-
Είσαι παλιομοδίτης και +10 χρόνια πίσω.
Αυτή την εποχή, θες φώτα ημέρας+xenon με ανάλογες ψείρες στην πινακίδα.
Και David Guetta.. -
Ολα τα υπολοιπα τα μπορω...Τον david gueta ομως...
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Ναι αλλα **εχω μια καγκουριαση μεσα μου **και οταν κυκλοφορω στη πολη εχω αναμενους τους προβολεις με τις ψειρες απανω.Σε είχα καταλάβει από τη φωνή.... Φαινότανε ότι εκεί το πήγαινες!
Δυστυχώς την καγκουρίαση δεν την έχεις μόνο μέσα σου αλλά τη βγάζεις και έξω να την δούνε και οι άλλοι.
Απλά τρέφω την απατηλή ελπίδα ότι κάποιος αστυνόμος θα σε γράψει για λάθος χρήση φώτων (τα φώτα ομίχλης προβλέπονται μόνο σε περιπτώσεις μειωμένης ορατότητας ή οφιοειδούς διαδρομής). -
Μπα μη νομιζεις και ο πατερας μου ετσι κυκλοφορει.Μια φορα μονο μας ειχαν σταματησει με το hyundai που ειχε ο πατερας μου και τα προβολια ηταν συνδεδεμενα με τη μικρη σκαλα και του εκαναν απλα μια μικρη παρατηρηση με αυτο ομως ποτε δε μας εχουν πει κατι μιας και οταν ταξιδευουμε αναμενα τα εχουμε τα προβολια.Συν οτι τα μαμισια προβολια δε στραβωνουν εκτος και αν εχουν περαστει με καγκουρε ξενον.
-
Αφενός το μήλο κάτω από την μηλιά πέφτει δυστυχώς, αφετέρου και τα εργοστασιακά προβολάκια ΟΜΙΧΛΗΣ μια χαρά τυφλώνουν.
Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποια παθολογική εξήγηση για αυτό το φαινομενο, πχ ομίχλη στον εγκέφαλο ή στα μάτια;
-
δεν εχουν ιδεα απο οδηγηκη παιδεια μερικοι τι να λεμε τωρα.οταν παω αθηνα μενω επι της ιερας οδου στο αιγαλεω.τα μισα αυτοκινητα τα οποια εχουν πινακιδες αθηνας εχουν αναμενα προβολακια.ειναι η δεν ειναι στραβαδια με τοσα φωτα μεσα στη πολη?να μην αναφερω τα ξενον.αμαξια 10ετιας τα οποια θολωνουν τα φαναρια τους με τα χρονια, βαζουν ξενο και χτυπανε στον 4ο οροφο απο τις ανακλασεις!!!
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Και David Guetta..*τί εστί * David Guetta;
-
Ο χρήστης XENO έγραψε:
Και David Guetta..*τί εστί * David Guetta;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αφενός το μήλο κάτω από την μηλιά πέφτει δυστυχώς, αφετέρου και τα εργοστασιακά προβολάκια ΟΜΙΧΛΗΣ μια χαρά τυφλώνουν.Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποια παθολογική εξήγηση για αυτό το φαινομενο, πχ ομίχλη στον εγκέφαλο ή στα μάτια;
Τα μαμα δε νομιζω...
-
Tα νομίσματα στην τράπεζα ταιριάζουν, φώτα ομίχλης είναι, λογικό είναι να στραβώνουν.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Tα νομίσματα στην τράπεζα ταιριάζουν, φώτα ομίχλης είναι, λογικό είναι να στραβώνουν.Δε σε πιανω με τα νομισματα.
-
Σκέψου πως ακούγονται και όχι πως γράφονται
Νομιζ-ω
νομι(ζ)-ματα
Είναι παλιά ατάκα, μάλλον πριν γεννηθείς, είχα χρόνια να την ακούσω. -
Da faq? Ουτε καν που μου περασε απο το μυαλλο.
-
εβαλα τις +30 % philips premium αλλα δεν ειναι ''λευκα''....
οι +100 κανανε 34 ευρω και δεν ψηνομουν.. -
Ο χρήστης Alkis_7 έγραψε:
οι +100 κανανε 34 ευρω και δεν ψηνομουν..
Μην «ψηνόμενος» όμως φίλε μου, σίγουρα χάνεις!. Εγώ ψήστικα και κερδίζω. Ήταν συμβουλή ενός mod σε σχετική ενότητα, τον άκουσα και κέρδισα. Τον ευχαριστώ.
Α -
Ο χρήστης Alkis_7 έγραψε:
οι +100 κανανε 34 ευρω και δεν ψηνομουν..Δεν υπάρχει λόγος να είναι λευκά. Το πολύ λευκό φως, δεν φωτίζει καλύτερα. Οτιδήποτε πάνω από 4300Κ θερμοκρασίας λευκού, είναι χειρότερο από τις αλογόνου. Και τα εργοστασιακά xenon εκεί είναι. Στα 4300Κ βέβαια, το φως είναι λευκό.
Τα 34€ είναι πάρα πολλά τέτοιες εποχές, κυρίως γιατί οι λάμπες αυτές σπάνια αντέχουν πάνω από 2 χρόνια.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
οι +100 κανανε 34 ευρω και δεν ψηνομουν..Δεν υπάρχει λόγος να είναι λευκά. Το πολύ λευκό φως, δεν φωτίζει καλύτερα. Οτιδήποτε πάνω από 4300Κ θερμοκρασίας λευκού, είναι χειρότερο από τις αλογόνου. Και τα εργοστασιακά xenon εκεί είναι. Στα 4300Κ βέβαια, το φως είναι λευκό.
Τα 34€ είναι πάρα πολλά τέτοιες εποχές, κυρίως γιατί οι λάμπες αυτές σπάνια αντέχουν πάνω από 2 χρόνια.
Συμφωνώ εν μέρη μαζί σου φίλε. Μα τα μάτια μου έχουν ανάγκη περισσότερο από τα δικά σου!.
Έτσι η ασφάλεια προέχει για εμένα για να μην μειώσω ταχύτητα!.
Οπωσδήποτε στην ζωή αυτή, όλα αποτιμώνται και αντίστοιχα πληρώνονται!.
Αναμφίβολα οι απαιτήσεις σε όλους δεν είναι ίδιες, και έτσι γεμίζουν τα ράφια μας!.
Όταν ξεκίνησα, ( δεν γράφω τα χρόνια!), είχα ένα κουτί με 40 -55watt φουρό. Ένα κουτί 17 watt μικρό κάλυκα. Ένα κουτί με 10watt μικρό κάλυκα, και ένα κουτί με ‘φουντούκια’ 5watt!. 4-5 κωδικοί.
Σήμερα έχω μια μεγάλη βιτρίνα και μια ντουλάπα γεμάτη!. 60 κωδικοί.
Εάν δεν ελέγχουμε την τάση του συστήματος και την μπαταρία, έχουμε μεγαλύτερη απώλεια σε λυχνίες, και όχι μόνον.
Α. -
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Ναι αλλα εχω μια καγκουριαση μεσα μου και οταν κυκλοφορω στη πολη εχω αναμενους τους προβολεις με τις ψειρες απανω.
Φίλε μου δεν είμαι εγώ που θα κρίνω το πόσο κάγκουρας είσαι!. Σίγουρα όμως έχεις έξτρα κατανάλωση…..
Όπως δεν είναι δυνατόν να προκαλείς δυσμενή σχόλια.
Τα θέσεως είναι θέσεως και μόνον, σταματημένο.
Τα μεσαία είναι για οδηγήσεις και μόνον.
Τα ‘υψηλά’ είναι για κάποιο σινιάλο και σε ελεύθερο δρόμο και μόνον.
Τα ομίχλης, είναι μόνον για ομίχλη και είναι ιδικά μόνον για ομίχλη. Χωρίς την παρουσία ομίχλης δεν εστιάζουν, και διαχέοντας το φώς τους ενοχλούν.
Και για την ιστορία: συμβούλεψα πελάτισσα μου, να πει στον άντρα της να μην κάνει κάτι διότι φθείρει τον συμπλέκτη παράλογα. Απάντηση. «Μα κυραντώνη δεν καταλαβαίνει, μέχρι και μέσα στην πόλη ανάβει τα ομίχλης…..»!. τα ομίχλης μέσα στην πόλη δεν πουλάνε μούρη……
Α. -
Μου φαίνεται μας δουλεύουν ψιλό γαζί και μας αλλάζουν τα φώτα.
Μου κάηκε η δεξιά λάμπα Η7. Ψηνόμουν να βάλω τις ξακουστές Osram Night Braker. Το έψαξα το θέμα και τις βρήκα από 28 μέχρι 47 € !!! Τόσο μεγάλη διαφορά.
Τελικά έβαλα τις απλές και ταπεινές Narva με 9 €. Μια χαρά φως δίνουν. Μην καταπίνουμε λοιπόν αμάσητα τα όσα μας λένε. -
Καλά έκανες και έκανες έρευνα αγοράς αλλά το δούλεμα που το είδες δεν το κατάλαβα και τι καταπίνουμε αμάσητο; Οι Narva είναι 'μια χαρά' όπως λες , οι υψηλότερης απόδοσης θα ήτανε παραπάνω από μια χαρά μπορεί και κορυφαίες. Τώρα αν αξίζει η διαφορά τιμής είναι στην κρίση του καθενός.
Βελτίωση στα φώτα;