-
Παράδειγμα είναι αυτό δεν έχω τέτοια καγκουρο led
Έτσι ακριβώς φέγγουν και ανάβουν ακαριαία..
Έχει φίλος μου ξένον και ανάβουν όπως είπες.. -
Ίσως και να μην έχει τότε, αν έκαναν τσιγκουνιες ανάλογα με την έκδοση (γυφτια βέβαια σε τέτοιο αμάξι κι όσο κοστιζε...αλλά τι να κανουμε).
Πάντως υπάρχει κι άλλος τρόπος να το τσεκαρεις, αφού έχεις σκοπό να τις αλλάξεις, βγάλε μια λάμπα και δες τι είναιΣτάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Kλασσικό φαινόμενο στα γερμανικα, και η c220 cdi φίλου μου, 40.000+ αμάξι, αλογόνου έχει..
-
Αν έχει ρυθμιστικό ύψους στην καμπίνα τότε έχει αλογόνου.
-
Έχει ναι..
Τhanks! -
Καλησπέρα παιδια. Εχω το corsa c με τα φωτα τα παλια οχι με τον προτζεκτορα. Επειδη πηρα τις λαμπες crystal vision θελω να αλλαξω τις λαμπες σε ολες τις σκαλες. Φοραει H7 για την μεσαια και μεγαλη σκαλα και W5W ψειρες στην μικρή. Το θεμα ειναι οτι ολα ειναι τοσο στριμοκωλα που δεν νομιζω να τα καταφερω μονος μου ειδικα απο την δεξια μερια που ειναι το φιλτρο αερος και ενας πλαστικος σωληνας που παει πανω απο το ψυγειο κατω στο φιλτροκουτι. Πρεπει να βγουνε αυτα; Αν παλι το παω εξω ειναι προτιμοτερο να το παω σε ηλεκτρολογειο η σε συνεργειο να τις αλλαξω και αν ξερετε κοστος. Και τριτο θεμα ειναι πως ειναι δυνατον να τις αλλαξει ο μαστορας σε τοσο λιγο χωρο χωρις να αγγιξει το κρυσταλλο. Οσοι εχετε αλλαξει φωτα ειναι εφικτο αυτο; Να το απαιτησω απο τον ηλεκτρολογο η τον μαστορα η θα με ξεχεσουνε; Και ενα τεταρτο ερωτημα Θα χρειαστουν ρυθμιση τα φωτα μετα η οχι;
Σορυ για το ποστ αλλα το κορσακι 10 χρονια τωρα δεν μου εχει καψει καμια λαμπα εκτος απο το στοπ πισω δεξια που την αλλαξα μονος μου επομενως δεν ξερω ουτε κοστος ουτε που να το παω ουτε την διαδικασία.Α και το να μη αγγιγμα του κρυσταλλου ισχυει εκτος απο τις Η7 και για τις ψειρες γιατι αυτες δεν εχουν βαση μεταλλικη για να τις πιάσεις.
-
Νέα ομίχλης για τη Ρενάρα
Τα μεσαία είναι Phillips Extreme vision (βεβαια δω ειναι πρωί και που να δείτε σωστο αποτελεσμα )
Μετά τις αλλαγες.
Phillips Extreme vision σε μεσαία και μεγάλα.Στα μεσαία έχει βελτιωθεί το φάσμα μπροστα στο αμάξι (έγινε πιο γεμάτο και κέρδισα 2-3 μετρα φωτός προς τα μπροστά) και στα μεγάλα πιο γεμάτο φως πάλι και καμια 20αρα μέτρα το πολύ ακόμα φως -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Νέα ομίχλης για τη Ρενάρα
Τα μεσαία είναι Phillips Extreme vision (βεβαια δω ειναι πρωί και που να δείτε σωστο αποτελεσμα )
Μετά τις αλλαγες.
Phillips Extreme vision σε μεσαία και μεγάλα.Στα μεσαία έχει βελτιωθεί το φάσμα μπροστα στο αμάξι (έγινε πιο γεμάτο και κέρδισα 2-3 μετρα φωτός προς τα μπροστά) και στα μεγάλα πιο γεμάτο φως πάλι και καμια 20αρα μέτρα το πολύ ακόμα φωςπιστευω να μην πειραξες το υψος δεσμης και τυφλωνεις κοσμο.......
καλα νυχτοταξιδα..... -
Όχι δεν πείραξα τίποτα.Μόνο τις λάμπες αλλαξα
-
Όλο αγωνιστικές.
-
-
Tι έβαλες στα ομίχλης;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Tι έβαλες στα ομίχλης;Osram All Season Η11
-
Merci beaucoup, αρέσκω.
-
(χίλια μπράβο τον Κυριάκο - kotetsi που μου τα προτεινε βασικα )
-
Ο χρήστης ohristou έγραψε:
Καλησπέρα παιδια. Εχω το corsa c με τα φωτα τα παλια οχι με τον προτζεκτορα. Επειδη πηρα τις λαμπες crystal vision θελω να αλλαξω τις λαμπες σε ολες τις σκαλες. Φοραει H7 για την μεσαια και μεγαλη σκαλα και W5W ψειρες στην μικρή. Το θεμα ειναι οτι ολα ειναι τοσο στριμοκωλα που δεν νομιζω να τα καταφερω μονος μου ειδικα απο την δεξια μερια που ειναι το φιλτρο αερος και ενας πλαστικος σωληνας που παει πανω απο το ψυγειο κατω στο φιλτροκουτι. Πρεπει να βγουνε αυτα; Αν παλι το παω εξω ειναι προτιμοτερο να το παω σε ηλεκτρολογειο η σε συνεργειο να τις αλλαξω και αν ξερετε κοστος. Και τριτο θεμα ειναι πως ειναι δυνατον να τις αλλαξει ο μαστορας σε τοσο λιγο χωρο χωρις να αγγιξει το κρυσταλλο. Οσοι εχετε αλλαξει φωτα ειναι εφικτο αυτο; Να το απαιτησω απο τον ηλεκτρολογο η τον μαστορα η θα με ξεχεσουνε; Και ενα τεταρτο ερωτημα Θα χρειαστουν ρυθμιση τα φωτα μετα η οχι;
Σορυ για το ποστ αλλα το κορσακι 10 χρονια τωρα δεν μου εχει καψει καμια λαμπα εκτος απο το στοπ πισω δεξια που την αλλαξα μονος μου επομενως δεν ξερω ουτε κοστος ουτε που να το παω ουτε την διαδικασία.Α και το να μη αγγιγμα του κρυσταλλου ισχυει εκτος απο τις Η7 και για τις ψειρες γιατι αυτες δεν εχουν βαση μεταλλικη για να τις πιάσεις.
Kαποιος;;;
-
Ο χρήστης ohristou έγραψε:
Kαποιος;;;
https://www.google.gr/search?q=corsa+c& ... 0replacing
-
Όταν βάζεις λάμπες LED στα φλας , το φλασερ βγάζει προβλήματα?
-
Ο χρήστης tzo έγραψε:
Όταν βάζεις λάμπες LED στα φλας , το φλασερ βγάζει προβλήματα?Εξαρτάται για ποιες λες.
Αν εννοείς να αντικαταστησεις τις μικρες πλαινες, τότε η διαφορά των βατ είναι ελάχιστη, αφού οι υπόλοιπες παραμένουν με τα μπόλικα βατ τους.
Αν λες να αντικαταστησεις τις μπροστά και πίσω (η και ολες), τότε η διαφορά των βατ θα ναι μεγάλη και μαλλον το φλασερ σου θα αναβοσβήνει γρηγορότερα.Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Όταν βάζεις λάμπες LED στα φλας , το φλασερ βγάζει προβλήματα?
Εξαρτάται για ποιες λες.
Αν εννοείς να αντικαταστησεις τις μικρες πλαινες, τότε η διαφορά των βατ είναι ελάχιστη, αφού οι υπόλοιπες παραμένουν με τα μπόλικα βατ τους.
Αν λες να αντικαταστησεις τις μπροστά και πίσω (η και ολες), τότε η διαφορά των βατ θα ναι μεγάλη και μαλλον το φλασερ σου θα αναβοσβήνει γρηγορότερα.Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Ποια λύση υπάρχει αν τις αντικαταστήσεις όλες? Αλλαγή φλασερ? (άκουσα το ποσό και....)
Βελτίωση στα φώτα;