-
Οι ΗΒ3 λάμπες (αυτές με τον 'λαιμό') έχουν κάποιο χαρακτηριστικό που δικαιολογεί την ύπαρξή τους ή απλά είναι το σχέδιο των Renaultμηχανικών να σου σπάνε τα νεύρα;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Οι ΗΒ3 λάμπες (αυτές με τον 'λαιμό') έχουν κάποιο χαρακτηριστικό που δικαιολογεί την ύπαρξή τους ή απλά είναι το σχέδιο των Renaultμηχανικών να σου σπάνε τα νεύρα; -
Τι θέλει να πεί ο ποιητής ?
-
Θα τους σκοτώσω!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Οι ΗΒ3 λάμπες (αυτές με τον 'λαιμό') έχουν κάποιο χαρακτηριστικό που δικαιολογεί την ύπαρξή τους ή απλά είναι το σχέδιο των Renaultμηχανικών να σου σπάνε τα νεύρα;και των Toyota Corolla μοντέλων 2001...
-
Ο χρήστης mikros1988 έγραψε:
Καλησπέρα και πάλι...
Επειδή η κατάσταση στο seat ibiza μου με τις διπλές λάμπες δεν παλεύεται πια ειδικά σε βουνα και με βροχή αποφάσισα να αλλάξω κάτι...
Οι επιλογές που έχω βρει ως τώρα είναι:- Αλλαγή στις λάμπες από την αντιπροσωπία με 'τύπου xenon' με 50ε. Από οτι μου είπαν στο τηλέφωνο είναι της 'βιρτ' (δεν βρήκα τπτ στο νετ)
- Αλλαγή με τις λάμπες της osram. Αλήθεια που μπορώ να της βρω;
- Αλλαγή με λάμπες razor απο autoplus 150 euro
- Xenon kit από την αντιπροσωπία με 300 euro
- Αλλαγή φαναριών με διπλά με 200 euro το φανάρι μου είπαν
τι μου προτείνετε;
Γειά σας,
Δεν γράφεις για ποιό τύπο λάμπας ενδιαφέρεσαι.
OSRAM θα βρείς στην Φραντζή (στον Νέο κόσμο-Τζαβάρας αν θυμάμαι καλά).
Ο Λέντζος στην Αθηνάς έχει τις OSRAM Silver Star (Η1), αυτές με 50% επί πλέον φώς, 6 € την μία, άν μένεις Αθήνα.Φιλικά
Μάξιμος
-
ναι σρυ my bad. Το αμάξι έχει τα οβάλ φανάρια δεν είναι τα διπλά, οπότε εννοώ τις Η4 και συγκεκριμένα τις Silverstar. Που ακριβώς εννοείς; Παίζει τπτ προς Αγ. Παρασκευή;
Ευχαριστώ και πάλι
-
Γράφω πρώτη φορά στο forum σας. Με λένε Βασίλη Λινάρδο και διατηρώ κατάστημα με ηχοσυστήματα, συναγερμούς, φώτα xenon κ.α. Εάν μπορώ να σας λύσω απορίες, όπου μπορώ, δεν έχετε παρά να μου μιλήσετε είτε εδώ είτε στα.....edit [kouk]
Μόνο εδώ φίλε μου! Η διαφήμιση απαγορεύεται. [kouk]
-
Έχει δοκιμάσει κανείς τις νέες λάμπες της Osram, τις Night Breaker;
http://www.osram.com/osram_com/Consumer ... index.html
Υποστηρίζουν ότι παρέχουν 90% μεγαλύτερη φωτεινότητα και 10% πιο λευκό φως, ενώ οι Osram Silverstar και Philips Vision Plus παρέχουν 'μόλις' +50% φωτεινότητα.
Στο αμάξι μου έχω τις Osram Silverstar και το ψιλοσκέφτομαι να δοκιμάσω τις Night Breaker, γι' αυτό ρωτάω...
-
Λες αυτές που είναι στο τεύχος των 4τ στη σελ 173. Το σκέφτομαι
-
Δεν τις είδα στους 4Τ
Σε διαφήμιση στο περιοδικό που όλοι βρίζουν τις είδα... λέγε με AMS
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Έχει δοκιμάσει κανείς τις νέες λάμπες της Osram, τις Night Breaker;http://www.osram.com/osram_com/Consumer ... index.html
Υποστηρίζουν ότι παρέχουν 90% μεγαλύτερη φωτεινότητα και 10% πιο λευκό φως, ενώ οι Osram Silverstar και Philips Vision Plus παρέχουν 'μόλις' +50% φωτεινότητα.
Στο αμάξι μου έχω τις Osram Silverstar και το ψιλοσκέφτομαι να δοκιμάσω τις Night Breaker, γι' αυτό ρωτάω...
Οι Silverstar τι φως βγαζουν? Ειναι λευκο ή ειναι το κλασικο κιτρινο?
Απο που τις πηρες? -
Ο χρήστης maximos έγραψε:
Καλησπέρα και πάλι...
Επειδή η κατάσταση στο seat ibiza μου με τις διπλές λάμπες δεν παλεύεται πια ειδικά σε βουνα και με βροχή αποφάσισα να αλλάξω κάτι...
Οι επιλογές που έχω βρει ως τώρα είναι:- Αλλαγή στις λάμπες από την αντιπροσωπία με 'τύπου xenon' με 50ε. Από οτι μου είπαν στο τηλέφωνο είναι της 'βιρτ' (δεν βρήκα τπτ στο νετ)
- Αλλαγή με τις λάμπες της osram. Αλήθεια που μπορώ να της βρω;
- Αλλαγή με λάμπες razor απο autoplus 150 euro
- Xenon kit από την αντιπροσωπία με 300 euro
- Αλλαγή φαναριών με διπλά με 200 euro το φανάρι μου είπαν
τι μου προτείνετε;
Γειά σας,
Δεν γράφεις για ποιό τύπο λάμπας ενδιαφέρεσαι.
OSRAM θα βρείς στην Φραντζή (στον Νέο κόσμο-Τζαβάρας αν θυμάμαι καλά).
Ο Λέντζος στην Αθηνάς έχει τις OSRAM Silver Star (Η1), αυτές με 50% επί πλέον φώς, 6 € την μία, άν μένεις Αθήνα.Φιλικά
Μάξιμος
Εγω βρήκα OSRAM στην Λιοσίων 184 που έχει μια bosch. Ίσως να είναι γενικό τα bosch service να έχουν osram, οπότε μπορείς να δεις ποιό είναι ποιό κοντά σου.
Ενδιαφέρουσες λάμπες είναι και αυτές http://www.trade-wind.gr/index.php?co=p ... od_id=1034 -
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
Έχει δοκιμάσει κανείς τις νέες λάμπες της Osram, τις Night Breaker;
http://www.osram.com/osram_com/Consumer ... index.html
Οι Silverstar τι φως βγαζουν? Ειναι λευκο ή ειναι το κλασικο κιτρινο?
Απο που τις πηρες?Είναι σαφέστατα πιο λευκό από το φως που βγάζουν οι κλασσικές λάμπες αλογόνου, αν το δεις όμως δίπλα σε xenon φαίνεται κιτρινωπό.
Τις είχα πάρει ~21
-
[quote='aserf']
Είναι σαφέστατα πιο λευκό από το φως που βγάζουν οι κλασσικές λάμπες αλογόνου, αν το δεις όμως δίπλα σε xenon φαίνεται κιτρινωπό.Τις είχα πάρει ~21
-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
Θελω ασπρο φως (καθολου μπλε) χωρις το απαισιο μπλε καπακι που εχουνε μερικες λαμπες, μιας και εχω μεγαλα και διαφανα φαναρια και θα φαινονται ασχημα.Συμφωνώ και εγώ σχετικά με την διακριτικότητα.
Το αποτέλεσμα είναι που μετράει
-
Δεν κάνουμε κανένα gb για phillips extreme power;
-
Δείτε αυτό:
http://www.honda-tech.com/zerothread/2151068
Στη φωτογραφία κάτω φαίνεται ότι το φως των Osram Night Breaker είναι αρκετά λευκό θα έλεγα (με ένα τόνο μπλε βέβαια).
-
στο honda είχα τις Cool Blue νομίζω ή κάπως έτσι της Osram, αλλά τώρα σκέφτομαι να πάω σε xenon όχι για το φαίνεσθαι αλλά επειδή φωτίζουν πραγματικά καλύτερα
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν κάνουμε κανένα gb για phillips extreme power;+1
Βελτίωση στα φώτα;