-
Aston Martin Bulldog. To 8υμαμαι απο τις καρτες που επαιζα μικρος...
κ λιγες πληροφοριες:
The Bulldog is powered by a twin Garrett AirResearch turbocharged 5.3 litre V8 originally with Bosch Fuel Injection. Power output on the test bed reached in excess of 700 bhp, although installed in the car this would have been in the region of 650 bhp. Whilst designed to exceed 200 mph, at the time, a maximum speed of 192 mph was recorded
ετος παρουσιασης: 1980 -
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Είναι το VW SP2 μάλλον γιατί μου φαίνεται πιο καινούργιο απο το SP1
Αλλη φωτο http://www.flat4ever.com/modules/news/i ... sp/sp2.jpg
-
Σωστά για τη 33/2 stradale , 230 bhp είχαν 18 αυτοκίνητα που βγήκαν το 1968 - 71 (μάλλον απο απαίτηση πελατών) . Ολες οι υπόλοιπες 33/2 απο το 67 - 69 είχαν 270 bhp.
Το 1970 βγήκε η τρομερή 33/3 ....
Kαι η 33/2 και η stradale νίκησαν στο παρθενικό τους αγώνα !!! -
Aλλη μία λίγο δύσκολη .....
-
Citroen SM !!!
Ενα coupè μεγαλων (πολυ μεγαλων) επιδοσεων απο τη citroen με κινητηρα maserati 180cv (μπροστινη κινηση)
Εδω θα βρειτε τα παντα για το αυτοκινητο
http://www.citroensm.net/EDIT: Να σημειωσω οτι η SM της φωτο ειναι η αμερικανικη εκδοση με τα σταθερα φαναρια αφου τα original που εστριβαν με το τιμονι σαν της DS απαγορευοντουσαν στην αμερικη
-
Σωστός !!!!!!
Η συγκεκριμένη φωτο είναι απο την αμερικάνικη έκδοση.Που είσαι sirgus να δείς τι χάνεις ;
-
Η συγκεκριμένη φωτο είναι απο την αμερικάνικη έκδοση.
LOL μαζι το γραψαμε
Λοιπον ΠΟΛΥ ευκολο γιαυτους που ξερουν... αλλα αξιζει να το δουν οσοι δεν το γνωριζουν
-
;;;
-
χεχεχε αμ πως ολα θα τα βρισκεις!
Να περιμενουμε και καμια αλλη απαντηση και μετα θα ποσταρω ολοκληρο το αυτοκινητο
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Σωστός !!!!!!
Η συγκεκριμένη φωτο είναι απο την αμερικάνικη έκδοση.Που είσαι sirgus να δείς τι χάνεις ;
Και είχα πει να βάλω και εγώ SM!!!!!
Ρε σεις ποιoς σας είπε ότι είναι E-type το δικό μου και συνεχίσατε!!
Για πάμε πίσω!!!
Βάζω καλύτερη photo...
Και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ e-type!!!
-
Miura
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Miurano no
Αγγλικό!
(Και όχι e type )
Είναι δύσκολο δεν λέω...
(Ούτε εγώ το ήξερα ) -
Marcos
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
MarcosΤελικά ο παλιός είναι αλλιώς.
Marcos Mantula
-
Σωστός!!!!!!
-
Και τα αμαξώματά τους ήταν κόντρα πλακέ με εξωτερικές επιφάνειες από fiberglass.
-
Νέο quiz?
-
Νέο quiz?
α καλα... και το δικο μου τι ειναι βρε? πατατα?
Ο χρήστης Aristotelis έγραψε:
Λοιπον ΠΟΛΥ ευκολο γιαυτους που ξερουν... αλλα αξιζει να το δουν οσοι δεν το γνωριζουν
-
Ο χρήστης Aristotelis έγραψε:
Νέο quiz?
α καλα... και το δικο μου τι ειναι βρε? πατατα?
Ωχ ναι! Scusa!!
Quiz: Βρείτε το αυτοκίνητο