formula 3. Οι παραπάνω τιμές ισχύουν, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, για ολόκληρη την ημέρα.
-
-
Μήπως έχει κανείς πρόχειρο το τηλέφωνο της πίστας?
-
2296083112
-
Όταν λέτε ενοικίαση για ολόκληρη την ημέρα εννοείτε για προσωπική χρήση ή θα υπάρχουν και άλλα αυτοκίνητα μέσα στην πίστα?
-
Προφανώς θα υπάρχουν και αλλα αυτοκινητα στην πίστα αλλωστε όλοι οι καλοί χωρούν!!!
-
Μπορεις να τρεχεις ολη την ημερα,,αλλα σιγουρα θα εχεις και παρεα.. δηλαδη δεν θα εισαι μονος σου αλλα θα υπαρχουν και αλλοι ιδιωτες.
Αν θελεις να πας να εχεις παρει τηλεφωνο πολλες ημερες πριν,γιατι οταν η πιστα εχει εκδηλωσεις δεν μπορεις να τρεξεις. -
an telika..''voleuei'' tha itan teleio...oi trelamenoi apo ta limanakia...na pigainoun na gyrizoun ta amaksakia tous..ekei..
alliws paidia..oloi stis strofes tis Epidaurou gia pragmatiko paixnidi -ekdromh -
Ο χρήστης Blind έγραψε:
alliws paidia..oloi stis strofes tis Epidaurou gia pragmatiko paixnidi -ekdromh -
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
alliws paidia..oloi stis strofes tis Epidaurou gia pragmatiko paixnidi -ekdromh
ti den epiases?
h' kalitera ti den s;arese?i protasi?Φίλε Blind σε παρακαλώ για να διατηρήσουμε την ακεραιότητα των ματιών μας και σε εναρμόνιση μα τον κανονισμό του Forum μας γράφε τις δημοσιεύσεις σου με Ελληνικούς χαρακτήρες. Moderator Εμμανουήλ.
-
Ο χρήστης Blind έγραψε:
ti den epiases?
h' kalitera ti den s;arese?i protasi?Δεν υπάρχει κάτι που δεν μου αρέσει, αλλά αυτά που λες, δεν συμφωνούν μεταξύ τους...
tha itan teleio oi trelamenoi apo ta limanakia, na pigainoun na gyrizoun ta amaksakia tous ekei...
και
...oloi stis strofes tis Epidaurou gia pragmatiko paixnidi...
-
Ναι συμφωνω ηταν καπως αντιφατικο...αλλα ειχα στο μυαλο μου την ευχαριστηση,χωρις να διατρεχεις τρελο κινδυνο,των στροφων τησ ευριτερησ περιοχης τησ Επιδαυρου..σε συγκριση παντα με τα..λιμανακια..ειναι καλο σχολειο..το προτεινω
Λαθος μου... -
Ελπίζω να το αναγράφω στη σωστή θεματική ενότητα, αλλά θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει για το εάν είναι υποχρεωτική για όλους η χρήση κράνους μέσα στην πίστα των Μεγάρων.
Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης george_20vt έγραψε:
Ελπίζω να το αναγράφω στη σωστή θεματική ενότητα, αλλά θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει για το εάν είναι υποχρεωτική για όλους η χρήση κράνους μέσα στην πίστα των Μεγάρων.Ευχαριστώ!
ΝΑΙ!
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Ελπίζω να το αναγράφω στη σωστή θεματική ενότητα, αλλά θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει για το εάν είναι υποχρεωτική για όλους η χρήση κράνους μέσα στην πίστα των Μεγάρων.
Ευχαριστώ!
ΝΑΙ!
Επαναδιατυπώνω το ερώτημα, υπογραμμίζοντας το 'για όλους'.
-
Για να χρησιμοποιήσεις την πίστα απαιτείται να φοράς κράνος!Αν δεν έχεις, έχουν εκείνοι!
Ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο?!
-
Επειδή τη χρήση κράνους για είσοδο στην πίστα τη θεωρώ αυτονόητη για λόγους όχι απλά τυπικά διαδικαστικούς αλλά για λόγους ουσίας, ομολογώ ότι έμεινα άφωνος όταν προχθές (Σάββατο 23/01) κατά τη διάρκεια επίσκεψής μου στην πίστα σαν απλός ιδιώτης, είδα με τα ίδια μου τα μάτια έγκριτους δημοσιογράφους του ειδικού τύπου να μπαίνουν στην πίστα για να 'παίξουν' χωρίς να φοράνε κράνος.
Όταν ειδικά ορισμένοι εξ αυτών διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους για θέματα οδικής ασφάλειας, το θεωρώ τουλάχιστον ατυχές να εμφανίζονται μπροστά σε τόσο κόσμο χωρίς τις απαραίτητες προφυλάξεις ασφαλείας. Ειδικά από τη στιγμή που σου παρέχει η ίδια η πίστα κράνος σε περίπτωση που δεν έχεις δικό σου, κατά την ταπεινή μου άποψη οι δικαιολογίες περιτεύουν.
Αυτό ήθελα να πω και παράλληλα να ρωτήσω εάν τυχόν συντρέχει κάποιος ειδικός λόγος για τη μη χρήση κράνους τον οποίο ίσως αγνοώ.
-
δάσκαλε που δίδασκες δηλαδή.... ωραία παραδείγματα προς μίμηση
-
Kαι νόμιζα ότι μόνο σε 'μενα έκανε εντύπωση.....
Δεν θα ξανά γράψω τα ίδια πράγματα αλλά το περιστατικό έχει ξανά συμβεί και σε άλλη επίσκεψη μου στην πιστά όπου ώριμος Κύριος με 911 turbo(?) ήρθε μπήκε έκανε 10-20 γύρους (χωρίς κράνος βεβαίως-βεβαίως) και έφυγε σα κύριος(όπως ηρθε δηλ .) .
Τώρα για ταμείο δεν ξέρω να σας πω.....
Μέγαρα για όλους!