-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Την philips X-TREME VISION 100% h4 την εχει δοκιμασει κανεις? Την εχει ως καλυτερη απο την crystal vision.Είναι σαφώς πιο δυνατή απλά η Crystal 'πλεονεκτεί' λόγο της αίσθησης που δίνει στο μάτι το πιο άσπρο φως
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Την philips X-TREME VISION 100% h4 την εχει δοκιμασει κανεις? Την εχει ως καλυτερη απο την crystal vision.
Είναι σαφώς πιο δυνατή απλά η Crystal 'πλεονεκτεί' λόγο της αίσθησης που δίνει στο μάτι το πιο άσπρο φως
Εχουν βγει οι +120% πλεον?
-
Προ καιρού μου κάηκε το πίσω αριστερό Στόπ. Είναι η πρώτη «ζημιά» που μου παρουσιάζει το Honda μετά από 9 χρόνια. Το ντουί είναι 7443 και είπα να αλλάξω και το δεξί αντικαθιστώντας τα με led. Η συγκεκριμένη λάμπα είναι τύπου 5w/21w δηλ. 5w φωτισμός και 21w όταν πατάς φρένο.
Προς το παρόν 2 φορές έχω παραγγείλει από το e-bay και τις 2 το κύκλωμα μέσα δεν είχε καμία σχέση με τη πραγματικότητα. Τη πρώτη την έβαλα και δούλευε μόνιμα στο φούλ με τα φώτα, ενώ με το φρένο δεν άναβε καθόλου και την άλλη δούλεψε πάλι φουλ με τα φώτα και με το φρένο κάπνιζε διότι κάηκε μια αντίσταση που είχαν βάλει οι Κινέζοι.
Μήπως έχει κανείς σας καμιά καλή εμπειρία να βάλει δηλαδή led στο συγκεκριμένο ντουί και να δουλεύουν; -
Είχα βάλει αυτές με τα 12 led και είχαν τη μισή φωτεινότητα από τις κλασικές.
viewtopic.php?f=6&t=49795&hilit=led -
Ο χρήστης cson έγραψε:
Ξεχασα να γραψω οτι κοστισαν 23€
Ρε παιδια αξιζει τοσο χρημα για 2 λαμπες? Φοραω δυο h4 μαρκας trifa και τα φωτα σκοτωνουν. 5 χρονια τις εχω πανω. Περιμενα να καουν σε ενα εξαμηνο.
Κοστος 5.50 ευρω. Περιμενω τις αποψεις σου GGAB γιατι το σκεφτομουν πολυ να βαλω κατι καλυτερο αλλα απογοητευτηκα με την τιμη τους.Λοιπον,μετα απο χρηση τα προηγουμενα βραδια,εχω να πω οτι ΔΕΝ κατενθουσιαστηκα απο την αποδοση τους,καθως σε φωτιζομενο δρομο δεν βλεπεις καποια διαφορα πλην του λευκου φωτος σε καποια πιο σκοτεινα σημεια του δρομου.......
Σε απολυτο σκοταδι ομως αποζημιωνεσαι καθως το φως δειχνει να απλωνεται προς καθε κατευθυνση πολυ καλυτερα και στο ματι μου φανηκαν πιο ξεκουραστες
Το θεμα ειναι οτι σπανια βρισκομαι σε τετοιες συνθηκες και θελω να δω και την μακροβιωτητα τους.........
Στην τελικη 23€ δεν ειναι και κανα ποσο που σε βγαζει εκτος μπατζετ για το κατι παραπανω
Οι δοκιμες μου εγιναν στην ΑΟ μεχρι το Λαυριο και στο ανω Δασκαλειο..... -
Παιζει να κυκλοφορουν μαιμου τετοιες λαμπες στην αγορα? Απο νορμαλ καταστηματα εννοω οχι απο πακιστανους στα φαναρια.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Παιζει να κυκλοφορουν μαιμου τετοιες λαμπες στην αγορα? Απο νορμαλ καταστηματα εννοω οχι απο πακιστανους στα φαναρια.ναι.
μου το εχει πει μαγαζατορας που εχει καταστημα με αξεσουαρ αυτοκινητου.
ειναι πελατης στην εταιρια μας και μας εχει πει καναδυο...μυστικα!! -
Πες μας αν θες κανενα μυστικο πως τις ξεχωριζουμε ή καποιο αξιοπιστο μαγαζι.
-
Πριν λιγες μερες εβαλα ενα σετ philips extreme vision 100% H4 στο tucson.
Εντυπωσεις. Πολυ καλυτερο κοψιμο δεσμης, σε σημειο να στραβωνουν λιγοτερο απο τα μαμα. Δηλαδη πλεον δεν ενοχλουν καθολου! Εκανα τεστ οδηγουσα εγω αλλο αμαξι μπροστα απο το δικο μου. Η βελτιωση στη μεσαια σκαλα φοβερη, χρειαζεται λιγοτερες φορες η μεγαλη σκαλα πλεον. Η μεγαλη τωρα δεν εχει και μεγαλη διαφορα με τις απλες λαμπες, ηταν ηδη πολυ δυνατη και παλια. 21 ευρω τις πηρα απο ΙΑΠΩΝΙΚΗ φθηνοτερα και απο ιντερνετομαγαζα. -
Για ακόμα μια φορά αναγνωρίζω την χρήση βελτιωμένων λαμπών στην επαρχία... Τεράστια σημασία σε επαρχιακό και εθνικό δίκτυο... Αν κυκλοφορούσα τακτικά εκτός Αττικής θα το θεωρούσα 100% must αξεσουάρ. Τώρα άπλα το απολαμβάνω στα 3-4 ταξίδια το χρόνο.
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Για ακόμα μια φορά αναγνωρίζω την χρήση βελτιωμένων λαμπών στην επαρχία... Τεράστια σημασία σε επαρχιακό και εθνικό δίκτυο... Αν κυκλοφορούσα τακτικά εκτός Αττικής θα το θεωρούσα 100% must αξεσουάρ. Τώρα άπλα το απολαμβάνω στα 3-4 ταξίδια το χρόνο.Εγώ σώθηκα με τις Crystal Vision της Philips H7 μεσαία και μεγάλη σκάλα.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Για ακόμα μια φορά αναγνωρίζω την χρήση βελτιωμένων λαμπών στην επαρχία... Τεράστια σημασία σε επαρχιακό και εθνικό δίκτυο... Αν κυκλοφορούσα τακτικά εκτός Αττικής θα το θεωρούσα 100% must αξεσουάρ. Τώρα άπλα το απολαμβάνω στα 3-4 ταξίδια το χρόνο.
Εγώ σώθηκα με τις Crystal Vision της Philips H7 μεσαία και μεγάλη σκάλα.
Και γω το ιδιο φοραω! Αλλα ειπα να μη το τονισω μη νομιζουν οτι κανω και διαφιμηση!
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Εγώ σώθηκα με τις Crystal Vision της Philips H7 μεσαία και μεγάλη σκάλα.
Και γω το ιδιο φοραω! Αλλα ειπα να μη το τονισω μη νομιζουν οτι κανω και διαφιμηση!
Και εγώ το ίδιο....
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Πριν λιγες μερες εβαλα ενα σετ philips extreme vision 100% H4 στο tucson.
Εντυπωσεις. Πολυ καλυτερο κοψιμο δεσμης, σε σημειο να στραβωνουν λιγοτερο απο τα μαμα. Δηλαδη πλεον δεν ενοχλουν καθολου! Εκανα τεστ οδηγουσα εγω αλλο αμαξι μπροστα απο το δικο μου. Η βελτιωση στη μεσαια σκαλα φοβερη, χρειαζεται λιγοτερες φορες η μεγαλη σκαλα πλεον. Η μεγαλη τωρα δεν εχει και μεγαλη διαφορα με τις απλες λαμπες, ηταν ηδη πολυ δυνατη και παλια. 21 ευρω τις πηρα απο ΙΑΠΩΝΙΚΗ φθηνοτερα και απο ιντερνετομαγαζα.Και εγω απο ΙΑΠΩΝΙΚΗ πηρα τις crystal vision πριν λιγο καιρο........νορμαλ τιμη νομιζω
Τελικα αξιζουν τα παραπανω €;;;;; σε σχεση με αυτες του 5€;;;;; -
Τα αξιζουν πολυ, παντως οι τομες εχουν πεσει. Στο παρελθον θυμαμαι κατι 35αρια .
Ειναι η καλυτερη βελτιωση για φαναρια με κατοπτρο. Δεν στραβωνεις, βλεπεις καλυτερα, και διατηρηται η κατευθυντικη δεσμη στη μεγαλη σκαλα κατι που στα xenon σε τετοια φαναρια χανεται εντελως. -
Ο χρήστης cson έγραψε:
Τα αξιζουν πολυ, παντως οι τομες εχουν πεσει. Στο παρελθον θυμαμαι κατι 35αρια .
Ειναι η καλυτερη βελτιωση για φαναρια με κατοπτρο. Δεν στραβωνεις, βλεπεις καλυτερα, και διατηρηται η κατευθυντικη δεσμη στη μεγαλη σκαλα κατι που στα xenon σε τετοια φαναρια χανεται εντελως.Εννοεις οτι συνεχιζεις να εχεις φως προς 1 κατευθυνση κι οχι προς ολες?
-
Ναι. Στη μεσαια σκαλα μαλιστα κοβει πολυ πιο ωραια τη δεσμη σε σχεση με την απλη philips H4 που ειχε. Στη μεγαλη σκαλα τα σηκωνει πανω και στοχευει μακρια στα 300-400 μετρα μπροστα με πολυ ωραιο φως στο βαθος του δρομου. Το ιδιο εκανε βεβαια και η απλη μαμα philips αλλα με λιγοτερη ενταση. Αυτο με τα aftermarket ξενον στη μεγαλη σκαλα δεν γινεται. Χανεται η δεσμη προς οπουδηποτε αλλου εκτος απο το δρομο σου.
-
Τι να βάλω στην cliara που οργώνει την επαρχία;;;
Crystal ή X-treme vision;;;
Θέλω να είναι και 'δυνατά' και να βγάζουν λευκό και όχι κίτρινο φως...!!!
Αααα... δεν θέλω επίσης να 'μπλεδίζουν...'
Πολλά θέλω εεεε;;; -
Ο χρήστης antonis-tsif έγραψε:
Τι να βάλω στην cliara που οργώνει την επαρχία;;;
Crystal ή X-treme vision;;;
Θέλω να είναι και 'δυνατά' και να βγάζουν λευκό και όχι κίτρινο φως...!!!
Αααα... δεν θέλω επίσης να 'μπλεδίζουν...'
Πολλά θέλω εεεε;;;Crystal vision... Θα μπλεδιζουν μονο οταν κοιτας το φαναρι τον 1ο χρονο... Μετα θα φυγει κι αυτο. Αλλα το φως τους ειναι ασπρο ασπρο, οχι μπλε. Επισης φωτιζουν πολυ εντονα (καμια σχεση με απλες λαμπες) τις διαγραμμισεις και τα ανακλαστικα του δρομου και στις μπαριερες. Νομιζω στην επαρχια το θες αυτο.
-
Εγω θα σου λεγα x treme vision που ειναι δυνατοτερα και λευκοτερα απο οτι με τις απλες philips.
Βελτίωση στα φώτα;