-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Και οι 2 osram ίδιες.Παράξενο...
Κοίτα μήπως υπάρχει πρόβλημα με τα ηλεκτρικά κάπου κάνε έναν έλεγχο για καλό κ για κακό.
Μπορεί να ήταν ελλατωματική η λάμπα τι να πω πάντως παρακολούθησε το. -
Σήμερα άλλαξα τις λάμπες μου και δείτε πως είχε γίνει η μία.ps. Άναβε, αλλά το φως της ήταν αρκετά ασθενές σε σχέση με της άλλης.
να την απο-καταστήσεις τη δεσποινίδα!
-
Και οι 2 osram ίδιες.H μπακατελα το Mazda φταιει
-
βγαζουν βυζουνια κ οι λαμπες?
-
Σε VW Vento του '92 τα έχουν παίξει τα κάπτοτρα των μπροστά φαναριών και έχει μοιραία μειωθεί η απόδοσή τους. Κάπου άκουσα οτι μπορούν να επισκευαστούν. Έχει κανείς ιδέα πώς μπορεί να γίνεται αυτό ή πού μπορεί να το κάνει κανείς?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Σε VW Vento του '92 τα έχουν παίξει τα κάπτοτρα των μπροστά φαναριών και έχει μοιραία μειωθεί η απόδοσή τους. Κάπου άκουσα οτι μπορούν να επισκευαστούν. Έχει κανείς ιδέα πώς μπορεί να γίνεται αυτό ή πού μπορεί να το κάνει κανείς?Δυο καινούρια φανάρια ιμιτασιόν έχουν 54 ευρώ ρε Ταύρε: http://www.ketselidis.gr/search2.asp
Βάζεις άλλο ένα εικοσάρικο για λάμπες Philips και ησυχάζεις. Σου μένουν και τα παλιά φανάρια αν, ω μη γένοιτο, συμβεί κάποιο μικροτρακάρισμα με δική σου υπαιτιότητα. -
Nα βάλει ο πεθερός ιμιτασιόν???? Τρελάθηκες άνθρωπέ μου?
-
Αυτες οι λαμπες αλογονου που ζητητατε εδω οτι φεγγουν καλυτερα μηπως στραβωνουν κιολας;
-
Όχι.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Nα βάλει ο πεθερός ιμιτασιόν???? Τρελάθηκες άνθρωπέ μου?Πω ρε πστ... Δεν είναι καραμαϊμού πες του, είναι ντεμί!
http://www.depoautolamp.com/depo_pro_qr ... make=Vento
http://www.depoautolamp.com/asp/pdf/R_V ... _VENTO.PDF
Νταξ', μπορεί να μπάσουν λίγο νερό άμα η κόλλα που ενώνει τα δύο γυάλινα τμήματα δεν είναι και πολύ σόι αλλά σε γενικές γραμμές τα DEPO είναι άξιος αντικαταστάτης των original με πολύ μικρό κόστος. Τα φοράω στο Τέμπρα και είδα διαφορά σε σχέση με το ένα original FIAT (κατασκευής Carello) που είχα πριν και το άλλο κατασκευής Marelli. Τουλάχιστον για το δικό μου, οπτικά τα Depo με τα Valeo (τα οποία κόστιζαν 3 φορές πάνω) ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια (κόλλα, συναρμογές, πλαστικά, το ίδιο ψεύτικο ρυθμιστικό δέσμης κλπ). -
O γείτονάς μου που πηγαινοέρχεται Αθήνα Γαλαξείδι σχεδόν κάθε βδομάδα με ένα Forrester του 2004-2005 θέλει να βάλει κάτι καλύτερο από τα μαμά φώτα για τους δρόμους εκτός ΕΟ - το σκέφτεται για xenon. Το έχει ψάξει κανείς για το συγκεκριμένο αμάξι τι ταιριάζει και φωτίζει καλά και αξιόπιστα χωρίς να τυφλώνει?
Ευχαριστώ! -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
O γείτονάς μου που πηγαινοέρχεται Αθήνα Γαλαξείδι σχεδόν κάθε βδομάδα με ένα Forrester του 2004-2005 θέλει να βάλει κάτι καλύτερο από τα μαμά φώτα για τους δρόμους εκτός ΕΟ - το σκέφτεται για xenon. Το έχει ψάξει κανείς για το συγκεκριμένο αμάξι τι ταιριάζει και φωτίζει καλά και αξιόπιστα χωρίς να τυφλώνει?
Ευχαριστώ!Ενα ζευγαρι δυνατοτερες λαμπες, philips osram, οτιδηποτε εκτως μαιμου xenon.
-
Τα ξενον σε φαναρι με κατοπτρο εκτος του οτι στραβωνουν δεν εχουν δεσμη κιολας! Σαν κερι φωτιζουν παντου δυνατα και νομιζουμε οτι βλεπουμε καλυτερα.Ειδικα αμα αναψεις και την μεγαλη σκαλα ειναι λες και εσβησαν τα φωτα..διαχεεται στον ουρανο η δεσμη. Αυτα απο εμπειριες δικες μου σε αυτοκινητα με ξενον που εχω οδηγησει.
Αν θελει μια σοβαρη λυση ξενον να κοιταξει για φαναρια με προτζεκτορα να εχει μια πολυ κατευθυντικη δεσμη χαμηλα στον δρομο σαν βενταλια χωρις να στραβωνει.
Αλλιως παει για δυνατοτερες λαμπες αλογονου σοβαρης μαρκας. -
Ευχαριστώ, του τα μεταφέρω copy-paste κι ας αποφασίσει τι θέλει να κάνει.
-
έχει δοκιμάσει κανείς τις λάμπες της PIAA?
καταρχήν είναι πανάκριβες, τουλάχιστον κάνουν αυτά που υπόσχονται?
βρήκα για παράδειγμα σε Ελληνικό eshop αυτές:
Powersports H1 55W - 4000K - Anti Vibrationακούγεται γενικότερα (και αυτό έχω δει και εγώ) ότι οι λάμπες καίγονται σχετικά εύκολα καθότι επηρεάζονται και από τους κραδασμούς
οπότε αυτές θεωρητικά αντέχουν περισσότερο.
κοστίζουν 44 ευρώ και γράφουν συγκεκριμένα '' 55w gives 110w equivalent output''επίσης υπάρχουν και αυτές αλλά είναι ακόμα πιο ακριβές:
Xtreme White Plus bulb H1 55W
κοστίζουν 67,5 ευρώ
και αναφέρουν μεταξύ των άλλων και τα εξής: ''Power - 60/55w gives 135/125w equivalent output Fitment - H1''καμιά γνώμη και εμπειρία κανείς?
-
σημερα πηγα να αλλαξω τις ψειρες μου απο το αμαξι, και την αναβω για να βλεπω ποτε λειτουργει(μεγαααλη βλακεια) το ledaki που ηθελα να βαλω, ε βγαζω την μανισια, πανω να δοκιμασω την καινουργια και αναβει και σε κλασματα σβηνει, και τωρα δεν λειτουργει καθολου οπως επισης και το πισω φαναρι της ιδιας μεριας, σαν να καηκε η λαμπα δηλαδη,
εψαξα στις ασφαλειες μπροστα στον κινητηρα αλλα δεν βρηκα κατι καμμενο, τι μπορει να εγινε ρε παιδια? υπαρχει περιπτωση να καηκε τιποτα αλλο εκτος απο ασφαλεια? -
Εσωτερική ασφαλειοθηκη έχεις;
Sent from my Note II using smoke signals.
-
εψαξα στο ιντερνετ τωρα και βρηκα οτι υπαρχει αριστερα απο τον συμπλεκτη μου... ειναι τοσο χαμηλο το αμαξι που δεν εκατσα να χωσω το κεφαλι μου τοσο μεσα
αυριο θα κατσω να τσεκαρω -
Ο χρήστης futureshock έγραψε:
εψαξα στο ιντερνετ τωρα και βρηκα οτι υπαρχει αριστερα απο τον συμπλεκτη μου... ειναι τοσο χαμηλο το αμαξι που δεν εκατσα να χωσω το κεφαλι μου τοσο μεσα
αυριο θα κατσω να τσεκαρω
Οι δυο διακόπτες τι ενεργοποιούν?. Καλά ο ένας μπορεί να είναι για δίπλες κόρνες, ο άλλος?.
Α. -
δεν ειναι δικη μου η φωτο, στο ιντερνετ την βρηκα και καταλαβα οτι ειναι εκει κατω οι ασφαλειες...
πρεπει να ειναι απο συναγερμο παντως ή απο κανα εσωτερικο φωτισμο με led
Βελτίωση στα φώτα;