-
Περνώντας τον Πλαταμώνα,υπάρχει ένα κομμάτι αυτοκινητόδρομου, το οποίο λίγα χλμ πριν τα Τέμπη τελειώνει και μπαίνεις στον κλασικό δύο κατευθύνσεων.Όριο το 80 γύρω στις 12.00 Κυριακή 28/5.Εγώ τηρώντας το όριο καθ' ότι ''επικίνδυνη'' περιοχή(και πρόσφατρα καμμένος ),σύν ότι ανάβουν και φώτα από απέναντι.Κάποια στιγμή τους βλέπω στο βάθος δεξιά .Εγώ κύριος.Απο πίσω πλησιάζει Mercedes που προφανώς δεν τους έχει αντιληφθεί.Με ''χτυπάνε'' με το ρανταρ,ακολούθως ''χτυπάνε'' την Mercedes,πετάγονται κάνοντας σήμα δίχνοντας χαρακτηριστικά τον από πίσω μου.Ο τύπος είτε δεν έχει πάρει χαμπάρι ή κάνει το κορόιδο και δεν σταματάει.Λίγο πριν τα Τέμπη με περνάει και λέω από μέσα μου ''Άντε θα σε δώ στα διόδια''.Τον έχω μπροστά μου σε όλη τη διαδρομή και φθάνοντας στα Τέμπη δεν βλέπω καμία κίνηση και φεύγει άνετος.Συμπέρασμα.Ήταν τυχερός ή έπαιξε και κέρδισε.
-
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
Περνώντας τον Πλαταμώνα,υπάρχει ένα κομμάτι αυτοκινητόδρομου, το οποίο λίγα χλμ πριν τα Τέμπη τελειώνει και μπαίνεις στον κλασικό δύο κατευθύνσεων.Όριο το 80 γύρω στις 12.00 Κυριακή 28/5.Εγώ τηρώντας το όριο καθ' ότι ''επικίνδυνη'' περιοχή(και πρόσφατρα καμμένος ),σύν ότι ανάβουν και φώτα από απέναντι.Κάποια στιγμή τους βλέπω στο βάθος δεξιά .Εγώ κύριος.Απο πίσω πλησιάζει Mercedes που προφανώς δεν τους έχει αντιληφθεί.Με ''χτυπάνε'' με το ρανταρ,ακολούθως ''χτυπάνε'' την Mercedes,πετάγονται κάνοντας σήμα δίχνοντας χαρακτηριστικά τον από πίσω μου.Ο τύπος είτε δεν έχει πάρει χαμπάρι ή κάνει το κορόιδο και δεν σταματάει.Λίγο πριν τα Τέμπη με περνάει και λέω από μέσα μου ''Άντε θα σε δώ στα διόδια''.Τον έχω μπροστά μου σε όλη τη διαδρομή και φθάνοντας στα Τέμπη δεν βλέπω καμία κίνηση και φεύγει άνετος.Συμπέρασμα.Ήταν τυχερός ή έπαιξε και κέρδισε.Μου εχει συμβεί τουλάχιστον 20+ φορές αυτό και έχω καταλήξει στο συμπέρασμα 'Ο Τολμών Νικά ...' και εκεί περίπου (Γυρτώνη??) και Κατερίνη και Λαμία και στην ευθεία στο Κάστρο για Αθήνα .Τι να πώ
-
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?p=527809#527809
3 μήνες και κάτι πριν! Και για το τούνελ που έλεγες athanasie, λίγο αργότερα τα λέω! Μήπως είσαι ο καθρέφτης μου;
-
Kαι συμπηρωματικός μάλιστα.Στο ένα σημείο κλήση εσύ στο άλλο εγώ.
-
[athanasios+funkyreverend mirror mode on]
-
Θα πας καθόλου από Χαλκιδική το καλοκαίρι; Για να ξέρω πού θα με γράψουν!!!!
-
Mπά,πήγα πέρυσι.Όταν πάω διακοπές,ταξιδεύω με τα παιδιά οπότε πάω χελωνάτος.
-
τιποτα καινοιυργιο στη διαδρομη πατρα-αθηνα ξερετε?
θα κανω τη διαδρομη για ενα στρωσιματακι.. -
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
Mπά,πήγα πέρυσι.Όταν πάω διακοπές,ταξιδεύω με τα παιδιά οπότε πάω χελωνάτος.εγ ω ξερω οτι οι περισσοτεροι που τρωνε την κληση χελωνατοι πανε..
-
Ο χρήστης alfa 156 έγραψε:
εγ ω ξερω οτι οι περισσοτεροι που τρωνε την κληση χελωνατοι πανε..
ψεματα λες?
εμενα 2 φορες που με τσακωσαν πηγαινα με 129 & 89!
ελεος! -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εγ ω ξερω οτι οι περισσοτεροι που τρωνε την κληση χελωνατοι πανε..
ψεματα λες?
εμενα 2 φορες που με τσακωσαν πηγαινα με 129 & 89!
ελεος!εγω το ξερω πολυ καλα αυτο...αν κατσει καποιος και ασχοληθει σοβαρα με το θεμα,θα το καταλαβει και ο ιδιος...οτι αυτοι που τρωνε τις περισσοτερες κλησεις ειναι ασχετοι,οικογενιαρχες,οδηγοι του σκ..δυσκολο καποιος που ειναι καθε μερα στον δρομο,και ειδικα οταν κανει μια στανταρτ διαδρομη να φαει κληση,γιατι ξερει που ειναι τα μπλοκα και εχει το νου του...
-
Ο χρήστης Madman77 έγραψε:
... Αληθεια γιατι στην ΑΟ εχεις ακομα και οριο 80 σε ευθεια και στην Κορινθο εχεις 100ρικα??? Και γιατι συμπτωματικα στην ΑΟ το ρανταρ στηνεται στα σημεια με 80 και 70 οριο??? Φυσικα αφου εχεις περασει το σημειο....Μαλλον καποιοι μας δουλευουν δηθεν για την ασφαλεια μας....
Λίγο μετά την έξοδο 7 προς Κόρινθο, όριο 80 στο ύψωμα, και πριν προλάβεις να κόψεις, στο βάθος δεξιά στην κατηφόρα, στην λωρίδα επιτάχυνσης για όσους μπαίνουν από την 7, σε σημαδεύουν... Εκεί την έχω τσιμπήσει και είχα γράψει εδώ.
Το μόνο που θα μπορούσε ίσως να δικαιολογήσει το όριο των 80 στο συγκεκριμένο σημείο είναι οι πλάγιοι άνεμοι ορισμένες χειμωνιάτικες μέρες...
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
τιποτα καινοιυργιο στη διαδρομη πατρα-αθηνα ξερετε?
θα κανω τη διαδρομη για ενα στρωσιματακι..Τα γνωστά κυρίως προσοχή όπου έχει νησίδα και δύο λωρίδες και μεγάλη προσοχή στην κακιά σκάλα στην μοναδική ευθεία κάπου στην μέση των στροφών εκεί την στήνουν συχνά (όριο 60!)
-
Σε πολλά σημεία των Ε.Ο. υπάρχουν στο οδόστροωμα πιεζοηλεκτρικές λωρίδες. Για παράδειγμα 500m μετά τα διόδια της Τραγάνας ή πριν την έξοδο του Ακραίφνιου προς Αθήνα. Στην άκρη του δρόμου δεν βλέπω κουτιά μετρήσεων (όπως σε όλη την Αττική Οδό ή σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας). Μπορούν σε αυτές της λωρίδες να συνδεθούν φορητά φωτογραφικά ραντάρ; Γιατί αν ναι, σχεδόν κάθε κόμβος στην Ε.Ο. θα είναι εν δυνάμει τοποθεσία για μπλόκο.
Ρε συ, μπας και βάζω ιδέες στην τροχαία;
Υ.Γ. Όλες σχεδόν οι κάμερες στο 'πέταλο' είναι πια πιεζοηλεκτρικές.
-
Είχα πάει μια βολτίτσα στον Πύργο το Σ/Κ για ένα γάμο και θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου στους άνδρες της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων που πέτυχα στην Ακράτα στην Express Service και στο Λόγγο ......
Υποδειγματική δουλειά!!!!!! Ωραίος ίσκιος!!!! Ωραία όρια γιατί δεν βάζετε και ένα σταθμό διοδίων να ξεμπερδεύουμε!!!!!!
Έγραφαν τα πελατάκια που δεν ήξεραν και παρακάτω στην Παναγοπούλα το γνωστό παρτάκι με χαροτικές προσπεράσεις....... -
Μια που αναφερθηκατε στο πέταλο ακουστε και ακομα μια ιστοριουλα.
Στην διαδρομη λειβαδια θεσ/νικη θα περασει κάποιος και πό το πέταλο και από τα τέμπη-πλαταμώνα. λοιπόμ στη είσοδο του πετάλου από νότια ΜΕΣΑ ΣΕ1ΧΛΜ (αμα ήταν και χλμ) διαδοχικές ταμπέλες ορίου 120, 100 και τέλος ταμπέλα ορίου 80 ακριβώς εκεί που στενεύει ο δρόμος σε μια λωρίδα. ε, ακριβώς πίσω από την ταμπέλα ο φωτογράφος.Στα τεμπη τώρα υπάρχει στο στενεμα του δρόμου ψαρωτικός μπλε φάρος. μέσα στα τεμπη και τον πλαταμώνα στημενα terrano με αναμένους τους φάρους. τα βλέπεις εσυ κόβεις ταχύτητα, και με τα όρια πας και δεν τρως κλήση.
Και ρωταω εγω τώρα: ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ 80 Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ??????
Γιατι δηλαδη στο πεταλο να τρωει την κλησουλα του ο αδαης που θα κανει το αθηνα-θεσ/νικη μια φορα τον χρόνο???????
πολυ σωστα στα τεμπη η αστυνομια υπαρχει απλως για εκφοβισμο και οχι για να εισπραττει. και αν υπαρχει μπλοκο θα σταματησει νταλικες για ελεγχο!γιατι δηλαδη στο πεταλο του μαλλιακου που γινονται και τα εργα να θελουν απλως να εισπρατουν? συμφωνοι, ο δρομος δεν ειναι για πανω απο 80 σε αρκετα σημεια αλλα βαλτε τον φωτογραφο μεσα στις κατοικημενες περιοχες, βαλτε τον 1 χλμ μετα την ταμπελα του οριου και οχι πισω απο αυτην..
αντε, σας αφηνω τωρα για να παω να πληρωσω την κληση....
-
Ο χρήστης gfantom έγραψε:
...λοιπόμ στη είσοδο του πετάλου από νότια ΜΕΣΑ ΣΕ1ΧΛΜ (αμα ήταν και χλμ) διαδοχικές ταμπέλες ορίου 120, 100 και τέλος ταμπέλα ορίου 80 ακριβώς εκεί που στενεύει ο δρόμος σε μια λωρίδα. ε, ακριβώς πίσω από την ταμπέλα ο φωτογράφος.
... -
Αττική οδό λίγο πριν το ΕΛ. Βενιζέλος εχθές 2 μπλόκα με ραντάρ.
Τι γλίτωσα στο τσακ στο πρώτο με το που το είδα έκοψα επιτόπου από 150 στα 100 -
Πριν μια εβδομάδα σε επαρχιακό δρόμο κοντά στην Ηγουμενίτσα με ''χτύπησε'' ραντάρ με 108 χιλιόμετρα, σε όριο 50. Βέβαια το όριο 50 βρίσκεται σε ευθεία 800 μέτρων με ολοκαίνουργια άσφαλτο, σήμανση, μπαριέρες και γενικά είναι καινούργιος δρόμος και δεν δικαιολογεί το όριο.
Τέλος πάντων...με συνοπτικές διαδικασίες μου έκοψαν μια κλήση για 17 Ευρώ χωρίς καν να τους παρακαλέσω. Μάλλον κατάλαβαν τι μ@λ@κί@ έκαναν στην συγκεκριμένη περιοχή με τον συγκεκριμένο άνθρωπο(ήταν και ο πατέρας μου μαζί) .
Εγώ κάθισα και έπαιξα λίγο με το ραντάρ τους. Ήταν σε τρίποδο, laser συσκευή όπως έγραφε το αυτοκόλλητο πάνω στο μηχάνημα. Έγραφε για ωφέλιμη εμβέλεια 25-500 μέτρα, μέχρι 250 χιλιόμετρα κτλπ. Από ότι κατάλαβα σε απόσταση παραπάνω από 500 μέτρα αρχίζει η παραμόρφωση και στην μία από τις δύο οθόνες του ραντάρ αντί για τα μέτρα που ''χτύπησε'' τον παραβάτη, βγάζει κάτι παύλες.
-
αρα η λυση ειναι απλη: πας συνεχως με πανω απο 250 και ξεμπερδευεις!
Radar και πού βρίσκονται.