-
Ο χρήστης inertia έγραψε:
Δυνατός ο gatoz.... συνεχίζω!!!
Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
το google βγάζει mitsubishi galant
είχε κι η αστυνομία κάποτε τέτοιαπάμε ξανά
Στο λαιμο μου καθεται. Πιτσιρικαδες στο Πορο της Κεφαλονιας βαζαμε φωτιτσα στην ακροθαλασσια και εσκαγε μυτη μιλητος απο το Α.Τ. Πορου να τη σβησουμε.. Μεχρι το 2005 περιπου πρεπει να βρισκοταν σε ακινησια εξω απο το Α.Τ.
Το θεωρω ομορφο γιαπωνεζικο της εποχης. -
Κυκλοφορούσε (λίγο) και σε κουπέ.....
-
Segnior αδράνεια, pls προσίντ...
ουχί κια, πλαίην προσίντ...
ας παιδέψουμε τον πνευματικό πατήρ...να πονέσει... -
Πρεπει
-
-
Renault Wind [emoji7]
-
-
Είναι εύκολο.
Το είδα πρόσφατα και κόλλησα! Το άνοιξε κλείσε της οροφής είναι σαν 'χορευτικό' [emoji7] -
mpempa 4?
-
[emoji106]
Ο νέος μου έρωτας! [emoji6]
-
-
Αυτά τα 4 'κουτάκια' μου θυμίζουν πολύ Datsun 120Y.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αυτά τα 4 'κουτάκια' μου θυμίζουν πολύ Datsun 120Y.ρε θερίο....
Ω ναι...
Ειχα κάποτες ενα στη προσωπικη μου συλλογή... Μουσταρδί!
Καποια στιγμή με μηχανούλα από βάιολετ 1.6 και πενταρι σαζμάν με τη πρωτη κατω...
Αυτα τα χρεπια σε εκαναν αντρα... και χέστη... Ηταν η αιτία που διάβαζα μπιτσάκη, το ειναι και το γίγνεσθαι...Βαζεις, πασα μου, βάζεις....
-
Αμ πως! Πισωκινηση και σουστες είχε η πρώτη μου φορά! [emoji6]
-
-
Ξαναβάλε γιατι το Google λέει Citroen C5 Tourer.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Συντροφε,
αφού είχες 120Υ του 76 με τη μασκα με το D και τις γρίλιες,
βάλε πάλι... Αλήθεια ήταν το full με το στροφόμετρο?
Αν διαβάσεις λίγα post παραπανω, θα δεις ενα tip που δινω
αν και το εξηγω καλυτερα εδω- Ανεβασε την εικονα εδώ https://imgbb.com/ , ειναι παρα πολυ ευκολο ειτε με επιλογη αρχειου ειτε με drug .n drop
- Οταν παρει την εικονα, πατας ανεβασμα
- Σου βγαζει μια οθονη που εκει που λεει προβολες λινκ, από κάτω, εχει μια διευθυνση, κανε τη copy
- Βαλε τη διευθυνση στη γραμμη διευθυνσεων του browser με paste και μετα enter
- Θα βγει μια σελιδα που θα σου δειχνει ΚΑΙ την εικονα
- Πας πανω στη εικονα που φαίνεται και κανεις δεξι κλικ, μόνο με google chrome
- Επιλεγεις search google for image
- Θα σου ανοιξει νεο tab και βλεπεις αν ο google βρηκε την εικονα και το αυτοκινητο (πράγμα που εγινε στη δικη σου)
- Αν δεν το βρει, τοτε κανεις παλι δεξι κλικ πανω στη εικονα και πατας 'copy image address'. Μετα πας στο post του 4tforum, κανεις νεα απαντηση, πατας το κουμπακι img και αναμεσα στα (img) (/img) κανεις paste το image address
- Αν το βρει, τότε είτε μικραίνεις την εικονα σε pixel είτε παίρνει αλλο κομματι να βαλεις και πας τη διαδικασια απο την αρχή...
R.S.
Το 120Υ λοιπόν, είχε ένα απελπιστικό am ραδιοφωνο με πληκτρα προσυντονισμου με ελατηρια ala πλυντήριο.
Για να βάλεις κασσέτα, το ξύλωνες, ανοιγες τη λαμαρινα που το κράταγε με σέγα και σφήνωνες εκεί το πιονέρρ.
Επειδή όμως το βάθος ήταν μικρό, επαιρνε μονο μικρά. Ετσι χωρούσαν μονο τα μοντελα που ήταν μισο-ψηφιακα, δηλαδή είχαν ωραία κοκκινα γραμματα για τη συχνότητα, αλλα την άλλαζες με αναλογικό.
Για να το κανεις να τραβάει το μάτι από κανένα γκομενάκι, έβαζες μόνιμα συχνότητα πάνω από 100, να ανάβουν τα ψηφία ρε... Τότε υπηρχαν ερασιτεχνικοι εκει. Ενας γατίσιος. Που έβγαινε εκει για αυτόν ακριβως τον λόγο. Τα extra λαμπακια. Μεχρι που επενεβει ο εισαγγελευς. Και αυτόφωρο με αθώωση, έτσι ήταν η ιστορία, στη έλεγε και ο σμαρτ κιτ και ο βασίλης στο μοναστηράκι. Οχι ο ποπ 22.
Φυσικά από θεσεις για ηχεια είχε μια, πάνω στο ταμπλό. Ευκολάκι αυτό, σέγα και πόρτες μπροστά, πλαφονιέρα πισω και επικαθημενα ηχεια με μεγαλα γράμματα (να είναι πιονέρ και να φαίνεται) πίσω.
Το επόμενο ice-γκομενο τραβηκτικο κόλπο, εκτός του να αλλαζες αμάξι, ήταν η τοποθετηση equalizer με φωτάκια. Πολλά φωτάκια. Σε ένα ιδιαίτερο σημείο. Μπροστά από τα πόδια της συνοδηγου, που είχε ένα ραφάκι. Ετσι και τα φωτάκια έδειχνες και τα μπουτια εβλεπες..Α ρε επσιλον ητα, τριαντα εννιά πενήντα εφτά... Πουλούσα μούρη και για τη πινακίδα με τα μονά και τα αθροίσματα ανά δύο. Δεν θυμάμαι πινακίδα άλλη. Ούτε του σουζ... Ή που αυτά είχανε ψυχή, ή που εμείς είχαμε ακόμη...
-
-
Αδελφούλη,
καλύτερα τώρα...
Αλλά, αν δεις καλύτερα τη φωτό που έβαλες, γραφει το μοντέλο, πίσω στα τζάμια της αντιπροσωπείας...
Mazda cx4
Βάζω... -
Δεν κάθεται σήμερα!
Βάλε!
Quiz: Βρείτε το αυτοκίνητο